503 job matcher din søgning 503 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blå Kors Danmark
Husassistent/SOSU-hjælper til Blå Kors Pensionat i Taastrup

Blå Kors Danmark

Blå Kors Pensionat i Taastrup søger en husassistent eller oldfrue, som kan være med til at holde huset og som samtidig har lyst til at arbejde sammen med mennesker i et pædagogisk miljø. Vi forestiller os, at du for eksempel har en baggrund som social- og sundhedshjælper. Vi har brug for dig, som kan skabe et rent og hyggeligt miljø i huset til glæde for vores beboere.

Vi er et botilbud, hvor stillingen kræver, at du er fleksibel med hensyn til opgaver og arbejdstid. Vi søger en, som vil sikre, at rengøringen er i top, og selv være deltagende i det. Vi arbejder med mennesker, som har haft det svært i livet. Vi fordrer en omgangstone, som er åben, humoristisk og respektfuld. Viden om målgruppen vil være en fordel.

Blå Kors Danmark
Gem
Aarhus Vand A/SSpildevandsoperatør

Aarhus Vand A/S

Trives du med en varierende hverdag, og har du lyst til at gøre en forskel for miljøet, så søger Aarhus Vand spildevandsoperatører, som skal være med til at servicere vores 4 renseanlæg i Aarhus.

Du kommer til at indgå i Team Renseanlæg Service sammen med 20 engagerede kollegaer, som servicerer de fire renseanlæg i Aarhus; Egå, Åby, Viby og Marselisborg.

Jobbet omfatter daglig drift, service og vedligehold af alt udstyr, rengøringsopgaver, runderinger og forefaldende arbejde mv. Vi varetager alle de daglige opgaver på anlæggene i tæt samarbejde med vores driftsteam og serviceværksted, samt deltager i forskellige ombygnings- og udviklingsprojekter.

Scandic Hotel A/S
Steward, part-time, Scandic Webers

Scandic Hotel A/S, Copenhagen

If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our plates and glasses shine, we believe you could be our new kitchen steward at Scandic Webers. Scandic Hotel A/S

We know that you are professional to your core and always on top of the daily dishes. You like the buzz of working in a kitchen and we know that you are a perfectionist through and through. We look forward to meeting you. We believe in you.

Duties

 • Operating semi and fully automated industrial dishwashers
 • Collecting dirty dishes and returning clean dishes
 • Ensuring that your section is clean and tidy
Scandic Hotel A/S
DSBServicemedarbejder til Stationsservice København Centrum

DSB

Vil du være med til at give kunderne de bedste oplevelser på stationerne? Og ser du dig selv indgå i en enhed, hvor du i et samarbejde med dine nærmeste kolleger, er medansvarlig for enhedens samlede produktion? Så er det måske dig vi leder efter!

Som servicemedarbejder er du med til at sikre, at vores stationer altid fremstår indbydende for kunderne. Nogle af dine primære opgaver blandt andet at holde både de udvendige og indvendige arealer på stationerne rene, herunder rengøring af toiletter, forhaller, venterum osv. Desuden skal du servicere og hjælpe vores kunder med oplysninger om togtider og sporbenyttelse, samt yde handicaphjælp m.m. Alt dette i en hverdag hvor du hurtigt skal kunne korrigere for en planlægning ved akut opståede ændringer.

DSB
Gem
EBK HUSE A/SBYGGERÅDGIVER TIL SALG AF EKSKLUSIVE FRITIDSHUSE

EBK HUSE A/S

EBK HUSE A/S søger til vores salgsudstilling i Jylland en resultatorienteret og erfaren sælger til salg af vores kvalitets fritidshuse.

Som dygtig og opsøgende sælger, leverer du professionel rådgivning, herunder valg af hustype og tilpasning i relation til grundens form, beliggenhed og familiens ønsker samt økonomi.

 • Tilbudskalkulation, tilbudsgivning og kontraktudarbejdelse
 • Grundbesigtigelse og materialevalg
 • Aktiv brug af professionelt CRM-system
Gem
MV Polering ApS
Vinduespudser

MV Polering ApS

Skal du have det eftertragtede job som vinduespudser hos MV Polering? 

Fri som fuglen, masser af frisk luft, solen skinner fra en  skyfri himmel, fuglene kvidrer friskt fra morgenstunden, og du kan være tidligt hjemme og nyde resten af dagen med familien.   

MV Polering ApS

Når vi samtidig giver rigtig god løn, nogle fede rammer, når  der skal hentes arbejde, samt masser af dejlige kolleger i et godt og stabilt firma med over 35 år på bagen, så kan der vel ikke være den store betænkningstid? 

Hvad enten du er erfaren vinduespudser, eller aldrig før har prøvet det, så er der et job til dig med en god løn, især hvis du er fra Midt-/Østjylland - fortrinsvist fra området omkring Silkeborg.   

MV Polering ApS
Gem
MV Polering ApS
Vinduespudser

MV Polering ApS

Vores erfarne vinduespudsere tjener på den rigtige side af 30.000 kr. om måneden på et job, hvor de typisk er på arbejde 25-30 timer om ugen, og kører direkte ud til kunderne fra eget hjem i firmabilen – og hjem igen, når arbejdsdagen er omme.

MV Polering ApS

“Det er et hårdt - men også et fedt job. Efter en del år i butik, fandt jeg mit kald som vinduespudser, og det har jeg nu været i 6 år. Jeg har også været andre steder, men MV Polering er det bedste sted - uden tvivl.” - André K, vinduespudser

Når vi samtidig giver nogle fede rammer med godt socialt sammenhold, og hvor vi hygger om jer, når man en gang om ugen skal hente arbejde i Køge, samt masser af dejlige kolleger i et godt og stabilt firma med over 35 år på bagen, så kan der vel ikke være den store betænkningstid?

MV Polering ApS
Lolland Kommune
Teamleder for Intern Service til Sektor for Service og Bygninger

Lolland Kommune, Maribo

Har du erfaring med ledelse inden for serviceområdet, og er du interesseret i driftsoptimering samt at sikre en effektiv og målrettet opgaveløsning i teamet?

Vi er lige nu på udkig efter en teamleder til teamet Intern Service – en del af sektoren Service og Bygninger i Lolland Kommune. Som teamleder kommer du til at have ansvar for vores 120 medarbejdere inden for rengøring og kantinedrift, og du skal sørge for planlægning og udvikling af teamet. En spændende stilling, hvor du kommer til at indgå i etableringen af det strategiske grundlag for sektoren i samarbejde med den øvrige ledelse.

Dine opgaver spænder over alt fra planlægning og udvikling af dit team til at bygge en solid samarbejdsflade ud til resten af organisationen.

Gem
GG EjendomsserviceRengøringsassistent

GG Ejendomsservice, Karlslunde

GG Ejendomsservice søger en servicemedarbejder til ejendomsservice som hovedsageligt består af trappevask.

Vi forventer af dig:

 • At du kan tale og skrive dansk
 • Har kørekort til almindelig bil
 • At du kan møde til tiden

Arbejdstid fra 5.30 til 13.30 mandag til fredag

Lokalbolig Taastrup ApSEjendomsmæglertrainee

Lokalbolig Taastrup ApS

Vi har travlt og løber stærkt i vores forretning men vi har stadig overskud og lyst til at lære en ny energisk og topmotiveret salgstrainee op. Så har du lyst til at løbe stærkt sammen med os, og starte din karriere i en innovativ og dynamisk virksomhed, så er chancen her nu.

Du vil blive en del af et kvalitetsbevidst team, hvor vi værner om vores vigtigste aktiv, vores kunder. Og dagligt minder hinanden om LokalBoligs værdier, nemlig Boligsalg med Passion.

Vi søger en salgstrainee der:

 • Har drive og engagement
 • Har gå på mod og lyst til at lære nyt
 • Gerne lokalkendskab i Hedehusene eller Taastrup
 • Gerne have salgserfaring
De Forenede Dampvaskerier A/S
Produktionsmedarbejdere søges til spændende og innovativ virksomhed

De Forenede Dampvaskerier A/S, Odense

De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger energiske og engagerede produktionsmedarbejdere til sortering, vask og pakning af beklædning og rengøringsprodukter på vores vaskeri i Odense, som servicerer fødevareproducenter, daginstitutioner mm.

Jobbet indebærer:

 • Sorteringsopgaver
 • Vaske- & tørringsopgaver
 • Finish behandling, herunder både maskinelle samt manuelle processer
 • Arbejdstiden er 37 timer ugentligt varierende mellem 06.00 – 19.00
De Forenede Dampvaskerier A/S
EDC Poul Erik BechNy direktør til projektafdelingen i forbindelse med planlagt generationsskifte

EDC Poul Erik Bech, København

Som led i et generationsskifte søger vi nu en ny direktør for projektafdelingen.

Vores nuværende direktør Kenneth Nielsen, som har været i virksomheden gennem 39 år, medvirker i en overdragelsesfase for at sikre en succesfuld overgang for den nye direktør, projektafdelingens medarbejdere og vores mange spændende kunder, og han vil efterfølgende fortsætte som senior advisor, så vi beholder den store viden i virksomheden.

Opgaverne vil blandt andet indebære:

 • Udarbejder overordnet strategi, økonomiske målsætninger og konkrete handlingsplaner for forretningsområdet, og følger op herpå.
 • Medvirker til at udvikle en økonomisk sund og stabil kundeportefølje gennem udvikling af eksisterende kunder og vedvarende bearbejdning af potentielle kunder - herunder selvstændig pleje og udvikling af egen kundeplatform.
THISTED KOMMUNE
Rengøringsassistent til plejehjemmet Kristianslyst

THISTED KOMMUNE

Har du lyst til at gøre rent på vores plejehjem? Så tilbyder vi et job som rengøringsassistent på plejehjemmet Kristianslyst. Hvis du ønsker dig et job, hvor der er stor vægt på kvalitet og selvstændighed, så har vi måske noget, der matcher dine ønsker.

Som rengøringsassistent er du en del af vores serviceteam og SOSU-team og varetager rengøring af lejligheder og fællesarealer på vores plejehjem med i alt 40 lejligheder. Der kan også blive tale om andre opgaver i f.eks. vores vaskeri.

Plejehjemmet Kristianslyst tilbyder

 • Et spændende job, hvor ikke mange dage ligner hinanden
 • Et levende hus, der er i konstant udvikling. Derfor vægtes tæt sparring med andre faggrupper højt
 • God introduktion, hvor du bl.a. får din egen ’buddy’, som du kan sparre med og selvfølgelig spørge om alt
Gem
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringshusmedarbejder - 10 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S

Q-Park Operations Denmark A/S søger parkeringshusmedarbejder til at rengøre og vedligeholde vores parkeringshuse i Københavnsområdet samt servicere de kunder, der benytter parkeringshusene.

Din gennemsnitlige ugentlige arbejdstid bliver ca.10 timer. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Dine primære vagter vil dog ligge i tidsrummet 15.00-23.15 på hverdage og hver anden weekend i tidsrummet 07.00-23:15.

I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Det er en forudsætning for at få jobbet, at du har kørekort og er en habil bilist, da du skal køre mellem vores forskellige parkeringshuse.

Du bør også være tekniske anlagt, og have IT kundskaber på brugerniveau, da du skal kunne afhjælpe mindre tekniske fejl og dele af vores uddannelsesforløb forgår via e-learning.

Colliers International Danmark A/S
Erhvervsmæglere til Colliers, Vejle

Colliers International Danmark A/S

Er du en proaktiv og erfaren erhvervsmægler med et stort drive og en solid forståelse for de afgørende mekanismer, eller drømmer du om at blive det? Stortrives du med kundekontakt og networking, og vil du være en del af en global virksomhed, der er markedsledende inden for rådgivning af erhvervs- og investeringsejendomme? Vi søger erhvervsmæglere med bopæl og/eller stærkt netværk i enten Esbjerg eller trekantområdet/Horsens.

Som erhvervsmægler hos Colliers får du en central rolle i at rådgive erhvervskunder inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Du får ansvar for dine egne erhvervskunder i enten Esbjerg eller Trekantområdet/Horsens, hvor du har fokus på at forbedre eksisterende kontakter, skabe gode relationer til kunderne, udbygge dit netværk og proaktivt generere nye, spændende projekter.

Colliers International Danmark A/S
Colliers International Danmark A/S
Erhvervsmæglere til investeringsmarkedet i København

Colliers International Danmark A/S

Vi søger de skarpeste erhvervsmæglere til at rådgive erhvervskunder inden for investeringsejendomme i tæt samarbejde med vores markedsledende investeringsteam.

Du får ansvar for at fastholde og udbygge vores eksisterende kundekontakter gennem professionel rådgivning og godt købmandskab. Du formår at skabe gode relationer til kunderne, har kompetencer til at udbygge dit netværk gennem kundemøder og –aktiviteter og formår proaktivt at generere nye, spændende sager og projekter.

Colliers’ investeringsteam i København, som består af erhvervsmæglere og sagskoordinatorer, er en ny strategisk gruppering, hvis fokus er at være helt tæt på investorerne og udelukkende fokusere på investeringsejendomsmarkedet.

Investeringsteamet er en del af vores afdeling i København, og samarbejder tæt med de øvrige afdelinger i København og i resten af landet.

Colliers International Danmark A/S
Colliers International Danmark A/S
Erhvervsmæglere

Colliers International Danmark A/S, Aalborg

Er du en proaktiv og erfaren erhvervsmægler med et stort drive og en solid forståelse for de afgørende mekanismer eller drømmer du om at blive det? Stortrives du med kundekontakt og networking, og vil du være en del af en global virksomhed, der er markedsledende inden for rådgivning af erhvervs- og investeringsejendomme?

Så bliv én af Colliers’ nye erhvervsmæglere i Aalborg. Vi søger mæglere på både senior- og junior-niveau.

Colliers International Danmark A/S
Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler Trainee Nordsjælland

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler Trainee Midtjylland

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Housing Denmark
ADMINISTRATIV KOORDINATOR

Housing Denmark, Hellerup

Housing Denmark er en vækstvirksomhed, der siden 2004 har formidlet og udlejet flere tusinde boliger til både ambassader, virksomheder og private overalt i Danmark.

Housing Denmark er Danmarks største boligformidler. Vi udlejer boliger hvér dag, året rundt. Vi har rigtig travlt, og derfor har vi brug for en robust sagsbehandler til at hjælpe, og assistere vores Housing Agenter med de administrative opgaver i deres sager, og sikre, at vores lejere og udlejere får en professionel og høj service.

Housing Denmark Video

Arbejdsopgaver – 1:1-udlejninger

 • Ansvar for administrativ sagsbehandling ved indtagede og udlejede boliger
 • Være bindeled mellem housing-agenterne og deres udlejere og lejere
 • Billederedigering af fotos til nye boliger (Matterport)
 • Opdatering i alle vores systemer. Internt og eksternt
Housing Denmark