326 job matcher din søgning 326 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SEGES Innovation BUSINESS CONTROLLER

SEGES Innovation, Aarhus

Du har en rummelig værktøjskasse, når det kommer til økonomi, regnskab og IT. Du sætter en ære i at få opgaverne afsluttet til aftalt tid og kvalitet. Du kommer til at arbejde sammen med engagerede projektledere og specialister, der brænder for landbrug og bæredygtighed.

Dine primære opgaver:

 • Udvikle nye BI-værktøjer, særligt i forbindelse med implementering af Power BI og Business Central, der forventes implementeret og i drift 1. januar 2024.
 • Bistå ved udarbejdelse af budgetter, periodevis ledelsesrapportering og løbende opfølgning
 • Udarbejde økonomisk analyse og kvalitetssikring af regnskabsmaterialet
 • Ansvarlig for enkelte afdelingers økonomiopfølgning
Kalundborg Refinery A/S
SAP basis IT-specialist

Kalundborg Refinery A/S

Ønsker du at blive en del af en ny, dynamisk og spændende IT-afdeling på et af Danmarks største procesindustrianlæg? Er du klar til at blive en del af en nyetableret IT-afdeling, hvor fokus er på at levere et sikkert og pålideligt IT-landskab samt søge efter nye løsninger, der kan forbedre vores forretning. Nu har du muligheden for at blive en del af Kalundborg Refinery som vores SAP basis IT-specialist.

Hvorfor Kalundborg Refinery?
Kalundborg Refinery er Danmarks største raffinaderi.

Udover raffinaderiet i Kalundborg, omfatter virksomheden også produktterminaler i Hedehusene og Kalundborg, der udleverer benzin og olieprodukter til store dele af Sjælland.

Velkommen til teamet i Kalundborg
Vi leder efter en kandidat med omfattende erfaring i udvikling af SAP-løsninger. Du har indgående kendskab til SAP basis, samt viden om SAP standard moduler (PS, MM, SD og FI/CO).

Kalundborg Refinery A/S
Vitec Datamann A/S Systemudviklere ansættes

Vitec Datamann A/S, Herlev

Er du handy i din egen og andres kode og god til at tænke selv, så kan du være den nye kollega, vi skal have på holdet.

Vi søger nemlig flere nye kollegaer til vores udviklingsafdeling, der udvikler og vedligeholder vores økonomi- og lagersystem til autobranchens nyvognsforhandlere – AutoVision.

Vores tilgang er, at tingene skal holdes simple, så vi kan håndtere vores kildekode bedst muligt, og vores supportere kan supportere systemet og ikke udviklerne. Vores udviklere skal udvikle kode.

FOSS
Contract Operations Business Manager

FOSS, Hillerød

FOSS is looking for a new colleague to our global Customer Care Sales team. Your key focus in this role will be to help improve and streamline our global operations within contracts selling & renewal. With “contracts”, we are talking about remote & on-site maintenance agreements, digital service agreement, applications support etc. - typically contracts renewed yearly or on subscription.

As our new Contract Operations Business Manager, you will be a vital part of defining and establishing our global “contracts sales & renewal operations” across FOSS. This includes these key tasks:

 • Create a clear & clever contract operations setup, incl. reporting frameworks & mgmt. follow-up
 • Ensure data, processes and management framework are build and supported in Salesforce.
 • Articulate and drive business requirements (improvements) towards our Salesforce technical team.
FOSS
BESTSELLER
Business Analyst, Value-Added Services

BESTSELLER, Haderslev

Are you motivated by shaping the future of an international organization’s Value-Added Services? And do you thrive in taking decisions based on commercial and strategical analyses? Then bring your strong analytical skills and business acumen to take the lead on BESTSELLER’s Value-Added Services.

We are looking for a result-driven individual to drive strategically important Value-Added Services (VAS) projects. The overall goal is to optimise internal processes and secure alignment across our brands.

As Business Analyst, you will have the key role in making BESTSELLER the preferred business partner. The role is managing aspects from problem identification, data collection, discovery of solutions to final implementation. Thus, you will function as an internal consultant and thoroughly examine each of BESTSELLER’s value-added services to make wise adjustments based on analyses of both qualitative- and quantitative nature.

Økonomistyrelsen Analytisk stærk IT-profil med viden om forretningsområdet søges til Statens Lønløsning

Økonomistyrelsen, København

Vil du med en stor grad af forretnings- og/eller IT-forståelse være med til at vedligeholde og optimere Statens Lønløsning?

Vi søger en ny kollega, der blandt andet skal være med til at varetage den løbende drift, vedligeholdelse og optimering af Statens Lønsystem. Det er vigtigt, at du trives med en stor variation af IT- og forretningsorienterede opgaver.

Vi står over for en række forandringer, som skal implementeres, herunder nye driftsprocesser, agile udviklingsprocesser og øget kundeinddragelse.

Opgaverne er en god blanding af både programmeringsopgaver, test samt analyse og fortolkningsopgaver. Det vil derfor være et plus, hvis du har stor indsigt i løn- og overenskomstområdet fra forretningen samt lyst og evne til at forstå systemsammenhænge og kode ændringer i systemet.

Sweco Danmark A/S
Er du konsulent med forstand på datadrevne processer og arbejdsgange?

Sweco Danmark A/S, Kolding

I Sweco planlægger og designer vi fremtidens byer og samfund, og vi hjælper vores kunder med at udvikle digitale løsninger, så de kan optimere deres hverdag via adgang til information. Data, der bliver genereret i samfundet, bruger vi til at effektivisere planlægning, drift og vedligehold og forvaltning af vores fysiske omgivelser.

Da vi oplever stor efterspørgsel efter vores kompetencer og løsninger, udvider vi nu vores stærke konsulentteam og søger derfor løbende flere konsulenter til at betjene vores RenoWeb-kunder, herunder en medarbejder til vores kontor i Kolding.

I ‘Digital Drift og Forvaltning’ i Sweco får du ca. 80 engagerede og kompetente kolleger. Du bliver en del af et team, som gennem mange år har specialiseret sig i IT-løsninger specifikt til affaldsområdet – herunder systemet ‘RenoWeb’.

Sweco Danmark A/S
Spar Nord Bank A/S Business Intelligence-udvikler til IT, BI-Udvikling i Spar Nord – Hele byens bank

Spar Nord Bank A/S, Aalborg

Har du lyst til at arbejde i Danmarks femtestørste bank, der bygger på en unik forretningsmodel, der tager afsæt i en stærk, lokal tilstedeværelse og handlekraft? Så læs videre her. Spar Nord er nemlig hele byens bank. Det betyder, at vi engagerer os i det lokalsamfund, vi er en del af.

BI-udvikling er organiseret i tre Scrum-teams, som arbejder ud fra agile metoder. Dialog, samarbejde og viden om forretningen er en naturlig del af jobbet. Udviklingsopgaverne spænder bredt, og fælles for dem er, at de gør en forskel for forretningen.

Du bliver en del af Spar Nords IT-afdeling i Aalborg, med cirka 70 veluddannede og dygtige kolleger med speciale indenfor IT. Dagligt arbejder vi på at understøtte Spar Nord Bank med optimerede processer og udvikling af egne løsninger.

Spar Nord Bank A/S
MobilePay BI Frontend Developer at DataOps & Insights squad in MobilePay

MobilePay, Brabrand or Copenhagen

We are looking for a BI Frontend Developer to join our DataOps & Insights squad in MobilePay in Denmark. We have colleagues in both Copenhagen and Aarhus.

A day in the life of a BI Developer will to understand business requirements, translate them to clear data specifications, work with the data engineers to establish the best data model and visualize the insights that the stakeholder seeks. You will also actively engage with the stakeholders throughout the journey of them seeking insights in their business area and enable them to use data and insights in their daily work.

Gem
Egsgaard HR Forretningskonsulent – kontor i Aarhus eller Odense

Egsgaard HR søger for Cornerstones

Vil du være en del af forretningstransformationer, hvor du og dine kolleger bringer specialister og forretningsfolk sammen om en digital mission? Trives du med at blive inviteret helt ind i maskinrummet hos vores kunder, hvor din evne til at eksekvere en plan inden for tid og budget ses direkte på bundlinjen?

Som forretningskonsulent indgår du sammen med en ledende konsulent i et team, hvor du får ansvar for at drive udvalgte faser i ERP- og digitaliseringsprojekter lige fra virksomhedsanalyse til system- og partnerselektion samt udvikling og endelig implementering.

Du vil få en få en arbejdsdag, hvor du i høj grad kan sætte dit aftryk ved at:

 • Drive generel projektledelse og forretningsanalyse med de underliggende ansvarsområder
 • Udarbejde løsningsforslag og projektplaner
 • Identificere forretningsudfordringer samt potentielle gevinster
Elbek & Vejrup A/S
Karriereskift? Elbek & Vejrup søger nye konsulenter med erfaring inden for produktion

Elbek & Vejrup A/S, Kolding og Aarhus

Er du klar til at rykke over på den anden side af bordet og forfølge en karriere som konsulent? Og brænder du for at dele din viden og for at optimere forretningsprocesser?

Elbek & Vejrup søger nye kolleger med branchekendskab inden for produktion, der brænder for at prøve kræfter med rollen som konsulent og for arbejdet med at optimere vores gode kunders forretninger gennem IT.

Du bliver en del af et team, som består af mange dygtige og hjælpsomme kolleger, hvorfor der er stor mulighed for sparring.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Vi sikrer Forsvarets IT – Vil du sikre vores udbud og anskaffelser

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Ballerup

Vil du arbejde med en bred vifte af opgaver? Er du dygtig til at skabe overblik og til at samarbejde med kunder? Så er det lige dig, vi leder efter!

Vi opererer i døgndrift for at sikre, at hele Forsvarets og Beredskabets IT virker sikkert og effektivt – og vi har brug for dig, til at sikre vores IT-anskaffelser, udbud og indkøbsprocesser.

IT-området i det danske forsvar skal de kommende år udvides og udbygges væsentligt – for et stærkt forsvar bygger på et robust digitalt fundament. FMI er en af Danmarks største offentlige indkøbsorganisationer og foretager de strategiske indkøb, der er med til at forme Danmarks sikkerhed i fremtiden.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Evida
Analytiker til opbygning af fremtidens energi-infrastruktur

Evida, Viborg

Vil du være med i forreste række, når fremtidens infrastruktur til transport af grønne gasser, brint og CO2 skal udvikles og planlægges? Evida

I samarbejde med dine kollegaer i teamet vil du bidrage til at optimere løsninger for udvikling og udrulning af fremtidens infrastruktur til transport af brint og CO2.

Dine bidrag sker gennem analyser af løsninger for rørført gasinfrastruktur og samspil af denne med de øvrige energisystemer. Gennem dine analyser, og i samarbejde med eksterne interessenter, bidrager du til at analysere og identificere mulige infrastrukturløsninger, som både vil understøtte markedsaktørernes behov og sikre en sund fremtidig forretning for Evida.

Evida
Lemvigh-Müller A/S
Head Of Business Intelligence

Lemvigh-Müller A/S, Kolding eller Herlev

Har du passion for Business Intelligence, og er du samtidig en dygtig leder, der formår at motivere dit team til at nå deres mål, og sikre en høj trivsel. Så er muligheden her nu, for at blive vores nye Head of Business Intelligence.

Som vores nye Head of Business Intelligence vil du få et spændende og selvstændigt job. Din hverdag vil blive præget af at understøtte forretningens behov for data og analyser, samt stå i spidsen for et ambitiøst og dedikeret team af 4 specialister. Du kommer bl.a. til at:

 • Udvikle platformen og datamodellerne, idet du driver datafangst, pipeline og den fortsatte udvikling af datamodeller i tæt samarbejde med relevante stakeholders
 • Understøtte operations så platformen til enhver tid er højt ydende med maksimal oppetid
Lemvigh-Müller A/S
Deloitte Har du erfaring med de tekniske aspekter af softwaretest, og kan du lide at arbejde på store og komplekse opgaver i det private og det offentlige? Så er du den, vi leder efter

Deloitte, København

Du bliver en integreret del af System Engineerings voksende fællesskab af specialister. Fællesskabet inkluderer både testspecialister, softwareudviklere, arkitekter, agile eksperter og projektledere og testmanagers.

Som Technical Tester får du rig mulighed for at bruge din viden og ekspertise indenfor testautomatisering og kvalitetssikring til at levere løsninger af høj kvalitet til vores kunder. I din nye rolle vil du have spændende arbejdsopgaver, herunder bl.a.:

 • Være med til at designe og etablere testautomatiserings framework
 • Udvikle testscripts
 • Udføre ikke-funktionelle tests som performance-, load- og sikkerhedstests
Gjensidige Forsikring
Tester til kvalitetssikring og test af nye produkter og it-løsninger

Gjensidige Forsikring, København

Har du øje for detaljen og en problemknuser i maven? Brænder du for kvalitetssikring, og kunne du tænke dig at byde ind med ideer og løsninger?

Gjensidige Forsikring

Så grib chancen for at arbejde i et agilt miljø, hvor samarbejdet er helt i top, og der er masser af udviklingsmuligheder.

Som tester er du med til at sørge for, at kvalitet og design opfylder de fastsatte krav, inden produktion og implementering igangsættes. Dermed kan du se frem til at deltage i både større og mindre projekter, udføre forskellige tests og sparre med forskellige kolleger rundt om i organisation.

Gjensidige Forsikring
Deloitte Deloitte System Engineering’s practice is looking for experienced test managers with a focus on test automation and quality engineering practices

Deloitte, Copenhagen

Are you experienced in test management and quality engineering and have a solid understanding and track record of working with agile methodologies? Are you ready to be part of large testing transformation projects?

Deloitte’s Systems Engineering practice is now looking for test managers to be part of large IT projects and programs with our clients in both the public, consumer, and financial services. We work with different technologies such as SAP, Salesforce as well as custom Dev developments.

We are looking for new colleagues with a consultancy mindset. You are passionate about test and quality and have a solid understanding of test principles within the entire software development life cycle.

Emendo Implementation ApS Vice president/partner

Emendo Implementation ApS, Copenhagen

Vice president/partner within Emendo Implementation

We are looking for a key person to further strengthen our already strong business unit within Implementation (IT, OT, Agile, Mass deployment, digitalization).

You will be expected to be able operate with both delivering on projects while also building up implementation models that can ensure fast and robust IT/OT Implementations across the system hierarchy.

We are looking for a Vice president/Partner who can act as a specialist, leader, and a senior executive consultant at the same time.

You have experience from IT/OT implementation projects or from a Line of Business department working with IT/OT. You can lead and develop both specialists and generalists within project management, solution architecture, and process design.

Danmarks Idrætsforbund
DIF søger digital playmaker

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du være med til at styrke den digitale udvikling i idrætten – så er du måske vores nye digitale playmaker!

Som digital playmaker skal du understøtte forbundene med at identificere behov, scanne markedet og finde de mest egnede løsninger.

Du vil inspirere forbund med helt nye digitale løsninger og facilitere vidensdeling på tværs, så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken igen og igen.

Det involverer fx events og netværk, hvor du bidrager til at bringe kompetencer, erfaringer og viden i spil på tværs af forbund.

Konkret vil du skulle bidrage med:

 • At researche og skabe overblik over eksisterende løsninger og nye digitale værktøjer.
 • At rådgive forbund om valg af digitale løsninger.
 • Facilitering af forløb på tværs af flere forbund.
Demant
IT Manager, Digital Platforms, Global IT

Demant, Middelfart

Would you like to bridge technology, business processes and people – and can you talk across all levels in a global company? Do you have experience driving a variety of digital projects from upgrades of commercial platforms, ERP systems to product data projects? And would you like to join a well-established company that increases the quality of hearing-impaired people’s lives?

Joining us, you will be part of the IT department at Interacoustics which currently consists of 35 people located in Middelfart and in Stettin, Poland and the US. You will be working with and responsible for a variety of different digital platforms. You will be organizing and making sure that our digital projects are successfully executed and that our solutions are being implemented in our data centres, sites, sales companies, and production. You will have a project team reporting to you daily, but you will not have managerial responsibility.

Demant

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV