754 job matcher din søgning 754 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Valcon Medical A/S Produktionsmedarbejder til Medicinalproduktion

Valcon Medical A/S, Lynge

Skal du være med i vores produktionsteam og samtidigt være en del af en voksende virksomhed så læs mere her!

Valcon Medical har etableret sig som den første kontraktproducent i Danmark, der udelukkende fokuserer på fremstilling af medicinsk cannabisolie.

Bliver du en del af vores team er du med til at omsætte mål til handling i en spændende hverdag. Som produktionsmedarbejder vil du arbejde efter GMP regler og du vil være med i flere af vores processer, fra råmaterialerne bliver taget i brug til det færdige produkt bliver pakket.

Din dagligdag vil være i produktionen, hvor du vil få alsidigt job med flere forskellige processer, både manuelle og semi-automatiske.

SVM Automatik A/S
Commissioning Manager

SVM Automatik A/S, Silkeborg

Are you a strong and experienced Manager, and do you want to work in an international environment within the pharmaceutical industry? Then keep reading about the open job position as Commissioning Manager.

To succeed in this job, you will need to have an understanding for leading a team of passionate employees who are travelling most of their workdays, and we would prefer that you have some kind of technical background.

You thrive in a central role as the overall responsible for coordination and prioritization of technical expertise and service related to commissioning, maintenance and upgrading of machines and equipment.

You will work with experienced and passionate colleagues throughout the organization who design and build state of the art inspection, assembly, and packaging machines.

SVM Automatik A/S
Caljan A/S Risk Assessment Expert

Caljan A/S, Hasselager

Do you like to work hard and do whatever it takes to achieve success and become one of the best? Then Caljan is the place for you!

Our team is looking forward to welcoming a colleague who can be the lead in quality assurance of CE marking of our telescopic conveyors.

Your daily tasks mainly consist of production of risk assessments and documentation on existing solutions and new projects. At the same time there is a need to follow the machine throughout its cycle from development to delivery and service.

HMF Group A/S
Teknisk designer

HMF Group A/S, Højbjerg

Er du detaljeorienteret og struktureret til fingerspidserne? Og vil du være med til at lave den dokumentation, der skaber grundlag for HMFs lastbilmonterede kraner?

Du vil blive en del af vores R&D-afdeling (Produktudvikling). Sammen med dine kolleger i produkt data teamet, arbejder du på projekter og på at forbedre vores processer og arbejdsgange, så vi styrker samarbejdet på tværs og gør tingene smartere i fremtiden.

Sådan kan din hverdag se ud hos os:

 • vedligeholde data og processer i PDM/PLM
 • sikre at produktionen har det rigtige dokumentation
HMF Group A/S
Targeting Personalerådgivning Er du vores nye EHS-ingeniør? – du må gerne være nyuddannet

Targeting Personalerådgivning søger for pK Chemicals A/S i Køge

I denne nyoprettede stilling får du gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt. Det er en fordel, hvis du har kendskab til BAT-princippet, risikovurderinger og relevante lovkrav i en produktionsvirksomhed, men det vigtigste er dit gåpåmod og lysten til at være en aktiv medspiller i en resultatorienteret virksomhed.

Som EHS-specialist refererer du til PKC’s EHS-manager. Du vil arbejde på tværs af organisationen med mange spændende opgaver, herunder:

 • Udarbejde risikovurdering af arbejdsprocesser og -områder i samarbejde med arbejdsmiljøorganisationen
 • Medvirke til, at myndighedskrav og EHS-ønsker drøftes og implementeres i forbindelse med ændringer af processer, produkter og bygninger
 • Vurdere spildevandsanalyser og luftemissionsanalyser og bestille/udtage ved behov
Gem
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Holstebro og Ulfborg

Da vi til januar overtager Gaardhøje Begravelsesforretning i Holstebro og Ulfborg, søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Jobindex
Mekanisk konstruktør til spændende automations- og produktionsløsninger

Jobindex søger for Saxe Hansen A/S i Randers

Kunne du tænke dig et udviklende job, hvor dine kompetencer inden for konstruktion af robotter og maskinanlæg for alvor bliver udfordret?

”Du bliver en del af en højteknologisk og fremtidssikret virksomhed, hvor du kan se dit færdige designarbejde leve ude i virkeligheden på kundernes automationsudstyr,” fortæller fabrikschef Morten Møller.

Læs alt om dit nye job her!

Jobindex
Frederiksberg Kommune Leder til stærkt Medborgercenter

Frederiksberg Kommune

Vi søger en ny relationsstærk leder til vores Medborgercenter på Nordens Plads, Frederiksberg. Medborgercentret er fem år gammelt og veletableret som et kraftcenter i lokalområdet. Medborgercentret er så veletableret, at det nu er klar til at udvikle nye målgrupper, og det bliver en af de opgaver, du som ny leder skal tage fat på..

Du vil få en væsentlig opgave i sammen med medarbejderne at skabe teamånd og retning, så medarbejderne kan møde borgerne både gennem det daglige værtskab og gennem husets aktiviteter. Du er også selv en stærk del af teamet og trives med at løse praktiske opgaver såvel som de strategiske.

Du bliver en del af bibliotekets samlede ledelsesteam på ni ledere og deltager som sådan i ledelsesteamets møder. Du får derfor også en gruppe ledelseskollegaer, som du kan sparre med omkring ledelse.

DGI
Idrætskonsulent i DGI Gymnastik

DGI, Bredsten

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler vi koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i behov og muligheder. Det gør vi, fordi vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet.

Du bliver en del af et engageret team, der arbejder tæt sammen i dagligdagen. Vidensdeling blandt konsulenter, andre medarbejdere og primære netværk er afgørende for vores fælles succes, hvor du også får en enestående mulighed for at sætte dit aftryk på resultaterne. Det forventes, at du bidrager bredt til den fortsatte udvikling og aktivt tager del i de aktiviteter, der understøtter organisationen og kulturen.

Vi søger en, der kan være med til at udvikle uddannelsestilbud i DGI Gymnastik. Uddannelsestilbud, der udvikles og implementeres i et tæt samarbejde med teamet på landsplan og medarbejdernetværket i Landsdelsforeningerne.

DGI
HJHansen Recycling A/S Teknisk support vedligehold, energi og optimering

HJHansen Recycling A/S, Odense

Er du nyuddannet og god til at tænke ud af boksen, med et fokus på fremtidssikre løsninger? Er du vild med vedligehold, projektstyrring, kvalitet og har du en videregående uddannelse, hvor teknik, energi og/eller miljø har været en del af stoffet? Så har vi en spændende stilling i til dig i en branche hvor produktion og bæredygtighed går hånd i hånd.

HJHansen Recycling Group arbejder primært med samfundets jern- og metalskrot, der bearbejdes og sælges world wide som råstof til produktion af nye jern- og metalprodukter. Recycling, miljø og bæredygtighed er vores DNA.

De primære arbejdsopgaver er:

 • Dagligt ansvar for konkrete vedligeholdelsesopgaver, f.eks. vandrensning, kloakering, belægninger og bygninger
 • At systematisere og fremtidssikre vedligehold af kritiske faciliteter og maskiner
 • Teknisk kontaktperson for henvendelser omkring teknik, maskiner og bygninger
RAWBITE ApS
“Quality Manager” (maternity cover)

RAWBITE ApS, Bagsværd

The Quality Manager is responsible for securing and verifying that our operations are completed in accordance with legal regulations, high-quality standards and the current requirements of “IFS Food”.

The Quality Manager is responsible for maintenance and development of the company’s management system for quality. Furthermore internal audits and education & training of employees are conducted in order to create a culture of Food Safety.

The intention behind RAWBITE is to create a pure and honest product that gives you the good feeling of eating better. This idea resulted in the organic fruit-and-nut bar RAWBITE. We are driven by joy and enthusiasm for the product and brand. Our tasty bars are produced in our own production in Denmark and sold to over 30 countries in Europe, Asia and Middle East.

RAWBITE ApS
Schneider Electric Ringsted
Quality Assurance Engineer

Schneider Electric Ringsted

Are you looking to specialize and develop your career into quality assurance, and to have direct influence by ensuring state-of-the art products for a global audience?

Then you can join one of the world’s most sustainable companies as our new Quality Engineer!

Your daily tasks:

 • Ensure that the requirements for the quality control of products and processes are following our quality control plan, and that we have the means to mitigate any quality issues
 • Make sure that workers are adequately trained and follow quality instructions
 • Follow up on KPI's during daily Performance board meetings and animate/conduct systematic problem solving in the production/assembly process
Schneider Electric Ringsted
Odense Kommune
Souschef til Kulturmaskinen

Odense Kommune

Kulturmaskinen i Odense søger en souschef, der sammen med medarbejdere, institutionschef og byens kulturskabere, ildsjæle og samarbejdspartnere vil realisere og videreudvikle Kulturmaskinens vision om at være et kunstnerisk og tværkulturelt åndehul, hvor alt det bedste skabes og opleves sammen.

Det vigtigste for dig er, at organisationen trives og drives effektivt, at vi som gode værter står klar, når dørene åbnes – både bag, på og foran scenen, i værkstederne, ved udstillingerne, på festivalen.

Du skal have en stærk administrativ profil, og du forstår at lede et passioneret personale med bankende hjerter for kunsten og kulturen. Du forstår vigtigheden af en sikker projektering i mødet med den mangfoldige palet af fællesskaber, der udgør Kulturmaskinen, og du motiveres af at få den administrative struktur til at mødes med en mere krøllet virkelighed.

Odense Kommune
DLG Warehouse-/WMS-Specialist med interesse for IT og processer

DLG, Fredericia

Har du interesse og flair for IT og processer koblet med en baggrund inden for lager og logistik? Så har du her en mulighed for at træde ind i en nøglerolle, hvor du bidrager til at udvikle og implementere et nyt SAP S4/Hana ERP-system i en af Danmarks største virksomheder.

Vi startede vores store transformationsprojekt op i marts 2022 og forventer at gå i luften med det nye system i vores datterselskab Vilofoss i 2. kvartal 2023. Du vil fra start få en kyndig introduktion til vores nuværende samt nye processer, hvor du vil være med til at implementere, herunder udarbejde undervisningsmateriale og oplære superbrugere i forretningen.

Topsoe Project-minded Senior Lead Buyer

Topsoe, Kgs. Lyngby

As Senior Lead Buyer, your hard work will go towards procuring all the customized technical equipment needed for a multitude of international projects focused among others on this climate objective.

Your job is centred around project procurement, and you will be working in a matrix organisation on various projects together with a dedicated project team. Whatever technical equipment is needed in our commercial projects, you’re the one acquiring it.

Different projects mean different technical requirements and budgets, unique processes, and challenges. As such, you can expect an unpredictable and dynamic workday, which will keep you on your toes.

AFRY Erfaren procesingeniør

AFRY, Kalundborg

Tid til noget nyt? Så bliv en del af AFRY. Netop nu er vi på udkig efter en procesingeniør, der sammen med os tør, vil og vover at hæve barren inden for Life Science.

Du slutter dig til vores team i Kalundborg. Vi har ekspertise i vigtige discipliner inden for Life Science – proces, automation, El og instrumentering, industriel IT samt validering i henhold til GMP og GAMP.

Sammen med vores kunder konstruerer vi effektive, sikre og miljøvenlige produktionsanlæg inden for Pharma og Biotech.

Konkret har vi brug for din hjælp til at:

 • indtage en Lead-rolle i forhold til dit fagområde i forbindelse med projekter
 • agere mentor for mindre erfarne kolleger inden for dit eget speciale
 • analysere, designe og beregne procesanlæg
DSB
Quality Manager til IC5

DSB, Taastrup

Har du interesse i at være en del af det team, der gennemfører et af de største og mest komplekse indkøb i Danmark? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en engageret og erfaren Quality Manager, som vil være på den spændende rejse mod en grønnere og mere klimavenlig togdrift.

Som Quality Manager er du med til at sikre, at Fremtidens Tog, IC5, bliver leveret i overensstemmelse med DSB’s krav. En af dine opgaver bliver at auditere og vurdere om leverandørplaner er i overensstemmelse med krav fra myndigheder, gældende normer og standarder samt krav fra DSB.

Du vil i stillingen indgå i et internationalt miljø med et højt fagligt niveau, hvor vi arbejder målrettet på at levere pålidelige tog til tiden til danskerne. På den store klinge kommer du til at bidrage til en grønnere og mere klimavenlig togdrift.

DSB
AFRY Procesingeniør til projektarbejde

AFRY, Kalundborg

Tid til noget nyt? Så bliv en del af AFRY. Netop nu er vi på udkig efter en procesingeniør der sammen med os tør, vil og vover at hæve barren inden for Life Science.

Du slutter dig til vores team i Kalundborg. Vi har ekspertise i vigtige discipliner inden for Life Science - proces, automation, El og instrumentering, industriel IT samt validering i henhold til GMP og GAMP. Sammen med vores kunder konstruerer vi effektive, sikre og miljøvenlige produktionsanlæg inden for Pharma og Biotech.

Konkret har vi brug for din hjælp til at:

 • analysere, designe og beregne procesanlæg
 • yde rådgivning og kvalitetssikring af Pharma og Biotech produktionssystemer, både som konsulent og i projekt-leverancer.
 • sikre et højt professionelt kommunikationsniveau både internt og eksternt i forhold til vores kunder og leverandører indgå i projektarbejde - herunder projektering og idriftsættelse af Pharma og Biotech produktsystemer.
Siam Børne- og ungekoordinator

Siam, København

Vil du være med til at styrke og udvikle børne- og ungdomsafdelingen i en ambitiøs, velfungerende forening? Vil du have et arbejde med varierende arbejdstider og gode muligheder for personlig og faglig udvikling?

I Siam lægger vi vægt på at have en social profil, samtidig med vi ikke går på kompromis med det sportslige. Vi brænder for vores sportsgrene og måden, vi kan bruge dem til at hjælpe mennesker og især børn og unge på. Dit arbejde vil have udspring i foreningens nuværende ungdomsaktiviteter i thaiboksning og brasiliansk jiu-jitsu.

Nogle af de typiske arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Rekruttering af frivillige/trænere, herunder frivillige/trænere der kan arbejde med social trivsel i klubben.
 • Løbende sparring med foreningens frivillige og understøttelse af deres arbejde med målgruppen af udsatte børn, unge og deres forældre.
 • Igangsættelse af konkrete initiativer i foreningen, der kan sikre en stærk organisering af børne- og ungdomsarbejdet.
Nordisk Rekruttering ApS Engineer

Nordisk Rekruttering ApS søger for GEA Scan-Vibro A/S i Svendborg

Working as an Engineer at GEA Scan-Vibro, you become part of an experienced team of technical- and engineering specialists. After thorough training, you will work and be responsible for your own projects, carrying assignments from sales orders, construction and calculations, documentation, all the way to manufacturing drawings.

 • Design of (vibrating) machinery of a high standard.
 • Documentation according to established guidelines and procedures.
 • Project communication with sales, production, and/or sub-supplier(s).

As a person, you are structured and have a keen eye for details. You understand the importance of on-time deliveries in a production company and like to work in a role closely linked to Sales and Production. A practical, hands-on approach will be an advantage.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV