362 job matcher din søgning 362 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jema Agro A/SWeb Content Manager til vækstvirksomhed

Jema Agro A/S, Bjerringbro

Vi har travlt på JEMA og står netop nu og har brug for en ny kollega. Brænder du for at koordinere og optimere online markedsføring? Har du et digitalt mindset, og er du en stærk formidler? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver del af JEMA og får 48 dygtige og engagerede kollegaer. Du refererer til Jens-Peter Lundgaard, virksomhedens direktør.

Som Web Content Manager indgår du i samarbejde med vores salgsorganisationer på tværs af alle tre forretningsområder. Vi forestiller os, at du har en bred online fundering og arbejder scenevant på tværs af de sociale medier.

Du vil være en aktiv deltager i planlægningen og eksekveringen af vores salgsarbejde på tværs af vores tre forretningsområder. Du vil være ansvarlig for at drive vores digitale kampagner og strategier. Du ville skulle drive, skabe overblik og definere indhold og struktur på tværs af vores hjemmesider og webshops.

Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
Arla Foods amba
Site Admin - Gjesing Mejeri

Arla Foods amba, Skanderborg

Med direkte reference til mejeriets Site Director får du i stillingen som Site Administrator en vigtig rolle i at støtte op om den daglige ledelse.

Din primære opgaver bliver at assistere mejeriets ledelse med en bred vifte af kommunikationsopgaver, hvor du på den måde er med til at få hverdagen til at glide. Du vil få et solidt overblik over sitet, og du kommer til at spille en vigtig rolle i at få vores fantastiske arbejdsplads til at fungere. Mere specifikt vil dine opgaver være:

 • Ansvar for intern kommunikation på sitet
 • Udarbejde præsentationsmateriale, typisk i PowerPoint
 • Daglig support til Site ledergruppen og Site Director
Arla Foods amba
Styrelsen for PatientsikkerhedSoMe-redaktør

Styrelsen for Patientsikkerhed, København

Kan du udvikle og drive vores kommunikation på sociale medier? Har du erfaring og idérigdom til at arbejde med både tekst, grafik og video – så det bliver klart og forståeligt for sundhedspersoner, patienter, borgere og journalister?

Du bliver en del af styrelsens kommunikations- og pressesektion i Ledelsessekretariatet på Islands Brygge. Vi er syv medarbejdere, der arbejder praktisk og strategisk med ekstern og intern kommunikation, pressebetjening, web og sociale medier.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Monitorering og analyse af indhold på sociale medier, som vedrører styrelsens opgaveområde
 • Social Media Manager på Styrelsen for Patientsikkerheds SoMe-profiler, herunder strategiudvikling, monitorering og styring af debatten samt udvikling, produktion og planlægning af indhold
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kommunikationsmedarbejder til afdelingen for strategi, formidling og EU (hr-manager.net)

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Vil du være en del af et ambitiøst kommunikationsteam, der arbejder dedikeret for et mere digitalt sikkert Danmark? Har du viden om cyber- og informationssikkerhed og stærk kommunikationsfaglighed? Kan du netværke og få ting til at ske?

Vi leder efter en kollega, som trives med mange typer af opgaver, og som både er kreativ og opsøgende i sin opgaveløsning. En væsentlig del af vores arbejde indebærer koordination, og kræver gode samarbejdsevner og lyst til at finde løsninger på tværs af vores organisation og i tæt samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere. Centrale opgaver er bl.a.:

 • Udvikling, produktion og vedligehold af indhold til CFCS’ hjemmeside og sociale medier
 • Udarbejdelse og eksekvering af kommunikationsplaner for konkrete projekter og aktiviteter
 • Bidrag til og udarbejdelse af præsentationer, talepapirer, debatoplæg og beredskaber
Center for Offentlig Innovation
Konsulent til research og kommunikation (tidsbegrænset)

Center for Offentlig Innovation, København

Center for Offentlig Innovation søger en kommunikationskonsulent til at varetage selvstændige researchopgaver på et højt fagligt niveau samt en række målrettede opgaver med centerets kommunikation.

Synes du, det er spændende at arbejde med research og kommunikation, og brænder du for udviklingen af den offentlige sektor? Så er det dig, vi står og mangler til en konsulentstilling snarest muligt.

Du vil i samarbejde med centerets kommunikationsansvarlige og øvrige medarbejdere skulle:

 • rådgive i og hjælpe centerets ansatte med at få delt erfaringer og viden med relevante målgrupper via relevante kanaler
 • bidrage til videreudvikling og vedligeholdelse af coi.dk samt nyhedsbrev, herunder opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
 • styre mødetilrettelæggelse og -afvikling for hele centeret
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Digitaliseringsstyrelsen
ePresse- og kommunikationsmedarbejder

Digitaliseringsstyrelsen, København

Har du politisk tæft, erfaring med pressehåndtering og sociale medier, og motiveres du af at bidrage til udviklingen af det digitale offentlige Danmark? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som presse- og kommunikationsmedarbejder i Digitaliseringsstyrelsen.

Det vil være din opgave, sammen med styrelsens pressechef og husets fagkontorer, at varetage dette arbejde.

Samtidig ønsker vi i styrelsen at styrke vores arbejde med de sociale medier, og vi søger derfor en kollega, som både har interesse for og erfaring med at arbejde professionelt med sociale medier, og som vil kunne påtage sig rollen som central koordinator på styrelsens forskellige sociale medier.

Athenas ApSSpeaker Relations Coordinator

Athenas ApS, Odense

Athenas ApS, Danmarks største foredragsbureau, søger en Speaker Relations Coordinator til at varetage den daglige kontakt til Athenas DK’s foredragsholdere med fokus på at styrke og udvikle samarbejdet.

Du får en central funktion i virksomheden som bindeled mellem salgsafdelingen og eksterne interessenter såsom foredragsholdere og øvrige samarbejdspartnere på det danske marked, og du får en bred kontaktflade internt i organisationen og eksternt – både som led i den daglige drift og i den strategiske udvikling af samarbejdsaftaler.

DINE ARBEJDSOPGAVER VIL VÆRE:

 • Daglig kontakt til foredragsholdere i tæt samarbejde med salgsafdelingen, som led i salgsprocessen
 • Yde service og give faglig sparring med henblik på styrkelse af samarbejdsrelationen
Politiets EfterretningstjenesteInformationsspecialist til PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Kan du finde nålen i høstakken på internettet?

Vi tilbyder en central rolle som informationsspecialist i Sektionen for Open Source Intelligence (OSINT) i PET. I OSINT-sektionen indsamler og bearbejder vi information fra internettet og fra andre kilder. Vi arbejder tæt sammen med analytikere og efterforskere, som bruger vores resultater i analyser og andre efterretningsprodukter.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver hvor du som informationsspecialist har ansvaret for at levere information til PET’s operationer:

 • Du er onlinedetektiv, og du graver dybt på internettet, som er din primære kilde.
 • Som informationsspecialist skal du også bruge dine evner til at finde informationer i politiets systemer og andre lukkede kilder.
AFA JCDecaux A/SSenior Insights Consultant til Danmarks største udbyder af outdoorreklamer

AFA JCDecaux A/S, København

Har du lyst og mod på at arbejde hos en markedsleder? Og har du mod på, gennem et tæt og konstruktivt parløb med Head of Analysis, at være med til at sætte standarden for kommercielle analyser og indsigter til brug i mediebranchen?

Som Senior Insights Consultant i afdelingen Analysis & Insights bliver du del af en succesfuld kommerciel organisation og en fascinerende medieverden. Gennem dit arbejde med en bred palette af analyser, vil du få en dyb indsigt i medie- og bureauverdenen ned gennem kommunikationstragten.

Udover flere eksisterende analyseformer, der skal videreudvikles, er der en række nye analyseprojekter på tegnebrættet, som du skal være med at forme i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

TDC NETSenior Sustainability Consultant

TDC NET, Copenhagen

The role as Senior Sustainability Consultant will be responsible for the sustainability reporting strategy including ESG questionnaires, annual reports, and external and internal communication in relation to strategy, targets and performance on Sustainability.

The role includes developing and organising the reporting strategy, the materiality process, and developing topic-specific programmes that contribute to our sustainability agenda going forward. These programmes include developing a strategy for our social responsibility partnerships ensuring a solid connection to our values in TDC NET.

Other key responsibilities:

 • Develop and organise reporting strategy and roadmap
 • Develop and implement our social responsibility partnership strategy
 • Conduct analysis and identify initiatives to enable us to deliver on our sustainability targets and aspirations
Firtal Web A/S
SEO Manager

Firtal Web A/S, Lystrup

Vi har brug for et nyt medlem af Firtal-familien, som vil med på vores ambitiøse vækstrejse! Du tænker SEO på et taktisk og strategisk niveau og har en proven record af resultater. Du arbejder analytisk og er god til at prioritere og strukturere dit arbejde. Du stræber efter at blive bedre hver dag - både personligt og fagligt.

Med andre ord: vi søger en SEO Manager til at eksekvere og videreudvikle vores SEO Framework til vores portfolio af succesfulde webshops. Er det dig? Så glæder vi os til at læse din ansøgning.

Vi forventer, at du har en bred, men også dybdegående viden inden for generel SEO, best practice, do’s and don’ts. Din vigtigste opgave bliver at skabe synlighed, trafik og profit på alle vores sites og være på forkant med trends og algoritme opdateringer.

Firtal Web A/S
Toftild Alternativt Hår ApSSoMe-ansvarlig

Toftild Alternativt Hår ApS, Aalborg

Til at sikre udviklingen på vores sociale medier, søger vi nu en kreativ SoMe-ansvarlig.

Elsker du at lave content til de sociale medier, og vil du gerne bruge dine talenter i en veletableret virksomhed? Kan du lave meningsfuldt indhold, der også kan øge salg og bookinger? Og er du skarp til video og billeder? Så er du måske den kollega, vi søger.

Du får en central rolle, hvor du med reference til virksomhedens ejer og direktør – og i samarbejde med en digital marketingkollega – får ansvaret for følgende opgaver.

 • Lave visuelt content til vores sociale medier Facebook, Instagram og LinkedIn
 • Producere videoer til vores YouTube-kanal og til vores SoMe-kanaler
 • Ansvar for Facebook Ads, med udarbejdelse af annoncer og kampagner på de sociale platforme i tæt samarbejde med din marketingkollega
 • Idegenere og planlægge SoMe-aktiviteter
Vibholm guld og sølv ApSPACKSHOTS FOTOGRAF

Vibholm guld og sølv ApS, Aarhus

Er du en dygtig fotograf med en solid og alsidig baggrund? Brænder du for at skabe smukke packshots og product-on-model billeder, der er med til at præge identiteten for Vibholm guld og sølv? Så er det lige dig, vi mangler.

Som fotograf i Vibholm, er du medansvarlig for at sikre en høj kvalitet på vores fotomateriale. Din primære opgave vil være at skyde kampagne- og produktbilleder til vores webshop, butikker, B2C kataloger og online salgskanaler.

Der vil være dage med rutineprægede opgaver, hvor der skal skydes mange pack shots, men også kreative dage med opgaver som still-life (video), model- og kampagneskydninger og meget mere

LACTALIS DANMARK A/S
Junior Brand Manager

LACTALIS DANMARK A/S, Skævinge

Som Junior Brand Manager bliver du en del af en dynamisk marketingafdeling, der varetager opbygningen af Lactalis’ globale brands Président, Galbani, Salakis og Stay Strong i Danmark, Norge og Finland. Du får mulighed for at arbejde med alle marketingdiscipliner fra strategi, kategori, koncept, innovation- og emballageudvikling til konkrete medie- og brandplaner samt eksekvering i butik.

Du kan forvente, at …

 • Få selvstændigt ansvar for udvikling af udvalgte brands og eksekveringen af marketing aktiviteter
 • Få et tæt samarbejde med den kommercielle afdeling
 • Få stor international berøringsflade
LACTALIS DANMARK A/S
Dagrofa aps
Erfaren kommunikationspartner til spændende fødevarekoncern

Dagrofa aps, Ishøj

Kan du arbejde strategisk, rådgive i både intern og ekstern kommunikation samtidig med, at du er ferm til at eksekvere og tænke proaktivt?

Vi udvider i Koncernkommunikation og søger derfor en kollega, som til dagligt skal håndtere kommunikation i Dagrofa Foodservice. Koncernkommunikation har ansvar for intern og ekstern kommunikation i hele koncernen samt Public Affairs.

Vi søger en kommunikationspartner, som til dagligt skal sidde i vores datterselskab i Ishøj, og som blandt andet skal medvirke til at styrke Dagrofa Foodservice som brand, få de gode historier i Dagrofa Foodservice fortalt og sikre, at der bliver kommunikeret til medarbejderne i Dagrofa Foodservice.

Du skal have erfaring med at lede projekter, udarbejde strategier og eksekvere. Du er vant til pressehåndtering, PR-opgaver, strategisk kommunikation samt rådgivning i kommunikationssager– også når det er svært.

Dagrofa aps
KPMG P/S
Grafisk designer og kreativ konsulent til Markets & Communication

KPMG P/S, København

Tænker du kreativitet og design ind i alt, hvad du gør, og har du lyst til at fordybe dig i arbejdet med at påvirke et brands udtryk og kreative image? Så er det dig, vi har brug for i Markets hos KPMG Danmark.

KPMG P/S

Vi er et team fyldt med skarpe kompetencer inden for digital markedsføring, kommunikation, events og meget mere, men vi mangler dig, der kan hjælpe os med at nå det næste niveau inden for vores design og visuelle udtryk.

En typisk uge vil være meget varierende, og du skal derfor trives i en omskiftelig hverdag, hvor ikke to dage er ens.

KPMG P/S
KeinickeMarketingchef der mestrer både overblik og handlekraft

Keinicke søger for Triarca A/S i Hornsyld

Drømmer du om at løfte markedsføringen til et andet niveau i en eksportorienteret virksomhed med ambitioner om yderligere vækst i Europa?

Er du typen der både udarbejder marketing og markedsføringsstrategien og holder af at eksekvere den selv i samarbejde med eksterne specialister?

Kan du se dig selv som centrum for at opbygge en marketingfunktion og få den integreret i organisationen?

Så er det dig vi leder efter!

Markedet for vore løsninger er i vækst og vi har både ambitioner og ressourcer til at udnytte dette på eksisterende og nye markeder i Europa. En betydelig styrkelse af vor marketingfunktion er i denne forbindelse et helt centralt element og vi leder derfor efter en Marketingchef med fokus på udvikling og forandring med reference til vores Head of Strategy and Business Development.

Keinicke
Grundfos A/S
Senior Public Affairs Advisor

Grundfos A/S, Bjerringbro

We are looking for a highly motivated and driven public affairs professional for our global public affairs team. Our purpose is to pioneer solutions to the worlds water and climate challenges and improve the lives of people. Our ambition is to become a trusted and relevant partner for key global decision-makers, industry and thought-leaders, contributing to a more sustainable future.

Grundfos Grundfos is a purpose-driven company and you will get an important role supporting in strengthening our impact in the water and climate challenges.

As our new Senior Public Affairs Advisor you will be responsible for driving an efficient way of working with our important agendas in close cooperation with the Head of Group Public Affairs, preparing our group management for external engagement and supporting our country presidents across our most important markets.

Grundfos A/S