1.142 job matcher din søgning 1.142 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Moove Group A/S
Driftscontroller

Moove Group A/S, Bagsværd

Bliv en del af Danmarks mest spændende mobilitetsvirksomhed
Moove Group søger en driftscontroller.

Vi kører kunder fra A til B døgnet rundt, og vi har 1.800 taxier og 500 minibusser på vejene. Vi er godt i gang med en spændende udvikling – og din erfaring og dit engagement skal bidrage til at sikre, at vi fortsætter med speederen i bund.

Du vil skulle varetage blandt andet følgende opgaver:

 • Opfølgning på overholdelse af KPI’er
 • Udtræk samt analyse af diverse rapporter
 • Tilpasning af rapporter

Du er erfaren bruger af Excel og har gerne erfaring fra en lignende stilling. Du har gerne en uddannelse indenfor logistik, men det er ikke afgørende.

Moove Group A/S
Københavns Politi Administrativ medarbejder til Efterforskningsenhedens Ledelsesstøtte i vores reception

Københavns Politi

Bliv en central del af Efterforskningsenheden - Bliv medarbejder i Ledelsesstøtte

Kan du lide en hverdag med mange forskellige opgaver og kontakt til mange forskellige mennesker, så er det måske dig vi leder efter til at besætte den ledige stilling, der er i vores reception på Teglholmen.

Din opgave vil være i receptionen på Teglholmen, hvor du vil være hjertet af huset, da det er dig, som vil have den første kontakt med vores gæster og med personalet i huset.

Opgaverne i receptionen omfatter bl.a.:

 • Modtagelse af gæster
 • Håndtering af post
 • Håndtering af adgangskort og parkeringstilladelser
Sydbank
Områdeassistent/PA for områdedirektør til Sydbank i Aalborg

Sydbank

Vil du være en væsentlig aktør i et af Sydbanks primære vækstområder med mange spændende tiltag, så er chancen her nu.

Som områdeassistent skal du bevare overblikket i en travl hverdag, have styr på detaljerne og holde orden på tingene. Vi søger derfor en ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded kollega, som kan indgå i et tæt og fortroligt samarbejde med områdedirektøren – og være koordinator og ansvarlig for en række væsentlige opgaver i vores dynamiske og velfungerende område.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandsskab. Bare bank - helt enkelt. Vi tror det er en af hovedårsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Sydbank
Røde Kors Asylafdeling
Lønmedarbejder

Røde Kors Asylafdeling, Birkerød

Brænder du for, og har du mod på at blive en del af et dynamisk og travlt lønteam, som løfter store og små opgaver inden for løn- og personaleadministration? Røde Kors Asylafdeling søger en lønmedarbejder, som kan bidrage med høj faglighed og engagement, som er villig til at tage ejerskab for eget ansvarsområde og sikre stabil drift gennem systematisk, korrekt og effektiv lønadministration og dertil knyttede opgaver, og som er drevet af lysten til at lykkes sammen som et team. Se video om Røde Kors Asylafdeling som arbejdsplads

Vi forestiller os, at du har kontorfaglig baggrund eller anden relevant uddannelse, men vi forventer og lægger særlig vagt på, at du har dokumenteret flerårig erfaring bl.a. med følgende opgaver:

 • Lønadministration - alt fra beregning af løn, lønindtastning, kontrol af lønindberetninger, håndtering af fratrædelser i lønsystemet til ferieafregning
 • Refusionsansøgninger fra A til Z
 • Administrering af tidsregistreringssystemer og vagtplanlægning
Røde Kors Asylafdeling
Andel Holding A/S
Vil du være med til at videreudvikle Andels demokratiske ejerform?

Andel Holding A/S, Svinninge

Har du erfaring med at understøtte repræsentantskaber eller medlemsorganisationer? Og vil du gerne bruge din erfaring hos Andel, hvor vi arbejder for den grønne omstilling?

Vi samler nu alle opgaver relateret til Andels repræsentantskab i et nyt sekretariat. Teamet skal varetage eksisterende driftsopgaver og ikke mindst fokusere på at nytænke.

Andel Holding A/S

Konkret forbereder og afvikler sekretariatet både online- og fysiske møder i repræsentantskabet, hvor ambitionen er, at møderne skal være indholdsrige og en oplevelse for deltagerne. Derudover faciliterer vi undervisningsarrangementer, afholder det årlige repræsentantskabsvalg, producerer indhold til vores intranet samt en lang række andre praktiske og kommunikationsmæssige opgaver, som du selv vil være med til at udvikle.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Lidl Danmark K/S Quality Assistant

Lidl Danmark K/S, Kolding

Er du uddannet kontorassistent? Brænder du for at yde en god service for vores kunder, og at arbejde med kvalitetsrelaterede opgaver? Så er det måske dig vi søger til vores nye stilling som Quality Assistent i vores Kvalitetsafdeling.

Som Quality Assistant til Kvalitetsafdelingen bliver du en del af et mindre team med 20 topmotiverede kollegaer. Kvalitetsafdelingen er en del af Indkøbsafdelingen, og vi arbejder tæt sammen med vores indkøbere for at sikre kvaliteten af vores food- og nonfood produkter. Teamet arbejder både med kvalitetssikring af vores leverandører og vores produkter, hvor vi blandt andet er ansvarlig for at gennemføre analyser og smagstests af produkter.

Du vil indgå i et mindre team i en ISO 9001 certificeret kvalitetsafdeling, hvor vi behandler produktrelaterede kundehenvendelser, og i den relation søger vi dig, der kan være med til at opstarte og behandle kundehenvendelser til vores Online-shop.

Lidl Danmark K/S
Frederikshavn Kommune Administrativ medarbejder til Center for Sundhed og Plejes Sekretariat - barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Sekretariatet i Center for Sundhed og Pleje søger en administrativ medarbejder i en begivenhedsbestemt ansættelse fra d. 1. december 2022 som barselsvikar. Stillingen er på 30 timer om ugen.

Vi tilbyder en allround stilling, hvor der som udgangspunkt er flest opgaver vedr. økonomi, fx fakturabehandling, pensionsindberetning, indtægtskontrol, kasseopgørelser og statistik. Det er derfor vigtigt at du har flair for økonomi, men også kan varetage skriftlige opgaver som fx referater og koordinering af diverse administrative opgaver.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende og spændende job med mange forskellige opgavetyper
 • Et job hvor arbejdsglæde og trivsel vægtes højt, og hvor fleksibilitet og medansvar er en selvfølge
Røde Kors Hjemmet i Sorø Dynamisk og serviceminded administrativ medarbejder med godt overblik

Røde Kors Hjemmet i Sorø

Vi søger en administrativ medarbejder, der i tæt samarbejde med ledelsen og øvrige kollegaer kan understøtte og bidrage til en god struktur og effektive arbejdsgange.

Vi er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Sorø Kommune, som vi har et tæt samarbejde med. Vi har 61 lejligheder og et opholdssted med syv lejligheder for voksne, som har særligt behov for pædagogisk støtte. Vi er ca. 70 medarbejdere - ufaglærte, SSH’ere, SSA’ere, sygeplejersker, udviklingssygeplejerske, pædagoger, køkkenpersonale, husassistenter, teknisk servicepersonale, teamledere og centerleder. Vi vægter det daglige arbejdsmiljø højt – i fællesskabet og sammen kan vi gøre mere. Vi tilbyder:

 • en meget afvekslende og dynamisk hverdag
 • et arbejdsmiljø med højt til loftet og godt humør
 • udfordrende og mangfoldige arbejdsopgaver
Boligforeningen VIBO
GENOPSLAG, Administrativ ejendomsmester

Boligforeningen VIBO, Græsted

Som ejendomsmester er du ansvarlig for den daglige tilrettelæggelse af arbejdet i afdelingerne. Du har også ansvar for afdelingernes ren- og vedligeholdelse, herunder at føre tilsyn med varmeanlæg og tekniske installationer, udføre mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver samt rekvirering og kontrol af håndværkere.

Vedligeholdelse af afdelingernes grønne arealer udføres af et eksternt firma.

Herudover er dine væsentligste ansvarsområder bl.a. at:

 • Udføre beboerservice
 • Foretage ind- og fraflytningssyn
 • Sikre at der, via eksternt firma, sker snerydning og glatførebekæmpelse – også uden for normal arbejdstid
Boligforeningen VIBO
Simon Peter Sogns Menighedsråd Kirketjener til Simon Peters Kirke

Simon Peter Sogns Menighedsråd, Kolding

En stilling som kirketjener ved Simon Peters Kirke, Simon Peters Sogn i Kolding, er ledig pr. 01.01.2023, da en af vores 2 dygtige kirketjenere går på efterløn. Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Vi har to adresser, Islandsvej 12, hvor Simon Peters Kirke ligger, og Islandsvej 4, hvor vi har et sognehus, Simon Peters Hus. Ansættelsen dækker begge adresser.

En del af kirketjenerarbejdet vil være henlagt til søn- og helligdage, lørdage og hverdage og aftener. Arbejdet vil variere mellem travle og mindre travle perioder.

Stillingen omfatter primært følgende opgaver:

 • Stillingen omfatter primært følgende opgaver:
 • Rengøring af kirken med tilhørende lokaler samt af Simon Peters Hus
 • Tilsyn og vedligeholdelse af lokaler, bygninger samt mindre håndværksmæssige opgaver.
 • Pasning af udearealer, herunder havearbejde, græsslåning, hækklipning, glatførebekæmpelse, snerydning m.m.
Morsø Kommune Ansvarsfuld borgmester- og direktionssekretær med overblik og ordenssans

Morsø Kommune, Nykøbing Mors

Kunne du tænke dig at arbejde i en helt central nøgleposition for især borgmester, kommunaldirektør, direktion og kommunalbestyrelse på den skønne Limfjordsø Mors? Kan du sikre struktur, holde det store overblik og løse en bred vifte af administrative opgaver?

Hvis du kan svare ja til overstående, så vil du trives som en fisk i vandet som borgmester- og direktionssekretær i Sekretariatet i Morsø Kommune.

Vi løser mange forskellige opgaver for hele kommunen og primært med fokus på at betjene det politiske system og direktionen. Vi arbejder fokuseret, men nyder også at få en god snak og et godt grin.

Det er en fast stilling på 37 timer. Du bliver en vigtig del af en fleksibel arbejdsplads, der bygger på nærhed og fællesskab.

Subaio ApS Enrichment Specialist

Subaio ApS

We are looking for enrichment specialists that can help us improve our ever-growing catalogue of products and subscriptions.

In a world where you can get everything from music and film to razor blades and cars as a subscription, bank customers crave an overview of their recurring expenses. This type of data insight delivers a lot of other use cases both for the bank and its customers – everything from switching to a better deal, getting approved for a loan and much more. This is what we do at Subaio.

Our main enrichment tool is our support system, where a typical workday could include:

 • Enriching products with logo, description, cancellation options, and more, which requires great “Google” skills
 • Validating rules our automated engine has identified for products
 • Handling cancellation requests from customers
BASF A/S
English speaking Customer Service Agent

BASF A/S, Copenhagen

Are you looking for the opportunity to use your finely tuned communication skills, and are you eager for a job that caters to your service-oriented nature?

Then step into a job that offers a great mix of routine tasks and new daily challenges. Joining our team, you will become part of an international setting where you will quickly find that our team spirit is second to none and your colleagues always have your back.

More specifically, your key tasks will include:

 • Processing orders and handling invoicing in our SAP system
 • Monitor, control and align stocks at our UK warehouse
 • Following up on back orders
BASF A/S
HITSA A/S Struktureret salgsmedarbejder, der sikrer en professionel og god kundeoplevelse

HITSA A/S, Kolding

Hos HITSA A/S søger vi en engageret, selvstændig og serviceminded medarbejder til vores interne salgsafdeling i Kolding.

Dine opgaver vil i store træk bestå af kundekontakt, rådgivning og administration. Du vil foruden samarbejdet med dine salgskollegaer, især skulle arbejde tæt sammen med dine kollegaer i både konstruktions- og montageafdelingen.

Hertil kommer samarbejdet med kunderne, som bl.a. kan være kommuner, anlægsgartnere og entreprenører, hvor du vil være bindeleddet ind til organisationen.

Kort sagt bliver dine opgaver at:

 • besvare kundehenvendelser pr. mail og telefon samt rådgive kunder om vores produkter – med support fra vores konstruktionsafdeling.
 • udfærdige større og mindre tilbud og ordrer på vores produkter.
 • varetage administrative opgaver i forbindelse med dine tilbud og ordrer.
 • bidrage til den daglige gang i salg ved at udføre diverse ad hoc-opgaver.
Grønlands Selvstyre
Erfaren leder til stillingen som departementschef i Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Ressortområdet arbejder for at hæve samfundets uddannelsesniveau, skabe gode rammer for forskning, styrke kulturen og sikre, at befolkningens og det enkelte menneskes indre liv er stærkt og velfungerende

Departementschefen har til opgave at sikre høj kvalitet i rådgivning og betjening af Naalakkersuisut samt varetage den daglige ledelse af departementet sammen med den øvrige ledergruppe.

Departementschefen har i øvrigt ansvaret for bl.a.:

 • Udarbejdelse af beslutningsgrundlag for den politiske ledelse og implementering af politiske beslutninger med fokus på mål- og resultatopnåelse
 • Koordinering af departementets opgaveløsning i forhold til andre departementer og styrelser, virksomheder mv. samt være drivkraft for positive samarbejdsrelationer med disse
 • Implementering af generelle administrative retningslinjer, procedurer og kvalitetskrav
Grønlands Selvstyre
REMONDIS A/S
Servicekoordinator

REMONDIS A/S, Ishøj

Kender du følelsen af at blive en halv meter højere, når du har løst en udfordring for en kunde eller en kollega? Og er du en sand superstjerne til at balancere mange opgaver sideløbende, i et job, hvor to dage ikke er ens?

Du bliver en del af vores drifts- og kundeserviceafdeling på vores hovedkontor i Ishøj. Vi supporterer vores miljøkonsulenter, backoffice og driftsafdeling, og servicerer alle vores erhvervskunder. Vi har en meget stor berøringsflade hver eneste dag, og god service er essentielt for alt, hvad vi laver.

I det daglige beskæftiger du dig med alle opgaver der ligger hos os i kundeservice, som blandt andet inkluderer:

 • drift i vores CRM-system og hjemmeside
 • onboarding af nye kunder i samarbejde med vores salgsafdeling
 • rådgivning af vores kunder med henblik på sortering og Affaldsloven
REMONDIS A/S
Polygon DB Kontorassistent

Polygon DB, Hvidovre

Er du en haj til at fakturere, og føler du dig helt hjemme i Microsoft Dynamics Navision 2018, så er det dig, vi leder efter.

Vi søger en serviceminded, ansvarsbevidst og mødestabil kontorassistent med udpræget ordenssans og flair for tal til vores administration på Stamholmen 193B i Hvidovre.

Hos Polygon vil vi være de bedste til det vi gør – og vi er i kraftig udvikling. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en til tider travl hverdag, hvor du vil indgå i et team med 10 kollegaer. Vi har et uformelt og positivt arbejdsmiljø, som hjælper hinanden i dagligdagen på tværs af vores forskellige arbejdsområder og kompetencer.

Cts Express ApS
Disponent/speditør søges til Jetpak/CTS Express i Billund Lufthavn

Cts Express ApS

Jetpak/CTS Express er en effektiv og den hurtigste løsning for prioriterede leverancer dør-til-dør. Jetpak/CTS Express tilbyder løsninger til både spontane behov samt skræddersyet logistik.

Din kundekontakt med hurtige løsningssvar via telefon og mails, så kunderne kan fornemme dit smil, betyder alverden for os.

Helt enkelt – gør kunderne glade og skab resultater. Uden transporterfaring er henvendelse ikke nødvendig.

Dine primære opgaver bliver:

 • Servicere kunder og kollegaer via telefon og e-mail
 • Disponering/planlægning/optimering
 • Afregning kunder
Cts Express ApS
De Forenede Ejendomsselskaber A/S
Property Manager/ejendomsadministrator

De Forenede Ejendomsselskaber A/S, København

Har du lyst til at arbejde med hele paletten af ejendomsadministration i et ejendomsselskab med egne ejendomme og udviklingsprojekter, så er du måske vores nye kollega.

Jobbet er alsidigt og kræver, at du er selvkørende og kan lide at have med alle aspekter af ejendomsadministration at gøre. Vi forventer derfor, at du har mindst 5 års erfaring med opgaver relateret til ejendomsadministration samt en relevant uddannelse som eksempelvis, finansøkonom, finansbachelor, HD, EA, HA eller tilsvarende.

Dine opgaver indbefatter blandt andet:

 • Opkrævning af husleje, restancer mv.
 • Afstemninger, måneds-/kvartalsrapportering samt budgettering
 • Udarbejdelse af forbrugs- og driftsregnskaber samt budgettering
Kjærulf Pedersen A/S Salgs- og indkøbsassistent

Kjærulf Pedersen A/S, Taastrup

Vi har en travl og alsidig hverdag i vores administrative team, og vi søger derfor en ny kollega gerne med start hurtigst muligt. Stillingen indeholder mange forskellige opgaver, og man har en alsidig hverdag.

Dine arbejdsopgaver

 • Ordreindtastning for indkøb og salg i vores ERP-system (BC365/Navision).
 • Håndtere og betjene kunder.
 • Kommunikation med leverandører.

Stillingen er fuld tid. Arbejdstiden er placeret mandag-torsdag fra kl. 8.00 – 16.00. Fredag 8.00 – 15.30.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV