1.105 job matcher din søgning 1.105 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Wunderwear A/S
Fordi… du brænder for at sælge eksklusivt lingeri!

Wunderwear A/S, Hørsholm

Drømmer du om et job, hvor du får mulighed for at arbejde med mode og lækkert lingeri? Så er du muligvis vores nye supersælger!

Du vil som sælger indgå i vores dygtige team, hvor professionel service og godt humør er en vigtig del af hverdagen.

Vi tilbyder dig bl.a.:

 • En stilling med ca. 10 ugentlige arbejdstimer, der primært ligger på lørdage og søndage og med mulighed for flere timer i ferieperioder og i december.
 • Et spændende job, hvor du kommer til at arbejde med mode og eksklusive mærker indenfor lingeri, nattøj, badetøj og strømper
Wunderwear A/S
Wunderwear A/S
Fordi… du brænder for at sælge eksklusivt lingeri!

Wunderwear A/S, Århus

Drømmer du om et job, hvor du får mulighed for at arbejde med mode og lækkert lingeri? Så er du muligvis vores nye supersælger!

Du vil igennem din ansættelse få lov til at prøve kræfter med en lang række opgaver inden for salg og service samt grundlæggende butiksdrift.

Vi tilbyder dig bl.a.:

 • En stilling med ca. 30 ugentlige arbejdstimer, der ligger på hverdage, lørdage og søndage
 • Arbejdstider, som ligger i butikkens åbningstider mandag-fredag kl. 10:00-20:00, lørdage og søndage kl. 10:00-18:00
 • Et spændende job, hvor du kommer til at arbejde med mode og eksklusive mærker indenfor lingeri, nattøj, badetøj og strømper
Wunderwear A/S
Gulvcenteret.DK ApSIntern salgsassistent søges til gulvcenter i rivende udvikling

Gulvcenteret.DK ApS, Herlev

Har du salgserfaring og har du lyst til nye udfordringer i en spændende virksomhed, der har flere års erfaring og viden indenfor gulvbranchen? Så har vi det helt rette job til dig!

Gulvcenteret.dk søger lige nu en engageret kollega, der med sin store forståelse for god kundeservice kan bidrage til, at vi vil være kundernes foretrukne valg – hver gang.

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du blandt andet håndterer følgende opgaver:

 • varetage personlige salg og ekspedition i butikken
 • tage telefonopkald og håndtere ordrer
 • varebestillinger hos vores leverandører samt vareopfyldninger
Pilgrim A/S
PILGRIM SØGER DELTIDSANSAT TIL NÆSTVED STORCENTER

Pilgrim A/S

Pilgrim søger en fleksibel, servicemindet og ansvarlig deltidsansat til en 15-25 timers stilling til Næstved Storcenter.

Som deltidsansat kommer du til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Du skal være servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker. I Pilgrim er vi én stor familie, og vi arbejder som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Pilgrim A/S
PlantoramaBlomsterdekoratør til Plantedesign

Plantorama, Vejle

Har du øje for smukke og kreative sammenplantninger, der giver vores kunder lyst til at købe? Er du samtidig kvalitetsbevidst og har du erfaring fra branchen? Kan du se dig selv være en del af et team, hvor oplevelsen er første prioritet? Så er du vores nye kollega til Plantorama Vejle.

Vi søger en dygtig blomsterdekoratør hvis primære opgave vil være at producere flotte og kreative sammenplantninger og dekorationer til salg i centeret. Du forstår at gøre brug af de sæsonaktuelle varer, som er til rådighed, og motiveres af at skabe smukke og iøjnefaldende sammenplantninger, der giver gæsterne lyst til at købe, og viser vores brede varesortiment.

Du bliver en del af et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor hverdagen er præget af sæson- og temposkift. Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os.

Elgiganten A/SSalgsassistent Fuldtid

Elgiganten A/S, Gentofte

Velkommen til Technology – her flyver tiden af sted

Du bliver en nøgleperson i vores Technology-afdeling, hvor du bliver sælger på tværs af de forskellige afdelinger: Radio/TV, Tele eller Data.

Vi er en social afdeling, hvor vi kan lide at have det sjovt, mens vi arbejder. Tiden flyver af sted, for du er med til at lancere nye produkter, kampagner og events hver uge.

Egentligt er det ret simpelt. De gode resultater laver du, når du lytter til kunden. Helt overordnet handler det om at:

 • være glad og smilende og tage godt imod kunderne, når de kommer ind ad døren
 • sætte varer på plads og sikre, at butikken er klar og indbydende
 • arbejde på at blive en bedre sælger i tæt samarbejde med den salgsansvarlige
SuperBrugsenSalgsassistent, SuperBrugsen, Skårup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 37 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Ad/varebestilling
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
DSBSalgsassistenter til Odense Station DSB 7-eleven (8-12 timer pr. uge)

DSB

Vil du være en del af en virksomhed, hvor DU kan gøre en forskel sammen med dedikerede kollegaer, som støtter og motiverer hinanden, samtidig med at vi har det sjovt – så er dette jobbet for dig!

Vi søger nye kolleger, der kan arbejde 8-12 timer om ugen i gennemsnit. Du skal kunne arbejde aften, i tidsrummet kl. 17.00-00.00 og weekends i tidsrummet kl. 06.00-00.00, så jobbet kan godt kombineres med et studie. Du skal være over 18 år.

Din hverdag består bl.a. af at byde kunderne velkommen og sørge for en flot og præsentabel butik. Du vil i løbet af dagen få lov til at udføre mange forskellige opgaver såsom bagning, rengøring, trimning og tilberedning af mad.

DSB
jem & fix A/SButiksassistent med lukkeansvar (deltid) - Sæby

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

Firtal Web A/S
Butiksassistent

Firtal Web A/S, Lystrup

Ansvarsbevidst og serviceminded butiksassistent søges til beauty-butik i hjertet af Aarhus.

Du vil blive en del af en butik, hvor vi primært sælger beauty-produkter med integreret derma-center og frisør. Signatura, som butikken hedder ligger på Frederiks Allé i Aarhus C. Du vil blive en del af et team, der i dag består af en frisør, en kosmetolog og en butikschef, samt et online team, der står bag www.signatura.dk.

Dine primære arbejdsopgaver bliver salg af vores produkter og rådgivning og vejledning om vores produkter til vores besøgende kunder i butikken. Du bliver den første i butikken som kunderne møder og din opgave er at tage pænt imod dem og hjælpe dem med deres køb. Derudover at sørge for at butikken står flot og præsentabelt.

Eksempler på konkrete opgaver:

 • Betjening af kunder, salg og mersalg af produkter.
 • Planlægning af salgsaktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen.
Firtal Web A/S
Synoptik A/SSalgsrådgiver til Herlev

Synoptik A/S

I Synoptik er vi ikke kun fascineret af synet. Vi er også fascineret af at rådgive og give vores kunder den bedste købsoplevelse. For vi sælger ikke kun briller og kontaktlinser. Vi sælger også mode og livskvalitet. Og vi gør det overbevisende. For vi elsker, hvad vi laver – og vi elsker at skabe værdi for vores kunder.

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der kan være med til at gøre salgs- og købsoplevelsen i butikken komplet. Hvis du brænder for det samme som os, og hvis du elsker at sælge og rådgive kunder i, hvordan de kan få mest værdi for pengene, så er det måske dig, der er vores nye salgsrådgiver.

Du får en spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver. Du skal blandt andet:

 • Være en del af et glad, smilende og imødekommende team, der elsker at have det sjovt sammen
 • Tage imod kunder, sælge de bedste løsninger og formidle de nyeste modetrends
 • Rådgive og vejlede om stel, solbriller og kontaktlinser
ILVA
Fleksibel og serviceminded deltidssælger

ILVA, Holbæk

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
ILVA

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus.

ILVA
Sportigan
Fuldtidssælger

Sportigan, Videbæk

Hvis du har sport på hjernen, et veludviklet konkurrencegen og et stort legebarn gemt i dig, så er det nu, du skal søge stillingen som fuldtidssælger hos Sportigan i Videbæk. Hos SPORTIGAN i Videbæk kommer du med på et hold med en helt særlig kultur - ét stort team, hvor vi skaber vores egen succes i en spændende hverdag.

Hos os får du et job med sport i centrum, og du kan se frem til at arbejde i en af Danmarks bedste sportskæder. Dit arbejde foregår i butikken, hvor vi arbejder sammen helt i sportens ånd. Her skal hele holdet spille sammen, før vi når i mål, og det skal ske med et godt grin og en god dynamik.

Dine opgaver:

 • Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse
 • Hele tiden være opmærksom på hvad dine kunder efterspørger
 • Vareopfyldning og vareeksponering i butikken
NettoButiksassistent - Frederiksværk

Netto

Hvad slår en dygtig butiksassistent, som helt overskudsagtigt lige giver dig et smil med på vejen? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent suser du nemlig rundt mellem kolleger og kunder og sørger for, at der er orden i butikken. Der aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os. Og det her kan sagtens være dit første job, vi lærer dig hvordan du yder førsteklasses service.

Helt kort så skal du:

 • betjene kunder ved kassen med et smil
 • trimme hylder og fylde varer op
 • stå for oprydning og lettere rengøring
 • have ansvar for mindre områder – fx blomster eller udeområdet
Louis Nielsen A/S
Optiker til Helsingør

Louis Nielsen A/S

Brænder du for at levere enestående kundeservice og levere et højt professionelt niveau indenfor synsprøver og linsekontroller?

Louis Nielsen har stor fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Louis Nielsen A/S

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare. Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP-målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Louis Nielsen A/S
Jobboozt ApSEjendomsmægler søges til home Horsens

Jobboozt ApS søger for home

Brænder du for salg og gode kunderelationer, så er det måske dig vi er på udkig efter!

Forretningen som har en yderst synlig beliggenhed søger en ny mægler til styrke det nuværende team. Der er travlt og den kommende medarbejder ville blive tilbudt en del leads.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Fremvisninger
 • Vurderinger
 • Kommissioneringer

Vi forestiller os, at du:

 • HAR brancheerfaring og kommer fra en lignende stilling, ellers kommer du fra den finansielle verden
 • er uddannet Ejendomsmægler, dog ikke et must.
 • har lokalkendskab, dvs. bosiddende eller opvokset i Horsens kommune
Jobboozt ApS
SuperBrugsenSalgsassistent bager, SuperBrugsen, Ølsemagle

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med 75 medarbejdere. Vi ligger i Køge Nord i et område med togstation samt supersygehus. Vi har et dejligt minibageri i forområdet.

Vi tilbyder:

 • En fuldtidsstilling på 37 timer
 • Gode kollegaer som sætter trivsel højt
 • En travl hverdag med masser af udfordringer samt muligheder for udvikling

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den fremstår indbydende, salgsklar og sæsonaktuel. De væsentligste opgaver du får er bl.a.:

 • At sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Produktion samt ekspedition
 • At sikre høj servicegrad
Relex Solutions ApSBusiness Consultant

Relex Solutions ApS, Copenhagen

As a Business Consultant you will work with our customers, ensuring that they are happy and gain maximum benefit from using RELEX software. Proactively consulting and advising about the best solutions for their needs, honestly and openly. Business Consultants consult, analyse, create specifications, and build configurations in RELEX software.

This is an ideal role for an entrepreneurial-minded individual who wants to be part of building a success story and to play a key role in our future growth. If you are self-motivated and willing to take on new challenges then you will join an ambitious team of smart people; all committed to RELEX’s success.

We offer you

 • Challenging projects in an international working environment
 • A fun, ambitious and committed team of smart people to work with
 • A front row seat in a rapidly growing and international software company
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

SuperBrugsenDelikatesseassistent søges til SuperBrugsen i Vamdrup

SuperBrugsen

Delikatesseassistent søges til SuperBrugsen i Vamdrup

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.