185 job matcher din søgning 185 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Holstebro og Ulfborg

Da vi til januar overtager Gaardhøje Begravelsesforretning i Holstebro og Ulfborg, søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Frederiksberg Kommune Leder til stærkt Medborgercenter

Frederiksberg Kommune

Vi søger en ny relationsstærk leder til vores Medborgercenter på Nordens Plads, Frederiksberg. Medborgercentret er fem år gammelt og veletableret som et kraftcenter i lokalområdet. Medborgercentret er så veletableret, at det nu er klar til at udvikle nye målgrupper, og det bliver en af de opgaver, du som ny leder skal tage fat på..

Du vil få en væsentlig opgave i sammen med medarbejderne at skabe teamånd og retning, så medarbejderne kan møde borgerne både gennem det daglige værtskab og gennem husets aktiviteter. Du er også selv en stærk del af teamet og trives med at løse praktiske opgaver såvel som de strategiske.

Du bliver en del af bibliotekets samlede ledelsesteam på ni ledere og deltager som sådan i ledelsesteamets møder. Du får derfor også en gruppe ledelseskollegaer, som du kan sparre med omkring ledelse.

DGI
Idrætskonsulent i DGI Gymnastik

DGI, Bredsten

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler vi koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i behov og muligheder. Det gør vi, fordi vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet.

Du bliver en del af et engageret team, der arbejder tæt sammen i dagligdagen. Vidensdeling blandt konsulenter, andre medarbejdere og primære netværk er afgørende for vores fælles succes, hvor du også får en enestående mulighed for at sætte dit aftryk på resultaterne. Det forventes, at du bidrager bredt til den fortsatte udvikling og aktivt tager del i de aktiviteter, der understøtter organisationen og kulturen.

Vi søger en, der kan være med til at udvikle uddannelsestilbud i DGI Gymnastik. Uddannelsestilbud, der udvikles og implementeres i et tæt samarbejde med teamet på landsplan og medarbejdernetværket i Landsdelsforeningerne.

DGI
Odense Kommune
Souschef til Kulturmaskinen

Odense Kommune

Kulturmaskinen i Odense søger en souschef, der sammen med medarbejdere, institutionschef og byens kulturskabere, ildsjæle og samarbejdspartnere vil realisere og videreudvikle Kulturmaskinens vision om at være et kunstnerisk og tværkulturelt åndehul, hvor alt det bedste skabes og opleves sammen.

Det vigtigste for dig er, at organisationen trives og drives effektivt, at vi som gode værter står klar, når dørene åbnes – både bag, på og foran scenen, i værkstederne, ved udstillingerne, på festivalen.

Du skal have en stærk administrativ profil, og du forstår at lede et passioneret personale med bankende hjerter for kunsten og kulturen. Du forstår vigtigheden af en sikker projektering i mødet med den mangfoldige palet af fællesskaber, der udgør Kulturmaskinen, og du motiveres af at få den administrative struktur til at mødes med en mere krøllet virkelighed.

Odense Kommune
Siam Børne- og ungekoordinator

Siam, København

Vil du være med til at styrke og udvikle børne- og ungdomsafdelingen i en ambitiøs, velfungerende forening? Vil du have et arbejde med varierende arbejdstider og gode muligheder for personlig og faglig udvikling?

I Siam lægger vi vægt på at have en social profil, samtidig med vi ikke går på kompromis med det sportslige. Vi brænder for vores sportsgrene og måden, vi kan bruge dem til at hjælpe mennesker og især børn og unge på. Dit arbejde vil have udspring i foreningens nuværende ungdomsaktiviteter i thaiboksning og brasiliansk jiu-jitsu.

Nogle af de typiske arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Rekruttering af frivillige/trænere, herunder frivillige/trænere der kan arbejde med social trivsel i klubben.
 • Løbende sparring med foreningens frivillige og understøttelse af deres arbejde med målgruppen af udsatte børn, unge og deres forældre.
 • Igangsættelse af konkrete initiativer i foreningen, der kan sikre en stærk organisering af børne- og ungdomsarbejdet.
Gem
Danmarks Tekniske Universitet Udvikler til Residential College med fokus på studerende, innovation og bæredygtig udvikling i tilknytning til Energiø Bornholm

Danmarks Tekniske Universitet

Ønsker du med dit arbejde at gøre en forskel for den grønne omstilling af vores samfund?

Vi søger en dygtig seniorudvikler der kan stå i spidsen for etablering af Residential College Bornholm og som med afsæt i dette kan udvikle og tilbyde et nyt og innovativt værditilbud til studerende, undervisere og vores samarbejdspartnere fra erhvervslivet.

Du vil være ansvarlig for etablering, opbygning og fortsat udvikling af Residential College Bornholm, spændende fra udvikling af de faglige tilbud til planlægning og implementering i de fysiske rammer, som vil blive stillet til rådighed på øen, samt sammen med gode kollegaer og samarbejdspartnere bidrage til at sikre den langsigtede finansiering til initiativet.

Energistyrelsen
Forretningsudvikler til partnerskabsudbud af et af verdens vigtigste grønne projekter

Energistyrelsen, København

Har du erfaring med markedsbearbejdning, forretningsmodeller og etablering af partnerskaber? Og vil du være med til at sætte dit præg på det, der er blevet kaldt et af verdens vigtigste projekter i den grønne omstilling? Så har du nu mulighed for at blive en del af det grønne maskinrum hos Center for energiøer.

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Du bliver en del af udbudsteamet, der gennem et EU-udbud skal finde den bedst egnede partner til at anlægge en kunstig energiø ca. 80 km ude i Nordsøen og sammen med staten drive og udvikle energiøen i et OPP set-up. Som forretningsudvikler får du et samlet ansvar for den kommercielle relation mellem staten og den private partner.

Energistyrelsen
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Odder, Skanderborg, Hørning og Ry

Til vores afdelinger i Odder, Skanderborg, Hørning og Ry søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Esbjerg Kommune
Eventchef til Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommunes eventchef går efter mange år i jobbet på pension pr. 31. december 2022, og derfor skal vi nu finde hans afløser.

Vi leder efter en ambitiøs og visionær person med et grundigt kendskab til lokalområdet generelt og solid erfaring fra eventbranchen i særdeleshed.

Eventchefen har det overordnede ansvar – også økonomisk - for planlægning, udvikling og afvikling af events. Desuden skal han eller hun også arbejde for at tiltrække nye events, som skaber liv for kommunens borgere og kan være med til at tiltrække potentielle tilflyttere.

Arbejdsopgaverne for Eventsekretariatet ligger tæt op ad den nye retning, der er sat for Esbjergs udvikling. Her er oplevelser og kultur i centrum, og der er store ambitioner og stærke kræfter bag de spændende initiativer, som skal markere Esbjerg på landkortet.

Viby Kirke Kirke- og kulturmedarbejder til Viby Kirke, Aarhus Søndre Provsti, Aarhus Stift

Viby Kirke

Vi søger en medarbejder, der i samarbejde med kollegaer, menighedsråd og frivillige har lyst til at støtte op om sognets kirkelige liv for børn, unge og ældre.

Stillingen er på 30 timer pr. uge. Du må forvente aften og weekendarbejde. Tiltrædelse snarest muligt.

Stillingens arbejdsområder:

 • Babysalmesang, legestue og samarbejde med præster omkring børnegudstjenester
 • Kontaktperson i skole/kirke-samarbejdet og med børneinstitutionerne
 • Aktiv i udviklingen af aktiviteter målrettet sognets borgere i alle aldre
 • Undervisning af mini-konfirmander
Foreningen Aalborg Karneval Chef for Aalborg Karneval

Foreningen Aalborg Karneval

Foreningen Aalborg Karneval søger en visionær og struktureret chef med ledelseserfaring, som kan tage ansvar for videreudviklingen af et af Danmarks største events. Aalborg Karneval er Nordeuropas største karneval og tiltrækker tæt på 100.000 deltagere og publikummer til den faste programflade hvert år i uge 20 og 21 bestående af International Parade, Børnekarneval og Aalborg Karneval.

Stillingen indebærer et samlet ansvar for driften af vores arrangementer (hvor selve karnevallet er hovedeventet) sammen med vores sekretariat, som i dag består af fire nøglemedarbejdere.

DR Byen Floormanager til Koncerthuset

DR Byen, København

Dine nærmeste kollegaer bliver hhv. vores Bar & Restaurant-manager og koordinatoren for området, samt vores mere end 75 timelønnede kollegaer. Din rolle bliver at sikre driften på gulvet og med det gode eksempel gå forrest med, hvordan servicen og effektiviteten i driften skal være.

Du bliver en central del af at sikre gæsteoplevelsen og den effektive service, og sammen med vores Bar & Restaurant Manager løfte det samlede område. Herunder f.eks.

 • Indgå i den daglige drift som ansvarlig på afviklingen af arrangementer (du skal forvente 2-4 aftenvagter pr. uge, kombineret med dagsvagter og administration).
 • Gå forrest og coache vores supervisorer og kollegaer indenfor området til at levere en endnu bedre serviceoplevelse for vores mere end 350.000 gæster om året og sikre driften.
 • Tage ansvaret for udarbejdelsen og vedligeholdelse af vagtplanen for området.
Deloitte Konsulenter til organisations- og talentudvikling

Deloitte, København

Har du stærke kompetencer inden for talentudvikling, change management og projektledelse? Så er det måske dig, vi søger.

Vi søger lige nu henholdsvis en seniorkonsulent samt en erfaren seniorkonsulent til der skal bidrage til organisations- og talentudviklingen af vores Audit & Assurance forretning i Danmark og Norden. Arbejdet vil være med udgangspunkt i teamet i København, men du skal forvente en mindre grad af rejseaktivitet og at arbejde i et internationalt miljø. Hertil kan du forvente en høj grad af mulighed for selv at designe dit arbejdsliv ift. arbejdstidsplacering og hjemmearbejde mv.

I de interne talentprojekter mødes forretning, mennesker og teknologi og for at have succes, er det centralt, at du både er passioneret om dit eget fagområde samt er naturlig nysgerrig og ønsker at forstå, hvad det er for en forretning, du er en del af.

Deloitte We are looking for Managers to join our strategy practice

Deloitte, København

We are experiencing a growing demand and interest from corporate clients within Financial Services and Consumer Industry, and we are therefore looking to expand and strengthen our team with experienced strategy profiles.

Would you like to make an impact while evolving in a dynamic and inspiring culture founded on intellectual curiosity, collaboration, industry specialism and high ambitions? If so, Monitor Deloitte is the place for you. We acknowledge and fulfil your potential and offer you a strong professional network where you can unfold your interests and passions.

You will become part of Deloitte’s special unit for strategy – Monitor Deloitte – and join a growing team that delivers strategy with deep industry expertise for some of the most interesting companies in the Nordics.

Outrup Vinduer & Døre A/S
Træd på karrierespeederen - bliv Management Trainee hos Outrups CEO

Outrup Vinduer & Døre A/S, Nykøbing Mors

Som nyuddannet kandidat glæder du dig til at bruge dit talent, udfolde din passion og alt det, du har lært under din uddannelse! Hos Outrup Vinduer & Døre på Mors søger vi en ny Trainee, der sammen med vores CEO ønsker at bidrage endnu mere til den grønne omstilling.

Din arbejdsdag hos os kan blandt andet byde på:

 • Assisterende, administrative og forretningsudviklende opgaver
 • Fordybelse i analyseopgaver inden for f.eks. energioptimering, materialeudnyttelse, certificeringer osv.
 • Deltagelse i løbende forbedrings- og forandringsprojekter

Outrup er en moderne virksomhed, der udvikler og producerer highend vinduer og døre. Atmosfæren på fabrikken bærer stort præg af en traditionsbunden og ærekær stolthed for det ægte håndværk, men samtidig ved vi, at fremtiden skal indeholde mange flere bæredygtige initiativer og løsninger end den gør i dag!

Outrup Vinduer & Døre A/S
Saint-Gobain Distribution Denmark A/S Nysgerrig og udadvendt proceskonsulent

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Kolding, Aarhus eller Brøndby

Motiveres du af at analysere, forbedre og udvikle effektive forretningsprocesser i hele værdikæden til gavn for kollegaer, kunder og forretningen? Har du god forretningsforståelse og et skarpt øje for proceskvalitet? Og trives du i samarbejde med mange forskellige interessenter på tværs af virksomheden? Så har vi lige stillingen for dig.

Som proceskonsulent i SGDD får du en karriere med mening og indflydelse i en virksomhed, hvor trivsel og udvikling vægtes højt. Du bliver en del af Business Process Management-teamet, hvor du skal være med til at forbedre vores processer og gøre en forskel i og for vores forretning.

Du skal proaktivt kortlægge, udvikle og optimere processer. I et naturligt samarbejde med forretningens procesejere skal I sikre implementering og forankring af processer samt involvering af interessenter i de forskellige forretningsområder.

Aarhus Motion Sponsoransvarlig

Aarhus Motion, Højbjerg

Vil du være en del af et fantastisk team på en motiverende arbejdsplads? Brænder du for at indgå sponsorater, koordinere og afvikle events, og vil du indgå i et team af kollegaer, som alle brænder for deres arbejde og for at give vores deltagere oplevelser ud over det sædvanlige?

Som ansat i Aarhus Motion skal man være lidt af en blæksprutte og dække mange forskellige områder, men dine hovedområder bliver bl.a.:

 • Indgåelse af nye sponsorater.
 • Servicere nuværende sponsorer.
 • Koordinator på sponsornetværksmøder.
 • Medvirke til udvikling af Aarhus Motions eksisterende samt nye events.
Folketeatret
Ny foyerchef

Folketeatret, København

Er du en dygtig organisator, fyldt med energi og begejstring for teater, har du sans for at skabe stemning omkring arrangementer og lyst til at lede vores forhuspersonale, så læs mere her!

Som foyerchef får du ansvaret for foyeren, herunder 20 til 25 løstansatte foyermedarbejdere, som tager imod vores publikum, tjekker billetter, står i baren, serverer ved arrangementer og i det hele taget giver alle vores kunder og publikummer en god oplevelse.

Du får også ansvaret for den praktiske koordinering og gennemførsel af arrangementer samt planlægning, indkøb og indretning af foyeren ift. salg af merchandise, udsmykning osv.

Stillingen refererer til vores nye salgschef, som vi forventer at have ansat pr. 1. januar 2023.

Professionshøjskolen UCN Strategisk forretningsudvikler til UCN act2learn

Professionshøjskolen UCN, Aalborg

Er du skarp på innovation inden for uddannelsesverdenen?

Til en nyoprettet stilling ved UCN act2learn søger vi en kollega, der skal arbejde med udvikling af digitale uddannelseskoncepter, forretningsudvikling og eksterne projekter. Stillingen er en nøgleposition for ledelsen, og du vil indgå i et tæt samarbejde med mange forskellige interessenter om at drive og understøtte den generelle forretningsudvikling i UCN act2learn.

Dine opgaver vil blandt andet bestå i at:

 • Sætte dig grundigt ind i forretningen med henblik på at kunne udfordre eksisterende handlemåder og forretningsmodeller, så der kan identificeres nye muligheder for værdiskabelse
 • Udvikle og implementere nye digitale koncepter for vores uddannelsesudbud
 • Forbedre organisationens samlede forudsætninger for at arbejde med databaserede beslutnings- og forretningsprocesser
Dagrofa ApS
Forretningsorienteret projektleder (barselsvikariat)

Dagrofa ApS, Ringsted

Dagrofa søger en erfaren projektleder, der vil være med til at eksekvere vores strategi #FremgangSammen ved at lede forretningskritiske udviklingsprojekter med fokus på bl.a. kommerciel performance, synergier og operationel excellence.

Som projektleder bliver du en del af et dynamisk og ambitiøst team på 3 dedikerede forretningsudviklere og projektleder med baggrund fra hhv. konsulent- og dagligvarebranchen.

Primære opgaver

 • Business Development, hvor du driver mindre projekter eller dele af store projekter med fokus på bl.a. optimeringer, synergier og kommerciel udvikling, som skaber fundament for fremtidig vækst
 • Strategiarbejde i form af deltagelse i afdelingens ansvar for udvikling, eksekvering og opfølgning på koncern- og forretningsenhedsniveau
Dagrofa ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV