360 job matcher din søgning 360 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hovedstadens BeredskabSidste udkald!! – Ambulancereddere

Hovedstadens Beredskab, København

Vores rejse som ambulancetjeneste startede i 1898 og vores ambulancereddere har været med som besætning hele vejen. Desværre slutter rejsen 1. februar 2023, hvor opgaven overdrages til andre operatører.

Derfor er det ved at være sidste chance, hvis du vil nå at være med på den resterende del af turen, og opleve vores helt unikke arbejdsplads, med et stærkt sammenhold, kort til ledelsen og stor variation i opgaverne.

At være ambulanceredder i Hovedstadens Beredskab er noget helt specielt. Ud over vores helt særlige kultur, arbejder vi i en metropol med store events, turistattraktioner, natteliv, og du vil derfor møde en mangfoldighed af patienter fra alle dele af samfundet, og fra alle dele af verden.

Engsig TransportCHAUFFØRER

Engsig Transport, Ikast

ØNSKER DU FLEKSIBILITET I DIT CHAUFFØR JOB? Så læs med her.

Fuldtid, deltid, 2 arbejdsdage, 3 arbejdsdage, 5 arbejdsdage om ugen– hold dig ikke tilbage hvis du har særlige ønsker – vi er indstillet på at finde en løsning.

Engsig Transport blev i 2016 kåret som Årets Transportvirksomhed. Dette var omkring trivsel og fastholdelse af medarbejder.

Dette forpligter, og der er i dag stadig stor fokus på dette. Vore medarbejdere skal trives i hverdagen – det er vigtigt for os.

Marius Pedersen A/S
Chauffør – kørsel med kranbil, Kolding

Marius Pedersen A/S

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed.

Vores regionskontor i Kolding har travlt, og vi søger derfor en serviceminded chauffør til kørsel med kranbil. Afdelingen råder over ca. 35 biler og beskæftiger p.t. ca. 50 medarbejdere.

Vi tilbyder

 • et interessant og afvekslende helårsjob i en dynamisk virksomhed
 • et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone
 • løn efter gældende overenskomst
Marius Pedersen A/S
Marius Pedersen A/S
Chauffør til kørsel med liftbil – Kolding

Marius Pedersen A/S

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed.

Vores regionskontor i Kolding har travlt, og vi søger derfor en serviceminded chauffør til kørsel med liftbil med udgangspunkt fra Kolding. Afdelingen råder over ca. 35 biler og beskæftiger p.t. 50 medarbejdere.

Ansættelsen har varierende ugentlig arbejdstid. Derfor er det vigtigt, at du er fleksibel. Arbejdsdagen starter typisk kl. 6.00.

Marius Pedersen A/S
Just-Eat.dk ApS
Team Lead Currier support

Just-Eat.dk ApS, København

Har du erfaring med ledelse og kan du lide orden på din tallerken? Just Eat søger en teamleder, som elsker at have mange bolde i luften - samt ikke mindst at have styr på dem imens! Just Eats Delivery-afdeling, består af ca. 800 chauffører, som hver dag i deres egne biler eller i vores brandede biler og el-cykler leverer takeaway ud til danskerne i de største byer i Danmark.

Din opgave bliver at on-boarde nye medarbejdere, koordinere og lede chaufførerne sammen med dine dygtige kollegaer. Som teamleder vil du, i samarbejde med vores Manager, være ansvarlig for den daglige ledelse, administration, planlægning, vedligeholdelse og vækst af afdelingen. Derudover vil du som Teamleder fylde din hverdag med:

 • Ledelse fra distance
 • Daglig kommunikation med chauffører, herunder at tage imod sygemeldinger og afholde medarbejdersamtaler
 • Håndtering af personalesager
Just-Eat.dk ApS
Trafikstyrelsen
Luftfartsinspektør til uddannelsesområdet inden for luftfart

Trafikstyrelsen, København

Trafikstyrelsen søger en luftfartsinspektør, der selvstændigt, struktureret og med store samarbejdsevner kan bidrage til kontorets arbejde i relation til godkendelse og tilsyn af flyveskoler samt personcertifikatkontrol.

Du bliver en del af kontoret for personcertificering (Flight Crew Licensing), i daglig tale FCL-afdelingen og vil dermed indgå i et team af 15 medarbejdere, som med forskellige faglige kompetencer og baggrunde, heriblandt piloter, jurister og andre fageksperter tilsammen udgør et stærkt team. FCL er en del af Afdeling for Luftfart, der pt. beskæftiger ca. 120 engagerede medarbejdere, og som varetager reguleringen af og fører tilsyn med sikkerheden på tværs af hele luftfartsområdet.

Trafikstyrelsen
Gem
Grønlands PolitiGrønlands Politi søger fartøjsfører til vores nye politifartøjer

Grønlands Politi, Aasiaat

Grønlands Politi søger motiveret og dygtig medarbejder til vores politistationer i Aasiaat, der både skal fungere som driftsmedarbejder på den enkelte politistation, men samtidig fungere som fartøjsfører på Grønlands politis nye politifartøjer.

Der estimeres, at ca. 2/3 af arbejdstiden vil skulle bruges på opgaver på land, mens ca. 1/3 af arbejdstiden vil skulle bruges på opgaver på fartøjerne.

Vi er en spændende arbejdsplads, hvor vi konstant møder nye udfordringer, og vi sætter stor pris på et godt arbejdsmiljø, professionalisme, loyalitet og punktlighed. Vi tilbyder endvidere et godt sammenhold med gode muligheder for personlige udvikling.

Gem
EBK HUSE A/SBYGGERÅDGIVER TIL SALG AF EKSKLUSIVE FRITIDSHUSE

EBK HUSE A/S

EBK HUSE A/S søger til vores salgsudstilling i Jylland en resultatorienteret og erfaren sælger til salg af vores kvalitets fritidshuse.

Som dygtig og opsøgende sælger, leverer du professionel rådgivning, herunder valg af hustype og tilpasning i relation til grundens form, beliggenhed og familiens ønsker samt økonomi.

 • Tilbudskalkulation, tilbudsgivning og kontraktudarbejdelse
 • Grundbesigtigelse og materialevalg
 • Aktiv brug af professionelt CRM-system
Gem
Falck Danmark A/S
Ambulanceinstruktør til Område Vestjylland

Falck Danmark A/S

Den sundhedsfaglige strategi for Falck Ambulance DK tager udgangspunkt i medarbejderinddragelse, udvikling og innovation. Til at arbejde med dette søger vi lige nu en fagligt velfunderet og respekteret Ambulancebehandler eller paramediciner til funktionen som ambulanceinstruktør.

Som Ambulanceinstruktør i Falck skal du være med til kontinuerligt at forbedre Falcks ambulancetjeneste og medarbejdernes kompetencer gennem positiv, anerkendende dialog og agere som sundhedsfaglig rollemodel og sparringspartner for vores medarbejdere og ledelse.

Det forventes, at du er med til at opretholde og udvikle vores høje sundhedsfaglige miljø i Falck med fokus på trivsel samt tilsikrer, at Falcks sundhedsfaglige strategi efterleves.

Falck Danmark A/S
Preben O. Nielsen vognmandsforretning A/SChauffør, kran/grab bil

Preben O. Nielsen vognmandsforretning A/S, Ballerup

Vi mangler en erfaren kran/grab-chauffør til vores team.

Kvalifikationer:

 • Du er engageret, serviceminded og sætter en ære i veludførte opgaver
 • Du har C+E kørekort, EU-bevis, førerkort og minimum kran D
 • Du har mere end 1 års erfaring med kran/grab-kørsel
 • Du er klar på at medbringe godt humør og vil være med til at gøre en forskel

Vi er beliggende i 2750 Ballerup, og arbejdet vil være i København, Københavnsområdet samt Nordsjælland.

Bilen, der søges til, er en 4 aks. kroghejsbil med kran/grab. Den daglige kørsel vil hovedsageligt indeholde kran/grab-opgaver, både med og uden kærre.

Lokalbolig Taastrup ApSEjendomsmæglertrainee

Lokalbolig Taastrup ApS

Vi har travlt og løber stærkt i vores forretning men vi har stadig overskud og lyst til at lære en ny energisk og topmotiveret salgstrainee op. Så har du lyst til at løbe stærkt sammen med os, og starte din karriere i en innovativ og dynamisk virksomhed, så er chancen her nu.

Du vil blive en del af et kvalitetsbevidst team, hvor vi værner om vores vigtigste aktiv, vores kunder. Og dagligt minder hinanden om LokalBoligs værdier, nemlig Boligsalg med Passion.

Vi søger en salgstrainee der:

 • Har drive og engagement
 • Har gå på mod og lyst til at lære nyt
 • Gerne lokalkendskab i Hedehusene eller Taastrup
 • Gerne have salgserfaring
A.L. Entreprise A/S
Medarbejder/chauffør

A.L. Entreprise A/S, Gilleleje

Erfaren medarbejder/chauffør m/k søges til kørsel med 4 akslet Volvo FM500, med kran og wirehejs.

Det vil hovedsageligt være kørsel af materialer, maskiner m.m. til egne pladser, samt miljøsager som du hovedsageligt har ansvaret for.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være villig til at træde til ved forefaldende arbejde efter behov.

Kendskab til gravemaskine vil være en fordel.

A.L. Entreprise A/S
Gem
Aarhus Vand A/SSlamsugerchauffør

Aarhus Vand A/S, Viby J

Trives du med en varierende hverdag og har du lyst til at gøre en forskel for miljøet, så søger Aarhus Vand en erfaren slamsugerchauffør, som skal være med til at servicere vores mere end 3500 km ledningsnet med tilhørende anlæg i Aarhus.

Vi hjælper hinanden på tværs af vores teams, og forsøger at udnytte vores biler bedst muligt på tværs af opgaver og teams. Vi prioriterer arbejdsmiljø og sikkerhed før alt andet og kan tilbyde gode stabile arbejdsforhold. Du skal have kørekort til kategori c.

Truckcertifikat vil være en fordel, men ikke et krav. Da vi bruger IT til at overvåge, styre vores opgaver og kommunikere på tværs, forventer vi du er vant til at bruge en PC og ikke er bange for at lære nye IT-systemer at kende. Vi sikrer at du får oplæring i de nødvendige systemer og opgaver.

DSV
Chauffører til Olie- /Benzinkørsel

DSV, Hedehusene

Sætter du pris på et selvstændigt job med stort ansvar, og går du op i kvalitet? Så er du måske en af vores nye chauffører

Vi søger lige nu erfarne og engagerede chauffører til olie- og benzinkørsel. Der vil være mulighed for ansættelse med udgangspunkt fra Hedehusene eller Midt- og Sydsjælland.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring som oliechauffør. Samtidig forventer vi, at du har:

 • Kørselserfaring
 • Kørekort CE/C1E
 • Gyldigt EU-bevis
DSV
Tradium
Underviser til Lager- og Logistikuddannelser i Randers

Tradium

Tradium søger en engageret underviser til et længere barselsvikariat (formentlig ca. 1 år) til lager- og logistikuddannelserne.

Du skal have engagement for at undervise og understøtte vores elevers uddannelsesforløb – og være klar til både at møde unge mennesker, som kan møde op med forskellige udfordringer og behov, samt voksne erfarne branchefolk.

Dit primære arbejdssted er hos Transport, Lager- og logistik i Randers, hvor du skal undervise både på erhvervsuddannelserne til lageroperatør samt evt. et antal voksen- og efteruddannelser, der spænder fra IT-lagerstyringskurser til teleskoplæsser certifikat.

Tradium
Aktieselskabet P. Hatten & Co.Chauffør til stållager

Aktieselskabet P. Hatten & Co., Bjæverskov

HATTEN søger chauffør til krankørsel fra centrallager i Bjæverskov. Arbejdsopgaver:

Vi er en virksomhed i vækst og søger derfor en medarbejder til vor distribution i Bjæverskov, som har lyst til at tage fat, bruge sin fysik og arbejde i et tempofyldt miljø. Vores distributionsområde dækker øst for Storebælt (undtaget Bornholm).

 • Krankørsel
 • Læsning af bil

Vi tilbyder:

 • En god arbejdsplads
 • Et godt team af engagerede kollegaer
 • En arbejdstid på nuværende tidspunkt mandag til torsdag kl. 04.00-12.00 samt fredag kl. 04.00-11.30
EDC Poul Erik BechNy direktør til projektafdelingen i forbindelse med planlagt generationsskifte

EDC Poul Erik Bech, København

Som led i et generationsskifte søger vi nu en ny direktør for projektafdelingen.

Vores nuværende direktør Kenneth Nielsen, som har været i virksomheden gennem 39 år, medvirker i en overdragelsesfase for at sikre en succesfuld overgang for den nye direktør, projektafdelingens medarbejdere og vores mange spændende kunder, og han vil efterfølgende fortsætte som senior advisor, så vi beholder den store viden i virksomheden.

Opgaverne vil blandt andet indebære:

 • Udarbejder overordnet strategi, økonomiske målsætninger og konkrete handlingsplaner for forretningsområdet, og følger op herpå.
 • Medvirker til at udvikle en økonomisk sund og stabil kundeportefølje gennem udvikling af eksisterende kunder og vedvarende bearbejdning af potentielle kunder - herunder selvstændig pleje og udvikling af egen kundeplatform.
Best TransportAnsvarsbevidst chauffør med mødested i Tåstrup

Best Transport

Vi søger en chauffør, der er kvalitetsbevidst og er drevet af at give vores kunder en god service.

Vi forventer, at du er serviceminded og forstår, at du er vores kunders ansigt udadtil og dermed vores kunders ambassadør. Du er struktureret og tænker løsningsorienteret i vores kunders interesse, og du har altid god støtte fra vores dygtige kørselsdisponenter.

Vi forventer af dig:

 • Du kan dansk i såvel skrift som tale
 • At du kan arbejde selvstændigt og er mødestabil
 • Du kan fremvise en straffeattest
 • At du har almindeligt kørekort B, men har du C & CE, er det en fordel
Grønlands Selvstyre
Kursuschef til Imarsiornermik Ilinniarfik Nuuk

Grønlands Selvstyre

ER DU MARITIM LEDER?

Imarsiornemik Ilinniarfik, søger kursuschef til kursusafdelingen i Nuuk. Er du handlekraftig, robust, har erfaring fra søfartserhvervet og er klar til tage ansvar for den fortsatte udvikling af vores kursus afdelingen i Nuuk? Så er det måske dig vi søger. Vi har brug for dig til at lede kursuscenter under Imarsiornermik Ilinniarfik.

Grønlands førende uddannelsesinstitution på det maritime område er i gang med udvikling og stabilisering af vores uddannelser. Derfor søger vi en person med stor personlig motivation for at stabilisere og udvikle organisationen i samarbejde med dne øvrige ledelse i Imarsiornermik Ilinniarfik.

Grønlands Selvstyre
Scania Danmark A/S
Chauffør/lagermedhjælper

Scania Danmark A/S, Aarhus

Vi søger en ansvarlig og selvstændigt arbejdende medarbejder, der kan gå til hånde med forskellige opgaver både i - og omkring - vores hus, men lagerdelen vil være det primære arbejdsområde.

Du skal være indstillet på, at ikke to dage er ens og være frisk på at kunne tage ansvar for at løse mange forskelligartede opgaver.

Opgaver og ansvar vil blandt andet være:

 • Chauffør for vores lagerpersonale
 • Forefaldende arbejdsopgaver på lager
 • Håndværkerkontakt og almindeligt daglig vedligehold af lokaler og bygninger
 • Bestilling af kontorartikler og andre lign. administrative opgaver
Scania Danmark A/S