237 job matcher din søgning 237 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug
Faglig specialist med kærlighed til landbruget

Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug, Fredericia

Har du en bred og helhedsorienteret viden om natur og teknik og fremfor alt udpræget passion for det naturvidenskabelige? Og brænder du for at omsætte din viden til konkret og faktuel dokumentation, der kan være afgørende i forskellige kommunikationer, juridiske sammenhænge eller sagsfremstillinger?

Med direkte reference til vores faglige direktør vil du internt bistå vores jurister og fagfolk, herunder agronomer og journalister, med din viden og kompetencer inden for natur, biologi og teknik. Eksternt fungerer du som rådgiver og sparringspartner for vores medlemmer i konkrete medlemsager, hvor du spiller en central rolle i fastlæggelsen af fakta og forståelse af gældende regler

Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug
Energistyrelsen
Processtærk miljømedarbejder til havvindsområdet

Energistyrelsen, København

Vil du være med til at skabe rammerne for Danmarks udbygning med havvind? Har du viden inden for natur-, miljø- og miljøvurderinger og har lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed og globalt perspektiv? Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Du bliver en del af havvindsenheden, hvor vi arbejder med planlægningen af nye havvindmølleparker, statslige udbud af havvindmølleparker, miljøvurderinger på både strategisk niveau og projektniveau såvel som selve tilladelserne til parkerne og det efterfølgende tilsyn.

Derudover indgår vi også i en række internationale samarbejder i forhold til udbygning af havvind og beskyttelse af havmiljøet. Du vil blive tilknyttet et af enhedens teams, men kommer også til at indgå bredt i enheden og løse opgaver på tværs.

Energistyrelsen
M. Goldschmidt Ejendomme A/S
Gartner til nyanlagt park

M. Goldschmidt Ejendomme A/S, Hillerød

Vi søger en erfaren gartner til nyoprettet stilling til Frederiksbro Parken i Hillerøds nye bydel, Frederiksbro. Som gartner har du ansvaret for, at den nyetablerede park fremstår flot og velholdt og at det planlagte landskab bliver en realitet. Derudover bliver det også din opgave at skabe en god daglig rutinemæssig drift.

Sammen med et velfungerende serviceteam på ca. 8 medarbejdere, er du udførende i den daglige drift og vedligeholdelse. Frederiksbro er under stor udvikling, og teamet forventes derfor at vokse yderligere efterhånden som flere ejendomme og faciliteter opføres.

M. Goldschmidt Ejendomme A/S
Miljøstyrelsen
Kemiker til Miljøstyrelsens enhed for Pesticider & Biocider i Center for sikker Kemi (2-årig stilling)

Miljøstyrelsen, Odense

Miljøstyrelsens enhed Pesticider og Biocider søger en kemiker, miljøkemiker eller lignende til vurdering af pesticidprodukters og aktivstoffers fysiske og kemiske egenskaber, herunder kommentering af vurderinger fra andre EU-lande og kommunikation med ansøgere og myndigheder i EU.

Du skal i samarbejde med dine sundheds- og miljøfaglige kollegaer i enheden vurdere de indkomne ansøgninger og vurderinger fra andre EU-lande og deltage i faglige EU-møder.

Pesticider og Biocider (P&B) arbejder for at beskytte miljø og sundhed gennem regulering af pesticid-, biocid- og genteknologiområdet. Vores opgaver spænder vidt fra godkendelse af pesticider, biocider, genmodificerede organismer til regulering af anvendelsen af pesticider og til deltagelse i EU-arbejde.

Miljøstyrelsen
Gem
HedeDanmark A/S
Har du lyst til at blive skadedyrstekniker og evt. hundefører?

HedeDanmark A/S, København

Brænder du for at være med til at bekæmpe skadedyr som fx insekter, mus, rotter mv. Sætter du en ære i at præstere i pressede situationer samtidig med at levere en høj faglig service med god kontakt til kunden. Så har vi det rette job til dig!

HedeDanmark A/S

HedeDanmark søger i øjeblikket en ny skadedyrstekniker/hundefører til at hjælpe vores nuværende kollegaer med at give en god og professionel service til vores kunder, som har brug for hjælp til skadedyrsbekæmpelse. Vores kunder er private kunder inden for blandt andet detail branchen. Dine opgaver vil være bygningsgennemgange, servicering af nye teknologiske fælder samt akutte skadedyrsopgaver.

HedeDanmark A/S
Terranor A/S
Alsidig vejserviceassistent

Terranor A/S, Vojens

Vi har travlt i vores Vojens-afdeling, og skal derfor have tilført nye ekstra ressourcer. Vi søger en kollega, som har lyst til primært vejmandsopgaver i vores kontrakt med Haderslev Kommune.

Arbejdet består i tilsyn og indrapportering, renholds-opgaver, skilte-opgaver, grønne opgaver, græsslåning, kørsel med små maskiner i forbindelse med græsslåning, men du skal også være indstillet på at varetage andre forefaldende opgaver.

Din baggrund er ikke så afgørende, men kunne f.eks. være landmand, maskinfører eller andet. Vi forestiller os, at:

 • du har en pæn og troværdig fremtoning
 • du har et B/C kørekort og muligvis kørekort til køretøj over 3500 kg.
 • du kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst
Terranor A/S
Azelis Denmark A/S Technical Manager – Agricultural & Environmental Solutions

Azelis Denmark A/S, Herlev

Vores nuværende Technical Manager går på pension og vi søger derfor en ny kollega, som vil være med til fortsat at udvikle Agri Horti-området landbrug og gartneri for det Nordiske marked. Du må forvente en vis rejseaktivitet, da dit arbejdsområde dækker Danmark og Sverige - hovedsagelig Skåne. Stillingen refererer til Business Manager for Agricultural & Environmental Solutions Nordic. Du vil som vores nye Technical Manager blive ansvarlig for nedenstående områder;

Ansvarsområder:

 • Yde teknisk support og konkret rådgivning til gartnere og landmænd omkring økologisk/ikke kemisk produktion
 • Udarbejdelse af gødningsplaner
 • Udarbejde produktinformation og nyhedsbreve i optimal brug af vores produkter
Miljøministeriets departement
Naturvidenskabelig kollega til dambrugsområdet

Miljøministeriets departement, København

Vil du være vores fagspecialist på dambrugsområdet og arbejde for den rette balance mellem hensynet til miljøet og de erhvervsmæssige forhold for danske akvakulturvirksomheder?

Dit arbejdsområde bliver primært som fagspecialist på akvakulturområdet med fokus på ferskvandsdambrug, hvor du vil yde dambrugsteknisk og naturvidenskabelig rådgivning af kolleger, chefer og ministeren bl.a. hvad angår opgaver med fokus på klima- og miljøudfordringer, herunder teknologiske løsninger samt opgaver med regler og strategisk udvikling.

Du vil arbejde tæt på, hvor mange vigtige beslutninger tages, og du får med jobbet mulighed for at være med til at gøre en forskel ved at kunne påvirke beslutningsprocesser med din faglighed. Dit arbejdsområde har politisk og offentlig bevågenhed.

Danmarks Idrætsforbund
DIF søger digital playmaker

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du være med til at styrke den digitale udvikling i idrætten – så er du måske vores nye digitale playmaker!

Som digital playmaker skal du understøtte forbundene med at identificere behov, scanne markedet og finde de mest egnede løsninger.

Du vil inspirere forbund med helt nye digitale løsninger og facilitere vidensdeling på tværs, så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken igen og igen.

Det involverer fx events og netværk, hvor du bidrager til at bringe kompetencer, erfaringer og viden i spil på tværs af forbund.

Konkret vil du skulle bidrage med:

 • At researche og skabe overblik over eksisterende løsninger og nye digitale værktøjer.
 • At rådgive forbund om valg af digitale løsninger.
 • Facilitering af forløb på tværs af flere forbund.
Miljøstyrelsen
Vi udvider vores aktiviteter og søger flere dygtige marinbiologer

Miljøstyrelsen, Odense

Vil du være med til at sikre, at aktiviteter på havet sker på en miljømæssig forsvarlig måde? Så er det måske dig, vi søger!

Stillingerne er placeret i Erhvervs Hav-team, som har ansvaret for administration af Havmiljølovens regler om klapning af havbundssediment og råstoflovens regler om indvinding af råstoffer på havet. Afhængig af dine kompetencer og erfaring kan du bl.a. komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Udarbejde tilladelser til efterforskning og indvinding af råstoffer på havet.
 • Udarbejde tilladelser til klapning af havbundssediment.
 • Føre tilsyn med at vilkårene i tilladelser overholdes.
Miljøstyrelsen
Roskilde Festival Stærk projektleder til Roskilde Festival-Gruppen

Roskilde Festival

Vi leder efter en engageret projektleder, der, ligesom os, er værdidrevet og ambitiøs på samfundets vegne og har lyst til at omsætte strategiske ambitioner og konkrete handleplaner til forandring.

Roskilde Festival-gruppen er et bæredygtigt fællesskab, der bevæger mennesker, inspirerer omverdenen og går forrest for at gøre en forskel. Vi er en almennyttig virksomhed, især kendt for vores hovedbegivenhed, Roskilde Festival, men vi driver og engagerer os også i en lang række andre aktiviteter året rundt. Uanset hvad vi laver, er den bæredygtige udvikling en helt central del af vores virke.

Du bliver en del af vores projektkontor og kommer til at arbejde tæt sammen med en bred vifte af ansatte kolleger og frivillige ildsjæle.

Vedbæk Sogns Menighedsråd Altsangerstilling til kirkekoret

Vedbæk Sogns Menighedsråd

Vedbæk kirke søger snarest muligt en dygtig og uddannet altsanger til Vedbæk kirkes professionelle voksenkor.

Koret synger motet på søndage og helligdage samt til konfirmationer, og har et par liturgiske gudstjenester hvert år samt 5-7 aftengudstjenester pr. år. Derudover deles sangerne om at synge til dåb om søndagen efter højmessen, ca. 4-7 stk. pr. år pr. sanger.

Da koret har en høj standard, ønsker vi en altsanger, som er ferm til bladsang, og som er indforstået med at synge soli af og til ved højmesserne, når der er brug for det.

Gem
Plantas A/S
Blomsterkonsulent

Plantas A/S

Flora Service Danmark A/S er et firma, der servicerer servicestationer i hele Danmark med færdige buketter, sammenplantninger, brugskunst og terrassevarer.

Da vores fantastiske blomsterkonsulent Per har raslet med pensionsbøssen efter mange gode og dygtige år i branchen, søger vi nu en ny fantastisk blomsterkonsulent til servicering af servicestationer på Sjælland, primært i København med udkørsel fra Greve.

Erfaring inden for blomsterbranchen foretrækkes, men hvor der er vilje… Der vil være oplæring.

Vi kan tilbyde dig en spændende, frit, selvstændig og udfordrende stilling, hvor der er plads til udvikling og stor indflydelse i jobbet i en uformel tone.

Plantas A/S
Levinsen A/S
Praktisk og teknisk medarbejder til frøproduktion

Levinsen A/S, Gørløse

Vil du være med til at sikre, at produktionsapparatet kører i højeste gear i et sikkert miljø, så vi fortsat kan levere skovfrø af højeste kvalitet til danske og internationale planteskoler? Vi søger en ny kollega som i høj grad kan være en del af den daglige drift af produktionen og være med til at vedligeholde og videreudvikle produktionsapparatet med fokus på kvalitet.

Se video om Levinsen A/S som arbejdsplads

Arbejdet vil primært bestå af bearbejdning af råvarer i vores produktionslinje samt at sikre sig, at vores maskiner er klar og velholdte, når de skal præstere.

Af væsentlige arbejdsområder skal nævnes:

 • Modtagelse samt rensning af råvarer og frø.
 • Vedligeholdelse af produktionsapparat, maskiner og bygninger.
 • Pakning og forsendelse af varer.
 • Varetage arbejdsopgaver i forbindelse med forspiring af frø.
 • Deltage i planlægning og udførelse af frøhøst.
Levinsen A/S
Dansk Kulturinstitut Regional chef for de østlige naboskabslande

Dansk Kulturinstitut, København

Dansk Kulturinstitut har de seneste år udvidet sine aktiviteter i de østlige naboskabslande, ikke mindst gennem programledelsen for Den Ny Demokratifond og Det Ukrainsk-Danske Ungdomshus i Kyiv. Som chef for området, bliver du ansvarlig for programmernes rammer og udvikling samt Dansk Kulturinstituts øvrige kunst- og kulturaktiviteter i regionen.

Vi søger en erfaren leder, der har teknisk erfaring med at arbejde inden for EU’s og Danidas programmer, kan lede store internationale projekter og har indgående kendskab til de østlige naboskabslande. På grund af den sikkerhedsmæssige situation er stillingen foreløbigt i København, men på sigt tænkes basen i Kyiv.

Som regional chef indgår du i et hold af dedikerede internationale institutledere, der udfolder og udvikler visionen for Dansk Kulturinstitut, og som hver især står som brobyggere mellem Danmark og verden.

DGE Miljø- og Ingeniørfirma A/S Engageret og erfaren projektleder inden for miljøområdet

DGE Miljø- og Ingeniørfirma A/S, Nykøbing F. eller Næstved

I DGE brænder vi for spændende projekter inden for miljøområdet - og faktisk så meget, at vi ønsker at styrke vores organisation med nye folk, der kan hjælpe os til at blive endnu bedre.

Hvis du kunne tænke dig at gøre en forskel for miljøet, er du måske en af dem, vi søger. Dine opgaver vil bl.a. omhandle alle faser inden for tilbud, afrapportering og kundekontakt.

Du har erfaring inden for et eller flere af følgende områder: tilsyn og miljøgodkendelse af virksomheder, §52-ansøgninger, spildevand, alle typer af jord- og grundvandforureninger og bygningsscreening.

DGI
DGI-Huset Vejle søger ny direktør

DGI

Er du den dynamiske leder, der kan stå i spidsen for en fortsat udvikling af byens samlingssted DGI-Huset i Vejle?

Med afsæt i husets 3 ben – foreningsidræt, kommercielle idrætsaktiviter og konferencer/messer og events søger vi en stærk lederprofil, der har relevant erfaring ledelsesmæssigt, fagligt og personligt og som har fingeren på pulsen inden for husets virkeområder.

Dine primære opgaver:

 • Stå i spidsen for udvikling af huset og være daglig leder for husets medarbejdere, som arbejder på tværs af funktionsområder.
 • Økonomisk ansvar for husets drift og udvikling, herunder at sikre tilstrækkelige indtægter til, at DGI-Huset Vejles mål kan udvikles og opfyldes.
 • Oversætte og omsætte strategier til handleplaner og implementering heraf og dermed fastholde og igangsætte nye aktiviteter.
DGI
Gem
SB Group ApS SB Group ApS søger en ny anlægsmedarbejder

SB Group ApS, Fyn

Hvis du er typen, der elsker maskiner eller bare at arbejde ude i den friske luft, så er det måske dig, vi står og mangler!

Vores opgaver består blandt andet i:

 • Fortovsrenovering for VD
 • Andre anlægsopgaver

Som din nye arbejdsplads kan vi tilbyde dig, et friskt og ungt team, samt mulighed for opgradering til formand. Vi er alle i øjenhøjde, og der er højt til loftet. En af vores største værdier i firmaet er at vores medarbejdere skal have det godt, og det er vi villige til at gå den ekstra mil for at opnå.

Mercuri Urval
Direktør

Mercuri Urval søger for Teatercentrum i København

Teatercentrum søger udadvendt og relationsstærk direktør til at stå i spidsen for udbredelsen af scenekunst til alle børn og unge i Danmark.

Teatercentrum er Danmarks officielle kompetencecenter for udbredelse og formidling af professionel scenekunst for børn og unge og en selvejende institution under Kulturministeriet.

Arbejdet med at udbrede scenekunst til børn og unge sker bl.a. gennem Aprilfestivalen, udgivelse af et sæsonkatalog, facilitering af dialog om B & U-forestillinger på internetportalen Teateravisen.dk og de sociale medier, gennemførelse af workshops, seminarer og formidlingsprojekter for indkøbere, teaterfolk, børn og unge samt faciliteringen af og deltagelse i nationale og internationale netværk. Herudover arbejder Teatercentrum med at forbedre de strukturelle vilkår for scenekunst for børn og unge og som rådgiver ift. scenekunstindkøbere og de enkelte teatre.

Mercuri Urval
Fødevarestyrelsen Barselsvikariat i Fødevarestyrelsens kundecenter - fagligt dygtig og kundeorienteret medarbejder søges

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Har du lyst til at arbejde med fødevaresikkerhed og dyrevelfærd samt lyst til at hjælpe kunderne med at forstå reglerne? Hvis svaret er ja, så har vi et barselsvikariat til besættelse snarest muligt i Fødevarestyrelsens kundecenter.

Hos os har man altid fingeren på pulsen og ved, hvad der sker inden for fødevarestyrelsens område.

Henvendelserne omhandler fx opstart af fødevarevirksomhed, rejse med kæledyr, import af fødevarer eller eksport af levende dyr og meget andet. Kunderne er fødevarevirksomheder, landmænd, transportører, forbrugere. Der er primært tale om telefoniske henvendelser, men også skriftlige henvendelser vil lande på dit bord.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV