409 job matcher din søgning 409 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SengeSpecialisten
Timelønnet sælger søges til butikken i Silkeborg

SengeSpecialisten

Er du en RIGTIG sælger, og mangler at blive udfordret? Er DU vores nye stjerne på salgsgulvet, der kan gøre en forskel for alle de kunder du vejleder frem til den helt rigtige sengeløsning?

Et job som SengeSpecialist er både sjovt og udfordrende, da det kræver en utrolig stor indsats fra dig som sælger at finde det helt rigtige til kunderne! Det kræver bl.a. en stor portion situationsfornemmelse, en masse tålmodighed og en ægte interesse i og forståelse for at give kunderne unikke oplevelser HVER dag.

SengeSpecialistens kultur er kendetegnet ved fokus på resultater og service på et højt niveau, og det er derfor afgørende at du besidder synligt engagement og drive, samt at du er vedholdende og opfølgende, men samtidig åben over for nye og bedre ideer.

Stillingen er en deltidsstilling på 25 - 30 timer om måneden.

Foreningen Lige Adgang
Praktikanter til forårssemestret 2023 – vær med til at skabe lige adgang for alle

Foreningen Lige Adgang, København

flinke og kompetente kolleger - ejerskab for dine opgaver - masser af læring - tæt samarbejde

Det er bare nogle af grundene til, at du skal blive praktikant hos os. Og det er ikke bare nogle ord, vi har fundet på til jobannoncen. Det er, hvad vores nuværende og tidligere praktikanter oplever. Læs mere her!

Du bliver tilknyttet et eller flere projekter, hvor du bliver involveret i alle dele af projektets arbejdsopgaver. Projekterne kan fx være:

 • mentorprojekter for forskellige målgrupper
 • større undersøgelser og analyser
 • oplysningskampagner
 • virksomhedsrettede projekter og lignende
Ørsted
Engineering Intern (Blades)

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you drive and support world-class offshore operation and maintenance of WTG blades from our global fleet.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be performing analysis of inspection data and performing failure analyses of the blades from the wind turbines in our global fleet. You’ll be able to impact the way we work and push the boundaries. You will be joining a high performing and very experienced team to support your continuous growth.

You’ll play an important role in:

 • performing damage evaluation on turbine blades
 • participating in and performing failure investigation projects on turbine blades in collaboration with blade experts
 • assisting in asset integrity communication and reporting
 • participating in various cross-team projects involving mechanical and structural engineering disciplines.
Ørsted
DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur
Talent Programme for Students

DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur, Copenhagen

Are you looking for a unique opportunity to contribute to the global fight against torture and organized violence as part of your study programme?

Are you driven by a desire to learn and to put knowledge to work? Do you have a documented interest related to DIGNITY’s field of work and a strong academic record? If so, DIGNITY’s Talent Programme might be for you.

DIGNITY - Danish Institute against Torture is a self-governing institution independent of party politics, and it is the biggest center of its kind in the world. DIGNITY is organized in two broad themes: Rehabilitation and Prevention. In both areas we undertake interventions, advocate for change, and do research. DIGNITY works in Denmark as well as the Global South. Additional information regarding DIGNITY’s activities can be obtained at our website.

DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur
Group Online A/S
Multimediedesigner-praktikant søges til Danmarks største webbureau

Group Online A/S, Ballerup

Elsker du at designe og udvikle flotte hjemmesider til det danske erhvervsliv? Er du kreativ ud over det sædvanlige?

Kan du svare ja til begge spørgsmål, så læs videre.

Dine arbejdsopgaver som multimediedesigner-praktikant:

 • Udarbejdelse af hjemmesideløsninger
 • Telefonisk præsentation og værdiskabelse af de udarbejdede løsninger til kunderne
 • Grafiske supportopgaver på eksisterende kunders hjemmesideløsninger
Group Online A/S
ILVA
ILVA søger digital marketingpraktikant til foråret 2023

ILVA, Sabro

Kan du se fordelene ved et praktikophold, hvor du:

 • Bliver en del af et ambitiøst team, som arbejder målrettet for at gøre ILVA til Danmark og Sveriges mest inspirerende og nytænkende boligunivers?
 • Får hands-on erfaring i nogle af de platforme, der definerer nutidens og fremtidens markedsføring?
 • Får indblik i en branche med mange fremtidsmuligheder?

ILVA søger praktikant til forårssemesteret, som brænder for den digitale verden. Vi søger en praktikant som brænder for Sociale Medier, som er god til at skrive gode og effektive tekster sammen med vores digital marketingteam. I tæt samarbejde med hele marketingteamet, arbejder vi målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus og et af de stærkeste boligbrands på markedet – også digitalt.

ILVA
ILVA
ILVA søger e-commerce praktikant til vores E-business team til foråret 2023

ILVA, Sabro

Kan du se fordelene ved et praktikophold, hvor du:

 • Bliver en del af et ambitiøst team, som arbejder målrettet for at gøre ILVA til Danmark og Sveriges mest inspirerende og nytænkende boligunivers?
 • Får indblik i en branche med mange fremtidsmuligheder?

ILVA søger praktikant til efterårssemesteret, som brænder for e-commerce. Vi søger en praktikant som brænder for konverteringsoptimering, som er god til at skabe sælgende landingssider og optimere UX on site. I tæt samarbejde med hele online-teamet. Vi arbejder målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus og et af de stærkeste boligbrands på markedet – også digitalt.

ILVA
Kommuneqarfik Sermersooq
Projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger to dygtige og engagerede projektmedarbejdere til Nuuk Nordisk Kulturfestival. En medarbejder med tiltrædelse 01.11.2022 eller snarest muligt og en medarbejder med tiltrædelse 01.01.23. Begge stillinger vil løbe indtil 12. juni 2023.

Du vil være en del af projektgruppen, og stillingerne vil omhandle primært logistik, frivillighed, kommunikation samt andet koordinerende arbejde.

Vi søger en – gerne erfaren – projektmedarbejder til at indgå i arbejdet med festivalen og varetage en række opgaver herunder:

 • Hvervning af frivillige til festivalen
 • Koordinering af frivilligindsatsen under festivalen
 • Koordinering af logistik under festivalen, herunder transport, logi, kost
Kommuneqarfik Sermersooq
ILVA
ILVA søger performance marketingpraktikant til foråret 2023

ILVA, Sabro

Kan du se fordelene ved et praktikophold, hvor du:

 • Bliver en del af et ambitiøst E-business team, som arbejder målrettet for at gøre ILVA til Danmarks mest inspirerende og nytænkende boligunivers?
 • Får hands-on erfaring i nogle af de platforme, der definerer nutidens og fremtidens markedsføring?
 • Får indblik i en branche med mange fremtidsmuligheder?

Til vores E-business-afdeling søger vi en engageret marktingpraktikant, som brænder for den digitale verden og besidder analytisk flair. I tæt samarbejde med resten af teamet arbejder vi målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus og et af de stærkeste boligbrands på markedet.

Som digital marketingpraktikant vil du have tæt tilknytning til vores digitale specialister, hvor du vil have en din arbejdsgang i de største annonceringsplatforme som Google, Facebook og Pinterest.

ILVA
Hovedstadens Beredskab Praktikanter til udvikling af adfærdsændrende koncepter med skarpe budskaber og nytænkende design

Hovedstadens Beredskab, København

Søger du et fagligt udfordrende praktikforløb? Er du kreativ, vild med adfærdsændrende design og ved at uddanne dig inden for visuel formidling eller lignende? Så er du måske vores nye praktikant, som kan udvikle kreative koncepter og materialer som vækker opsigt og flytter folk til mere sikker adfærd.

Vi forestiller os, at du er på 2. år af din bachelor, er kandidatstuderende på en videregående uddannelse eller er i sidste del af en erhvervsakademisk uddannelse. Du er i gang med en uddannelse hvor der indgår adfærdspsykologi, design, formgivning m.fl.

Vi lægger vægt på, at dit praktikophold giver dig konkret og relevant erhvervserfaring, som du kan bruge i fremtidige ansættelser. Vi sørger for et introforløb til det beredskabsfaglige område, og du vil gennem projektet få mulighed for at lære vores organisation og branche at kende.

BEUMER Group A/S
Software Engineering Internship – Customer Support Software - spring 2023

BEUMER Group A/S, Aarhus

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdsplads

Would you like to be part of delivering complex software solutions for baggage handling systems and logistic systems for some of the biggest customers across the globe?

You will join our SCADA team in our Customer Support software department, where we deliver visuals to for all units in our customer systems to track potential issues as well as live status.

In the SCADA team we cover a wide range of technologies such as FactoryLink, Silverlight and BGFusion. Across the department we have a significant focus on close collaboration, knowledge-sharing and personal development. We are highly focused on creating a strong social environment in order to create the best results together as a team.

BEUMER Group A/S
BAADER Food Systems Denmark A/S
Grafikerpraktikant

BAADER Food Systems Denmark A/S, Trige

Vi søger en grafikerpraktikant med flair for marketing til international marketingafdeling med base i Trige uden for Aarhus.Beierholm - Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Vi udvikler og markedsfører innovativt procesudstyr til kyllingeslagterier verden over. Vores hardware- og softwareløsninger er komplekse, og det kræver blandt andet visuel kreativitet at formidle de mange stærke budskaber omkring vores løsninger. Derfor søger vi en praktikant med flair for grafik og marketing.

Ud over enkelte opgaver tilknyttet kontoret i Trige, fx design og sideopsætning af håndbøger, plakater, skilte m.m., vil fokus være på globale opgaver i forbindelse med nye produktlanceringer, annonceringer, opdatering af brochurer, messedeltagelse m.m.

BAADER Food Systems Denmark A/S
Tryg Forsikring A/S
Praktik hos Trygs Talent Acquisition team

Tryg Forsikring A/S

Står du og mangler en praktik plads og drømmer du om at få noget erfaring ind under huden, når det kommer til rekruttering, Employer branding og HR? Nyder du ligesom os når der er fuld fart på, i en grad hvor du både kan se og mærke at du udvikler dine personlige kompetencer? Så er det måske dig vi leder efter!

Som praktikant hos os vil du blive en del af et team, hvor hverdagen er præget af energi og begejstring for hinanden og vores opgaver. I TA-teamet har vi ansvar for at hjælpe forretningen med at tiltrække og udvælge vores nye kolleger og dermed udbygge Trygs fundamentet for fremtidens succes.

Dine opgaver vil være koncentreret omkring vores elev forløb, hvor du kommer til at arbejde med hele rekrutteringsprocessen fra a-å.

Tryg Forsikring A/S
EDC Praktikanter til august 2023

EDC, Vejle, Kolding, Fredericia, Børkop og Tørring

EDC Domus er Trekantområdets største mæglervirksomhed og er i en rivende udvikling, vi søger derfor praktikanter, som kunne tænke sig et spændende og lærerigt praktikophold med efterfølgende mulighed for at blive trainee i virksomheden efter endt studie/praktiophold.

Vi tilbyder et struktureret praktikophold, som blandt andet indeholder et godt introduktionskursus. Her møder du de forskellige ejendomsmæglere i EDC Domus' forskellige afdelinger i Trekantområdet og får mulighed for at netværke med de øvrige praktikanter i virksomheden.

I hverdagen bliver du en del af et team med et højt ambitionsniveau og et brændende ønske for at yde den bedste rådgivning og service. Du vil stifte bekendtskab med sagsgangen i en ejendomshandel, samt kundebetjening og markedsføring.

Gem
MT Højgaard A/S
Bliv praktikant indenfor teknik og commissioning og sæt strøm til din karriere

MT Højgaard A/S

Er du klar til at kickstarte din karriere i bygge- eller anlægsbranchen? Så kan vi tilbyde dig et fantastisk uddannelsesforløb, hvor du får mulighed for at lære af de dygtigste.

MT Højgaard Danmark har vundet mange spændende bygge- og anlægsprojekter de seneste år, og vi søger nu praktikanter med teknisk snilde, der vil hjælpe med at få bygningerne til at fungere i praksis. Leder du efter en praktikplads, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Teknik & Commissioning-afdelingen.

I MT Højgaard Danmark har vi en god tradition for at forlænge samarbejdet med vores praktikanter efter endt praktik. Så hvis du er interesseret i at blive som studentermedhjælper, og det passer med vores projekter, er der mulighed for, at din praktikperiode kan munde ud i en ansættelse.

Gem
MT Højgaard A/S
Bliv praktikant og få erfaring fra et bygge-, renoverings- eller anlægsprojekt

MT Højgaard A/S

Er du klar til at kickstarte din karriere i bygge- og anlægsbranchen? Så kan vi tilbyde dig et fantastisk uddannelsesforløb, hvor du får mulighed for at lære af de dygtigste.

Som praktikant hos MT Højgaard Danmark bliver du del af det daglige arbejde på byggepladsen. Vi tilbyder spændende og lærerige praktikpladser, der passer til flere forskellige studieretninger og interesser.

For mange praktikanter baner praktik i MT Højgaard Danmark vejen for en senere fastansættelse, da vi altid har øje for nye talenter blandt vores praktikanter. De sidste par år har vi i gennemsnit ansat ca. 30 % af alle vores praktikanter i faste stillinger. Det kan være i stillinger som graduate, entrepriseleder, VDC-koordinator eller lignende.

Group Online A/S
Danmarks største online marketingbureau søger praktikanter!

Group Online A/S, Ballerup

Vi søger 4 praktikanter til opstart i januar 2023. Forløbet varer 12 uger med mulighed for fastansættelse. Stillingen er fuldtid. Vi har Danmarks største online marketingbureau, som sidder med søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads og SoMe-annoncering til hverdag.

Vi har høje ambitioner om at levere landets bedste marketingløsninger og hjemmesider, der skaber værdi for vores kunder. Hos os bliver du en del af et dedikeret hold med ca. 30 kollegaer, hvor især vidensdeling og intern sparring er en helt naturlig del af hverdagen.

Vi har skræddersyet et unikt praktikforløb, hvor du kommer til at arbejde med flere former for online marketing. Du vil få ansvar for dine egen kundeportefølje og sammen med dine praktikansvarlige kollegaer, former I det bedste forløb for netop dig.

Group Online A/S
Danmarks Idrætsforbund
DIF søger digital playmaker

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du være med til at styrke den digitale udvikling i idrætten – så er du måske vores nye digitale playmaker!

Som digital playmaker skal du understøtte forbundene med at identificere behov, scanne markedet og finde de mest egnede løsninger.

Du vil inspirere forbund med helt nye digitale løsninger og facilitere vidensdeling på tværs, så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken igen og igen.

Det involverer fx events og netværk, hvor du bidrager til at bringe kompetencer, erfaringer og viden i spil på tværs af forbund.

Konkret vil du skulle bidrage med:

 • At researche og skabe overblik over eksisterende løsninger og nye digitale værktøjer.
 • At rådgive forbund om valg af digitale løsninger.
 • Facilitering af forløb på tværs af flere forbund.
Det Kgl. Bibliotek
Udstillingspraktikant

Det Kgl. Bibliotek, København

Kulturafdelingen på Det Kgl. Bibliotek søger to udstillingspraktikanter med fokus på udstillingsdesign, der i forårssemestret 2023 har lyst til at prøve kræfter med nogle af de mange opgaver, som findes i forbindelse med designet og produktionen af en udstilling.

Du kommer til at arbejde i tæt samarbejde med kulturafdelingens udstillingsproducent og assisterende udstillingsarkitekt. De sørger for, at du får en grundig oplæring og forståelse for processerne i arbejdet med opbygning af en udstilling.

Praktikopgaverne spænder blandt andet over:

 • Deltage i arbejdet med udstillingernes design og opbygning
 • Vedligeholde og optimere de eksisterende udstillinger
 • Diverse tegnings- og modelarbejde i forbindelse med udviklingen af udstillingsdesign og grafisk formidling.
 • Deltage i indhentning af materiale- og løsningstilbud til udstillingerne hos leverandører
Det Kgl. Bibliotek
Det Kgl. Bibliotek
Kommunikationspraktikant

Det Kgl. Bibliotek, København

Kulturafdelingen på Det Kgl. Bibliotek i Den Sorte Diamant søger dig, der har lyst til at få bred erfaring inden for kommunikationsfaget. Hos os lærer du at lave digital kommunikation og markedsføring inden for kulturområdet fra de største forfattere og klassiske solister til fordybelsen i århundreders kulturarv - med alt hvad det indebærer af video, tekst, grafik og konceptudvikling.

Praktikperioden er i forårssemestret 2023 med start ultimo januar eller primo februar.

Du bliver en del af teamet Kommunikation, der har ansvaret for kommunikation og PR for kulturaktiviteterne i Den Sorte Diamant.

Opgaverne tæller blandt andet følgende, og tilpasses dine kompetencer og ønsker:

 • Udvikling af indhold til sociale medier i video, billeder og tekst, primært Facebook og Instagram
 • Udarbejdelse af web- og annoncetekster samt publicering online
 • Udvikling af nyhedsbreve
 • PR-opgaver, herunder skrive pressemeddelelser og -pitches.
Det Kgl. Bibliotek

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV