361 job matcher din søgning 361 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GSV Materieludlejning
Udlejningskonsulent til Danmarks førende materieludlejer

GSV Materieludlejning, Kolding

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du bliver en værdsat sparringspartner for vores kunder i en virksomhed, der stræber efter at give den mest personlige service i branchen?

GSV er med til store og små byggeprojekter, og din opgave er at sikre og vejlede til, at kunden får de rigtige maskiner til opgaven, uanset om det er håndværktøj, mindre maskiner, lifte eller de helt store gravemaskiner.

Du håndterer forskelligartede administrative opgaver, såsom ordrebehandling, bestilling af transport og materiel, etc. og er med til at sikre, at vores systemer er opdateret, når processer og forretningsgange efterleves.

GSV Materieludlejning
Arkil A/S
Arkil i Silkeborg søger kloakrørlægger

Arkil A/S

4-dages arbejdsuge, gode kollegaer og mulighed for firmabil – det er, hvad der venter vores nye kloakrørlægger i Silkeborg.

Du bliver en del af et nyt, blandet sjak på 5-10 medarbejdere inkl. lærlinge med godt humør og et godt arbejdsmiljø. Vi udfører opgaver inden for byggemodning, kloakering, forsyningsledninger og vejanlæg omkring Silkeborg, Viborg og Horsens.

Din adgangsbillet til jobbet

 • Du har erfaring med kloakering.
 • Du tager ejerskab for dine egne arbejdsopgaver.
 • Du er kvalitetsbevidst og mødestabil.

Du får et spændende og selvstændigt job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og positive, professionelle samarbejdsklima.

Troelsen Byg & Montage ApS
Tømrer eller snedker til virksomhed med ordnede forhold

Troelsen Byg & Montage ApS, Silkeborg

Vil du være med til at sætte dit præg på morgendagens huse i Silkeborg og Midtjylland?

  ”Jeg er virkelig glad for at være hos Troelsen Byg og Montage. Jeg får selv lov til at administrere min arbejdsdag, selvfølgelig inden for de satte rammer, men jeg sætter stor pris på fleksibiliteten, hvilket gør at jeg også gerne giver et ekstra nap med, når der er behov for det,” fortæller tømrersvend Robert.

Hos Troelsen Byg og Montage har vi godt gang i forretningen. Vi er nemlig de underentreprenører, man ringer efter, når der skal bygges nyt og udføres renoveringer i Silkeborg og omegn.

Vi er en blanding af 10 faglærte og ufaglærte håndværkere, og så har vi 1 lærling. Vi tror fuldt og fast på, at vi skal arbejde så optimalt som muligt. Derfor tilbyder vi naturligvis godt kvalitetsværktøj og en servicebil samt overenskomst med 3F.

Troelsen Byg & Montage ApS
Arkil A/S
Assisterende fabriksformand til Arkil Asfalt i Næstved (genopslag)

Arkil A/S

Har du lyst til at være en del af vores team, har du hænderne rigtigt skruet på? Så er det måske dig, vi leder efter.

Asfaltdivisionen udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder – på motorveje, landeveje, kom­muneveje, parkeringspladser, industriarealer m.v. Der sælges også asfalt direkte fra de fire fabrikker, hvoraf afdelingen i Næstved er en af dem.

Dit arbejde vil primært bestå af udlevering af asfalt via vejesystem, produktion af asfalt, udtagning samt analyse af prøver, kørsel med læssemaskine, vedligeholdelse af fabrikken samt oprydning og forefaldende arbejde på pladsen.

UNIFER Produktionsplanlægger og sælger

UNIFER, Svenstrup J

Er du den hybrid, vi søger?

Du er personen, der både kan tage fat – og give slip. Én der forstår både produktionens larm og kontorets energi, og formår at gøre samspillet til musik.

Du skal kunne værdsætte traditioner, men samtidig have nye visioner.

Du skal være en mester til tillidsskabende kommunikation internt og eksternt, og du kan skabe både gnister, og slukke ildebrande, når de opstår.

På vores fabrik producerer vi stålarmering til betonbranchen. Virksomheden har eksisteret siden 1954, men havde sidste år generationsskifte, som har givet nyt blod i årerne.

Siden er det gået stærkt, og vi håber nu at kunne finde et bindeled, der kan varetage kommunikationen til nye og gamle kunder, og i tæt samarbejde med produktionen og ledelsen være katalysatoren for yderligere vækst.

Sahva A/S
Teamleder til teknisk afdeling

Sahva A/S, Brøndby

Er du en dygtig håndværker med ledelsesdrømme? Og har du et godt kendskab til tekniske installationer i erhvervsejendomme? Så kan det være dig, vi leder efter!

Som teamleder i Teknisk afdeling får du det daglige ansvar for en sikker drift og den løbende vedligeholdelse af vores ejendomme i Brøndby, der består af produktion, klinik og kontorlejemål på to adresser.

Sammen med to flittige og hjælpsomme medarbejdere varetager du alle de små og store opgaver i hverdagen, der er med til at sikre en høj trivsel for de medarbejdere, der har deres daglige gang i vores bygninger.

Sahva A/S
Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S Montør til pumpestationer

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S

Har du hænderne skruet rigtigt på og kan lide en afvekslende hverdag? Så er det måske dig, vi søger til en stilling som montør til pumpestationer.

Vi har i dag over 400 pumpestationer, der afleder spildevandet fra kommunens byområder. Sammen med fem kolleger skal du varetage drift og vedligehold af disse pumpestationer.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Serviceopgaver på pumpestationer
 • Fejlfinding på pumpestationer og kloakinstallationer
 • SRO-overvågning
Comwell Aarhus AV & Ejendomsmedarbejder

Comwell Aarhus

Som AV- og ejendomsmedarbejder på Comwell Aarhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal bidrage til, at vores gæster får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Opstilling og klargøring af mødelokaler, udstillingsområder, AV & IT-udstyr.
 • Opstart og servicering ved mødestart og gennem dagen.
 • Ind- og udvendig bygningsdrift, reparationer og vedligehold på værelser, fællesområder, lokaler m.m.

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.

Kommuneqarfik Sermersooq
Projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger to dygtige og engagerede projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival. En medarbejder med tiltrædelse 01.11.2022 eller snarest muligt og en medarbejder med tiltrædelse 01.01.23. Begge stillinger vil løbe indtil 12. juni 2023.

Du vil være en del af projektgruppen, og stillingerne vil omhandle primært logistik, frivillighed, kommunikation samt andet koordinerende arbejde.

Vi søger en – gerne erfaren – projektmedarbejder til at indgå i arbejdet med festivalen og varetage en række opgaver herunder:

 • Hvervning af frivillige til festivalen
 • Koordinering af frivilligindsatsen under festivalen
 • Koordinering af logistik under festivalen, herunder transport, logi, kost
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
MT Højgaard A/S
Sjakbajs til Jord og Ledninger

MT Højgaard A/S

Er du håndværker med hænderne skruet rigtigt på, og trænger du til nye udfordringer i en travl og voksende virksomhed, så er det måske dig, vi leder efter.

I tæt samarbejde med vores entrepriseleder vil du som arbejdende sjakbajs være med til at sørge for den daglige styring af arbejdspladsen. Du skal være den arbejdsomme og engagerede person, som viser vejen for dine medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil indebære:

 • at koordinere arbejdet i samarbejde med formanden
 • at være med til at holde overblikket samt sikre fremdrift hos medarbejderne
 • at få det gode samarbejde til at køre på tværs af holdet og andre afdelinger, I arbejder sammen med
Snedkermester Kasper Nielsen A/S
Murersvend

Snedkermester Kasper Nielsen A/S, Glostrup

Har du en bred erfaring inden for murerfaget? Kan du levere et grundigt og solidt stykke håndværk, som du kan stå inde for? Så har du mulighed for at blive en del af vores murerteam.

Hos Kasper Nielsen A/S søger vi en stabil og dygtig murersvend med erfaring inden for facaderenovering herunder pudsning, filtsning, fugtskader, omfugning, flisearbejde og andre diverse mureropgaver.

Vi tilbyder en hverdag i et stærkt team hvor du både arbejder selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer om opgaveløsningen.

Snedkermester Kasper Nielsen A/S
Impact Media International Rejsemontør/Tekniker søges - Danmark, Tyskland og Sverige

Impact Media International

Leder du efter et godt job, hvor du får lov til at bruge dine håndværksmæssige evner inden for teknisk montage, så vil vi gerne høre fra dig. Vi søger lige nu montører med håndværksmæssig baggrund til montering af reklameløsninger på bilhuse, detailbutikker og ejendomsarealer i Danmark, Tyskland og Sverige.

Hvis du er rette mand til jobbet, så kan du forvente:

 • Et alsidigt job hvor alle dage er forskellige
 • Et solidt og godt kollegialt samarbejde, hvor du vil indgå i et montør-team bestående af forskellige ekspertiser. Du vil altid blive klædt godt på til en montage-tur, hvor der er udarbejdet køreplaner, worksheets osv.
Per Aarsleff A/S
TV-operatør med DTVK-certifikat og kørekort til lastvogn

Per Aarsleff A/S, Hvidovre

Motiveres du af at arbejde med de nyeste teknikker inden for renovering af kloakker, og er du teknisk interesseret, så har du nu muligheden for at blive en del af et team i et professionelt miljø hos Per Aarsleff A/S.

Jobbet består altså primært af arbejde med kamerainspektioner. Bag rattet i din TV-bil løser du opgaver, når kloakkerne skal renoveres inden for kort tid og med så få gener for borgerne som muligt.

Du får kendskab til de mange processer, lige fra den indledende TV-inspektion af kloakken til installation af ny foring i det eksisterende rør, åbning af stik til de tilsluttede ejendomme samt afsluttende TV-inspektion.

Per Aarsleff A/S
Banedanmark
Sportekniker til København eller Roskilde

Banedanmark

Har du lyst til at være med til at vedligeholde jernbanesporene i hovedstaden?

Vi søger sporteknikere, der får ansvar for alle normpligtige eftersynsopgaver inden for spor i hovedstaden. Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du kommer til at indgå i vores sporteam med tjenestested i København eller i Roskilde. Du får et alsidigt job i et dynamisk miljø, hvor du vil indgå i et team af engagerede kolleger, der har stærke faglige kompetencer inden for sporteknik.

Din primære opgave bliver at udføre tilsyn og vedligehold på vores sporskifter, så vi sikkert kan køre tog. Du får et job med frihed under ansvar og indgår i et team med et par kollegaer.

Det er en fordel, hvis du er uddannet sportekniker. Hvis du ikke allerede er uddannet sportekniker, vil vi sørge for uddannelsen. Du vil senere også skulle uddanne dig som SR-leder, så du kan spærre spor og opsætte tavler til regulering af hastigheden på banen.

Banedanmark
Gem
MT Højgaard A/S
Fjernvarmefolk til grøn omstilling – Gladsaxe

MT Højgaard A/S

MT Højgaard Danmark skal være med til at sikre den grønne omstilling i Gladsaxe Kommune, og i den forbindelse har vi brug for flere dygtige håndværkere, som skal være med til at sikre fremtidens fjernvarmeforsyning.

Vi søger følgende medarbejdere

 • Spunsfolk
 • Gravesjak
 • Arbejdsmand

Vi lægger stor vægt på, at vi har en dagligdag i et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel, og hvor alle spiller en vigtig rolle ved arbejdets udførelse. Vi er et ungt team, og vi går op i, at vi har det sjovt, når vi er på arbejde.

Banedanmark
Sportekniker til København

Banedanmark

Har du lyst til at være en del at et dygtigt team, som løser spændende opgaver og vedligeholder jernbanesporene i København?

Vi søger en sporteknikker, der bliver en del af Banedanmark Teknik Spor Øst Vedligehold, der har ansvaret for alle tilstandsbaserede vedligeholdelsesopgaver inden for spor på Sjælland, Falster og Lolland.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Din primære opgave bliver at udføre udvekslinger af skinner og sveller i sporene, så vi sikkert kan køre tog. Du får et job med frihed under ansvar, og indgår i et team af to-tre dygtige kolleger, som du vil arbejde tæt sammen med.

Vi arbejder hovedsageligt på hverdage, men arbejde i weekender og helligdage vil også forekomme. Jobbet er primært om natten, men arbejde kan forekomme i dagtimerne.

Banedanmark
Terranor A/S
Alsidig vejserviceassistent

Terranor A/S, Vojens

Vi har travlt i vores Vojens-afdeling, og skal derfor have tilført nye ekstra ressourcer. Vi søger en kollega, som har lyst til primært vejmandsopgaver i vores kontrakt med Haderslev Kommune.

Arbejdet består i tilsyn og indrapportering, renholds-opgaver, skilte-opgaver, grønne opgaver, græsslåning, kørsel med små maskiner i forbindelse med græsslåning, men du skal også være indstillet på at varetage andre forefaldende opgaver.

Din baggrund er ikke så afgørende, men kunne f.eks. være landmand, maskinfører eller andet. Vi forestiller os, at:

 • du har en pæn og troværdig fremtoning
 • du har et B/C kørekort og muligvis kørekort til køretøj over 3500 kg.
 • du kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst
Terranor A/S
Dansk Stillads Service A/S Entrepriseleder til Århus-afdelingen i Danmarks største stilladsfirma

Dansk Stillads Service A/S, Lystrup

Vi er ikke bare landets største stilladsvirksomhed, vi er specialister på området og påtager os alt fra simple facadeopgaver til komplicerede byggeprojekter.

Dine opgaver fordeler sig ligeligt mellem tilsyn, planlægning og det administrative arbejde bag skærmen. Det er dit ansvar at:

 • være i daglig kontakt med kunder, herunder tilbudsgivning, planlægning, fakturering og at være ansvarlig for styring af stilladsentrepriser
 • behovsafklare sagerne og rådgive kunder

Du vil opleve et meget uformelt miljø, hvor det er fagligheden, der er i fokus. Vi tilbyder dig en god løn, fleksible arbejdstider og fuld IT-pakke.

Recover
Bliv industri- og spuleoperatør hos Sydslam

Recover, Hvidovre

Se video om Recover som arbejdsplads

Vi har travlt og søger derfor en industri- og spule-operatør til København - er det dig?

Du vil i din dagligdag møde alle former for kunder - både private, virksomheder og det offentlige. Arbejdet er således præget af en selvstændig hverdag med spuling af diverse kloakledninger, kedler, tanke med mere. Vi vægter kvalitet, arbejdsmiljø og kundefokus højt i alt hvad vi foretager os. Der kan forekomme aften, nat- eller weekendarbejde ligesom du vil indgå i vagtberedskabet.

Hos SydSlam vil du blive en del af et kvalitetsbevidst og professionelt team. Vi har det sjovt samtidig med, at vi har orden i sagerne.

Recover
Recover
Bliv spule-operatør hos JK Kloakservice

Recover, Mørkøv

Se video om Recover som arbejdsplads

Vi har lynende travlt og søger derfor en spule-operatør til København/Vestsjælland - er det dig?

Hos JK Kloakservice vil du blive en del af et kvalitetsbevidst og professionelt team. Vi har det sjovt samtidig med, at vi har orden i sagerne.

Du kan glæde dig til:

 • gode ansættelsesforhold med både pension og sundhedsforsikring en social arbejdsplads med sociale arrangementer
 • dagligt arbejde med en af vores moderne slamsugere
 • dagligt mødested, kan være på vores lokalitet i Mørkøv eller på vores lokalitet i Københavnsområdet
Recover

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV