744 job matcher din søgning 744 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Krankenschwestern/-pflegern und Sozial- und Gesundheitsassistenten für die Altenpflege

Esbjerg Kommune

Wir suchen Krankenschwestern /-pflegern und Sozial- und Gesundheitsassistenten für die Altenpflege in der Gemeinde Esbjerg, Dänemark.

Träumen Sie von einem Leben mit einem Gleichgewicht zwischen einer Arbeit und Freizeit? Und haben Sie den Mut, nach Dänemark umzuziehen?

Dann kann eine Arbeit in der Altenpflege der Gemeinde Esbjerg vielleicht das richtige für Sie sein.

Die Gemeinde Esbjerg bietet Ihnen, die eine Ausbildung als Krankenschwester/-pfleger oder Sozial- und Gesundheitsassistent haben, eine 3-monatige Einführungsbeschäftigung an.

Während der Einführungsphase arbeiten Sie 25 Stunden pro Woche in einer unserer Pflegeheimen. Sie üben die dänische Sprache zusammen mit Ihren Kollegen im Pflegeheim gleichzeitig mit dem Unterricht an einer Sprachschule (AOF).

Brønshøj Lægecenter I/S Konsultationssygeplejersker, 32-37 timer/uge

Brønshøj Lægecenter I/S

Vi søger 2 erfarne konsultationssygeplejersker/jordemødre med praksiserfaring med tiltrædelse snarest muligt.

Brønshøj Lægecenter er en almen lægepraksis med 3 praktiserende læger i kompagniskab. Vi har aktuelt ansat 1 lægesekretær, 2 konsultationssygeplejersker og et hold af medicinstuderende.

Klinikken deltager i efteruddannelse af yngre læger, hvor vi løbende har 1-2 tilknyttet.

Der er ca. 5000 patienter tilknyttet klinikken.

Vi lægger vægt på højt fagligt niveau og patientomsorg samt arbejdsglæde, smil og gode kollegiale relationer. Vi har fokus på kommunikation og åben dialog.

Arbejdet indeholder bl.a.:

 • Selvstændige konsultationer ved fremmøde eller video.
 • Kronikerkontroller dvs. hypertension, diabetes, kol, osteoporose og myxødem.
 • Smear-, svangre-, børneundersøgelser og sårpleje.
Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad
External lecturer for “Pregnancy, Birth, and Infancy in Denmark”

Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad, København

This course examines how the Danish healthcare system cares for mother and child from conception through pregnancy into early childhood. Emphasis is placed on three major areas: medical aspects of a healthy pregnancy including birth and postnatal care, services provided by the welfare system, and cultural values inherent in this system.

Main tasks and responsibilities

 • Classroom teaching and other experiential learning activities
 • Student assessment, grading and feedback throughout the course
 • Teaching Spring (mid-January – mid May) and Fall (mid-August – mid December) semesters
Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad
Gem
Libertas
Libertas privat psykiatrisk hospital søger sygeplejersker med erfaring og interesse for det psykiatriske område til dagbehandling, udkørende opgaver og måltidsstøtte

Libertas, Hørsholm

Libertas privat psykiatrisk hospital søger sygeplejersker med erfaring indenfor psykiatri til en storstilet indsats for målgruppen.

Vi er et nystartet psykiatrisk hospital med høje ambitioner og store armbevægelser. Vi har en vision om at tage livtag med en træng psykiatri og sætte nye standarder for psykiatrisk behandling og forløb for målgruppen og deres pårørende.

På Libertas arbejder vi, ligesom Idrætsakademiet skole/dagbehandling, hvor Libertas har sine rødder, ud fra nogle grundlæggende værdier og tilgange til de mennesker som vi arbejder med, der kort kan betegnes som afstigmatisering, omsorg, tid, relationer og fleksibilitet.

Vi søger sygeplejersker til fuld tid, deltid, timebasis og konsulentopgaver.

Libertas
Halsnæs Kommune Faglig leder til Solhjem Plejecenter

Halsnæs Kommune, Melby

På Solhjem er vi en gruppe af dedikerede, omsorgsfulde og fagligt dygtige medarbejdere med mange forskellige baggrunde, som hver dag går ind ad døren, for at være med til at skabe den bedst mulige hverdag for beboerne på Solhjem.

Hvad ønsker vi os på Solhjem?

 • En faglig leder, der er uddannet sygeplejerske med en bred klinisk erfaring, gerne fra både primær og sekundær sektor.
 • En faglig leder, som er med helt ude i praksis for på den måde at være medskaber af den kultur, adfærd og faglighed, som vi tilstræber.
 • En faglig leder, der med godt humør, energi og anekendende tilgang kan holde gejsten høj, når det brænder på, og der er brug for en ekstra indsats.
Cortrium ApS Kardiologi sygeplejerske eller bioanalytiker med erfaring i EKG analyse søges til holteranalyse i vagtfri stilling

Cortrium ApS, Taastrup

Vi leder efter specialister i EKG-analyse til at hjælpe os med at levere holter rapporter af høj kvalitet til kardiologiske klinikker og almen praksis til hele verden.

Du vil blive en del af et sammentømret internationalt hold af eksperter fra 5 forskellige lande. Vores hovedkontor ligger i Taastrup med gode parkeringsmuligheder og S-tog lige om hjørnet. Vi bor i et innovativt miljø med højt til loftet med grønne træer indenfor, kreative lokaler og god kaffe samt en fantastisk madordning.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

 • Manuel analyse af EKG-optagelser
 • Annotation af EKG-data til forbedring af analyser
 • Oplæring af nyt personale
Aarhus Motion Sponsoransvarlig

Aarhus Motion, Højbjerg

Vil du være en del af et fantastisk team på en motiverende arbejdsplads? Brænder du for at indgå sponsorater, koordinere og afvikle events, og vil du indgå i et team af kollegaer, som alle brænder for deres arbejde og for at give vores deltagere oplevelser ud over det sædvanlige?

Som ansat i Aarhus Motion skal man være lidt af en blæksprutte og dække mange forskellige områder, men dine hovedområder bliver bl.a.:

 • Indgåelse af nye sponsorater.
 • Servicere nuværende sponsorer.
 • Koordinator på sponsornetværksmøder.
 • Medvirke til udvikling af Aarhus Motions eksisterende samt nye events.
Hørsholm Kommune Grundet opnormering søges sygeplejerske til Hørsholm Hjemmepleje

Hørsholm Kommune

Har du lyst og mod til at være med til, når sygeplejen i Hørsholm Hjemmepleje styrkes for at imødekomme den øgede kompleksitet i sygeplejeopgaverne?

Sygeplejen i Hørsholm Kommune er selvvisiterende. Hvilket stiller store krav til håndtering af myndighedsopgaven, planlægning, koordinering og økonomi.

Hjemmesygeplejerskernes primære opgave er bl.a. at varetage kompleks sygepleje til borgere. Dvs. at identificere sygeplejebehov, planlægge, udføre, dokumentere, evaluere og justere sygeplejen ud fra en sygeplejefaglig vurdering.

Du får et individuelt tilrettelagt introduktionsprogram ud fra erfaring og kompetencer med en efterfølgende mentorordning.

Folketeatret
Ny foyerchef

Folketeatret, København

Er du en dygtig organisator, fyldt med energi og begejstring for teater, har du sans for at skabe stemning omkring arrangementer og lyst til at lede vores forhuspersonale, så læs mere her!

Som foyerchef får du ansvaret for foyeren, herunder 20 til 25 løstansatte foyermedarbejdere, som tager imod vores publikum, tjekker billetter, står i baren, serverer ved arrangementer og i det hele taget giver alle vores kunder og publikummer en god oplevelse.

Du får også ansvaret for den praktiske koordinering og gennemførsel af arrangementer samt planlægning, indkøb og indretning af foyeren ift. salg af merchandise, udsmykning osv.

Stillingen refererer til vores nye salgschef, som vi forventer at have ansat pr. 1. januar 2023.

Vallensbæk Kommune Faglig koordinerende sygeplejerske søges til komplekse borgerforløb på de midlertidige pladser

Vallensbæk Kommune

Trives du i et miljø, hvor der er fokus på såvel den komplekse, den akutte og den rehabiliterende borgernære sygepleje? Brænder du for at yde en høj sygeplejefaglig kvalitet med funktionen som faglig koordinator? Så er det måske dig, vi søger til de komplekse borgere i det nære Sundhedsvæsen på vores midlertidige pladser i Vallensbæk Kommune.

Vi søger en koordinerende sygeplejerske til de midlertidige pladser i Vallensbæk Kommune. Her vil du i samarbejde med dine kolleger gøre en forskel for kommunens borgere, som kommer efter udskrivelse fra hospitalet med henblik på at klare sig i eget hjem, et rehabiliterende ophold, midlertidig aflastning, eller terminal pleje. Vi er en lille enhed med 8 midlertidige pladser, og der er rig mulighed for at være til stede for den enkelte borger og have fokus på kerneopgaven.

Nebsager Kirke Kirkesanger ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye kirkesanger har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk. Sognene har én kirkesanger.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 12 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 16 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt og inkluderende kollegafællesskab med plads til nye ideer, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Vi søger en kirkesanger, der har gode samarbejdsevner, er udadvendt og vil indgå i et fleksibelt arbejdsfællesskab med de øvrige medarbejdere og menighedsråd i forberedelsen og gennemførelsen af gudstjenester og arrangementer.

Nebsager Kirke Organist/kirkemusiker ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye organist har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 15 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 19 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt arbejdsmiljø med plads til ideer og egne input, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Nebsager Kirkes orgel er fra 1990 og bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 7 stemmer og pedal. Bjerre Kirkes orgel er fra 1967, ligeledes bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 6 stemmer og pedal. Stenderup Kirkes orgel er fra 1884, bygget af Frederik Nielsen. Orglet har 4 stemmer, ingen pedal.

Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag - Sygeplejerske søges til Boenheden Pakkutaq

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Boenheden Pakkutaq søger en omsorgsfuld og udviklingsorienteret sygeplejerske

Har du lyst til faglig og personlig udvikling, og brænder du for at gøre en forskel for vores beboere, er det lige dig, vi står og mangler som vores nye kollega.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagter.

Boenheden Pakkutaq har plads til 12 beboere i alderen 18-67 år med både fysisk og psykisk handicap. Din kerneopgave bliver at bidrage til samt udvikle det sundhedsfaglige arbejde med vores beboere. Derudover skal du sammen med dine kollegaer støtte beboerne i at leve så godt og indholdsrigt liv, som de selv ønsker det.

Dine arbejdsopgaver:

 • Planlægge, tilrettelægge og koordinere daglige arbejdsopgaver i samarbejde med lederen og det øvrige personale
 • Udvikling af boenhedens tilbud til beboere i samarbejde med lederen og det øvrige personale
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Viborg Kommune Teamleder – Distrikt Nord

Viborg Kommune, Skals

Er du en nysgerrig, inddragende og struktureret leder? Og er du god til at finde løsninger i samarbejde med andre? Så er du måske vores nye teamleder i Distrikt Nord.

Som ny teamleder i Distrikt Nord bliver du en del af et ledelsesteam sammen med distriktslederen og to teamlederkolleger. Sammen leder vi i alt ca. 140 dygtige medarbejdere, som er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger samt ufaglærte medarbejdere.

Du skal sammen med distriktslederen og dine to teamlederkolleger sikre god ledelse og drift af eget team og hele distriktet, så de ressourcer, der er til rådighed, udnyttes optimalt, og kerneopgaven realiseres med stort fokus på kerneopgaven.

Odense Kommune
Er du vores nye holdspiller på vores Dreamteam af sygeplejersker på Plejehjemmet Havebæk

Odense Kommune

Har du lyst til at være medskabende til fremtidens sygepleje på plejehjemmet? Kan du se dig selv som en del af holdet? Har du lyst og mod til at gøre ”livet værd at leve for vores beboere”?

Plejecenter Havebæk søger en ildsjæl, der kan understøtte borgeren i, så lang tid som muligt, at leve sit liv, på den måde han eller hun hidtil har levet sit liv.

Som sygeplejerske i teamet skal du bl.a. være med til at kvalificere det tværfaglige arbejde i dagligdagen og rent fagligt understøtte vores dygtige personalegrupper. Du skal ligesom os andre arbejde rehabiliterende og forebyggende, og det betyder, at du spiller ind med din faglighed i opgaveløsningen til gavn for borgerne.

Odense Kommune
Gem
Stevns Kommune PPR/Familiehuset søger 2 familieterapeuter og vikar for familieterapeut pr. 1. december 2022, evt. før

Stevns Kommune, Store Heddinge

Vil du være med til at skabe muligheder for bedre trivsel for børn, familier, lærere og pædagoger i Stevns Kommune?

Du vil varetage opgaver indenfor Serviceloven, og enkelte opgaver indenfor PPR.

PPR/Familiehuset arbejder løsningsfokuseret ud fra en helheds- og kontekstorienteret, systemisk grundtænkning, og inddrager relevante metoder i arbejdet (fx Theraplay, Cool Kids, Marte Meo mv.)

Kan du se dig selv i et job hos os, og har du en relevant grunduddannelse som pædagog, socialrådgiver, psykolog el.lign. med en terapeutisk overbygning, vil det glæde os at se en ansøgning fra dig.

OK-Fonden
Praksisnær sygeplejerske med klinisk vejlederfunktion søges til OK-Fonden Gurli-Vibeke

OK-Fonden, Odense

Hverdagen på Gurli-Vibeke er ofte fagligt kompleks. Beboerne har sammensatte sygdomsforløb, hvor demensdiagnoserne er de primære. Alle kompetencer, erfaringer og evner sættes tværfagligt i spil for at fremme beboernes trivsel. Sygeplejersken understøtter de øvrige fagligheder i den komplekse sygepleje i samspil med vores to andre sygeplejersker, der er organiseret i vores anden afdeling OK-Fonden Odense (Dyruphus).

Som vores nye sygeplejerske vil du arbejde rehabiliterende, forebyggende og have det kliniske blik for tidligt at identificere, strukturere, planlægge og udføre behandling og pleje hos vores beboere. Sammen med gode kollegaer har du ansvar for at sparre fagligt omkring beboernes trivsel.

Kildehaven A/S Kildehaven søger medarbejdere 30 – 37 timer

Kildehaven A/S, Svinninge

Kildehaven kan tilbyde alsidigt spændende arbejde med aktive unge voksne og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere. En arbejdsplads hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Kildehaven har fleksible faggrænser, så du kommer til at arbejde med omsorg, pædagogik og daglige opgaver med beboerne. Det er vigtigt, du har lyst til at arbejde med fysisk og mental handicappede unge voksne. At du vil deltage i deres aktive ungdomsliv, samt har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.

Hørsholm Kommune Sygeplejerske til Sundheds- og Rehabiliteringscenter Hørsholm - midlertidige pladser

Hørsholm Kommune

Vi søger en dygtig sygeplejerske, som kan lide at arbejde med komplekse borgere og som trives i et tværfagligt arbejdsmiljø. Vi kan tilbyde en attraktiv stilling som sygeplejerske i dagvagt og med vagt hver 3. weekend som ansvarshavende.

Da vi har flere gravide sygeplejersker, mangler vi en sygeplejerske i vores velfungerende team. Trives du med at have stor indflydelse på dit arbejde og længes efter at se, at din viden og erfaringer gør en forskel, så bør du søge denne stilling nu og blive en del af vores stærke team af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter.

PensionDanmark PensionDanmarks sundhedsteam søger fastholdelseskoordinator til projekt for kræftramte medlemmer

PensionDanmark, København

Det er oftest uoverskueligt, at skulle navigere i relevante tilbud og mellem forskellige aktører når man befinder sig i en livskrise. Derfor bliver din opgave, som fastholdelseskoordinator, at have kontakt til- og støtte medlemmet gennem dennes behandlings- og genoprettelsesproces.

Fastholdelseskoordinatorens rolle er at kende til de forskellige rehabiliterende tilbud, der findes, koordinerer på tværs af sektorer og fag samt sikre, at medlemmet får de relevante tilbud.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Visitation af medlemmer
 • Rådgive, støtte og sikre sammenhæng i indsatsen målrettet den kræftramte
 • Udarbejde fastholdelsesplan med arbejdsplads
PensionDanmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV