594 job matcher din søgning 594 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scania Danmark A/S
Alsidig mekaniker/pladesmed til Ishøj

Scania Danmark A/S

Er du uddannet mekaniker eller smed – gerne med erfaring og interesse i el arbejde? så har vi brug for dig i Ishøj.

Du bliver en del af en dynamisk afdeling, hvor samarbejde, medarbejdertrivsel og medarbejderudvikling er højt prioriteret. Du får gode, dygtige kolleger og en arbejdsplads med pæne og moderne forhold.

Faglige kvaliteter

 • Uddannelse og erfaring som mekaniker eller pladesmed med flair for el arbejde.
 • Gerne kendskab til lastbiler
 • Kørekort til lastbil er en fordel
Scania Danmark A/S
Horsens Bioenergi ApsDriftsassistent til biogasanlæg

Horsens Bioenergi Aps

Hos Horsens Bioenergi søger vi en driftsassistent til vores driftsteam, hvor du sammen med anlæggets øvrige driftsassistenter vil varetage den daglige drift af et moderne biogasanlæg.

Som vores nye medarbejder er du med til at drive vores biogasanlæg. Dine arbejdsopgaver bliver hovedsageligt

 • Drift og vedligehold af el-tekniske installationer
 • Indkøring og optimering af processer og styringer

Kendskab til biogasproduktion vil være en fordel, men vigtigst er, at du forstår eller har lyst til at lære om principperne i biogasproduktion, har teknisk flair og lyst til en udfordrende og alsidig hverdag.

Surina Cykler ApSCykelmekaniker lærling

Surina Cykler ApS, Hørsholm

Vi søger en cykelmekaniker lærling til Surina Cykler ApS – Hørsholm

Som cykelmekaniker lærling skal du have lyst til et arbejde, der skifter mellem værkstedet og butikken.

Vi forventer:

 • At du har hænderne skruet godt på.
 • At du interesserer dig for cykler.
 • Er serviceminded og god til at tale med kunder.

Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads, hvor du kommer til ar arbejde med alle typer cykler, (MTB, racer, hverdagscykler samt EL-cykler) samt indgå i et team af dygtige medarbejder.

FORCE Technology
Maskinkonstruktør

FORCE Technology, Vejen

Har du en god teknisk baggrund? Og kender du til tryk og rør? Så er du måske vores nye maskinkonstruktør.

Du bliver en del af det team, der arbejder med at udføre gaskalibreringerne. Vi arbejder i teamet med mange forskellige redskaber og teknologier, fx hjælpeværktøjer, kompressorer, kølevand, løfteredskaber, pneumatik, roterende maskiner, trykbærende rørsystemer og trykluft. Dine nøgleopgaver bliver blandt andet at:

 • vedligeholde og opgradere maskiner
 • konstruere mekaniske løsninger
 • designe rørelementer og -systemer
FORCE Technology
mobako P/S
Servicerådgiver

mobako P/S søger for Volkswagen Kalundborg

Volkswagen Kalundborg v/Peter Klarskover er den lokale forhandler af Volkswagen. I afdelingen er der akut blevet brug for en ny servicerådgiver, som kan tiltræde snarest muligt.

Hos Volkswagen Kalundborg vil du komme til at arbejde med et brand og en forretning i rivende udvikling. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet og nyeste teknologi, og vores faciliteter er selvfølgelig i samme klasse.

Som Servicerådgiver kommer du til at indgå i et team med ansvar for mekanikere og egne opgaver. Arbejdsopgaverne spænder vidt og nedenstående er blot et uddrag:

 • Indskrivning og kundemodtagelse.
 • Daglig fakturering af kunder og garantifaktura.
 • Opfølgning på mekanikere, kvalitet og produktivitet.
mobako P/S
PN Maskiner A/SLANDBRUGSMEKANIKERE SØGES

PN Maskiner A/S, Rødding

Vi oplever overordnet set en positiv udvikling, der skaber behov for nye medarbejdere. Denne gang på værkstedets landbrugsside. Vi søger derfor to uddannede landbrugsmaskinmekanikere med speciale i traktorer og/eller høstmaskiner til at supplere værkstedets 18 mand store hold. Kendskab til New Holland produkter vil dog være en fordel, men absolut ikke et krav.

Vi kan tilbyde en alsidig arbejdsdag, hvor du vil få stor frihed under ansvar. Der vil blive tale om varierede arbejdsdage med fokus på fejlfinding og reparation samt klargøring af nye og brugte maskiner. Der vil være arbejde på såvel værkstedet som i marken.

Du skal være en holdspiller, som tager ansvar og samtidig kan arbejde selvstændigt. Du er villig til at yde en ekstra indsats, når opgaverne kræver det, og du er engageret og brænder for løbende at dygtiggøre dig og lære nyt.

PN Maskiner A/S
Silkeborg Forsyning A/SDriftstekniker til varmeforsyningen

Silkeborg Forsyning A/S

Vi søger en dygtig medarbejder til at indgå i et team bestående af håndværkere og maskinmestre, der med udgangspunkt i kraftvarmeværket varetager drift og vedligehold af de mange og forskelligartede tekniske anlæg.

Du kan glæde dig til at beskæftige dig med et moderne produktionsanlæg, hvor der kontinuerligt sker en hastig udvikling frem mod en grøn fjernvarmeforsyning.

Vi har stor fokus på samarbejde, synlighed, miljø, klima og forsyningssikkerhed.

Arbejdsområder:

 • Drift og vedligeholdelse af produktions- og distributionsanlæg
 • Koordinering af vedligeholdelsesopgaver med eksterne samarbejdspartnere
 • Vedligeholde driftsinstruktioner og dokumentation indenfor eget arbejdsområde
scansteel foodtech A/SMontør til en af verdens førende maskinproducenter til den globale fødevare- og pet food produktion

scansteel foodtech A/S, Slagelse

Er du holdspiller, der har mekanisk flair, og brænder du for at arbejde med montage af specialmaskiner i verdensklasse? Ønsker du en spændende hverdag med forandring og udfordringer, hvor du er det bærende element, og sætter du en ære i at arbejde med og aflevere produkter af højeste kvalitet?

Så er stillingen som montør hos scansteel foodtech A/S måske den rette udfordring for dig.

Som montør hos scansteel foodtech A/S vil du være med til montage af hele scansteel foodtechs produktportefølje, som består af rustfrie enkeltmaskiner og komplette anlæg hovedsageligt til fødevare- og pet food industrien.

Semler Gruppen A/SPladesmed til Semler Retail Holbæk

Semler Gruppen A/S

Semler Retail Holbæk søger en dedikeret pladesmed, som skal indgå i vores team af dygtige medarbejdere.

Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet. Derfor er din ekspertise og vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse.

Vi har god gulvplads på værkstedet, du får egen lift og værktøj, og vi følger altid fabrikkens reparationsvejledninger.

Vi kan tilbyde:

 • Et fagligt udfordrende job
 • Du vil komme til at arbejde med kvalitetsmærker som Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT
 • Et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed
Gem
Aarhus Vand A/SSpildevandsoperatør

Aarhus Vand A/S

Trives du med en varierende hverdag, og har du lyst til at gøre en forskel for miljøet, så søger Aarhus Vand spildevandsoperatører, som skal være med til at servicere vores 4 renseanlæg i Aarhus.

Du kommer til at indgå i Team Renseanlæg Service sammen med 20 engagerede kollegaer, som servicerer de fire renseanlæg i Aarhus; Egå, Åby, Viby og Marselisborg.

Jobbet omfatter daglig drift, service og vedligehold af alt udstyr, rengøringsopgaver, runderinger og forefaldende arbejde mv. Vi varetager alle de daglige opgaver på anlæggene i tæt samarbejde med vores driftsteam og serviceværksted, samt deltager i forskellige ombygnings- og udviklingsprojekter.

ZBC
Lærer til automatikteknikeruddannelsen

ZBC, Ringsted

Vil du være en del af et dynamisk team i vores nye Industricenter?

Da vi oplever succes og elevfremgang på vores automatikteknikeruddannelse, har vi i ZBC’s Industricenter i Ringsted brug for flere lærerkræfter.

Vil du gå forrest med dine erfaringer og være en del af udviklingen inden for branchen, så er det dig vi leder efter. Vi vægter dynamik, struktur og et positivt udsyn højt, og det er vigtigt, at du har fokus på at lede vores elever igennem deres uddannelse med respekt og individuelle planer.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært.

BEUMER Group A/S
Tekniker Test & Demo

BEUMER Group A/S, Aarhus

Vil du være med til at bygge prototyper, samt teste, indbygge og demonstrere dem i vores kørende testloops?

Beumer Test & Demo byder dig velkommen til et team med 8 medarbejdere, hvor samarbejde er i højsædet hos os alle. Vi er et team med mange forskellige kompetencer, der sammen løser komplekse arbejdsopgaver. Vi sparrer intensivt med hinanden og har deraf et rigtig godt internt arbejdsmiljø, hvor der plads til at udvikle sig både fagligt og personligt.

Typiske daglige opgaver

 • Udførelse af el-montage på nyt/eksisterende udstyr
 • Udføre mindre tavlemontage
 • Fejlfinding på udstyr i logistic og airport
BEUMER Group A/S
Nilfisk A/S
Workshop Technician

Nilfisk A/S, Brøndby

Som tekniker på værkstedet vil der blive indleveret produkter fra forskellige kunder, som skal have udført service og reparationer efter tilbud. Klargøring og ombygning af nye maskiner, og efterfølgende distribuere disse videre til slutkunden, hvilket foregår i tæt samarbejde med salgsafdelingen.

NilfiskDer vil desuden være et lille lager som skal håndteres. Du vil få et spændende job hos en virksomhed med mange år bag sig!

Dine primære opgaver vil være:

 • Servicering, tilbudsgivning og vedligeholdelse af produkter, indleveret via vores kunder
 • Klargøring og modificering af nye maskiner for salg
 • Styring af værkstedslageret og sikre optimalt flow
Nilfisk A/S
ABUS Nordic A/SMedarbejder til låseværksted

ABUS Nordic A/S, Horsens

Er du låsesmed, har du erfaring fra låsebranchen eller bare flair og interesse for mekanik og teknik, og lyst til at lære nyt om låse og sikring?

ABUS Nordic A/S søger en ny medarbejder til vores låseværksted i Horsens. ABUS beskæftiger sig bredt inden for sikringsbranchen og spænder over produktgrupper som hængelåse, låsesystemer, cykeludstyr, alarmsystemer og videoovervågning.

Stillingen omfatter bl.a. opgaver som:

 • Stiftning af låsecylindre
 • Skæring af nøgler, nøglegravering m.v.
 • Koordinering med kollegaer i salgsafdelingen
 • Opstart og afslutning af produktionsordrer i vores IT system
 • Samarbejde med kollegaer i Lager og Logistik, hvor låseværkstedet er placeret fysisk og organisatorisk
Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til automekanikeruddannelsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en automekaniker med lyst til at undervise fremtidens automekanikere og give dem en personlig og faglig ballast. Undervisere der har evnen til at fange og engagere vores elever og kursister. Og gode kollegaer der er engagerede, team-orienterede og udadvendte.

Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen.

Du bliver en del af en skole, der imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på det grønlandske arbejdsmarked og blandt dem, der søger uddannelse.

Grønlands Selvstyre
Auto1.com
Pricer til brugtbilsmarkedet

Auto1.com, København

Har du erfaring med køb og salg af brugte biler og dermed også ekspertise i prissættelse af disse biler? Og har du lyst til at joine et team af bilnørder :-)? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Manager i pricing.

I rollen som Pricer arbejder du med vurdering og prissættelse af brugte biler til vores online platform AUTO1.com. Stillingen har placering på vores hovedkontor i København, hvor du både vil fokusere på vores core business og vores test- og indkøbsstationer i henholdsvis Glostrup, Tilst og Odense samt indgå et tæt samarbejde med vores Remarketing-afdeling.

Stillingen vil indeholde følgende arbejdsopgaver:

 • Vurdere og fastsætte bilpriser på vores bilforhandlingsplatform.
 • Analysere og holde dig opdateret på brugtbilsmarkedet generelt.
 • Kontinuerligt vurdere vores interne prissætningssystem samt komme med forslag til forbedringer.
Auto1.com
Region Hovedstaden
Ventilationstekniker til Center for Ejendomme

Region Hovedstaden, Herlev

Har du en god forståelse for systematik og planlægning og er du lidt ’nørdet’ omkring indeklimaløsninger? Har du lyst til, sammen med vores hold af dygtige ventilationsteknikere, at få hospitalet til at fungere optimalt? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en ventilationstekniker, som skal være med til at overtage og idriftsætte en lang række nye anlæg, i forbindelse med overtagelse af de nye hospitalsbyggerier, og som også har lyst til, at være med til at påvirke vores ventilationsprincipper igennem udvikling af driften af eksisterende ventilationsanlæg.

Der skal leveres en høj grad af sikkerhed for at de forskellige forsyninger altid fungerer på brugernes betingelser, da vi skal understøtte sundhedspersonalets virke optimalt.

Region Hovedstaden
Gem
EBK HUSE A/SBYGGERÅDGIVER TIL SALG AF EKSKLUSIVE FRITIDSHUSE

EBK HUSE A/S

EBK HUSE A/S søger til vores salgsudstilling i Jylland en resultatorienteret og erfaren sælger til salg af vores kvalitets fritidshuse.

Som dygtig og opsøgende sælger, leverer du professionel rådgivning, herunder valg af hustype og tilpasning i relation til grundens form, beliggenhed og familiens ønsker samt økonomi.

 • Tilbudskalkulation, tilbudsgivning og kontraktudarbejdelse
 • Grundbesigtigelse og materialevalg
 • Aktiv brug af professionelt CRM-system
Hybjerghus OptimeringVærkfører

Hybjerghus Optimering søger for Egmose Marine Center i Kerteminde

Har du lyst til at blive vores nye værkfører? Hvilket i det daglige betyder, at du styrer både vores bådværksted og bådeopbevaringen.

Jobbet byder på udstrakt frihed, men også forventninger om stort engagement. Der er mange opgaver at tage fat på. Vi oplever en stor interesse fra vores kunder, og har behov for en person, der har lyst til at være en del af et dedikeret og dynamisk team.

Ansvar og arbejdsområder:

 • Din primære opgave bliver det overordnede ansvar for den daglige drift af værkstedet, der udfører båd-reparationer og -vedligehold
 • Du vil beskæftige dig med planlægning og prioritering af opgaverne på værkstedet. Indkøb og varehåndtering vil også være dit ansvarsområde
 • Du styrer håndteringen af bådopbevaringen, der er placeret på 2 lokationer på 1.100 m2 og 700 m2
Gem
Kaeser Kompressorer A/S
Servicetekniker – Trykluftkompressorer m.m.

Kaeser Kompressorer A/S

Flere og flere kunder vælger KAESER Kompressorer A/S som deres trykluftleverandør, og derfor har vi brug for en servicetekniker til Midt -Sønderjylland.

Det er en fordel, hvis du allerede arbejder som servicetekniker inden for trykluft eller beslægtede brancher, men det er ingen betingelse. Har du en teknisk eller mekanisk baggrund som f.eks. automekaniker, elektromekaniker, flymekaniker eller lignende og mod på at lære at servicere og reparere trykluftkompressorer, er vi indstillet på at give dig den nødvendige oplæring/uddannelse.

Udover ovenstående har du følgende kvalifikationer:

 • Du har gåpåmod og engagement.
 • Du kan arbejde med PC’er.
 • Du behersker engelsk på brugerniveau.
Kaeser Kompressorer A/S