445 job matcher din søgning 445 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
Alfa Quality Moving Denmark A/SWe are looking for a new colleague to join our Move Team – Is that you?

Alfa Quality Moving Denmark A/S, Hvidovre

Alfa is the largest Nordic provider of removal and relocation services.

You will be coordinating the move of household goods across borders for our clients. The support will include the logistical side of packing their household goods, packing and shipping containers, as well as the more interpersonal aspect of ensuring a positive experience and peace of mind for our customers during their relocation to a new location.

Your primary tasks will include:

 • Main contact between client, agent and move crews.
 • Handle a variety of shipments: export, import, local moves as well as cross-country removals overseas. We handle sea freight, air freight and truck shipments all over the world.
 • Customs clearance and documentation handling
Arla Foods amba
Drift koordinator til Esbjerg Mejeri

Arla Foods amba

Som drift koordinator vil du først og fremmest være en synlig ”hands-on” leder med overblik der sammen med vores dygtige medarbejdere vil drive mejeriet.

Du skal passe på mejeriets interesser sammen med resten af teamlederne i teamet; samt skabe et godt og sikkert arbejde miljø.

Du vil blive bindeled mellem teamlederne og følgende afdelinger på mejeriet: produktion, planlægning, kvalitetsafdelingen, vedligeholdelsesafdeling samt logistik og ledergruppen.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Site Admin - Gjesing Mejeri

Arla Foods amba, Skanderborg

Med direkte reference til mejeriets Site Director får du i stillingen som Site Administrator en vigtig rolle i at støtte op om den daglige ledelse.

Din primære opgaver bliver at assistere mejeriets ledelse med en bred vifte af kommunikationsopgaver, hvor du på den måde er med til at få hverdagen til at glide. Du vil få et solidt overblik over sitet, og du kommer til at spille en vigtig rolle i at få vores fantastiske arbejdsplads til at fungere. Mere specifikt vil dine opgaver være:

 • Ansvar for intern kommunikation på sitet
 • Udarbejde præsentationsmateriale, typisk i PowerPoint
 • Daglig support til Site ledergruppen og Site Director
Arla Foods amba
Danpo A/S
Formand til Råvare afdelingen, Danpo Farre

Danpo A/S, Give

Vil du være en del af fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed med høj puls og højt humør? Så er det måske dig vi er på udkig efter. På vores fabrik i Farre søger vi en formand til vores råvare afdeling.

Vi søger en formand til aften/natholdet. Du vil indgå i et team med en anden formand, som skal dække tidsrummet 16:00 til 23:00/05:00. Når afdelingslederen ikke er til stede, skal du sørge for at produktionen kører. Dine opgaver vil bl.a. bestå i:

 • bemandingsplanlægning
 • overholde produktionsplan
Danpo A/S
Strait Air TransportLuftfragtspeditør

Strait Air Transport, Esbjerg, Aarhus, Aalborg, Odense eller København

Strait Air Transport A/S er en international speditionsvirksomhed med egne kontorer i hele Skandinavien og et verdensomspændende agent netværk.

Har du lyst til at være en del af en velrenommeret og succesrig global virksomhed, der fokuserer på lokal synlighed gennem 5 kontorer i Danmark?

Her får du en alsidig stilling med stort ansvarsområde, gode rammer for personlig udvikling samt gode karrieremuligheder. Du får mulighed for at præge din hverdag og får direkte indflydelse på afdelingens præstationer.

Som en del af vores luftfragtsteam får du daglig kontakt til kunder, agenter og leverandører. Du får en bred vifte af arbejdsopgaver herunder indkøb, prisgivning, operationel håndtering, opfølgning, afregning samt godkendelse af leverandørfakturaer.

Ege Carpets A/S
Kundeservicemedarbejder

Ege Carpets A/S, Herning

Vi har travlt og har brug for endnu en medarbejder til vores Customer Care-afdeling, som består af Customer Service, Design og Export – i alt ca. 35 medarbejdere. Dertil kommer kolleger i Ege Carpets’ salgsselskaber rundt om i verden.

Ege Carpets

Som Customer Service-medarbejder hos Ege Carpets skal du yde support fra første kundekontakt. Når ordren er i hus, følger du den, til den forlader fabrikken. Ege Carpets har en af branchens korteste leveringstider, så tingene går stærkt.

Du skal altså styre projekter i tæt samarbejde med design, produktion, økonomi og forsendelse. Arbejdsdagen består bl.a. af indtastning af ordrer, booking af forsendelse, godkendelse af prøver, assistance til de tildelte udenlandske kunder/datterselskaber/agenter både pr. mail og telefon.

Ege Carpets A/S
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Novozymes A/SSupply Chain Product Owner Digital Customer Journeys

Novozymes A/S, Bagsværd

Do you want to rethink your impact, and are you passionate about designing a great Ordering Experience for our Customers? Then you might be our new Supply Chain Product Owner for our digital Customer Journeys.

The Order-to-Cash Center of Excellence’s key objective is to design great digital Customer Experiences. You will be part of an ambitious team that is anchoring new ways of working and implementing sustainable improvements in the Order-to-Cash processes. You will be working with digital strategies and solutions in a global team and develop solutions in close collaboration with key stakeholders like Customer Care, Digital Transformation, or IT. A typical project could be to work with Digital Transformation on our multi-channel strategy, designing a Chat functionality that delights our customers by facilitating the way they interact with Novozymes.

Falck Danmark A/S
Driftsleder til Driftscenter Hovedstaden

Falck Danmark A/S, Farum

Falck Ambulance DK søger en driftsleder, ambulance og siddende sygetransport, til døgnbemandet funktion i Falcks Driftscenter.

Dine primære opgaver og ansvar:

 • Sikre driften af ambulanceberedskabet samt liggende- og siddende patienttransport - herunder kvalitet, driftssikkerhed og økonomi
 • Sikre nødvendigt fremmøde af rette kompetencer
 • Situationsbestemt personaleledelse af reddere

Som driftsleder indgår du i et team på i alt 9 ledere, som varetager den døgnbemandede funktion. Det primære fokus for denne stilling, er at varetage og sikre driften af Falcks kontrakt med Region Hovedstaden i aftalen om ambulance, liggende- og siddende patienttransport. I praksis betyder dette et yderst tæt samarbejde med øvrige driftsledere, reddere, driftsplanlægningscentret og Region Hovedstadens disponerende vagtcentral.

Falck Danmark A/S
PANDORA A/SBusiness Analyst

PANDORA A/S, Copenhagen

Are you a driven analyst with a passion for agile processes and creating value for consumers and the business?

As a business analyst in supply chain technology, you will be responsible for optimizing business processes by capturing, analysing and documenting requirements for process and system developments; reviewing and providing input into solutions and then coordinating and supporting the communication and delivery of those requirements with relevant parties. With our strong focus on quality, we also expect that you will play a role in creating and executing test cases, validating with our end users and communicating issues back to the technical teams, so that we ensure that our solutions are scalable, simple and drive operational excellence.

 • Configure planning applications to match needs of the user community
 • Involve the Super User community to understand their needs and collect information regarding the future developments
PANDORA A/S
DSV
Freight Forwarder til Sea Freight Import

DSV, Odense

Kunne du tænke dig at få plads hos en af verdens allerstørste transportudbydere? Og vil du have et job, hvor du både håndterer store sendinger i et system med automatiserede processer – og besøger dine kunder?

Som speditør i DSV arbejder du med vores kerneydelse ved at sikre en god aftale og den allerbedste service for dine faste kunder.

Du står derfor for daglig håndtering af alverdens forsendelser i vores system med automatiserede processer – altid med fokus på et højt serviceniveau. For du taler med kunden om deres forretning og hjælper dem med eventuelle udfordringer, fx ved at sikre plads på skibene eller arrangere en levering. Hertil sørger du for, at tingene har det rette flow, og du følger op på forsendelser løbende; om morgenen taler du måske med Hong Kong og om eftermiddagen med New York. Og du har kontakt med både kunder, internationale kolleger og samarbejdspartnere.

DSV
KIBO Sikring A/S
Planlægger med flair for systemer

KIBO Sikring A/S, Kibæk

Vi søger en Planlægger, som er vild med at sætte ting i system og forstår, hvordan systemer fungerer. Du vil komme til at spille en væsentlig rolle i videreudviklingen af vores nuværende systemer og planlægningsmetoder.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. Du bliver en del af et team med én anden planlægger, som du kommer til at sidde sammen med i det daglige.

Jobbet indebærer:

 • At skabe et uundværligt overblik over opgaver, montører og materialer i Opus, Excel eller et helt tredje system.
 • At bekræfte leverancer af nye ordrer uden slinger i valsen.
 • God kommunikation mellem vores montører, sikringskonsulenter og kunder.
KIBO Sikring A/S
Active SearchPricing og business controller til Bring E-commerce & logistics

Active Search søger for Bring i Greve

Vil du være en del af en spændende rejse og være med til at forme fremtiden for e-handel hos Bring? Bring E-commerce & logistics er ved at forme en ny æra af kundetilfredshed knyttet til den oplevelse, der betyder, at du får din ordre direkte til din egen dør. Ved at tilbyde kunden en ny måde at levere hjem på, udvikles logistikken i e-handel gennem kompleks digitalisering og automatiserede løsninger!

Som Pricing & Business Controller udfører du flere opgaver for at nå frem til effektive prisstrategier både før og efter salgsprocessen. Din rolle vil bestå af to dele, en, der fokuserer på at være en controller for omkostninger samt prissætningsstrategier og en bestående af analyse og rapportering.

Desuden vil du være ansvarlig for, hvad der skal opkræves for hver service, gennem omhyggelig analyse af omkostninger og fortjenstmargener.

Active Search
Kamstrup A/SProcurement Specialist

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you have solid experience with purchasing processes and optimisation of these through data analysis? Are you data driven and good at presenting complicated data in a simple and manageable form? Do you want to have an exciting and a varied workday with a broad contact surface within and outside of the organization?

In the position of Procurement Specialist, you will be responsible for ensuring our cooperation with our suppliers through visualization of data in the form of reports, dashboards, analyses, and improvement activities primarily in Power BI.

Furthermore, you will be responsible for optimising our systems and processes, including forecast systems and S&OP processes. Finally, you will be involved in the negotiation process for logistic agreements and participate actively in the contract negotiations of these.

Trafikselskabet Movia
Trafikplanlægger til den kollektive transport

Trafikselskabet Movia, Valby

Har du lyst til at være med til at præge morgendagens kollektive tilbud med fokus på kunden? Vil du bidrage til tilrettelæggelsen af samspillet mellem de kollektive transportløsninger og andre mobilitetsformer? Trafikselskabet Movia søger lige nu en trafikplanlægger til rådgivningsområdet.

Som rådgiver og trafikplanlægger i Movia bistår du kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport bliver en attraktiv del af den samlede service for kunderne. I Rådgivningsområdet har vi blik for den tværgående mobilitet og samspillet mellem de forskellige transportformer, som kundernes rejse består af – både gennem tilpasning af busnettet til banenettet, omlægning af den samlede bustrafik i en kommune og i de mere langsigtede visionsprojekter for kommuners og regioners samlede trafik.

Trafikselskabet Movia
Carlsberg
Shipping Planner

Carlsberg, Fredericia

Til en nyoprettet stilling i Carlsberg Danmarks warehouse i Fredericia, leder vi efter en shipping planlægger til at håndtere eksportflowet af vores produkter. Lyder det som noget for dig, så læs videre her..

Carlsberg Breweries A/S

Du får ansvaret for at sikre det mest optimale eksportflow af vores produkter. Du bliver en del af et team af dygtige specialister med egne ansvarsområder – og du bliver dermed også specialisten på netop dit område. Rollen er nyoprettet, hvilket giver dig gode muligheder for skabe rollen i samarbejde med din leder og med afsæt i de opgaver, der ligger i den.

Du får her et udfordrende og selvstændigt job, hvor du har stor indflydelse på din hverdag og hvor den primære opgave er at disponere og planlægge vores eksport flow.

Carlsberg
KeinickeFabrikschef
der vil være med til at skabe fremtiden

Keinicke søger for Triarca A/S i Hornsyld

Forestil dig at din vigtigste opgave er at være med til at skabe virksomhedens fundament for fremtidige muligheder, markeder, produkter. Som Fabrikschef bliver du den centrale skikkelse i virksomhedens strategiske styrkelse af produktion og Supply Chain og det er dig, der bærer kendskab til fremtidens fabrik ind i organisationen.

Markedet for vore løsninger er i vækst grundet den stigende digitalisering og elektrificering; grundet grøn energi - og vi har ambitioner om yderligere vækst i Europa. I den forbindelse har vi behov for en betydelig styrkelse af vores up-stream Supply Chain-funktion og søger derfor en erfaren Fabrikschef med en stærk lederprofil og med stærke eksekveringsevner.

Du bliver overordnet ansvarlig for at drive, optimere og udvikle virksomhedens Supply Chain, således at Triarca A/S er klar til den vækst, som den fremtidige strategi lægger op til.

Keinicke
CRODA Denmark A/SLagermedarbejder med GMP/GDP-erfaring – 1 årigt barselsvikariat

CRODA Denmark A/S, Frederikssund

Har du en kvalitetsbevidst og respektfuld tilgang, når du håndterer lager- og logistikopgaver? Og har du lyst til at bruge dine kompetencer i en global virksomhed med et livsnødvendigt formål?

Du får en vigtig rolle i vores lagerteam på 3, der er en del af vores supply chain-afdeling på 8 medarbejdere. Her er vi sammen om at komme i mål med opgaverne – for vi løfter i flok, og alle giver en hånd med i hverdagen.

Som lagermedarbejder er det dig, der har den primære kontakt til kundeservice teamet, hvor du følger op med pluk og pakning af ordre og sikrer det gode samarbejde. Herudover bliver dine opgaver at:

 • stå for varemodtagelse og håndtering råvarer og pakkematerialer
 • lave pluk til produktions- og salgsordrer
 • pakke og sørge for forsendelse af salgsordrer og pakker
Jobindex A/S
SAP-specialist til logistikområdet

Jobindex A/S søger for ABENA i Aabenraa

Er du klar til at få en central rolle i vores globale SAP-implementering og blive specialisten, der bygger bro mellem lokale processer og vores globale IT-system inden for logistikområdet?

”Det bliver test, træning, procesafklaringer og support, som fylder mest i din hverdag. Og så er du med til at styrke vores globale netværk af superbrugerne, så vi skærper vores viden- og erfaringsdeling,” fortæller global ERP-manager Rikke Bojsen.

Du bliver bindeleddet mellem IT og forretning
I denne rolle er du derfor med til at fastholde en global proces, mens du gennemskuer forretningens behov og definerer, hvad der er nødvendigt for de enkelte selskaber. Og sammen med systemejeren for området sikrer du, at løsningen bliver til virkelighed, ligesom du sørger for, at alle lærer at bruge løsningen korrekt.

Jobindex A/S