348 job matcher din søgning 348 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Murerfirmaet Axel Poulsen A/S Projektleder, gerne med håndværkerbaggrund

Murerfirmaet Axel Poulsen A/S, Vejen

Murerfirmaet Axel Poulsen A/S er inde i en rivende udvikling – derfor søger vi en projektleder til at varetage vores byggeopgaver indenfor murerentrepriser i nybyggeri og ombygninger indenfor både erhverv og boliger.

Du vil indgå i et team på 4 projektledere og vil få ansvar for dine egne byggesager. Arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Du vil selvstændigt skulle styre og gennemføre flere byggesager.
 • Styre økonomien på tildelte byggesager, herunder beregning af dækninger.
 • Du skal føre tilsyn med arbejdet og deltage i formandsmøder og byggemøder.

Du må meget gerne have en håndværksmæssig baggrund. Derudover også gerne baggrund som ingeniør eller konstruktør, og du har kendskab til ledelse af entrepriser indenfor erhvervs- og boligbyggeri.

Biorefine Produktionsleder til produktionsanlæg af grønt protein

Biorefine, Janderup Vestj

DLG, Danish Agro og DLF har indgået et strategisk samarbejde om at udvikle grønt protein af økologisk græs. Samarbejdet har udmøntet sig i at etablere selskabet BioRefine Denmark A/S i 2020 og et nyt fuldskalaprocesanlæg til grøn bioraffinering.

BioRefine Denmark A/S søger en teknisk dygtig produktionsleder med ansvar for drift og vedligehold af vores fabrik i Nybro.

Dine primære arbejdsopgaver er følgende:

 • Ansvarlig for driften.
 • Sikre stabilt drift 24/7 i græssæsonen (primo maj til ultimo november)
 • Ansvarlig for vedligehold, herunder implementering af forebyggende vedligehold.
BMI Danmark BMI Produktion Danmark søger vedligeholdelseschef

BMI Danmark, Hersom

Er du en serviceminded person med mekanisk snilde og teknisk indsigt? Så er stillingen som vedligeholdschef BMI Produktion Danmark (Icopal & Monier) i Hersom måske noget for dig. Som vedligeholdelseschef vil du have det ledelsesmæssige ansvar for 4 medarbejdere i vedligeholdelsesafdelingen.

Beskrivelse af arbejdsopgaver

 • Sikre produktionsdriften på maskindelen.
 • Udvikle vedligeholdelsesområdet og hermed sikre fokus og et løft af niveauet på området.
 • Transformation af vedligeholdelsesstrategien til en SAP-løsning, der definerer effektive forretningsprocesser inden for service/vedligehold.
Aarhus Motion Sponsoransvarlig

Aarhus Motion, Højbjerg

Vil du være en del af et fantastisk team på en motiverende arbejdsplads? Brænder du for at indgå sponsorater, koordinere og afvikle events, og vil du indgå i et team af kollegaer, som alle brænder for deres arbejde og for at give vores deltagere oplevelser ud over det sædvanlige?

Som ansat i Aarhus Motion skal man være lidt af en blæksprutte og dække mange forskellige områder, men dine hovedområder bliver bl.a.:

 • Indgåelse af nye sponsorater.
 • Servicere nuværende sponsorer.
 • Koordinator på sponsornetværksmøder.
 • Medvirke til udvikling af Aarhus Motions eksisterende samt nye events.
PRO&CO Produktionsleder – ledelse af bearbejdningsteam og vedligeholdsteam

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Du får det daglige drifts- og ledelsesansvar for bearbejdningsteamet, bestående af 6 industriteknikerlærlinge og 16 faglærte og erfarne teknikere, som arbejder i selvstyrende grupper. Der er 3 medarbejdere på nathold – resten arbejder på daghold. Teamets opgave er blandt andet at fremstille værktøjskroppe til skærende værktøj, samt lodde skær på værktøjskroppe. Værktøjerne produceres på højteknologiske bearbejdningsanlæg, bl.a. multiakset og 3 og 5 aksede bearbejdningsanlæg, samt på manuelle dreje- og fræsemaskiner.

Du bliver også ansvarlig for vedligeholdsteamet, som består af 2 lærlinge samt 7 erfarne og selvkørende vedligeholdsteknikere. Teamet løser årligt ca. 700 vedligeholdsopgaver indenfor forebyggende vedligehold, reparationer, installationer og optimeringer. Teamet har også en global supportopgave for øvrige fabrikker.

PRO&CO
Folketeatret
Ny foyerchef

Folketeatret, København

Er du en dygtig organisator, fyldt med energi og begejstring for teater, har du sans for at skabe stemning omkring arrangementer og lyst til at lede vores forhuspersonale, så læs mere her!

Som foyerchef får du ansvaret for foyeren, herunder 20 til 25 løstansatte foyermedarbejdere, som tager imod vores publikum, tjekker billetter, står i baren, serverer ved arrangementer og i det hele taget giver alle vores kunder og publikummer en god oplevelse.

Du får også ansvaret for den praktiske koordinering og gennemførsel af arrangementer samt planlægning, indkøb og indretning af foyeren ift. salg af merchandise, udsmykning osv.

Stillingen refererer til vores nye salgschef, som vi forventer at have ansat pr. 1. januar 2023.

Ragn-Sells Danmark A/S Driftsleder til vores anlæg i Nørresundby

Ragn-Sells Danmark A/S

Brænder du for drift, og ønsker du at gøre en forskel, når det kommer til genanvendelse af de ressourcer, vi allerede har tilgængelige i dag? Har du interesse i affaldsområdet og vil være med til at udvikle os? Så er det måske dig, vi søger.

Du bliver driftsleder for 10 fastansatte og 4 vikarer, som varetager vejninger, håndtering, behandling samt læsning af biler. Du har det daglige ansvarlig for drift og vedligeholdelse af anlægget og udstyr. Din funktion er både administrativt og som en aktiv del af produktionen, når det er nødvendigt.

 • Ansvarlig for den daglige drift på anlægget i Nørresundby
 • Sikre korrekt affaldshåndtering i forhold til miljø, lovgivning og omkostninger
 • Produktions- og kapacitetsplanlægning
Tvilum A/S Health & Safety Manager

Tvilum A/S, Fårvang

Hos Tvilum sætter vi arbejdsmiljø og sikkerhed højest på agendaen, og vores arbejdskultur er båret af en proaktiv og ambitiøs tilgang til området. Som Health & Safety Manager i Tvilum står du i spidsen for at lede og sikre det gode arbejdsmiljø og en stærk sikkerhedskultur gennem hele organisationen i en global produktionsvirksomhed.

I samarbejde med Global Production Director medvirker du til at sætte kursen for den strategiske retning på sikkerhedsområdet, og du er driver på eksekvering af strategien.

Som Health & Safety Manager er du desuden ansvarlig for Tvilums arbejdsmiljøorganisation, hvor du i samarbejde med ledere og medarbejdere skal drive indsatsen omkring arbejdsmiljø og sikkerhed på tværs af Tvilums fabriksenheder. Du får således stor indflydelse på den videre udvikling af arbejdsmiljøområdet i Tvilum.

PRO&CO Projektleder til spændende byggeprojekter

PRO&CO søger for Ginnerup A/S i Skive

Er du god til at have mange bolde i luften på én gang, og har du lyst til at stå i spidsen for spændende og alsidige byggeprojekter, som du med stolthed kan fortælle om? Så er det måske dig, vi leder efter!

Som projektleder kan du blive tilknyttet både små og større entrepriseopgaver, afhængig af hvilken erfaring du kommer med, og hvad dine ønsker er. Typisk vil du enten være i gang med flere små projekter på samme tid eller køre ét stort projekt ad gangen.

Kunderne spænder vidt; lige fra nybyg og renovering for boligselskaber og erhvervskunder til restaurering af kulturhistoriske bygninger. Målet er dog altid det samme – at levere godt håndværk og solide løsninger samt sikre godt samarbejde og kvalitet i hele processen fra projektering til det færdige byggeri.

PRO&CO
Terma A/S Vice President, Technology & Innovation

Terma A/S, Lystrup

Are you looking for a unique Senior Leadership position within a dynamic and high-tech organization and company with the purpose of securing people through advanced technology?

The Head of Radar will report to the Senior Vice President of Technology & Innovation and will become a fully integrated member of the global Technology & Innovation Leadership Team, together heading a global organization counting +300 employees. Your responsibilities will cover:

 • Lead and develop a skilled and knowledge heavy organization of +75 engineers across disciplines, corporate levels, and career tracks, focusing on talent development and retention at all levels
 • Co-own and contribute to the strategic direction of Technology & Innovation and ensure flawless execution of strategic initiatives and deployments
Arla Foods amba
Teamleder, Pakkeri - Gjesing Mejeri

Arla Foods amba, Skanderborg

Er du klar til at være en del af pakkeriet på Gjesing Mejeri og lede, motivere og engagere ca. 25 medarbejdere? Så er dette måske den rette mulighed for dig.

Som teamleder for flere pakkelinjer står du i spidsen, for højt engagerede kolleger, som er vant til at agere i en omskiftelig hverdag. Du bliver ansat på et moderne ostemejeri med ca. 140 medarbejdere, der tilsammen årligt producerer ca. 8.000 tons skimmelost, som sælges til markeder over hele verden.

Arla Foods amba
Gubra ApS Department Manager for Pharmacology Research

Gubra ApS, Hørsholm

Gubra is looking for an energetic and dedicated Department Manager for one of our four departments in Pharmacology Research.

Pharmacology Research delivers high quality research data in in vivo models of NASH, CVD, kidney disease, diabetes, obesity, and related metabolic disorders. The department supports customer studies as well as internal research projects.

As Department Manager your tasks include

 • Daily management of scientists and technicians in the department ensuring high performance, well-being, and engagement.
 • Prioritization of resources while maintaining efficiency and timeline adherence in complex research projects without compromising quality.
 • Strong support to the planning and logistics of day-to-day processes in the in vivo facility.
Nebsager Kirke Kirkesanger ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye kirkesanger har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk. Sognene har én kirkesanger.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 12 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 16 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt og inkluderende kollegafællesskab med plads til nye ideer, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Vi søger en kirkesanger, der har gode samarbejdsevner, er udadvendt og vil indgå i et fleksibelt arbejdsfællesskab med de øvrige medarbejdere og menighedsråd i forberedelsen og gennemførelsen af gudstjenester og arrangementer.

Nebsager Kirke Organist/kirkemusiker ved Nebsager, Bjerre og Stenderup Sogne er ledig og ønskes besat snarest muligt

Nebsager Kirke, Hornsyld og Stenderup

Vi er tre sogne, tre kirker, ét menighedsråd og én samlet personalestab. Vi ønsker, at vores nye organist har et bredt musikalsk fundament, som gerne må være både traditionelt og rytmisk.

Vi tilbyder:

 • En stilling på 15 timer pr. uge med mulighed for at udvide til 19 timer pr. uge, såfremt der indgår korledelse eller babysalmesang i stillingen
 • Et godt arbejdsmiljø med plads til ideer og egne input, bl.a. som fast medlem af musikudvalget
 • Et rigt kirkeliv med mange aktiviteter

Nebsager Kirkes orgel er fra 1990 og bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 7 stemmer og pedal. Bjerre Kirkes orgel er fra 1967, ligeledes bygget af Th. Frobenius & Sønner. Orglet har 6 stemmer og pedal. Stenderup Kirkes orgel er fra 1884, bygget af Frederik Nielsen. Orglet har 4 stemmer, ingen pedal.

Novozymes A/S Team leader, Supply Chain Operations at Site Bagsværd

Novozymes A/S

Are you looking for new challenges in a dynamic environment with the possibility of development? If so, you could be our new colleague in Supply Chain Operation at site Bagsværd.

We are looking for an experienced people manager to our Supply Chain Operation department in Bagsværd. Your primary task will be to ensure that we have motivated employees working in an environment that constantly strive to serve our customers in collaboration with our stakeholders. Supply Chain Operation Bagsværd contains +100 employees located in 2 separated areas.

You will be responsible for establishing and managing our new support team, with 12 dedicated and skilled employees. Your team will be responsible for a wide range of support functions including technical, planning, quality and training support, as well as daily operational support.

Grundfos A/S
Lead Project Manager – Innovation & Technology, Production Test

Grundfos A/S, Bjerringbro

Would you like to lead our innovation journey in Advanced Manufacturing Engineering (AME) test? Join us and take up a role where you will have a significant impact on idea generation and the creation of innovative test solutions in Grundfos

Se video om Grundfos A/S som arbejdspladsAs Lead Project Manager you will lead idea generation, innovation and development of new test technologies covering from huge Final Pump Test solutions to Electronic Test and Sensor Calibration. The Architecture & Innovation department is responsible for introducing innovative technologies that will bring Grundfos forward on production product test, programming and calibration to secure our leading position in the market.

Grundfos A/S
Career Faglig dygtig byggeleder

Career søger for Myhlenberg Byg A/S i Arden

Vil du være en del af et faglig stærkt miljø, hvor man sætter en stor ære i at udføre håndværk af høj kvalitet? Har du erfaring med byggeledelse, og er du i stand til at agere både socialt og professionelt med kollegaer, håndværkere og bygherrer? Og kunne du tænke dig at arbejde med store erhvervsprojekter, hvor du får indflydelse på alle dele af byggeriets faser fra start til slut? Så er det netop dig, vi søger til denne spændende stilling.

Vi søger en dygtig og kvalitetsbevidst byggeleder, der med fremdrift, gode samarbejdsevner og klar kommunikation kan sikre en god afvikling af Myhlenberg Byg A/S’ større og mindre byggeprojekter – primært i Jylland. Virksomheden er geografisk beliggende i Arden, men har kunder i hele landet. Vores opgaver er primært totalentrepriser for kunder, som hovedsageligt er erhvervskunder og professionelle bygherrer.

Career
Gem
JobBest Projektleder

JobBest søger for BJ Entreprise i Grønland

Sisimiut er Grønlands næststørste by med omtrent 5.600 indbyggere og befinder sig 40 kilometer nord for polarcirklen. Sisimiut er uddannelses by for KTI Jern & Metal, Bygge- & Anlæg, Råstoffer Arktisk Byggeri og Infrastruktur.

BJ Entreprise A/S søger snarest muligt en erfaren projektleder til opførelse af tilbygning på 1800 m2 i forbindelse med modernisering af sygehuset.

Bygningerne opføres med betonfundament og traditionelt tømrerarbejde. Aflevering forventes medio 2024

Stillingens omfang:

 • Daglig byggeledelse og mandskabsstyring
 • Afholdelse af bygge- og sikkerhedsmøder
 • Varetager planlægning og aftaler med samarbejdspartnere
Hansen Toft A/S HSE Manager, der brænder for at gøre en forskel

Hansen Toft A/S søger for Welcon A/S i Give

Har du en solid værktøjskasse og lyst til at bringe HSE til næste niveau i Welcon samt være en understøttende sparringspartner for lederne og organisationerne? Så vil vi gerne i kontakt med dig.

For at kunne understøtte de fremtidige vækstkrav i Welcon A/S, både forretningsmæssigt og organisatorisk, ønsker man at tilføre nogle tungere kompetencer til koncernen. Derfor ønsker man at ansætte en HSE Manager, der bliver ansvarlig for at drive HSE-agendaen både internt i Welcon og eksternt overfor kunder og andre relevante stakeholders.

Som HSE Manager refererer du til Head of QHSE og bliver overordnet ansvarlig for hele HSE-området i Welcon. Endvidere får du ledelsesansvaret for i første omgang 1 medarbejder, ligesom du kommer til at arbejde tæt sammen med Head of QHSE samt direktionen. Dine opgaver vil både være af strategisk og operationel karakter.

Hansen Toft A/S
Nordic Sugar A/S
Arbejdsleder/maskinmester

Nordic Sugar A/S, Nykøbing F.

Til vores sukkerfabrik i Nykøbing F. søger vi en teknisk og faglig dygtig arbejdsleder til at lede og sikre det gode vedligehold i fabriksteam 1.

Som arbejdsleder i team 1 bliver du leder i et af fabrikkens fire procesvedligeholdsansvarlige teams (i et områdeopdelt fabriksafsnit). Hovedansvarsområde omfatter blandt andet:

 • Vedligeholdsledelse af store procesanlæg
 • Sikre udvikling af fabrikkens vedligeholdsstrategi i afdelingen
 • Tidsregistrering og kontering af medarbejdere for korrekt lønkørsel

Vi tilbyder dig en hverdag med fagligt kompetente og inspirerende kolleger i en virksomhed, hvor tingene går stærkt.

Nordic Sugar A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV