1.175 job matcher din søgning 1.175 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hornslet HallenHornslet Hallen søger ny medarbejder til caféen

Hornslet Hallen, Hornslet

Smitter dit gode humør af på dine omgivelser, griber du bolde i alverdens retninger, og ville du elske at være omdrejningspunktet i caféen i Hornslet Hallen? Så søger vi netop nu en ny medarbejder til driften af caféen, med tiltrædelse snarest muligt.

Da der i dine opgaver vil være en del kundekontakt, forventer vi, at du er udadvendt og serviceminded. Du skal kunne holde mange bolde i luften og kunne lide at arbejdsdagene ikke er ens. Hallens brugere er mange og ikke ens, så det er vigtigt, at du altid udviser godt humør og er åben og udadvendt, så alle får samme gode service.

Arbejdstiderne er varierede, da der er brugere både dag og aften, samt weekender. Du har dog mulighed for selv at præge din arbejdsdag og tilrettelægge denne i samarbejde med centerlederen.

Gem
A Hotels ApSManager tjener til restaurant

A Hotels ApS, Glostrup

Er du en uddannet tjener med erfaring fra restauranter, og vil du gerne mere? Er du klar till at få ansvaret for at aftenserveringerne fungerer og få æren af at have byens bedste service? BOVI Bar & Grill står klar til at give dig muligheden!

BOVI Bar & Grill søger en restaurant manager og en tjener, som kan være med til at løfte gæsternes oplevelser til et helt nyt niveau. Vi er et fransk-inspireret steak house i Glostrup.

Som restaurant manager forventer vi at du:

 • Har erfaring med arbejde i en restaurant
 • Muligvis har ledererfaring, eller er klar på at få et lederansvar
 • Er struktureret, selvkørende og følger dine opgaver til dørs
KvicklyDelikatesseassistent, Kvickly, Slagelse

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 100 medarbejdere. Med central beliggenhed i Slagelse er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen Sorø

SuperBrugsen

Du bliver en del af en travl butik med fortsat vækst og en omsætning på 109 millioner i 2020. Vi er 75 medarbejdere som alle trives med et højt tempo, god dynamik og står klar til at hjælpe alle vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Hadsund

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med ca. 70 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet delikatessevarer. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af delikatessevarer
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Bestilling af varer
Meny
Delikatesseassistent

Meny, Holbæk

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

I MENY kalder vi vores medarbejdere for MADarbejdere, og i delikatessen vil du møde dygtige MADarbejdere, der er passioneret for mad og gode råvarer. Du behøver ikke nødvendigvis være et naturtalent, som kan det hele fra dag 1.

I MENY hjælper og støtter vi hinanden. Vi udvikler os sammen. Og vi er naturligvis klar med et grundigt introduktionsforløb med masser af god, kollegial sparring, så du hurtigt kommer ind i jobbet og bliver en del af fællesskabet i MENY Holbæk.

Som delikatesseassistent kommer du til at prøve lidt af hvert. Du har primært fokus på produktionen af friske måltidsløsninger i køkkenet, og samtidig tager du proaktivt del i udviklingen af nye retter, så delikatessen altid matcher de behov, vores kunder har.

Meny
Catering Danmark ApS
Kok eller cater gerne med erfaring fra varmt køkken – vil du have fri om aftenen og hver anden weekend?

Catering Danmark ApS, Odense

Bliv en del af et tæt team i Odense, som laver god mad til danskernes fester.

Her får du kolleger, du kan regne med, og som du laver mad med hver dag. Kolleger, som du møder ind med, spiser frokost med og stempler ud med i en hverdag, hvor du kan fokusere på madlavningen. Alt det andet tager andre sig af.

Catering Danmark er hele Danmarks festkøkken. Vi er de eneste, som leverer retter til hele Danmark. Maden laver vi i vores køkkener i Odense, Tilst og Glostrup. Herudover laver vi også 1000+ frokostkuverter til virksomheder om dagen. I Odense bliver 20 kokke, pakkere, opvaskere og servicefolk dine nye kolleger.

Catering Danmark ApS
Gem
Mittarfeqarfiit Grønlands Lufthavne
Hotelchef til Hotel Kangerlussuaq søges

Mittarfeqarfiit Grønlands Lufthavne

Ønsker du et udfordrende job? Så er jobbet som hotelchef måske noget for dig.

Vi søger en hotelchef der vil være med til at indfri og udvikle vores ambition om, at skabe en unik helhedsoplevelse for alle vores gæster via ekstraordinær service på alle områder med fokus på, at vi er i Grønland med alt hvad det har at tilbyde.

Som hotelchef vil du i samarbejde med hotellets øvrige ledelse udvikle og lede hotellet. Du skal sikre, at konferencekonceptet får standarder, der kan måle sig på internationalt niveau. Du får det overordnede ledelsesansvar for alt personale i restaurant, køkken, reception, vaskeri, vedligehold, rengøringsafdeling på i alt ca. 55 personer.

Carl's Jr.Restaurantchef

Carl's Jr., Nyborg

Brænder du for ledelse og søger du en karriere i Salling Group med store udviklingsmuligheder. Sætter du gæsterne først og yder den bedste service - hver gang?

Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 50 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere, samtidig med, at vi leverer en service i særklasse.

Som Restaurantchef i Carl’s Jr. er du ansvarlig for al drift i restauranten fra kundeservice til omsætning og kvalitetssikring. Du refererer direkte til Distriktschefen. Du sikrer, at restauranten lever op til Carl's Jr.’s standarder både inden for kundeservice, kvalitet, omsætning og indtjening, og du trives med at være på gulvet fremfor kontoret.

Gem
MCH A/S
Assisterende Køkkenchef

MCH A/S, Herning

I MCH A/S søger vi en passioneret assisterende køkkenchef, som sammen med vores dygtige køkkenteam og køkkenchef vil være med til at sikre den gode madoplevelse i MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, Jyske Bank Boxen og MCH Arena.

Som assisterende køkkenchef i MCH bliver du en del af et dynamisk og engageret køkkenteam, som hver dag sætter en ære i at lave lækker, varieret og velsmagende mad til vores mange forskellige kunder, gæster, samarbejdspartnere og kolleger.

Teamet består af i alt 19 faste medarbejdere, og under arrangementer er vi til tider op til 80, som jonglerer i vores køkkener. Selskaberne kan variere fra 10 personer til mange tusinde gæster.

MCH A/S
LandboGruppenEjendomsmægler

LandboGruppen, Vissenbjerg

Har du lyst til at blive en del af et topprofessionelt miljø i en rivende udvikling?

Du får en afvekslende hverdag i et travlt og inspirerende miljø, hvor fokus er på kontinuerlig udvikling med lokalt engagement. Vi stiler efter at gøre en forskel for vores kunder – og tror på at man kan alt, hvis man arbejder for det.

Du får et særdeles udfordrende og udviklende job, hvor du med en engageret indsats vil være med til at realisere vores vækst på området.

Old Irish Pub A/S
Bartendere søges i landets storbyer

Old Irish Pub A/S, København, Aarhus, Odense og Aalborg

Har du den rette indstilling, let til smil og et godt humør, og ønsker du at have det sjovt på dit arbejde med både kollegaer og kunder? Så har du chancen nu. Til vores pubber i landets fire største byer søger vi bartendere, der brænder for at give en god service.

Erfaring er ikke en nødvendighed, men hvis du elsker at arbejde med mennesker og brænder for at yde en god service med et smil på læben, er vi glade. For at sikre os at du kommer til at lave drinks af højeste kvalitet til vores kunder, kommer du i fuld bartendertræning helt gratis hos os.

På jobbet kommer du til at fungere som bartender, hvor du skal mikse de lækreste drinks for gæsterne. Derudover kommer du også til at være runner.

Old Irish Pub A/S
HusCompagniet A/SByggerådgiver - Herning

HusCompagniet A/S

Har du interesse for boligbyggeri kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen?

Som vores nye kollega kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside.

Dine kunder befinder sig i Midtjylland, og du arbejder fra vores kontor i Herning. Men det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse, som vi har åbne hver weekend.

Gem
EBK HUSE A/S
BYGGERÅDGIVER TIL SALG AF EKSKLUSIVE FRITIDSHUSE

EBK HUSE A/S, Roskilde

EBK HUSE A/S søger til vores salgsudstilling i Roskilde en resultatorienteret og erfaren sælger til salg af vores kvalitets fritidshuse.

Som dygtig og opsøgende sælger leverer du professionel rådgivning, herunder valg af hustype og tilpasning i relation til grundens form, beliggenhed og familiens ønsker samt økonomi.

Vi tilbyder et udfordrende og meget selvstændigt job med stor frihed i en spændende branche, hvor du er med til at forme mange familiers drømmebolig.

 • Du vil indgå i et professionelt og dynamisk salgsteam på 14 medarbejdere - med mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Gage baseret på en attraktiv fast løn + bonus + provision m.v.
EBK HUSE A/S
Stevns KommuneTimelønnede vikarer søges til Madservice og rengøring i Sundhed og Omsorg/Serviceafsnittet

Stevns Kommune, Hårlev

Er du en som kan omstille sig mellem forskellige arbejdspladser og opgaver?

 • Du har brug for et timelønnet job
 • Du har erfaring med rengøring i institutioner
 • Du har hygiejnebevis, som er et krav ved arbejde i madserviceområdet
 • Du er fleksibel, glad, smilende og ikke mindst imødekommende over for alle på din vej
 • Du er altid mødestabil og meget engageret i dit arbejde

Hvis du synes det lyder som en jobmulighed for dig, så send os en ansøgning.

Fonden Kolding Hotel ApartmentsErfaren receptionist

Fonden Kolding Hotel Apartments, Kolding

Vi søger en erfaren receptionist, der brænder for det gode værtsskab – og drømmer om at være en del af et nærværende og varmt arbejdsmiljø.

Kolding Hotel Apartments er et lejlighedshotel med 330 senge i 73 lejligheder og med egen morgenmadscafé og lounge. Receptionen består af et team af 2 fuldtids-receptionister, samt 6-8 afløsere der er her i flere år.

Du bliver en del af en virksomhed med en sund økonomi, positive kollegaer, godt samarbejde og kontinuerlig udvikling.

Dine arbejdsopgaver

 • Direkte, online og telefonisk nærværende og individuel gæsteservice
 • Booking, kontrol, opfølgning og mersalg
 • Udarbejdelse af tilbud og bekræftelser
Hotel Koldingfjord A/S
Faglært tjener til Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord A/S

Hotel Koldingfjord er et af Danmarks førende konferencehoteller smukt beliggende med direkte udsigt til Kolding Fjord.

HotelKoldingFjord

Hotellet er klassificeret som 4-stjernet hotel med a la carte-restaurant, café, bar, selskabs- og konferenceafdeling, samt 132 moderne indrettede værelser. Moderne konferencefaciliteter med plads til 350 gæster.

Vi lægger stor vægt på service, samarbejde og udvikling. Vi tilbyder en handlekraftig organisation, hvor dine initiativer vil være en vigtig del af den fortsatte positive udvikling.

Vi tilbyder:

 • Et job med ansvar og rig mulighed for udvikling.
 • Vi tror på medarbejderne som den vigtigste aktiv og at vi gennem samarbejde, kommunikation og fleksibilitet skaber positive rammer.
Hotel Koldingfjord A/S
Hotel RoyalFaglært receptionist og blæksprutte, fuldtid

Hotel Royal, Aarhus

Smitter dit gode humør af på dine omgivelser, griber du bolde i alverdens retninger, og ville du elske at være omdrejningspunktet på byens mest stemningsfulde hotel? Så søger vi netop nu en fagudlært receptionist, der brænder for at yde vores gæster en professionel og personlig service udover det sædvanlige.

I receptionen er du Hotel Royals ansigt udadtil, hvilket giver dig en særdeles fremtrædende og synlig rolle i hverdagen på hotellet.

Du opnår succes i jobbet, når du er med til at sikre en stabil drift i vores reception og efterlader vores gæster med en særdeles positiv og mindeværdig oplevelse.

Som receptionist kan du forvente at have en ligelig fordeling af dagsvagter og aftenvagter fra hhv. kl. 7-15 eller kl. 15-23. Vi følger overenskomsten, og du indgår i en helt fast rullende vagtplan, hvor du over en otte ugers periode arbejder fem weekender.

Børnenes EventyrfabrikLegelandschef

Børnenes Eventyrfabrik, Kokkedal

Drømmer du om at drive og lede en stor virksomhed efter vores succeskoncept? Er du målrettet, initiativtagende og trives med en stilling med masser af ansvar? Så er det måske dig, vi søger. Grib chancen, og søg allerede i dag!

Arbejdsopgaver

 • Drift af legelandet iht. virksomhedens koncept og grundlag
 • Personaleansvar for ca. 20-35 medarbejdere
 • Drift af den daglige virksomhed efter principper: sikkerhed, service, rengøring og salg

Stillingen er som udgangspunkt fuldtid. Arbejdstiderne varierer, men det er et krav, at du kan arbejde hver anden weekend.

Kommuneqarfik Sermersooq
Integreret institution Paarsisoq søger ernæringsassistent/job-nr. 574/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en engageret og loyal medarbejder til integreret børnehave Paarsisoqs vuggestueafdeling som kan starte snarest eller efter nærmere aftale.

Er du god til at passe små børn? Er du også vores nye kollega i en udviklende arbejdsplads hvor børn og vi, personale, finder alternative løsninger sammen i forhold til at gøre tingene anderledes? Vil du være med til at præge udviklingen i vores pædagogiske arbejde i hverdagen? Så er du måske vores kommende kollega.

Vi søger en – gerne erfaren – køkkenassistent eller ernæringsassistent til at indgå i det daglige madlavning og varetage en række opgaver herunder:

 • Bestilling af madvarer
 • Kreativ til madlavning
 • Kan lave mad til allergikere
Kommuneqarfik Sermersooq