219 job matcher din søgning 219 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NEXT Uddannelse København Er du vores nye tømrerfaglærer til EUX?

NEXT Uddannelse København

NEXT søger en tømrerfaglærer til at undervise grundforløbs- og hovedforløbselever i tømrerfaget.

EUX er en ca. 12 år gammel uddannelse, hvor eleverne får både et svendebrev og en studentereksamen. Uddannelsen er derfor også lidt længere end en ordinær tømreruddannelse. Eleverne er hos os 20 uger ad gangen, og de fleste starter hos os efter 9. eller 10. klasse.

Vi har en meget uformel omgangstone både lærerne imellem og mellem lærere og leder. Du får ca. 18 kolleger, der er fordelt på gymnasielærere, tømrerfaglærere og en frisørfaglærer. Alle lærere er jævnbyrdige medlemmer af vores fælles lærerkollegium – vi er lærere, før vi er fagpersoner. Vores samarbejde bygger på tillid og ordentlighed og har eleven i centrum. Vi løfter i flok og er fleksible i en omskiftelig hverdag.

VIA University College
Underviser til Kort- og Landmålingsteknikeruddannelsen

VIA University College, Horsens

Vi står midt i et generationsskifte på underviserfronten og har samtidig oplevet en stigende interesse for uddannelsen. Derfor har vi behov for at udvide staben af undervisere. Har du lyst til at undervise og sammen med et fantastisk team overtage stafetten og være med til at drive og videreudvikle uddannelsen?

Arbejdsopgaver:

 • undervisning i de traditionelle landmålingsdiscipliner samt indførelse og udvikling af noget af det nye – såsom laserscanning, droner og bearbejdning af data fra disse kilder
 • mulighed for at undervise i emner som landmåling, planlægning, BR2018 og servitutter på bygningskonstruktøruddannelsen, ingeniøruddannelsen eller efter- og videreuddannelseskurser
 • deltagelse i relevante forsknings- og udviklingsprojekter
VIA University College
EG A/S Undervisnings- og Supportkonsulent til SafetyNet

EG A/S, Ballerup og Aarhus

Vil du være med til at styrke vores implementeringer og support til vores kunder? Så er det måske lige dig vi står og mangler!

Vi har travlt i Safetynet og med mange ordrer i ordrebogen ønsker vi at styrke vores hold med endnu en konsulent, der har stor fokus på kunden og samtidig besidder en grundig teknisk forståelse.

Som vores nye Undervisnings- og Supportkonsulent bliver du en del af et team, der i dagligdagen implementerer vores løsning hos kunderne og leverer service og support af forskellige karakter. Vi sikrer at kundens it-investering kommer til at give god understøttelse af brugerens hverdag.

Zealand Business College
ZBC i Roskilde søger pr. 1. december 2022 faglærer (barselsvikar) til gourmetslagteruddannelsen

Zealand Business College

Danmarks Slagteriskole ZBC er en erhvervsskole i udvikling med et markant fokus på udvikling af vores fødevareuddannelser i tæt kontakt med de relevante brancher. ZBC Roskilde er en del af det udviklende miljø omkring den nyeste viden på fødevareområdet, og ligger midt i Region Sjællands fødevarecentrum - tæt på Madkulturen.

Du bliver en del af et team, der gennem arrangementet ”En halv gris” promoverer gourmetslagteruddannelsen på folkeskolerne. Ved arrangementet tager faglæreren en halv gris med ud til folkeskolernes 8. klasser, hvor grisen parteres, og der laves mad af kødet sammen med eleverne

Vi tilbyder et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.

Erhvervsakademi Aarhus
Underviser til professionsbachelor i økonomi og IT

Erhvervsakademi Aarhus, Viby

Har du lyst at uddanne fremtidens it-professionelle, så de får kompetencer til at arbejde i spændingsfeltet mellem it og forretning? Erhvervsakademi Aarhus søger 1-2 dygtige undervisere til vores professionsbacheloruddannelse i økonomi og IT.

Som underviser kan du se frem til en hverdag med undervisning og projektvejledning. Derudover er der gode muligheder for at deltage i udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. En del af dit arbejde bliver herudover at skabe og bibeholde dine relationer til erhvervslivet til gavn for både din egen og de studerendes læring og udvikling.

Vi søger en kollega, som kan formidle anvendelsesorienterede IT-emner i spændingsfeltet mellem IT og forretning.

Erhvervsakademi Aarhus
TEC – Technical Education Copenhagen Automatiktekniker-instruktør til Skoleoplæringscenter

TEC – Technical Education Copenhagen, Ballerup

Skoleoplæringscenteret på TEC – Technical Education Copenhagen tilbyder unge en skoleaftale, så de kan gennemføre et uddannelsesforløb, hvis det ikke har været muligt at finde en praktikplads. Uddannelsesforløbet foregår enten i Skoleoplæringscentrets værksteder eller via forskellige typer af aftaler med virksomheder.

Vi søger en instruktør til automatikteknikeruddannelsen. Du får et tæt samarbejde med vores nuværende to automatiktekniker-instruktører og bliver en del af det samlede team på ca. 40 medarbejdere i Skoleoplæringscentret.

Som instruktør består din opgave i at:

 • oplære og beskæftige vores elever med relevante faglige opgaver inden for faget
 • medvirke til at evaluere og udvikle arbejdsopgaver i henhold til fagets praktikmål
 • medvirke til at eleverne oplever en arbejdspladskultur og omgangstone, der svarer til en ordinær læreplads, herunder møde- og arbejdsdis
Professionshøjskolen UCN Ledelses- og organisationskonsulent - til UCN act2learn - LEDELSE & ORGANISATION

Professionshøjskolen UCN, Aalborg

Ønsker du at gøre en positiv forskel, og motiveres du af at udvikle mennesker og organisationer? Bevæger du dig smidigt mellem positionerne som underviser og proceskonsulent? Har du et godt blik for organisatoriske processer? Har du et udviklingsorienteret mindset, som kan forenes med et fokus på resultatskabelse? Har du fokus på faglighed, og gør du dig umage? Så kan du være vores nye kollega.

Du bliver en del af vores konsulentteam, som bredt beskæftiger sig med medarbejder-, ledelses- og organisationsudvikling.

Du kan udvikle og facilitere konsulentydelser, kurser og uddannelser i tæt samarbejde med kunder og kolleger. Du er dygtig i dybden indenfor det faglige område ledelse og organisation, ligesom du formår at sætte denne faglighed i spil som konsulent.

Finanssektorens Uddannelsescenter
Chefkonsulent, Pensionsafdelingen

Finanssektorens Uddannelsescenter, Skanderborg

Brænder du for formidling, og har du stærke kompetencer inden for pensionsområdet?

FU udbyder blandt andet uddannelser, kurser, kundetilpassede forløb, kommunikationstræning og kompetenceafklaringer. Alle vores aktiviteter tager afsæt i koblingen mellem teori og praksis. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at:

 • Afdække kundens ønsker til et uddannelsesforløb
 • Sammensætte og udvikle uddannelsesforløb for kunderne
 • Gennemføre det aftalte uddannelsesforløb, der typisk vil være en kombination af undervisning, praktisk træning, selvstudie og e-learning
Finanssektorens Uddannelsescenter
CLAVIS sprog & kompetence Afdelingschef – Aarhus

CLAVIS sprog & kompetence

Hvis du, ligesom os, brænder for at kunne levere de bedste undervisningstilbud til kursister, kommuner, virksomheder og andre samarbejdspartnere, så er vi det perfekte match.

Som afdelingschef får du den daglige ledelse for et stærkt team bestående af dygtige og erfarne medarbejdere og ansvar for det pædagogiske- administrative område.

Du vil derfor skulle jonglere med både strategiske tiltag og overvejelser til sikring af optimal planlægning af medarbejderressourcer.

Vi forestiller os, at du har ledelseserfaring og kender til området og uddannelserne eller du har beskæftiget dig med undervisningsverdenen på anden vis.

Landsforeningen af Menighedsråd Udviklingskonsulent

Landsforeningen af Menighedsråd, Sabro

Brænder du for at gøre andre bedre, er du vild med at drive processer, og er du en skarp underviser?

Vi har et interessant job til dig, der med gejst og energi kan undervise, facilitere og understøtte udviklingsprocesser for landets cirka 1600 menighedsråd. Som medlemsorganisation er vores opgave nemlig at støtte de 14.000 menighedsrådsmedlemmer i deres arbejde med lokal ledelse og udvikling af kirkelivet.

Du bliver en del af et team bestående af fem medarbejdere inklusive dig.

Dit job vil være afvekslende og bestå af en kombination af forskellige opgaver. Blandt andet kommer du til at arbejde med:

 • Lokale udviklingsprocesser og temaaftner for menighedsråd og medarbejdere om fx kommunikation, samarbejde, ledelse, visioner m.m.
 • Undervisning på uddannelser, kurser og webinarer herunder udvikling, planlægning m.m.
EUC Nordvestsjælland Faglærer til personvognsmekanikeruddannelsen

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, hvor du får lov at formidle din viden om mekanikerfaget og bruge din interesse og brede viden inden for bilbranchen til at undervise kommende mekanikere? Vil du være med til påvirke en uddannelse, hvor grøn omstilling, bæredygtighed og højteknologisk udvikling er nøgleord samt sikre en god dialog med vores samarbejdspartnere? Så er det dig, vi søger!

Vi søger en ny faglærer, der har erfaring fra branchen, og som har lyst og engagement til at uddanne unge og voksne mekanikere. Vi lægger vægt på, at du udviser stort engagement både i det faglige og pædagogiske arbejde. Du skal have fokus på elevernes læring og trivsel i din undervisning og samarbejde med dine kollegaer og vejledere omkring elevernes gennemførsel.

Danmarks Idrætsforbund
DIF søger digital playmaker

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du være med til at styrke den digitale udvikling i idrætten – så er du måske vores nye digitale playmaker!

Som digital playmaker skal du understøtte forbundene med at identificere behov, scanne markedet og finde de mest egnede løsninger.

Du vil inspirere forbund med helt nye digitale løsninger og facilitere vidensdeling på tværs, så vi ikke skal opfinde den dybe tallerken igen og igen.

Det involverer fx events og netværk, hvor du bidrager til at bringe kompetencer, erfaringer og viden i spil på tværs af forbund.

Konkret vil du skulle bidrage med:

 • At researche og skabe overblik over eksisterende løsninger og nye digitale værktøjer.
 • At rådgive forbund om valg af digitale løsninger.
 • Facilitering af forløb på tværs af flere forbund.
Syddansk Erhvervsskole
Underviser til automatikteknikeruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Har du en stærk el-teknisk baggrund med programmeringserfaring og brænder du for at formidle din viden?

Ønsker du en ny hverdag hvor omdrejningspunktet er undervisning af kommende, dygtige faglærte, på et højt fagligt niveau og med de nyeste teknologier i værkstederne? Så er jobbet som underviser på automatikteknikeruddannelsen sikkert interessant for dig.

Som underviser på automatikteknikeruddannelsen i Robot, teknologi og automatik (RTA) på Syddansk Erhvervsskole Odense C bliver du en del af et team af både erfarne og nye undervisere. Alle er stærke i professionen som underviser med afsæt i en faglig baggrund og tidligere karriere som faglært, ingeniør, maskinmester og/eller automationsteknolog. På samme måde får du mulighed for at præge din fagkombination, så du kommer til at undervise i det, der er dine spidskompetencer. Som udgangspunkt kommer du til at undervise på hovedforløb 1 og 2.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Marketing, digital udvikling og design Uddannelsesleder til uddannelser inden for handel, oplevelsesøkonomi og innovation

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Marketing, digital udvikling og design, Odense

Brænder du for ledelse af professionelle videnmedarbejdere? Vil du være med til at sikre styring, rammer og udvikling af erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser?

Dine primære opgaver er personaleledelse af videnmedarbejdere, drift af uddannelser samt at drive udvalgte udviklingsindsatser på uddannelserne. Mere specifikt er ansvarsområderne:

 • Udøve ledelse der skaber et inspirerende og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø, og understøtter medarbejdernes faglige udvikling, medarbejdertrivsel og samarbejdet med andre uddannelser i UCL
 • Sikre implementering af aktiviteter der understøtter et godt læringsmiljø for de studerende på uddannelserne
 • Sikre stabil drift på uddannelserne i samarbejde med studiekoordinatorer, undervisere og studieadministrationen
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser Processkolen i Kalundborg søger en el-teknisk faglærer

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Processkolen søger en engageret og kompetent el-teknisk faglærer, der skal indgå i vores lærerteam og undervise i teori og praktik. Har du en baggrund som el-installatør, elektriker, svagstrømstekniker, styrings- og reguleringstekniker, maskiningeniør eller anden relevant faglig uddannelse? Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Processkolen leder lige nu efter en dygtig underviser til vores uddannelser på vores skole i Kalundborg. Processkolen uddanner operatører, elektrikere, tømrere samt lager- og transportelever. Du skal som udgangspunkt undervise på grund- og hovedforløb på operatøruddannelserne samt elektrikergrundforløb. Endvidere skal du, inden for fagområdet, løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kolleger.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Vi mangler en underviser til de naturvidenskabelige fag på vores EUX Procesoperatøruddannelsen i Kalundborg. Er det dig?

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Kalundborg

EUX-uddannelsen er en uddannelse i rivende udvikling. Flere og flere elever ønsker at kombinere en erhvervsuddannelse med en studentereksamen. Med denne erhvervsfaglige studentereksamen skal undervisningen i gymnasiefagene trække på viden fra erhvervsuddannelserne og omvendt. Tør du sætte dit fag i spil i denne nye pædagogiske og tværfaglige sammenhæng? Så er du måske vores nye EUX-underviser.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i kemi op til B-niveau og gerne andre naturvidenskabelige fag
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne – dette skal gøres i samarbejde med faglærere fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal være opmærksom på elevernes trivsel og faglighed
Roskilde Festival Stærk projektleder til Roskilde Festival-Gruppen

Roskilde Festival

Vi leder efter en engageret projektleder, der, ligesom os, er værdidrevet og ambitiøs på samfundets vegne og har lyst til at omsætte strategiske ambitioner og konkrete handleplaner til forandring.

Roskilde Festival-gruppen er et bæredygtigt fællesskab, der bevæger mennesker, inspirerer omverdenen og går forrest for at gøre en forskel. Vi er en almennyttig virksomhed, især kendt for vores hovedbegivenhed, Roskilde Festival, men vi driver og engagerer os også i en lang række andre aktiviteter året rundt. Uanset hvad vi laver, er den bæredygtige udvikling en helt central del af vores virke.

Du bliver en del af vores projektkontor og kommer til at arbejde tæt sammen med en bred vifte af ansatte kolleger og frivillige ildsjæle.

Vedbæk Sogns Menighedsråd Altsangerstilling til kirkekoret

Vedbæk Sogns Menighedsråd

Vedbæk kirke søger snarest muligt en dygtig og uddannet altsanger til Vedbæk kirkes professionelle voksenkor.

Koret synger motet på søndage og helligdage samt til konfirmationer, og har et par liturgiske gudstjenester hvert år samt 5-7 aftengudstjenester pr. år. Derudover deles sangerne om at synge til dåb om søndagen efter højmessen, ca. 4-7 stk. pr. år pr. sanger.

Da koret har en høj standard, ønsker vi en altsanger, som er ferm til bladsang, og som er indforstået med at synge soli af og til ved højmesserne, når der er brug for det.

Dansk Kulturinstitut Regional chef for de østlige naboskabslande

Dansk Kulturinstitut, København

Dansk Kulturinstitut har de seneste år udvidet sine aktiviteter i de østlige naboskabslande, ikke mindst gennem programledelsen for Den Ny Demokratifond og Det Ukrainsk-Danske Ungdomshus i Kyiv. Som chef for området, bliver du ansvarlig for programmernes rammer og udvikling samt Dansk Kulturinstituts øvrige kunst- og kulturaktiviteter i regionen.

Vi søger en erfaren leder, der har teknisk erfaring med at arbejde inden for EU’s og Danidas programmer, kan lede store internationale projekter og har indgående kendskab til de østlige naboskabslande. På grund af den sikkerhedsmæssige situation er stillingen foreløbigt i København, men på sigt tænkes basen i Kyiv.

Som regional chef indgår du i et hold af dedikerede internationale institutledere, der udfolder og udvikler visionen for Dansk Kulturinstitut, og som hver især står som brobyggere mellem Danmark og verden.

DGI
DGI-Huset Vejle søger ny direktør

DGI

Er du den dynamiske leder, der kan stå i spidsen for en fortsat udvikling af byens samlingssted DGI-Huset i Vejle?

Med afsæt i husets 3 ben – foreningsidræt, kommercielle idrætsaktiviter og konferencer/messer og events søger vi en stærk lederprofil, der har relevant erfaring ledelsesmæssigt, fagligt og personligt og som har fingeren på pulsen inden for husets virkeområder.

Dine primære opgaver:

 • Stå i spidsen for udvikling af huset og være daglig leder for husets medarbejdere, som arbejder på tværs af funktionsområder.
 • Økonomisk ansvar for husets drift og udvikling, herunder at sikre tilstrækkelige indtægter til, at DGI-Huset Vejles mål kan udvikles og opfyldes.
 • Oversætte og omsætte strategier til handleplaner og implementering heraf og dermed fastholde og igangsætte nye aktiviteter.
DGI

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV