555 job matcher din søgning 555 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
IAT A/SSpeditionselev søges til spændende udfordringer

IAT A/S, Esbjerg

IAT søger speditionselev til Esbjerg-kontoret

IAT er en familieejet virksomhed med base i Esbjerg og med afdelinger i Kolding og Polen. IAT Gruppen beskæftiger sig med bulk-transport ad landevej og intermodal-transport, transport af industrigods, spedition samt sø- og luftspedition. Derudover har vi tanklagre i hhv. Esbjerg og Aabenraa samt en tankrensnings-afdeling i Kolding.

Grundet øget aktivitet i vores landevejsaktiviteter søges en speditionselev, som har evnen til og modet på en grundig, udfordrende og professionel elevuddannelse indenfor transport og spedition.

Uddannelsens elementer:

 • Disponering af egne transporter
 • Indkøb af eksterne transportydelser
 • Koordinering af eksterne transporter og vognmænd
KAUFMANN
Elev til WAVES

KAUFMANN, Hundige

Start din karriere i modebranchen.

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • En spændende uddannelse som 2-årig herretøjselev i en af vores butikker.
 • Et elevjob med masser af udfordring.
 • At blive udlært i kundebetjening, service og personligt salg, indkøb og varesupplering.

Om dig:

 • Du har lyst til en karriere inden for mode.
 • Du er udadvendt og serviceminded.
 • Du har et højt aktivitetsniveau.
KAUFMANN
Gem
SuperBrugsen
Slagterelev, SuperBrugsen Nyborg

SuperBrugsen

Få det sjovt med andre elever på din egen alder. Lær alt om at skære og tilberede kød. Og få penge for at være eksperten, der sørger for god mad til kunderne.

I SuperBrugsen kommer de lokale hurtigt til at kende dig som eksperten. Og du kommer til at kende dem.

Samtidig bliver du en del af et stærkt fællesskab i et team, hvor vi lærer dig et håndværk fra bunden.

 • Du lærer at lave lækre grillretter, slowfood og stegeretter og at anrette dem i butikken.
 • Du lærer at hjælpe vores kunder, så de får en god madoplevelse.

Når du starter, får du en målrettet plan for din elevtid. Du kommer også på korte, fede skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter. Det giver dig nye venner for livet.

SuperBrugsen
Kvickly
Ledertrainee nonfood, Kvickly, Viby J

Kvickly

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 9 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Kvickly
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Frode Laursen A/S
Speditions- og shippingelev

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Få ansvar og bliv en del af et ungt team som speditør- og shippingelev i Frode Laursen.

Frode Laursen A/S

Som speditørelev er du med til at planlægge og disponere vores lastbiltransporter og sikre, at transporterne i Danmark, Norden eller internationalt bliver gennemført så optimalt som muligt. Du får egne opgaver allerede fra dag et, og får til opgave at købe og sælge transporter igennem vores netværk. Det er derfor vigtigt, du kan lide, at tingene går stærkt, og at det giver dig energi at du har kontakt til mange forskellige mennesker i løbet af en dag. I shippingarbejdet arbejder du med tolddokumenter, og får en forståelse for hvordan gods håndteres og fortoldes, når det krydser landegrænserne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Bjarne Nielsen A/S
Salgstrainee til Ford i Hørsholm

Bjarne Nielsen A/S

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern.

Drømmer du også om biler om natten? Så drømmer du om det samme som os! Vi søger en dygtig salgstrainee, som drømmer om at arbejde med biler og en karriere i bilbranchen. I Bjarne Nielsen er vi en del af Nielsen Car Group, der omfatter 11 bilhuse på tværs af Danmark. Samlet er vi mere end 75 medarbejdere, der alene beskæftiger os med salg til privatkunder, erhverv og leasing. En stilling som salgstrainee i Hørsholm kan være dit springbræt til masser af gode kolleger, lækre produkter og en spændende fremtid.

Bjarne Nielsen A/S
Bayern AutoGroup
Karrosseriteknikerelev

Bayern AutoGroup, Aalborg

Vil eller er du i gang med karosseriuddannelsen, og har du lyst til at kickstarte din uddannelse hos én af autobranchens store aktører? Så er her en spændende mulighed for dig…

Hos Bayern AutoGroup Aalborg søger vi en karosseriteknikerelev, der har lyst til at udvikle sig i en dynamisk branche og samtidigt arbejde aktivt med mærkerne BMW og MINI. Som lærling bliver du del af den daglige gang på pladeværkstedet, hvor du, i samarbejde med dine kollegaer, skal bidrage til at sikre den højeste kvalitet i det udførte arbejde.

Vi tilbyder samtidig en uddannelsesplads, hvor der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Dertil sørger vi for at skabe en glidende overgang mellem uddannelsens teoretiske elementer og det praktiske arbejde hos os, hvilket vil sikre et solidt fundament til en fremtidig karriere inden for autobranchen.

Danmarks Tekniske UniversitetEventkoordinatorelev

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Er du DTU Skylabs nye eventkoordinatorelev?

Elsker du eventplanlægning og storytelling? Brænder du for at koordinere, organisere og være den, der har det kølige overblik? Synes du det er sjovt at netværke og møde eventafholder i et åbent ”SPACE”, hvor I sammen afdækker behovet for at få det praktiske til at lykkes? Så er det måske dig, vi søger som eventkoordinatorelev i DTU Skylab.

DTU Skylab er universitetets pulserende hub for innovation & entreprenørskab med aktiviteter så som startup support, innovationskurser, virksomhedssamarbejde – og masser af events! Vores levende innovationsmiljø med bl.a. værksteder, laboratorier, kontorfaciliteter og eventlokaler fungerer således som synergiskabende koblingspunkt mellem studerende, forskere, startups og erhvervsliv.

Kvickly
Bagerelev, Kvickly Holstebro

Kvickly

Bedre til at bage end din mormor? Bliv bagerelev i Kvickly

I Kvickly får du en sjov og udfordrende læreplads, hvor du lærer at lave godt bagværk fra bunden.

Vi lægger vægt på at give dig en sjov og anderledes oplevelse af at være på skolebænken. Du kommer derfor mest til at arbejde praktisk. Vi tror nemlig på, at man bliver den bedste bager af at bage brødet selv.

Som bagerelev lærer du:

 • At lave godt bagværk i BrødCooperativet - Danmarks bedste supermarkedbager
 • At bage brød og kager helt fra bunden – og til sidst uden en opskrift
 • At give kunden en god service og et smil med på vejen, når de kommer efter morgenbrødet
Kvickly
Gem
Dagli'Brugsen
Salgselev, Dagli'Brugsen Østerlars

Dagli'Brugsen

Drømmer du om en hverdag med fuld fart på, og vil du lære alt om at drive en butik?

Så kick-start din salgskarriere i Dagli’Brugsen Østerlars

Du kommer til at lære alt om at drive en dagligvarebutik med et stærkt lokalt koncept, og du får gode muligheder for at bringe dine egne ideer i spil.

I løbet af dine 2 år som elev er du på 9 skoleophold af 1 uges varighed. På skolen lærer om du teorien bag alle de ting I udfører i butikken i dagligdagen – og pludselig giver det mening, hvorfor I gør som I gør. Skoleopholdene er meget andet end at sidde på skolebænken. I kommer bl.a. på besøg i Coops Hovedkontor, har en masse fælles aktiviteter og hører oplæg fra forskellige relevante fagpersoner.

Dagli'Brugsen
Solar Danmark A/S
Handelselev - Salg (EL)

Solar Danmark A/S, Aarhus

Er du klar til en udfordrende uddannelse i en spændende sourcing- og servicevirksomhed?

Solar Som handelselev i Solar får du en 2-årig uddannelse, der indeholder mange varierede arbejdsopgaver. Du starter med 4-6 måneder i et af vores kundecentre, hvor du får hands on erfaring med varesortimentet. Efterfølgende er du på salgskontoret, hvor du får salgsrelaterede opgaver – fx skal du lave ordrer og tilbudsgivning. Vi vil drive den grønne omstilling, så så du kommer også til at arbejde med bæredygtige løsninger til branchen.

I løbet af din elevtid bliver du introduceret til vores afdeling Operations – som bl.a. omfatter Supply Chain Planning og derudover kommer du på turnusordning på vores topprofessionelle centrallager i Vejen. Du får gradvist mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder samtidig med, at du dygtiggør dig via skoleophold på Business College Syd, Mommark.

Solar Danmark A/S
Gem
Dagli'Brugsen
Salgselev, Dagli'Brugsen Sjørup

Dagli'Brugsen

Drømmer du om en hverdag med fuld fart på, og vil du lære alt om at drive en butik?

Hvis du samtidig kan arbejde selvstændigt og kan se dig selv tage massere af ansvar, så har du lige nu muligheden for, at kick-start din salgskarriere i Dagli’Brugsen Sjørup.

Du kommer til at lære alt om at drive en dagligvarebutik med et stærkt lokalt koncept, og du får gode muligheder for at bringe dine egne ideer i spil.

I løbet af dine 2 år som elev er du på 9 skoleophold af 1 uges varighed. På skolen lærer om du teorien bag alle de ting I udfører i butikken i dagligdagen – og pludselig giver det mening, hvorfor I gør som I gør. Skoleopholdene er meget andet end at sidde på skolebænken. I kommer bl.a. på besøg i Coops Hovedkontor, har en masse fælles aktiviteter og hører oplæg fra forskellige relevante fagpersoner.

Dagli'Brugsen
Schur Pack Denmark a/sSales Trainee

Schur Pack Denmark a/s, Horsens

Evner du at forstå kundens behov? Er du kontaktskabende og samtidig resultatorienteret? Kan du forholde dig til flere opgaver på én gang? Så er du måske én af vores 2 kommende Sales Trainees til Schur Pack Denmark a/s

Schur Pack Denmark søger 2 Sales Trainees til et 2-årigt traineeforløb. Vi søger en profil til at arbejde med eksportkunder og en til at operere primært på det danske marked.

Som Trainee vil du tage dine første skridt mod en spændende karriere inden for salg og rådgivning. Du vil få en masse udfordringer og mulighed for at udvikle et langvarigt samarbejde med vores kunder.

Du vil få indsigt i salgsbudgetter, opbygning af pipeline, kundeanalyser og vores nye CE-system. Dit job bliver spændende, men også krævende.

CARMO FOOD Nordic A/STrainee til stilling som salgskoordinator

CARMO FOOD Nordic A/S, Nørresundby

CARMO FOOD Nordic fortsætter væksten, og derfor søger vi nu friske kræfter til vores salgsafdeling. Vi vækster såvel på det danske som på det skandinaviske marked, og for at kunne følge med den øgede arbejdsmængde har vi behov for endnu en kollega til at løse en række administrative opgaver.

Som salgskoordinator hos CARMO FOOD Nordic bliver du en del af en økonomisk stærk handelsvirksomhed med fuld fart på. Du kommer til at deltage i den daglige handel med varer, hvor dine opgaver kommer til at spænde vidt i relation til backup-funktioner for vores sælgere.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder omfatter blandt andet

 • Back-up for sælgere
 • Ordrebehandling
 • Kunde- og leverandørkontakt - både på telefon og mail
Nybolig
Mægler søges til Nybolig Hinnerup & Hadsten

Nybolig

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner? Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Hinnerup & Hadsten.

Her bliver du en del af et ungt team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste og ved at vi sammen er stærkest.

I Nybolig får du et spændende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Nybolig arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgive grundigt.

Nybolig
Viden DjursIT-supporter-elev til ansættelse pr. 1. november 2021

Viden Djurs, Grenaa

Dine opgaver

 • Frontlinesupport til elever og personale
 • Klargøring, konfiguration og fejlsøgning af IT-udstyr
 • Softwareinstallationer
 • Håndtering af helpdesk opgaver
 • Ad hoc-opgaver

Vi tilbyder

 • Et afvekslende uddannelsesforløb med mange forskelligartede opgaver
 • Gode og engagerede kolleger
 • Overenskomstmæssig løn
 • En uformel og humoristisk omgangstone
 • Et dynamisk og udfordrende miljø hvor ikke 2 dage er ens
Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler Trainee til Sydsjælland og Øerne

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra vores erfarne ejendomsmæglere.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler til Sydsjælland og Øerne søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger en dygtig ejendomsmægler til Sydsjælland og Øerne, der kan indgå i vores erfarne team.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at kommissionere og fremvise ejendomme. Brikk sørger for at levere kvalitetsleads og bookede vurderinger, og vores dygtige sagsbehandlere står for det administrative. Du får ansvaret for at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med.

Vi tilbyder en stærk pakke, en positiv kultur og gode udviklingsmuligheder samt en attraktiv fast løn og en stærk kommisionsstruktur med gode indtjeningsmuligheder.