336 job matcher din søgning 336 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ørsted
EPCI Senior Sourcing Manager for power transmission assets

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or London

Imagine a future where you play a pivotal role in developing our offshore wind farm projects by sourcing our HVDC/HVAC power transmission assets in global markets.

Ørsted

Join us in this role where you’ll develop sourcing strategies for asset projects and project manage sourcing processes in cooperation with a multidisciplinary project team.

You’ll play an important role in:

 • developing sourcing strategies for specific asset project(s) with established risk and opportunity understandings
 • handling commercial project management of the end-to-end sourcing process by coordinating with a multidisciplinary project team
 • setting negotiation strategies and leading intensive commercial and contractual negotiations to achieve the best business results
Ørsted
ENABL A/S
Indkøber med speciale i el-komponenter

ENABL A/S, Hedensted

Hos Enabl i Hedensted vækster vores forretning, og vi har travlt med udvikling, produktion og servicering af udstyr til vindbranchen.

Vi søger en dygtig kollega til en nyoprettet stilling, som skal supportere vores forretningsområde inden for automation. Du skal sikre, at vi altid får indkøbt de bedste produkter – både i forhold til pris, kvalitet og design.

Nogle af dine primære ansvarsområder er:

 • Indkøb til projekter, produktion og service
 • Daglig opfølgning på leverancer
 • Sikre optimering af priser i forbindelse med indkøb
 • Fakturakontrol

Enabl er en virksomhed i kraftig vækst, og der er derfor gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en hverdag sammen med nogle af landets dygtigste teknikere og fagfolk inden for mekanik, plc, el og meget andet.

ENABL A/S
Saint-Gobain Distribution Denmark A/SStrategisk indkøber

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Har du lyst til at arbejde med produktsortiment hos Danmarks største grossist inden for VVS og VA, er du struktureret, og motiveres du af at skabe kommercielle succeser sammen med andre? Så har vi jobbet til dig.

Til vores kategoriafdeling i Brøndby søger vi en strategisk indkøber med reference til Kategorichefen på varme- & klimaområdet. Kategorien omfatter de tekniske VVS-produkter såsom radiatorer, ventiler, kedler, ventilation og varmepumper. Kategorien er i en rivende udvikling med produkter, som er i fokus i relation til både bæredygtighed og grøn omstilling.

Dine primære ansvarsområder og dit fokus vil være rettet mod nedenstående opgaver:

 • Vedligeholdelse og udvikling af produktsortimentet
 • Indfasning og oprettelse af nye produkter
 • Fokus på omsætningshastighed og optimering af varelagre
Evida
Indkøbsassistent til købsaftaler og kontraktstyring

Evida, Viborg

Vil du arbejde med købsaftaler og kontraktstyringssystem i et selskab med en central rolle i Danmarks grønne omstilling?

Evida tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet.

Evida

Dine primære arbejdsopgaver bliver at varetage driften af Evidas kontrakter både i Microsoft D365 (ERP) og RakatX (Kontraktstyring). En del af din opgaveportefølje er derfor opretningen af købsaftaler og leverandørstamdata i Microsoft D365 samt oprettelsen af kontrakterne i RakatX. Hertil vil der være opgaver af administrativ karakter.

Evida
Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
DR-ByenDR Koncernindkøb søger en dygtig konsulent til udbud og strategisk indkøb

DR-Byen, København

Er du skarp til udbud og indkøb? Er du kvalitetsbevidst, resultatorienteret og elsker du at arbejde strategisk og selvstændigt?

Som udbudskonsulent hos os kommer du til at gennemføre konkurrenceudsættelser og udbud, hvor du sammen med forretningen varetager hele processen fra analyse, indkøbsstrategi og selve udbuds­processen til kontraktindgåelse og efterfølgende kontraktstyring.

Opgaverne varierer meget i kompleksitet og omfang og spænder fra store forretningskritiske udbud med forhandling til mere almindelige EU-udbud, annonceringer og mindre anskaffelser.

NOISY MAY
Buyer, Denim

NOISY MAY, Aarhus

Er du en kreativ indkøber, der brænder for produktudvikling og har sans for godt købmandskab og sourcing?

Som vores indkøber er du involveret i udviklingen af vores kollektioner inden for kategorien, og du vil varetage produktionsopfølgning og ordreplacering. Du får en bred kontaktflade både internt i NOISY MAY og eksternt til vores leverandører, som du opbygger og vedligeholder stærke relationer til.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver inkludere:

 • Daglig kontakt med leverandører, salg og konstruktion
 • Produktudvikling samt metervare sourcing
 • Igangsætning, opbygning og oprettelse af nye kollektioner samt involvering i
Arla Foods amba
Net Revenue Management Analyst - Aarhus

Arla Foods amba, Viby J.

Do you have a passion for turning data into actionable insights and are you keen to play a vital role in realizing Arla´s strategies for growth?

As one of our three new NRM Analysts you will join the European NRM Centre of Excellence (CoE) that is accountable for achieving ambitious growth and profitability aspirations across the European Zone.

This is an operational role where you will be involved in rolling out NRM across the markets and developing the tools with senior team members.

Arla Foods amba
Sebra Interiør ApS
Deltidsassistent til udviklingsteam

Sebra Interiør ApS, Esbjerg

Til en nyoprettet stilling søger vi en deltidsassistent (28-30 timer), som har lyst til at arbejde med dansk design og som samtidig hviler i sig selv og den assisterende rolle.

Du kommer til at indgå i vores tværgående udviklingsteam, som består af 3 personer og så dig. Du får snitflade mellem design, indkøb og leverandører med reference til vores produktudvikler, som udover 2 designere også indgår i udviklingsteamet.

OPGAVER & ARBEJDSOMRÅDER

 • Kommunikation med vores leverandører.
 • Oprette og vedligeholde stamdata i vores systemer.
 • Sourcing og opfølgning på sourcing af nye materialer og leverandører (i samarbejde med vores produktudvikler).
Sebra Interiør ApS
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Clever A/S
Vendor Development Manager

Clever A/S, København

Hos Clever arbejder vi på tværs af teams, og du vil derfor få et nært forhold til alle teams. Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem den daglige drift, salg og produktudvikling. Du vil indgå som en del af vores drift og leverandør team.

Som Vendor Manager i Clever er du ansvarlig for at koordinere og drive samarbejdet med udvalgte nøgleleverandører og samarbejdspartnere, som du opbygger en stærk relation til.

Din fornemmeste opgave vil være at sikre leverandørperformance, koordinere og følge op på de drifts- og udviklingsinitiativer, der drives sammen med leverandørerne på tværs af Clevers organisation. Du vil derfor få en bred berøringsflade i Clever fra IT til produktudvikling og salg.

Clever A/S
Ørsted
Contract manager for the delivery of commercial value in Services Procurement

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you implement contract management across entire business areas, delivering commercial value to a wide variety of stakeholders

Join us in this role where you’ll help to build upon our operating model for Contract Management by extending to new business areas. You’ll be part of the Services Procurement area which includes a large portfolio of global contracts in IT and Digital, the full Contingent Workforce scope in Ørsted, Facility Services, P&D, and Training. You’ll handle all commercial issues arising from the contracts, working to get the most value from our supplier relationships.

Ørsted

You’ll be part of the Contract Management and Consultancy Services team within Services Procurement where you, together with your colleagues, will oversee the process of Contract Lifecycle Management.

Ørsted
Sindico Group A/SIndkøbsassistent til vores engrosafdeling

Sindico Group A/S, Ikast

Sindico Group er en koncern med høj vækst, hvor alle medarbejdere hver dag arbejder benhårdt for kunderne, men samtidig gør en dyd ud af godt kollegaskab og sammenhold. Trods et hårdt år for Danmark, har Sindico Group haft forrygende travlt.

Derfor søger vi lige nu en indkøbsassistent til at sikre rettidig levering, samt logistisk håndtering af vores indkøbsordrer.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

 • Opfølgning på rettidig afskibning fra leverandører
 • Håndtering af dokumenter mellem leverandør og speditør
 • Daglig kontakt og bindeled mellem leverandør, speditør, lager og kampagneafdeling.
Kamstrup A/SProcurement Specialist

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you have solid experience with purchasing processes and optimisation of these through data analysis? Are you data driven and good at presenting complicated data in a simple and manageable form? Do you want to have an exciting and a varied workday with a broad contact surface within and outside of the organization?

In the position of Procurement Specialist, you will be responsible for ensuring our cooperation with our suppliers through visualization of data in the form of reports, dashboards, analyses, and improvement activities primarily in Power BI.

Furthermore, you will be responsible for optimising our systems and processes, including forecast systems and S&OP processes. Finally, you will be involved in the negotiation process for logistic agreements and participate actively in the contract negotiations of these.

Carlsberg
Shipping Planner

Carlsberg, Fredericia

Til en nyoprettet stilling i Carlsberg Danmarks warehouse i Fredericia, leder vi efter en shipping planlægger til at håndtere eksportflowet af vores produkter. Lyder det som noget for dig, så læs videre her..

Carlsberg Breweries A/S

Du får ansvaret for at sikre det mest optimale eksportflow af vores produkter. Du bliver en del af et team af dygtige specialister med egne ansvarsområder – og du bliver dermed også specialisten på netop dit område. Rollen er nyoprettet, hvilket giver dig gode muligheder for skabe rollen i samarbejde med din leder og med afsæt i de opgaver, der ligger i den.

Du får her et udfordrende og selvstændigt job, hvor du har stor indflydelse på din hverdag og hvor den primære opgave er at disponere og planlægge vores eksport flow.

Carlsberg
ITW Performance Polymers ApS
Buyer/Planner

ITW Performance Polymers ApS, Aalborg

Responsible for the analysis and planning of the daily production of cementitious products in our Aalborg Denmark facility, including, inventory management, stocktaking, organization and procurement of raw materials and commodities necessary for the production process.

Principle responsibilities:

 • Responsibility for the analysis and planning of the daily production schedule, including facilitation of optimal production planning, availability of raw materials and inventory management.
 • Ensure that incoming customer orders are planned and handled in co-operation with Production, Warehouse and Customer Service departments.
 • Ensure close follow up on the status of production processes and daily corrections as necessary, including changeover times, inventory statements, delays of raw material deliveries and production flow.
Ørsted
Lead procurement manager

Ørsted, Gentofte, London or Skærbæk

Imagine a future where you’re part a dynamic team of highly experienced colleagues that manages contracts for our projects in the United Kingdom and North America

Join us in this role where you’ll form part of an EPC Project Management team for one of our major offshore wind projects in the US. You’ll spearhead the overall contract management efforts of the project and influence significant project decisions throughout its duration.

Ørsted

You’ll be part of Execution Contract Management – UK & NA where you, together with your colleagues, will form part of a team that manages contracts for our projects in the United Kingdom or North America. Our team consists of highly experienced colleagues and is characterised by trust and team spirit.

Ørsted
KeinickeFabrikschef
der vil være med til at skabe fremtiden

Keinicke søger for Triarca A/S i Hornsyld

Forestil dig at din vigtigste opgave er at være med til at skabe virksomhedens fundament for fremtidige muligheder, markeder, produkter. Som Fabrikschef bliver du den centrale skikkelse i virksomhedens strategiske styrkelse af produktion og Supply Chain og det er dig, der bærer kendskab til fremtidens fabrik ind i organisationen.

Markedet for vore løsninger er i vækst grundet den stigende digitalisering og elektrificering; grundet grøn energi - og vi har ambitioner om yderligere vækst i Europa. I den forbindelse har vi behov for en betydelig styrkelse af vores up-stream Supply Chain-funktion og søger derfor en erfaren Fabrikschef med en stærk lederprofil og med stærke eksekveringsevner.

Du bliver overordnet ansvarlig for at drive, optimere og udvikle virksomhedens Supply Chain, således at Triarca A/S er klar til den vækst, som den fremtidige strategi lægger op til.

Keinicke
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Advanced Procurement Engineer - Blades and Composite materials

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande or Hamburg

As an Advanced Procurement Engineer you will represent the Procurement function in the development of new wind turbines from the concept phase until the turbine is ready for serial production.

Siemens Gamesa You will ensure that our suppliers are involved early in the components development and will also work closely with the internal engineering teams where you will be the voice of suppliers and procurement. In this role, you will also…

 • Actively contribute to the product development/manufacturing process as well as implements cost reduction measures.
 • Closely align with R&D community.
 • Include suppliers and contribute to cost-benefit analysis workshops, innovation workshops and concept competitions with key suppliers in order to concentrate on the key functions of the components/projects.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Adsbøll Entreprise A/STilbudsleder

Adsbøll Entreprise A/S, Kolding

Kunne du tænke dig at komme med på rejsen og få indflydelse helt fra den spirende projektanalyse i Adsbøll Entreprise A/S med udgangspunkt fra vores kontor i Kolding?

Du vil indgå i et dygtigt team med gode kolleger, hvor alle arbejder mod et fælles og kvalitetsbevidst mål. Vi forventer, at du har lysten og evnen til at styre egne tilbudsprojekter og indgå i teamet omkring udviklingsprojekter med tilbudsudarbejdelse og kalkulation af større byggeprojekter samt det efterfølgende indkøb.

Du finder stor motivation i at arbejde selvstændigt, og samtidigt er det vigtigt for dig at arbejde i et team, hvor support, sparring og samarbejde er altafgørende.