146 job matcher din søgning 146 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LandboGruppenEjendomsmægler

LandboGruppen, Vissenbjerg

Har du lyst til at blive en del af et topprofessionelt miljø i en rivende udvikling?

Du får en afvekslende hverdag i et travlt og inspirerende miljø, hvor fokus er på kontinuerlig udvikling med lokalt engagement. Vi stiler efter at gøre en forskel for vores kunder – og tror på at man kan alt, hvis man arbejder for det.

Du får et særdeles udfordrende og udviklende job, hvor du med en engageret indsats vil være med til at realisere vores vækst på området.

HusCompagniet A/SByggerådgiver - Herning

HusCompagniet A/S

Har du interesse for boligbyggeri kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen?

Som vores nye kollega kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside.

Dine kunder befinder sig i Midtjylland, og du arbejder fra vores kontor i Herning. Men det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse, som vi har åbne hver weekend.

Gem
EBK HUSE A/S
BYGGERÅDGIVER TIL SALG AF EKSKLUSIVE FRITIDSHUSE

EBK HUSE A/S, Roskilde

EBK HUSE A/S søger til vores salgsudstilling i Roskilde en resultatorienteret og erfaren sælger til salg af vores kvalitets fritidshuse.

Som dygtig og opsøgende sælger leverer du professionel rådgivning, herunder valg af hustype og tilpasning i relation til grundens form, beliggenhed og familiens ønsker samt økonomi.

Vi tilbyder et udfordrende og meget selvstændigt job med stor frihed i en spændende branche, hvor du er med til at forme mange familiers drømmebolig.

 • Du vil indgå i et professionelt og dynamisk salgsteam på 14 medarbejdere - med mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Gage baseret på en attraktiv fast løn + bonus + provision m.v.
EBK HUSE A/S
Gerresheimer Vaerloese A/SServiceassistent

Gerresheimer Vaerloese A/S, Haarby

Befinder du dig godt i et arbejde med mange forskellige opgaver og sætter du en ære i at arbejde selvstændigt? Så er du måske den serviceassistent vi søger til vores fabrik i Haarby.

Med reference til vores teamleder får du ansvaret for rengøring af produktionslokaler, maskiner, diverse kontorer og gulvarealer.

Derudover bliver du ansvarlig for bestilling af rengøringsmidler og -redskaber samt opdækning og afrydning i forbindelse med møder.

Gerresheimer Vaerloese A/S
Egedal Kommune
Husassistent til rengøring og praktiske opgaver på Porsebakken i Egedal Kommune

Egedal Kommune

Da en af vores husassistenter har søgt videre, så vi mangler en husassistent der, sammen med en kollega, vil tage ansvar for rengøring og en række praktiske opgaver i hele huset.

Dine opgaver vil være:

 • Rengøring i boligerne i hele huset – og du vil få ansvar for et antal boliger
 • Bestilling af linned
 • Opfyldning af linned, handsker og diverse plejeartikler i boligerne i forbindelse med rengøringen
 • Fordeling af madvarer til afdelingerne
 • Håndtere egenkontrol, herunder den daglige registrering af temperatur i alle køleskabe, både i afdelinger og modtagerkøkken
Egedal Kommune
Sondrup Bilcenter A/S
KUNDEMODTAGER

Sondrup Bilcenter A/S, Viby J

Sondrup Bilcenter søger en kundemodtager til vores team i Skadescenteret, som i dag består af 8 højt kvalificerede medarbejdere og 6 lærlinge. Som vores nye kundemodtager skal du tage imod kunderne, indskrive bilerne til reparation, samt fakturere de færdige biler. Udarbejdelse af tilbud vil også blive en del af jobbet. Det er en forudsætning i jobbet at du har kørekort.

Vi tilbyder et selvstændigt, inspirerende og personligt udfordrende job i et spændende team på et stort skadesværksted, med højt kvalificerede kollegaer. Sondrup Bilcenter er en veletableret arbejdsplads med fokus på udvikling og kvalitet. Vi har alle fokus på glade og tilfredse kunder – som ønsker at besøge Sondrup Bilcenter igen.

Forsea Helsingør ApSTerminalassistenter til ForSea's terminal i Helsingør

Forsea Helsingør ApS

Som terminalassistent ved ForSea i Helsingør indgår du i et team, der har hele vores terminalanlæg på havnen i Helsingør som arbejdsområde, og som løser en mængde alsidige opgaver i vores intensive færgeoperation.

Opgaverne omfatter bl.a.

 • Service til kunder
 • Dirigering af biler til og fra færgerne
 • Adgangs- og billetkontrol
 • Fejning, snerydning, oprydning og renholdelse
 • Pasning af grønne arealer

Vi uddanner dig naturligvis til dine opgaver, men en håndværksmæssig baggrund og/eller erfaring fra servicefag vil være en fordel.

Jobboozt ApSEjendomsmægler søges til home Horsens

Jobboozt ApS søger for home

Brænder du for salg og gode kunderelationer, så er det måske dig vi er på udkig efter!

Forretningen som har en yderst synlig beliggenhed søger en ny mægler til styrke det nuværende team. Der er travlt og den kommende medarbejder ville blive tilbudt en del leads.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Fremvisninger
 • Vurderinger
 • Kommissioneringer

Vi forestiller os, at du:

 • HAR brancheerfaring og kommer fra en lignende stilling, ellers kommer du fra den finansielle verden
 • er uddannet Ejendomsmægler, dog ikke et must.
 • har lokalkendskab, dvs. bosiddende eller opvokset i Horsens kommune
Jobboozt ApS
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

HERAXEr du vores nye rengøringsassistent/picoline/picolo?

HERAX, Gentofte

HERAX leder efter en uafhængig, omhyggelig, hårdtarbejdende rengøringsassistent/piccoline/piccolo til vores kontor i Gentofte. Jobbet er alsidigt, så du skal være i stand til at håndtere nye udfordringer, bevare en positiv indstilling og tage hurtige beslutninger.

Jobbet består af rengøring 2 gange om ugen (en gang i ugen og en gang i weekenden). Dette indebærer rengøring af vores kontorfaciliteter, gangarealer, tekøkken og toiletter.

Dertil diverse ad hoc-opgaver som f.eks. ekstra rengøring, bestilling af rengøringsartikler, hjælp til vores firmaarrangementer og events.

Dine primære opgaver vil være:

 • Rengøring af kontoret 2 gange om ugen
 • Vedligeholde printere og scannere
 • Vedligeholde kontorartikler og lagerplads
 • Assistere med forberedelse til firmaarrangementer
Recover
Bliv sanitør i vores indbosegment i Hvidovre

Recover

Bliv en del af et professionelt team, hvor der er plads til alle.

Recover Nordic ApS

Du vil møde stort engagement fra vores medarbejdere på alle niveauer, og kommer således til at arbejde sammen med åbne, kompetente og engagerede kollegaer.

Vi tilbyder:

 • en stilling på en uformel arbejdsplads
 • et godt og sikkert arbejdsmiljø
 • en god og konstruktiv ledelse
Recover
Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
Gem
Toma Facility Danmark A/S
Stationær tilsynsførende søges til Århus-området

Toma Facility Danmark A/S

Toma Facility Danmark er landsdækkende med hovedkontor i Aarhus og afdelinger i alle større byer i Danmark. Du vil få 750 dedikerede kolleger i Danmark, som hver og én bidrager til at gøre vores vision til virkelighed – nemlig at give vore kunder gode serviceoplevelser hver dag.

Du kan lide at samarbejde med alle typer af mennesker og trives med at være i en funktion, hvor arbejdsdagen byder på mange forskellige slags opgaver. Det vil være godt, hvis du har kendskab til branchen, men det er ikke et krav.

Som Stationær tilsynsførende kommer du til at være en nøgleperson mellem serviceleder og servicemedarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil være rengøring, instruktion af nye servicemedarbejdere, opfølgning på kvalitetsrapporter, daglig kontakt med kunder og servicemedarbejdere og varebestilling.

Bullerbox ApSCustomer Experience Manager hos BullerBox kundeservice

Bullerbox ApS, Taastrup

Vi søger nogle fantastisk søde og hundetossede "Customer Experience Managers" til at udvide vores kundeservice team. Customer Experience teamets fornemmeste opgave er at sørge for at vores pjuskede medlemmers haler altid logrer, og det lykkedes vi med, ved at yde den mest fantastiske service hver gang nogen er I kontakt med os. Gør lige så meget for vores pjuskede medlemmer, som du ville ønske andre gjorde for dig.

Du elsker at hjælpe andre, og du er samtidig god til at lytte samt sætte dig i andres sted (og så synes du i det hele taget bare at det er super hyggeligt at småsludre og skrive med andre.)

Du forstår at du er vores allervigtigste ambassadør og at det er dit ansvar at sikre at der ikke render skuffede hunde, eller ejere, rundt efter de har været i kontakt med dig.

Du formulerer dig legende let på skrift, og uden stavefejl.

Gem
ISS Facility Services A/S
ISS søger en servicemedarbejder til praktiske ejendomsserviceopgaver hos vores kunde i Ørestad/København S

ISS Facility Services A/S

Er du en struktureret og proaktiv person, der trives i et miljø med et varieret jobindhold og løsning af praktiske opgaver i bygningen? Så har ISS det rette job for dig!

Da opgaverne er mangeartede og opstår løbende, er succeskriteriet i dette job, at du har en struktureret og fleksibel tilgang til dine opgaver. Den rette kandidat til jobbet er serviceminded til fingerspidserne, god til at holde mange bolde i luften og ikke mindst formår at prioritere og danne sig et hurtigt overblik over opgaverne.

De primære opgaver:

 • Kørsel af intern post i Københavnsområdet
 • Sikre opfyldning af kontorartikler på hele lokationen
ISS Facility Services A/S
Gem
ISS Facility Services A/S
Servicemedarbejder til praktiske ejendomsserviceopgaver hos vores kunde i Glostrup

ISS Facility Services A/S

Jobbet som servicemedarbejder indeholder en række praktiske opgaver som eksempelvis postomdeling, udskiftning af lyskilder og servicering af tjenestebiler. Da opgaverne er mangeartede og opstår løbende, er succeskriteriet i dette job, at du har en struktureret og fleksibel tilgang til dine opgaver.

DE PRIMÆRE OPGAVER:

 • Postomdeling
 • Sikre opfyldning af kontorartikler på hele lokationen
 • Udskiftning af lyskilder
ISS Facility Services A/S
PlanetariumOPERATØR, deltid

Planetarium, København

Som operatør i Planetarium kan du være med til at bringe Planetarium ind i en helt ny æra. Du bliver en vigtig del af teknisk afdelings team af operatører. Dine primære arbejdsopgaver er at afvikle film, forestillinger, foredrag, undervisning, science shows m.m., men lige så vigtigt er det, at du giver vores gæster en fantastisk service ved bl.a. at holde gæsteområder og forevisningssale præsentable, indbydende og ikke mindst rengjorte. Vi anvender bl.a. specialudviklet UV-desinficeringsudstyr til dette formål.

Arbejdsopgaver:

 • Afvikling af film og forestillinger i dag- og aftentimerne, herunder håndtering af planetariesystemet Digistar
 • Afvikling af særforestillinger, foredrag og aftenarrangementer
 • Løsning af tekniske opgaver i vores udstillinger
AHA
Entrépersonale

AHA, Fredericia

DEN GODE SERVICE STARTER I GARDEROBEN

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal tage imod vores gæster i entréen, tage imod overtøj og guide gæsterne videre til vores værtinder/værter. Du møder gæsterne med et smil, og da du også er det sidste ansigt, de møder, er det din opgave at få dem sendt godt hjem. Garderoben er dit ansvar, og du motiveres af at holde orden i samme og tage dig venligt af gæsterne.

AHA
Blæksprutte/pedel søges til Sognegården i Sabro

Fårup-Sabro Menighedsråd

Til Sognegården i Sabro søger vi en ny pedel til en stilling, som er på 12- 14 timer pr. uge som fordeles fleksibelt til Sognegårdens dag- og aftenaktiviteter.
Det er et job med stor personlig frihed til at planlægge din egen arbejdstid.

Ansøger indgår i et personalefællesskab på 6 ansatte, 2 præster og et tæt samarbejde med Fårup-Sabro Menighedsråd.

Den ideelle ansøger har et godt praktisk håndelag og kan tiltræde senest pr. 1/11.

Arbejdsopgaver i Sognegården:

 • Varetage forefaldende opgaver vedr. drift
 • Forberedelser til aktiviteter
 • Oprydning og rengøring
 • Forestå udlejning af lokaler i forbindelse med kirkelige handlinger
MomentInstallationskoordinator

Moment søger for Fitness & Healthcare Group i Ballerup

Nyder du at have en bred kontaktflade? Så er det måske dig vi søger som installationskoordinator til fitnessudstyr og maskiner hos Fitness & Healthcare Group i Ballerup.

Din opgave bliver at sørge for leverancen sammen med dine kollegaer i indkøb, salg, lager og service. Du får en central rolle, da du skal sørge for, at kunden får sit udstyr leveret på rette sted til aftalt tid. Dine opgaver kommer bl.a. til at indebære:

 • Ugentlige leveringsmøder med indkøb, lager og salg.
 • Leveringsaftaler med kunderne og evt. inspektion af faciliteter inden levering
 • Allokering af interne og eksterne ressourcer til opgaverne
 • Opfølgning på leveringer i Navision og Sales Force samt daglig support til salg og lager i forbindelse med leveringer