631 job matcher din søgning 631 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 631 resultater.
FA09PROJEKTLEDER

FA09, Glostrup

VIL DU STÅ I SPIDSEN FOR EN ØGET KVALITETSSIKRING AF VEDLIGEHOLDELSESPLANERNE I BOLIGAFDELINGERNE?

Vi søger en projektleder, der vil sætte en ære i, at kvalitetssikre vedligeholdelsesplanerne i vores boligafdelinger, så de er klar til den nødvendige lovpligtige granskning. En projektleder, der vil være med til at professionalisere og sikre bygningsmassens værdi gennem digitalisering og systematisk vedligehold.

Dit primære arbejdsområde bliver at sikre, at ejendommenes tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner omfatter de nødvendige aktiviteter. I samarbejde med de ansvarlige i vores ejendomsdriftsafdeling sikrer du den nødvendige byggetekniske faglige viden og sparer med dem i hverdagen. Du vil indgå i tæt dialog og samspil med mange, hvorfor det er vigtigt, at du er imødekommende og god til at kommunikere. Du får et selvstændigt arbejde, der kræver at du kan tage beslutninger.

FA09PROJEKTCHEF

FA09, Glostrup

VIL DU VÆRE ANSVARLIG FOR GENNEMFØRELSE AF BYGGE- OG RENOVERINGSPROJEKTER?

Aktiviteten indenfor det almene boligbyggeri udvikler sig i disse år, og vi søger derfor en projektchef, der har erfaring med at arbejde med store og små bygge- og renoveringsprojekter i en bygherreorganisation. Som projektchef hos os, skal du sætte en stor ære i at sikre professionel styring i bygge- og renoveringsprojekter fra start til slut.

Du skal, i tæt samarbejde med bygge- og udviklingschefen, understøtte en stærk bygherreorganisation. Vores opgaveportefølje omfatter nybyggeri samt renoverings- og vedligeholdelsesopgaver. Størrelsen af projekterne varierer fra de små til de større, og sammen skal vi gennemføre for op imod 2,5 mia. kr. projekter, de kommende år. Da stillingen er nyoprettet, får du mulighed for at påvirke din fremtidige stilling.

BacThera Denmark A/SSR Scientist

BacThera Denmark A/S, Hørsholm

The Method Selection department develops the analytical framework with primary focus on potency assays, microbial contaminant analyses and bioactivity assays.

Role and responsibilities:
 • Development of robust microbiological analytical assays for Live Biotherapeutic Products with special emphasis on contaminant assays.
 • Adaptation and troubleshooting of existing standard methods as well as suitability testing of new methods.
 • Plan, drive and coordinate experiments and identify statistical models for evaluation of experimental data.
LB Forsikring
Content Specialist

LB Forsikring, København

Vi gennemgår lige nu en spændende digital transformation, som du får muligheden for at blive en del af. Vi søger en Content Specialist, der kan være med til at virkeliggøre vores ambition om at skabe den bedste digitale medlemsoplevelse i branchen, med smidige og engagerende brugerrejser og velproduceret og værdiskabende content.

LB Forsikring

Som Content Specialist skal du udtænke, planlægge og delvist selv producere nyt indhold – først og fremmest til vores website. Du har desuden blik for, hvordan indhold kan versioneres og skabe værdi på andre kanaler. Du omsætter kompleks forsikringsviden til lettilgængelige budskaber og jonglerer let med forskellige formater som guides, quizzer og videoer.

LB Forsikring
Jobindex A/S
Bygningsingeniør til rådgivende ingeniørfirma i Oslo

Jobindex A/S søger for Degree Of Freedom

Vil du være med til at projektere, næste gang vi får et stort projekt ind?

Hos Degree of Freedom elsker vi at arbejde med innovative arkitekter.

”Vi er lidt mere lidenskabelige – vi giver den lidt ekstra.”
– Gaute Mo, partner.

Som projekterende ingeniør får du ansvar for dine projekter fra start til slut.

Du får base i Oslo og kan på sigt være med til at udvide vores netværk og vinde projekter i Danmark.

Snyd ikke dig selv for at læse mere her.

Jobindex A/S
Humain ApS
Senior Projektleder

Humain ApS søger for EL:CON A/S i Aarhus

– Til stærkt og professionelt team

Ønsker du selvstændighed med en stor grad af frihed, der matcher dine erfaringer og kompetencer?

Med reference til projektchefen får du selvstændigt ansvar for en portefølje af projekter i og omkring Aarhus-området. Din opgave bliver at forestå projektarbejde med fokus på økonomi, kontrakt- og projektstyring, ressourcedisponering og tilbud.

Du er ansvarlig for projektøkonomien på egne projekter og afholder løbende styregruppemøder eksternt som internt. Yderligere sikrer du en kontinuerlig økonomisk staderapportering samt opfølgning på ændringsarbejder.

PANDORA A/SManager Retail Standards and Operations

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you have a passion for retail? And are you looking for an opportunity to work with compliance and development of processes and standards at the world’s largest jewellery company? Then read on!

As Manager in Retail Standards and Operations, your responsibility is to deliver customer centric strategies to Clusters and ensure alignment of core operating practices and standards. Furthermore, you will actively identify and drive Continuous Improvements across our store networks which includes identifying, evaluating and improving efficiencies and productivity in stores by analysing processes, systems and layouts.

One of your other main accountabilities will be:

 • Development and implementation of optimal ‘in store’ end to end processes to clearly direct and guide core activities
PANDORA A/S
Arla Foods
Reparatør til fast nathold - Slagelse

Arla Foods

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, kan du lide højt tempo, varierende udfordringer og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner og processer? Så er du måske vores nye tekniker til fast nathold fredag, lørdag, søndag. Arla Foods

En stor del af vores produktion af mælkeprodukter foregår om natten. Som nat-reparatør bliver du en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du på nat selvstændigt tager hånd om akut opståede komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet.

Arbejdet på nat foregår primært i vores tapperi (Tetra Pak udstyr) og efteremballeringsafdeling, men opgaver på resten af Mejeriet forekommer også.

Jobbet indbefatter tæt dialog og samarbejde med vores produktionspersonale og ledere. Systematisk overlevering til daghold, samt brug af IT (SAP) til tids-, fejl og reservedels registrering.

Arla Foods
DEAS
Projektleder til Byggeteknisk rådgivning

DEAS, Frederiksberg

DEAS afdeling for Byggeteknisk Rådgivning har rygende travlt og søger projektledere til projektering af og tilsyn med vores byggesager inden for renovering.

Du bliver del af en større rådgivningsafdeling på ca. 75 medarbejdere, som arbejder med spændende projekter for investeringsfonde og pensionskasser.

Som projektleder er det dit ansvar at gennemføre byggesager fra indledende kontakt til kunden over projektering og kontrahering, til endelig overdragelse ved projektets afslutning.

Opgaverne spænder bredt, lige fra modernisering af lejemål ved fraflytning, udskiftning af vinduer, konvertering fra erhverv til bolig og udskiftning af tag til etablering af tagbolig på ejendommene.

DEAS
PowerbyTechnical Manager – PTA-ansvarlig

Powerby søger for Hobro Rustfri Procesteknik

Din opgave bliver at etablere og drifte en nyetableret PTA-funktion, som i tæt samarbejde med virksomhedens produktions- og salgsteam, skal udvikle og optimere den tekniske sagsbehandling.

En væsentlig opgave bliver at fungere som bindeled mellem salg og produktion og varetage den tekniske evaluering af projekterne. Du indgår desuden i konstruktionsarbejdet, hvor du bliver ansvarlig for kvaliteten af tegninger til produktion og underleverandører.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

 • Ledelse af PTA-afdelingen
 • Teknisk evaluering af forespørgsler og ordrer, herunder iværksætte de nødvendige tiltag for at sikre kvaliteten i den interne projektstyring
 • Tegning, vejledning/sparring, udvikling og opbygning af arkivstruktur og regler
N1 A/SErfaren projektleder med et godt overblik søges til realisering af vores højspændingsprojekter

N1 A/S, Esbjerg eller Støvring

Hos N1 er vores ambition at fastholde og udvikle vores position blandt Danmarks bedste elforsyningsselskaber, og derfor søger vi nu en dygtig projektleder, der kan være med til en effektiv gennemførelse af projekter på 60/10-20 kV stationer og kabelanlæg.

Dine primære opgaver:

 • Projektledelse inden for budget og tidsramme
 • At udføre de budgetlagte projekter efter en effektiv projektmodel
 • Koordinerende rolle samt kontakt til interessenter herunder fagspecialister
 • Kvalitetssikring og risikovurdering
N1 A/S
FinansministerietFinansministeriet søger tovholder for budget- og bevillingsarbejdet på Udenrigsministeriets område

Finansministeriet, København

Har du høje ambitioner for dig selv og det danske samfund? Har du lyst til at arbejde med udenrigspolitik og udviklingsbistand i Finansministeriets maskinrum? Så er en stilling i Finansministeriets 3. kontor måske dit næste job.

Du bliver den primære medarbejder for Finansministeriets arbejde på Udenrigsministeriets område, der bl.a. skal understøtte en moderne udenrigstjeneste og fastlæggelsen af Danmarks udviklingsbistand, herunder særligt ift. den udgiftsmæssige udvikling på området. Dit arbejde er forankret i en central rolle som Finansministeriets tovholder for budget- og bevillingsarbejdet på finansloven for Udenrigsministeriets område.

Haldor Topsøe A/S
Reliability Engineer

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Vil du være med til at optimere udnyttelsen af vores produktionsudstyr og reducere vores vedligeholdelsesomkostninger?

Vi søger en Reliability Engineer til en nyoprettet funktion i vores tekniske organisation. Som Reliability Engineer, vil du, sammen med dine kolleger i den nyoprettede funktion, være ansvarlig for gennemførelse af Reliability Centered Maintenance-forløb (RCM) og eliminering af fejl på det tekniske udstyr på tværs af hele fabrikkens produktionsanlæg. Målet er at øge pålideligheden af fabrikkens udstyr og skabe mest mulig forudsigelighed i vores vedligehold.

Du vil, sammen med dine kolleger i Reliability-teamet, være ansvarlig for at udarbejde forslag til forebyggende vedligeholdsopgaver, reservedele og investeringer for udstyret i alle vores produktioner. Du og teamet vil desuden være ansvarlige for at gennemføre grundårsagsanalyser på fejl, som opstår på udstyret og ad den vej forebygge at fejlene opstår igen.

Digitaliseringsstyrelsen
Generalister med interesse for it-projekter

Digitaliseringsstyrelsen, København

Har du lyst til at arbejde med implementering af digitale løsninger? Har du en stærk generalist- og implementeringsprofil, har du interesse for teknik og it, og vil du være med til at sikre en succesfuld overgang til fremtidens digitale infrastruktur: MitID, NemLog-in3 og Næste generation Digital Post?

Til Næste generation Digital Post-projektet, har vi brug for dig til:

 • at gå i dialog med et udsnit af de mere end 500 myndigheder, der skal tage den nye løsning i brug
 • at vedligeholde og forbedre udsnit af vores vejledningsmateriale, baseret på input fra myndigheder og it-leverandører

Til NemLog-in3 og MitID har vi brug for dig til blandt andet at:

 • facilitere den organisatoriske implementering af den kommende infrastruktur hos vores mange målgrupper
 • kvalitetssikre leverancer fra vores leverandører
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Process Engineering Casting – Blade Manufacturing Specialist

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Aalborg

Our mission is to ensure that our blades are designed for manufacturing, to develop production processes and to be the process knowledge hub for SGRE. We will be doing this by reducing the cost of the blades, the time to marked of our new blades and the risk in our processes.

More precisely you will be responsible for mitigating risks through PFMEA’s and HSE risk assessments, developing prototypes, 0-series- and serial production documentation and instructing our skilled new product introduction blue-collar workers during the prototype- and 0-series phase.

Siemens Gamesa

Your key responsibilities will be:

 • Develop new manufacturing technologies within casting of blades
 • Ensure design for manufacture of new blades
 • Develop and implement new production processes globally
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenProgramkoordinator

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Trives du i et arbejdsmiljø med løbende forandringer og fart over feltet? Kan du holde tungen lige i munden og samle viden om, hvem af dine kollegaer, der ved hvad? Er du den som alle kommer til for at få informationer og hjælp til at løse diverse problemer?

Da vores dygtige kollega flytter til Jylland, søger vi dig, der kan se dig selv i et stort IT-program, hvor du hjælper med at rydde problemer af vejen for testere, udviklere og andre, som arbejder hårdt på at udvikle IT-systemer til ejendomsvurdering og andre skattefaglige områder i Danmarks skatteforvaltning.

Dine opgaver er blandt andet:

 • Hjælp i forbindelse med stor flytning til ny lokation
 • Implementering af free seating, herunder indsamling af input fra kontorchefer og teams
 • Praktisk planlægning af PI plannings (et stort event hvor alle teams samles og koordinere de næste 10 ugers arbejde)
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Oticon
Director of Hardware Framework

Oticon, Smørum

Would you like to lead a group of world class engineers within Hardware Framework at the highest level of quality? Then join us here at Oticon, a well-established, international company, which improves the life quality of people with a hearing disability worldwide. Our R&D department embraces the whole circle of development in-house. Become head of a growing and well-functioning group.

The Hardware framework group focuses on delivering a high quality system architecture for all hardware platforms in close corporation with other architects and stakeholders across R&D and Operations, Quality and Sales and Marketing. We are a large group with a lot of great potential. Our goal is to deliver industry leading hearing healthcare products through increased specialization and strategic reuse of hardware platforms. The team challenges conventional solutions to enhance both end-user and customer satisfaction.

Oticon
State of Green
Projektleder til strategisk koordinering af international by-alliance – kort ansøgningsfrist

State of Green, København

State of Green har til formål at brande danske aktørers grønne løsninger inden for grøn energi, byløsninger, vand og cirkulær økonomi internationalt samt markedsføre Danmark som grøn nation.

Vi søger til hurtig tiltrædelse en dygtig projektleder, der kan koordinere, projektlede og drive vores fyrtårnsprojekt ”Access Cities” samt have ansvaret for vores arbejde med ’smart cities’ og ’smart energy systems’.

Arbejdsopgaver:

 • Projektledelse af Access Cities, internationalt by-projekt og -alliance. Herunder ugentlig koordinering med projektets lokale partnere, sikring af fremdrift, KPI’er, deadlines og økonomi. Desuden også inddragelse i udvikling af projektet efter 2021.
 • Koordinering af State of Greens arbejde med samarbejdspartnere ude i verden, inklusiv koordinering med Danish Cleantech Hub New York og Danish Cleantech Hub Shanghai.
Vestas Wind Systems A/S
Functional Safety Engineer

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Do you want to shape the future for green energy and participate in reducing CO2 emissions? Are you interested in making green energy safe to work with, by developing a system for controlling and operating new wind turbine solutions?

Then you might be the right candidate for the position as Functional Safety Engineer. Please come join us – a team of dedicated people with an aspiration for creating the world's best wind turbines.

Responsibilities

 • Be engaged in the early stage feasibility studies of new products working together with the integration of other engineering disciplines like converter, electrical, hydraulic, mechanical, etc.
 • Involvement in risk assessment and development of new safety compliance approaches
 • Define functional requirements to the turbine control systems according to safety standards
Vestas Wind Systems A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Project Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

As our Equipment project manager in the Offshore Engineering equipment PMO you will execute projects with responsibility for equipment development of key turbine components both for transport and installation.

As Project Manager you are part of scoping the projects and you establish and align deliveries with the key stakeholders throughout the project from start to delivered solution. Your key tasks are to ensure effective delivery of the right solutions in the right quality, motivate your team and perform overall scope management of your project.

  Siemens Gamesa
 • Execute the project within the defined requirements (e.g. budget, time, functionality).
 • Ensures business success and satisfaction of the customer and ensures professional stakeholder management.
 • Ensures timely decisions on open issues, escalating if necessary.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S