133 job matcher din søgning 133 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
Polytech A/SMixed Signal Electronics Developer

Polytech A/S, Herning or Munich

Wind for life is a bold statement of our insistence that what is good for business and what is good for the planet must always go hand in hand. Become part of Polytech’s IoT Sensors & Devices Team and support us in this endeavor.

We are ambitious, see great opportunities and rapid growth ahead of us, and now we are looking for a qualified Mixed Signal Electronics Developer – to work on our fiber optic measurement system, our lightning measurement system, or our transport tracking IoT device.

TYPICAL TASKS

 • Development of specifications
 • Selection of passive and active electronic components
 • Circuit design assembly, and test of electronic systems
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Københavns PolitiTele- og dataanalytiker søges til Efterretnings- og Analysesektionen

Københavns Politi

Politiets efterforskningsarbejde bliver i stigende grad udfordret af kriminelle aktørers anvendelse af moderne teknologi og digital kommunikation. Vi søger en dataanalytiker, der vil være med til at omdanne massive mængder af data fra flere forskellige kilder til let forståelige resultater, der direkte kan anvendes i efterforskningen eller til fremvisning i retten.

Du vil skulle guide efterforskningerne til at træffe beslutninger for indhentning, sætte retningen på teleområdet, bidrage til prioritering i sagen og være med til at udfinde de rigtige gerningspersoner. Du kommer til at understøtte hele spekteret af straffesager inden for personfarlig kriminalitet, organiseret kriminalitet, økonomisk kriminalitet, berigelse samt øvrig borgernær kriminalitet.

Demant
System Test Engineer for testing audio processing, user interactions and sensor-based features

Demant, Smørum

Do you have a passion for testing complex integrated systems? Will you thrive in working with our holistic systems, where signal processing, audiology, electro-acoustic, software and hardware all must come together in an integrated solution to serve the end users? Can you see yourself as a central figure in designing, preparing and executing both automated and manual test in a company where these are high on the strategic agenda?

As a System Test Engineer, in your daily work you will be part of a small development team (Scrum) which focus on developing and testing DSP and audiological features for hearing aids.

Your main tasks in the development team will be:

 • Reviewing and discussing system requirements for testability
 • Performing a variety of measurements to support the development
 • Creating, updating, automating and executing test cases
Demant
CamVision A/SSupporter – Alarm og Overvågning

CamVision A/S, Herlev

Vi søger nu en serviceminded og struktureret supporter inden for alarm- og overvågning

En af vores meget værdsatte overvågnings- og alarmsupporter har valgt at gå på pension. Vi søger derfor en supporter til tiltrædelse, hurtigst mulig. Så hvis du har erfaring inden for alarmer og kan yde en førsteklasses brugersupport. Så er det måske dig vi leder efter!

Dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

 • 1. line-support af vores alarm, overvågning og varesikring.
 • 2. line-support på alarmer.
 • Vedligeholdelse og drift af alarmer.
Nybolig
Mægler søges til Nybolig Hinnerup & Hadsten

Nybolig

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner? Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Hinnerup & Hadsten.

Her bliver du en del af et ungt team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste og ved at vi sammen er stærkest.

I Nybolig får du et spændende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Nybolig arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgive grundigt.

Nybolig
Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler Trainee til Sydsjælland og Øerne

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra vores erfarne ejendomsmæglere.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Gem
Brikk Gruppen ApSEjendomsmægler til Sydsjælland og Øerne søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger en dygtig ejendomsmægler til Sydsjælland og Øerne, der kan indgå i vores erfarne team.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at kommissionere og fremvise ejendomme. Brikk sørger for at levere kvalitetsleads og bookede vurderinger, og vores dygtige sagsbehandlere står for det administrative. Du får ansvaret for at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med.

Vi tilbyder en stærk pakke, en positiv kultur og gode udviklingsmuligheder samt en attraktiv fast løn og en stærk kommisionsstruktur med gode indtjeningsmuligheder.

Atea A/SCisco collaboration konsulent med UCCE-kompetencer

Atea A/S, Ballerup

Har du lyst til at hjælpe Ateas kunder med alt fra implementering og udvikling til fejlfinding og support af deres Cisco UC-installationer?

Som Cisco-specialist får du både ansvar for implementeringen af ny infrastruktur – ligesom du vedligeholder og optimerer eksisterende platforme hos vores kunder. Det vil du både gøre remote og on site ude hos kunderne, afhængig af opgaven. Vi arbejder ud fra et veltilrettelagt årshjul, men vi håndterer også hastesager, hvis vores kunder har udfordringer med en løsning.

Du vil arbejde meget på tværs af Atea og bl.a. sidde tæt på vores Servicedesk og Salgsdivisioner. Mere præcist bliver det din opgave at:

 • deltage i implementerings- og udviklingsprojekter
 • udføre opgraderinger, test og scripting
 • levere 3. level support, udføre fejlsøgning og rette evt. fejl
Nybolig Estate Ejendomsmægler

Estate Kolding

Hos Estate Kolding har vi travlt og er i en spændende proces, hvor vi vækster og udvikler os hele tiden. Vi søger derfor en ejendomsmægler med lyst til at være med til at vækste og som brænder for at give vores kunder den allerbedste oplevelse.

Vi tilbyder dig:

 • En spændende arbejdsplads i vækst
 • Gode kollegaer der hjælper hinanden
 • Ansvar og fleksibilitet
Estate Kolding
Cibicom Services A/S
Byggeteknisk supervisor

Cibicom Services A/S, Ballerup og Blommenslyst

Er du god til projektledelse og til at have mange bolde i luften? Har du lyst til at blive en del af en virksomhed som går en spændende fremtid i møde med mange store infrastruktur projekter? Så er her måske jobbet for dig!

Én af Danmarks mest spændende tekniske virksomheder har brug for endnu en Projektleder. Vi søger derfor en kompetent Projektleder, som har stor erfaring med at have overblik over mange små projekter på en gang og som kan planlægge opgaverne for vores kunder således, at de kan udføres af vores montører både i Ballerup og på Fyn.

Med reference til vores Business Area Manager, bliver du en del af en afdeling, hvor der er stor fokus på samarbejde og kommunikation både i afdelingen og på tværs i hele Cibicom Group.

Cibicom Services A/S
NuudayIT Strategy Consultant/ Junior IT strategy consultant

Nuuday, Copenhagen

Nuuday is looking for a strategist with IT capabilities to play a key role in formulating and delivering on the IT strategy as part of the large IT transformation currently being initiated. Nuuday IT Strategy is a newly established department with the main objective of ensuring the success of the transformation.

Are you interested in a steep learning curve and the opportunity to expand your toolbox within strategy development? Would you like to be part of one of Europe’s biggest telecommunication transformations?

If you have the passion for driving analysis behind strategic decision, gain insights and experience from inner workings of large-scale transformations, we would be excited to hear from you.

Advised by I/SKreditrådgiver til Erhverv

Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S i København

DLR Kredits Erhvervsafdeling er i vækst og vi udvider igen med flere kolleger til kreditvurdering af låneansøgere til finansiering af erhvervsejendomme.

Har du erfaring med realkredit og kreditbelåning? Har du lyst til at arbejde mere specialiseret og opnå et dybere kendskab til realkreditfinansiering og erhvervskunder? Hvis du herudover også vil være med til at yde den allerbedste service til vores kunder, kolleger og samarbejds­partnere, så hører vi gerne fra dig.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Behandling af låneansøgninger fra aktionærpengeinstitutterne
 • Stillingtagen til værdiansættelser af ejendomme
 • Gennemgang af regnskaber
Advised by I/SSupportmedarbejder/Assistent til Supportteamet i Erhverv

Advised by I/S søger for DLR Kredit i København

Til vores supportteam i Udlån Erhverv søger vi en kandidat, som brænder for at få løst teamets opgaver og få rutinerne til at fungere optimalt, formår at skabe en god stemning og godt kan lide at få arbejdet fra hånden. Desuden er samarbejde vigtigt, og derfor skal du have lyst til at være en del af et team.

Hvis du vil være med til at yde den allerbedste service til vores kunder, kolleger og samarbejds­partnere og ønsker at arbejde i en mellemstor virksomhed med en flad ledelsesstruktur og en åben og uformel omgangstone, så hører vi gerne fra dig. Hvis vi er heldige, er du vores nye kollega!

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.

 • Modtage og registrere låneansøgninger fra pengeinstitutter
 • Udarbejde lånetilbud med tilhørende dokumenter
 • Dialog med aktionærpengeinstitutter, vurderingssagkyndige og ejendomskonsulenter
Dansk Kabel TVProdukt Manager til Alarmnet

Dansk Kabel TV, Tranbjerg J.

Trives du med en varieret hverdag i et særdeles teknisk- og teknologisk miljø, med mange interne og eksterne kontaktflader? Motiveres du af udvikling, hvor dine beslutninger har stor betydning for driften af kritisk infrastruktur? Så er jobbet måske noget for dig.

I Dansk Kabel TV (DKTV) søger vi en Product Manager, der vil tage ansvar for, at sikre den daglige drift af vores Alarmnet. Derudover være med til at sikre udviklingen af fremtidens Alarmnet. Alarmnet servicerer hver dag samfundskritiske funktioner, som brandalarmer, sikringstjenester, beredskaber, 112 osv.

Din hverdag vil gå med videreudvikling af vores eksisterende produkter. Hvorfor et kreativt mindset og hang til perfektionisme, er nogle af de egenskaber der skal til for at lykkes med at være Product Manager hos Alarmnet i DKTV. Jobbet kan opdeles i tre kategorier: Forretning, Teknologi og Kundeservice.

Milestone Systems A/SIntegration Product Manager

Milestone Systems A/S, Brøndby

As an Integration Product Manager, your role is to develop relationship and drive technical integration with existing and new camera manufactures in Milestones open community, based on joint business opportunities and platform innovation.

You will act as the main contact person on inquiries for all technical and roadmap related activities in relation to camera manufacturers.

The ideal candidate for the role has the technical knowledge on network video, is extremely organized, detail-oriented, well-articulated in both written and oral English and very comfortable working in a fast paced-environment liaising between multiple departments.

Milestone Systems A/S
European Patent Office (EPO)European Patent Examiner

European Patent Office (EPO), Munich/The Hague

Are you a multilingual, experienced engineer/scientist keen to support inventors? Are you eager to play a role in future developments in innovation?

At the EPO, you can do all of that – and more!

We are currently seeking engineers and scientists to work at the cutting edge of technology, analysing the latest inventions in Chemical Engineering, Life Science, Materials Science, Medical Technology, AI Related, Computer, Electro, Physics and Telecom.

Your work will entail carrying out end-to-end patent examinations from the search to the post-grant stage. At the same time, you will create and maintain classification systems to ensure efficient and effective searching, whilst ensuring the uniform and effective application of the European Patent Convention and other legal texts.

Interacoustics A/S
Compliance Specialist, Global Quality

Interacoustics A/S, Middelfart

Would you like to work with products that change the lives of hearing-impaired people and do it in a worldwide, fast-growing company? And do you have experience with compliance in a quality and regulatory affairs environment?

Through your position, you will have an immediate impact on regulatory compliance and future product development and launch. You will ensure our product compliance administration and maintenance of standard product documentation delivering valuable information to the regulatory department which ensures the right external product registration.

As a team member in the compliance team, you will also be involved in regulatory surveillance and safety related risk analysis ensuring new standards and recertification are handled and new standards implemented in our knowledge base.

Interacoustics A/S
Codan Forsikring A/S Forretningsudvikler, Partner Privat

Codan Forsikring A/S, København

Bliv Forretningsudvikler i Partner Privat – og vær med til at udvikle vores vigtige ejendomsmæglerkanal til nye højder, som en central del af Codans vækststrategi.

Har du stor interesse for boligmarkedet og vil du være med til at skabe endnu bedre resultater via vores partnerskab med Danmarks største ejendomsmægler setup?

Dine primære ansvarsområder vil bl.a. være at:

 • Skabe overblik over og projektlede initiativer på tværs af organisationen
 • Supportere og sikre udbytterigt samarbejde med partnerkolleger, både i Codanhus og dem på landevejen
 • Lede og deltage i diverse møder med interne stakeholders og eksterne partnere