1.060 job matcher din søgning 1.060 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jets Vacuum ASRetail Sales Manager

Jets Vacuum AS

JETS har udviklet en omkostningseffektiv løsning til fjernelse af kondensvand fra kølediske i supermarkeder ved hjælp af vakuum.

Stillingen rapporterer til Sales Director Retail og har hovedansvaret for at skabe vækst og rentabilitet i Retail-segmentet i Storbritannien:

 • udvikle og implementere strategier og driftsplaner.
 • undersøge og anbefale valget af samarbejdspartnere og træffe en beslutning i samråd med Sales Director Retail.
 • indgå og følge op på aftaler med agenter, distributører, installatører og supermarkedskæder inden for nyt salg, installation og service.

Vi tilbyder en spændende rolle i en global virksomhed i vækst samt fleksibilitet og gode udviklingsmuligheder.

KineticoJunior Sales Representative

Kinetico, Køge

Are you looking for a challenge and a way to make an impact in a global company?

Do you master English and German, and/or any additional languages? And do you have what it takes to help us win new market shares? Then come and help us win new international market shares.

With Kinetico, you can develop your sales career in a growing world leader within sustainable water softening and filtration systems. Over time, you will get the opportunity to expand your area of responsibility to other areas, and you get the chance to set the direction. Your new position will take you travelling around 30 days a year to meet your key accounts and to build up and maintain long-term relationships.

Nordic Beauty Company ApSSkandinavisk salgs- og marketingassistent - flydende i Finsk både skriftligt/mundtligt

Nordic Beauty Company ApS, Vallensbæk

Nordic Beauty Company er et nordisk distributionsselskab inden for personlige plejeprodukter. Vi har eksisteret siden 2009 og er fortsat i en positiv udvikling henover Norden. Derfor har vi behov for en in-house salg- og marketingassistent, til at bistå vores kunde- og varemærkeansvarlige.

Som salg- og marketingassistent består dine opgaver blandt andet af:

 • Forestå daglig kommunikation med finske kæder (flydende finskkundskaber er derfor et ufravigeligt krav) – men også kæder i de øvrige nordiske lande.
 • Bistå vores salg- og marketingansvarlige med sortimentsstyring, vareoprettelse hos kæder samt opdatere detailkæder med diverse informationer.
 • Deltagelse i møder med kæderne samt efterfølgende opfølgning.
FOMOVi søger Fyns bedste sælger til FOMO

FOMO, Svendborg

Brænder du for at rådgive og sælge? Er du god til at afdække kundens behov og se nye muligheder for salg? Vil du være med til at skabe tryghed for vores kunder? Så er det dig vi søger til vores Outboundteam i FOMO.

I dit nye job bliver du en del af et nyt team, hvor du skal være med til at bygge vores nye outbound team op samme med engageret kollega.

Du starter din nye karriere op med et grundigt oplæringsforløb, hvor vi sørger for, at du får den oplæring du har brug for i forhold til vores produkter og kundehåndtering.

Du får en Forsikringsrådgiver-uddannelse på forsikringsakademiet – hvis du ikke allerede har den.

Fredsted Floors A/SIntern salgsbackup søges til vækstende virksomhed

Fredsted Floors A/S, Aarhus

Vi oplever en stigende efterspørgsel og søger derfor til vores team en dynamisk og administrativ salgsbackup med stort drive, til at varetage forskellige salgs- og koordineringsopgaver i vores nye domicil i Højbjerg, Aarhus.

Du skal være udadvendt og kunne arbejde struktureret, løsnings- og kundeorienteret i en travl hverdag, og du kan med lethed jonglere imellem forskellige opgaver. Du vil indgå i et team hvor samarbejde og sparring vægtes højt. Vi hjælper hinanden på tværs af alle arbejdsområder i virksomheden for at få en bred forståelse og en god synergi i processer og workflow. Du vil komme til at arbejde sammen med et stærkt og tæt team, i et moderne designhus, med en hjemlig atmosfære.

Dine arbejdsområder vil blandt andet inkludere:

 • Daglig kontakt med kunder og samarbejdspartnere
 • Håndtering af ordre, i både salg og indkøb
 • Kundebetjening og kundevejledning
Gem
HITSA A/SSalgskonsulent med interesse for byrumsinventar søges til Nord- og Midtjylland

HITSA A/S

Salg af byrumsinventar til primært kommuner, entreprenører og anlægsgartnere

Vil du have en hverdag fyldt med spændende indhold, hvor du er med til at skabe lækre byrum til vores kunder? Kan du sælge cykelstativer, skraldespande og andet byrumsinventar i både store og små, korte og lange projekter? Vi har et spændende job til dig, men det kræver, at du er vedholden, struktureret og kan holde mange bolde i luften ad gangen.

Din hverdag/arbejdsuge vil være præget af mange forskellige arbejdsopgaver lige fra opsøgende salg, kundebesøg, tilbud og ordreafgivning til opmålinger samt afklaringer med nuværende og nye kunder angående deres projekter. Vores kunder er primært kommuner, entreprenører, anlægsgartnere og landskabsarkitekter. Det er vigtigt for vores kunder, at du er lyttende og kan sætte dig i deres sted, så I får løst deres projekter i fællesskab.

Jobindex A/S
Backoffice-supporter

Jobindex A/S søger for CHG-MERIDIAN Denmark A/S, Vanløse

Vil du arbejde lige i smørhullet, hvor du både får hyggen på et lille kontor og dynamikken ved at arbejde i et team på tværs af landegrænser?

”Du bliver den primære administrative kontaktperson for nogle af Danmarks største virksomheder. Og du får et nyt team med korte beslutningsveje, hvor du er med til at definere kulturen,” siger Customer Service teamleder Thea.

Nysgerrig? Læs mere her.

Jobindex A/S
We Are Safe ApSSalgstalent i København - fuldtid eller deltid

We Are Safe ApS

Har du talegaverne i orden? Er du resultatorienteret og energisk? Og tænker du i behov og værdier frem for produkter? Så er du måske vores nye sikkerhedsrådgiver eller sælger.

HVEM ER VI?
Safe er en softwarevirksomhed, der hjælper danskere med at forbedre deres digitale sikkerhed gennem en overskuelig og nem løsning baseret på abonnement. Vi er i massiv vækst. Vores kultur er resultatorienteret - vi har verdens bedste kundeservice - og vi har det sjovt sammen! Du kommer til at arbejde tæt sammen med et dedikeret team på 11 personer.

OPGAVER VIL TYPISK VÆRE:

 • Salg og rådgivning til potentielle kunder af diverse softwareløsninger
 • Opfølgning til kunder / partnere
 • Mødebooking
G4S Security Services A/S
Key Account Manager for strategic customer portfolio

G4S Security Services A/S, Albertslund, Kolding or Aarhus

G4S helps customers manage their risks and drive compliance through our mix of expertise, security professionals, technology and data analytics.

As a Key Account Manager, you will be responsible for nurturing and growing a portfolio of strategic customers to achieve both new sales and retention targets.

You will lead our commercial efforts and work closely with a shared team of sales engineers and customer service to meet our clients’ near and long-term goals. This includes large installation projects and service agreements spanning our full range of security offerings.

Your Responsibilities

 • Build and deepen relationships with strategic customers to help influence their long-term security decisions
 • Act as a trusted advisor by combining compelling insights, risk assessments, and ideas with follow through execution
G4S Security Services A/S
NuudayKey Account Manager - Relatel

Nuuday, København

Søger du efter et job, hvor du får masser af ansvar og plads til at vise og udvikle dit salgstalent?

Vi søger en top professionel Key Account Manager til vores team. Teamet består i dag af 6 motiverede og engagerede kolleger, der alle har ansvaret for at give en god og professionel købs- og serviceoplevelse. Både til potentielle nye kunder, men også til de eksisterende kunder, som vi allerede er i dialog med.

Som KAM vil du både støtte potentielle kunder med at finde den korteste vej til den bedste løsning, samtidig med at du sikrer et godt og sikkert salgsforløb. Du får desuden ansvar for at drive og udvikle kundeforholdet i din helt egen kundeportefølje gennem mersalg og rådgivning.

Gem
SETOLITE Nordic ApSRegional Sales Manager for Danmark og Sverige

SETOLITE Nordic ApS, Herning

SETOLITE er en af Europas førende leverandører af såvel mobile som stationære løsninger indenfor belysning til professionel brug i en lang række segmenter såsom: Industri, handel, byggeri, håndværk, sporbyggeri, bro/tunnelbyggeri, vejanlæg, beredskabs- og redningstjenester samt militær.

Vi tilbyder et ansvarsfuldt og afvekslende job i en pålidelig og velfunderet virksomhed samt frihed under ansvar og rig mulighed for at gøre en forskel.

DINE OPGAVER

 • Udbygning/pleje af bestående og nye kunder og forretningspartnere indenfor professionel belysning til industri, spor/tunnel/bro/vej byggeri, beredskabstjeneste og militær
 • Forberedelse, planlægning og gennemførelse af kundebesøg (rejsedage)
 • Håndtering af forhandlinger omkring aftaler og lukke ordrer samt udarbejdelse af fakturaer
Benjamin Media A/S
Key Account Manager til Annoncesalg

Benjamin Media A/S, Frederiksberg

Har du interesse for design, og brænder du for at arbejde med salg af medieløsninger til de førende brands indenfor interiør og design i Skandinavien?

Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en Key Account Manager til en kundeportefølje med primært salg for brands som Bo Bedre, Bolig Magasinet, Costume Living og Scandinavian Living, som tilsammen er nordeuropas førende titler indenfor bolig og interiør magasiner.

Du vil være resultatansvarlig for salg og udvikling af kundeporteføljen. Der er overvejende fokus på print og digitalt salg, så erfaring med dette er klart en fordel.

Benjamin Media A/S
HureconAmbitiøs Junior Salgskonsulent – B2B/forhandlere (EU/DK)

Hurecon søger for LOCOMOCEAN i København

Store muligheder - Engelsk Lysdesign - Etablerer sig i Danmark

Drømmer du om:

 • En helt unik mulighed for at opstarte og udvikle en forretning – ikke kun i Danmark, men med EU som område, så mulighederne er ubegrænsede.
 • At få et tæt samarbejde med 4 kolleger i England.
 • Fantastisk mulighed for at benytte din proaktivitet og evner som ”multikunstner”, da du er den først ansatte og du får vide rammer for en bred vifte af forskellige opgaver. Primært med fokus på at udvikle salg og relationer i EU.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Vedligeholde og videreudvikle relationerne til eksisterende kunder.
 • Opsøge, etablere, videreudvikle og vedligeholde nye kunderelationer.
 • Ordrebehandling og leveranceopfølgning.
Fujitsu A/S
Sales Consultancy Manager

Fujitsu A/S, Ballerup eller Hasselager

Brænder du for en hverdag med salg? Kunne du tænke dig at levere konsulentydelser og projekter til nogle af de største virksomheder i Danmark?

Så er du måske vores nye kollega!

Fujitsu A/S

I rollen som Sales Consultancy Manager er dit primære ansvarsområde opsøgende salg til nye kunder samt salg til en eksisterende kundeportefølje. I begge tilfælde udnytter du Fujitsus potentiale, opbygger relationer og markedsfører Fujitsus styrker på konsulentområdet. Det betyder, at du:

 • Udvikler salgsstrategier sammen med teamet, Bid Managers, Marketing m.fl.
 • Booker kundemøder samt afdækker kundens behov for IT-konsulenter
 • Har 5-10 kundebesøg om ugen, hvor du bl.a. foretager interviews med kunden, konsulenten og sammen med vores rekrutteringsafdeling, så vi sikrer det helt rigtige match
 • Forhandler, afslutter og følger op på kontrakter
 • Deltager i udbudssager
Fujitsu A/S
Webhelp
Har du flair for salg og trives du i sol og varme?

Webhelp, København og Malaga

Er du en udadvendt, viljestærk og lærenem person, som ikke nøjes med et nej? Så har vi en spændende mulighed til netop dig på vores kontor i Málaga med opstart i København!

Dine primære arbejdsopgaver vil være...

Webhelp Nordic
 • Kommunikation: Besvare indkommende konsultationshenvendelser fra nye potentielle kunder og partnere samt udvikle og opretholde et godt forhold til eksisterende kunder
 • Salg: undersøge et marked for nye kunder og undersøge nye salgsmuligheder i porteføljen, imens at du rapporterer om allerede eksisterende salgsaktiviteter
 • Resultater: Biddrage til et miljø som arbejder målrettet ved at opnå salgskvoter og salgsmål gennem proaktivt arbejde

Vi tilbyder økonomisk støtte i forbindelse med at flytte til Spanien (op til 1.000 Euro) samt en konkurrencedygtig løn i Spanien og provision.

Webhelp
Elgiganten A/S
Køkkenkonsulent

Elgiganten A/S, Kolding

Din primære opgave er at rådgive vores kunder, og finde den mest optimale løsning til dem. Du taler med dem om deres drømme og om alle de muligheder, de får med et køkken fra Epoq. Ud fra hvad de fortæller dig, tegner du deres helt eget køkken i vores tegneprogram. Succesen kommer, når kunderne mærker, at du er interesseret i, at de får netop det køkken, de drømmer om.

Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af at:

 • rådgive og vejlede kunder ved køb af køkken og bryggers inkl. hårde hvidevarer og husholdningsprodukter.
 • følge op på kunder og leverancer, da det er helt essentielt for kundens samlede oplevelse
 • sørge for salgsklare udstillinger og vedligehold af afdelingens køkkenudstillinger samt udskifte skilte og produkter.
Elgiganten A/S
Elgiganten A/S
Køkkenkonsulent

Elgiganten A/S, Glostrup

Din primære opgave er at rådgive vores kunder, og finde den mest optimale løsning til dem. Du taler med dem om deres drømme og om alle de muligheder, de får med et køkken fra Epoq. Ud fra hvad de fortæller dig, tegner du deres helt eget køkken i vores tegneprogram. Succesen kommer, når kunderne mærker, at du er interesseret i, at de får netop det køkken, de drømmer om.

Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af at:

 • rådgive og vejlede kunder ved køb af køkken og bryggers inkl. hårde hvidevarer og husholdningsprodukter.
 • følge op på kunder og leverancer, da det er helt essentielt for kundens samlede oplevelse
 • sørge for salgsklare udstillinger og vedligehold af afdelingens køkkenudstillinger samt udskifte skilte og produkter.
Elgiganten A/S
Gem
Sabroe SelectionSvensktalende Sælger/Junior Account Manager

Sabroe Selection søger for kunde

Til en veletableret økonomisk sund mellemstor virksomhed med en spændende portefølje søges en Junior Account Manager, der taler og skriver flydende svensk. Salgsafdelingen i virksomheden er på ca. 25 medarbejdere på forskellige niveauer. Sælgerne håndterer salget både til Danmark og Sverige fra kontoret i København.

For at styrke det opsøgende salg til svenske kunder søges nu en ny kollega der kan bidrage til salgsteamet. Salget er i starten primært ny salg, men du beholder din portefølje og det vil sige at med tiden bliver der en del salg til eksisterende kunder også. Porteføljen er både dyb og bred og den giver god anledning til at etablere et tæt samarbejde med kunden, og finde den bedste løsning.

Du bliver uddannet både i salg og produkt, så du får en løbende salgsuddannelse, der giver dig de bedste forudsætninger for at gøre et godt job.

Indrykket:
Gem
SAM InternationalSales Manager Eastern Europe

SAM International recruiting on behalf of Unicontrol

Do you dream of being part of an international successful start-up company, with the opportunity to shape your own job and contribute to make Unicontrol the leading manufacturer of 3D machine control systems in the Eastern European region? And does it appeal to you, to build your own distributor network with a high level of support, service and collaboration?

Then look no further - this might just be the right position for you! Our client Unicontrol is looking for a Sales Manager Eastern Europe with a proactive solution- and relationship-oriented sales mindset for this newly created position.

SAM International is one of the largest headhunting companies in the Nordic region. For the last 25 years we have been working with the right match between candidates and companies. Today, we are more than 50 employees in the Nordic countries and 100 at European level in 15 countries.

Gem
Align TechnologyCustomer Success Specialist (Norwegian speaking)

Align Technology, Copenhagen

Join a team that is changing millions of lives.

Align Technology is looking for a Customer Success Specialist for the Nordic region and Norvegian speaker. We are looking for a customer-focused individual with high analytical skills and 1 - 3 years experience in the field of Customer Service/Support roles.

In this position you will interact with both internal and external customers prior to and/or after sale. You develop and maintain positive customer relations. You coordinate with various functions within the company to ensure customer requests are handled appropriately and in a timely manner.

You will be based in our new office in Copenhagen and will report directly to the local Customer Success Lead. As the Align Nordic Support team is new, you have the opportunity to define, set-up and shape new customer experience directions for the Nordic region, together with your manager.