603 job matcher din søgning 603 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Børns Vilkår
Digital Integrations Specialist

Børns Vilkår, Valby

Vi har lige nu behov for at styrke og supplere vores team af digitale projektledere med en dygtig digital integrationsspecialist, som vil får mulighed for at sætte et solidt fingeraftryk på en række digitale projekter på tværs af organisationen, samt bidrage til en styrkelse af vores eksisterende infrastruktur.

Dine primære opgaver vil være:

 • Agere som integrationsspecialist inden for Børns Vilkårs interne og eksterne systemintegrationer
 • Deltage i udviklingsarbejde og projekter, der er relevante for Børns Vilkårs digitale udvikling
 • Fungere som bindeled mellem kunden (systemejer), forretningen og back-office (IT-teamet)
Børns Vilkår
Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
Copytec Office Solutions ApS
Servicetekniker til printere og 3D-printere

Copytec Office Solutions ApS

Er du printertekniker med mod på at lære nyt? Har du teknisk forståelse og indsigt, og vil du gerne arbejde med fremtidens teknologi? Så vil vi gerne høre fra dig!

Copytec tilbyder:

 • Et spændende job i en ung virksomhed i god vækst.
 • En hverdag præget af selvstændighed – du kan planlægge selv.
 • Copytec er en virksomhed, der leverer branchens bedste service – det bliver du en del af.

Som servicetekniker hos Copytec vil du opleve alle fordelene ved at arbejde i en mindre virksomhed. Tonen er særdeles uformel, og der er ikke langt fra tanke til handling. Dit arbejde vil være installation, vedligeholdelse og drift af vores kunders multifunktionsmaskiner, scannere, plottere og printere, men sideløbende med dette vil du også komme til at arbejde med 3D-print som efterhånden vil blive en stor del af din hverdag. Arbejdet foregår for det meste hos vore kunder i Østjylland.

Kemp & Lauritzen A/S
DAS-tekniker – Kommunikationstekniker - tag din faglighed til nye højder

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

Til Kemp & Lauritzen-Ncore, med base i Albertslund, søger vi til snarlig tiltrædelse fagligt dygtige og velkvalificeret teknikere.

Kemp & Lauritzen

Vi leder efter dygtige kolleger, der ligesom os mener, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde – og synes, det er sjovest når man leverer noget, der er i orden og fungerer.

Vi forventer, at du har kendskab / erfaring med én eller flere af følgende arbejdsopgaver:

 • Fiber, PDS og Coax i forbindelse med installation af indendørs mobildækning
 • Testudstyr i forbindelse med test af Coax installation, VSWR, DTF, PIM etc.
 • Erfaring med IT, office pakken, samt programmer til testudstyr
Kemp & Lauritzen A/S
Mercedes-Benz CPH
Business Application Specialist

Mercedes-Benz CPH, Søborg

Brænder du for at bygge bro mellem lokale forretninger og IT-afdelingen, i forhold til implementering, trouble shooting og udvikling af de applikationer og data-interfaces der anvendes dagligt? Så er du måske vores nye kollega!

Som en del af vores lokale organisation skal du fungere som hands-on-ekspert i IT-applikationer og data-interfaces, og i samarbejde med koncernens IT-afdeling og eksterne samarbejdspartnere, kunne forbedre performance og optimere udnyttelsen af de IT-applikationer, der dagligt anvendes i forretningen.

Som lokal forankret Business Application Specialist, skal du have en god forretningsforståelse. Du skal kunne repræsentere forretningen i forhold til koncernens udvikling af eksisterende IT-applikationer samt udrulning af nye, så der sikres en effektiv daglig drift og i sidste ende en god kundeoplevelse.

MondelezSales & System Supporter

Mondelez, Brøndby

Som Salgs & System Supporter bliver dine hovedansvarsområder at være key-user på vores salgssystem samt generel supportering af vores sælgere, som kører rundt og besøger butikkerne hver dag. Dette medfører en bred palette af opgaver lige fra teknisk forståelse af systemet, tests, oprettelse af tickets, når der er systemfejl, dialog med eksterne support partnere såvel som træning af nye sælgere, udarbejdelse af statistikker, analysering af tal samt administrative opgaver. Du vil være medansvarlig for forskellige salgssystemer og skal være dygtig til Excel for at vedligeholde forskellige excel-filer, der hjælper den danske salgsorganisation.

Nødvendig erfaring

 • Det er en fordel, hvis du har arbejdet i en lignende support rolle, men det er ikke et krav
 • Hvis du har erfaring fra detailbranchen (gerne FMCG), så vil dette ligeså være en fordel
JYSK
IT Operations Support Specialist

JYSK, Brabrand

JYSK is continuing our global growth, and one of the primary tasks of the IT department is to support the continued expansion. We are going full speed ahead on the implementation of new solutions, enhancements to existing solutions and integration of new countries. To ensure that we will continue to be able to offer the best possible support for the entire organization we are looking for a talented and ambitious IT Operations Support Specialist.

JYSK

Working from our head office in Aarhus, you will be part of our newly formed IT Operations 3rd Line Support Team of five people located in three different locations. The team will help support all 28 countries in JYSK, and has the overall responsibility to solve IT tasks not being solved by the 1st and 2nd line support. The work will usually consist of help solving one to one tasks, identify larger issues and support the entire IT Operations and Security department.

JYSK
Københavns KommuneDigitaliseringskonsulenter til Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

Vil du være med til at sætte nye standarder for digitaliseringen i landets største kommune? Og motiveres du af at skabe gode, digitale løsninger, der er til gavn for borgere, erhvervsliv og medarbejdere?

Så kan du være med til at gøre København til en udviklende og eftertragtet by at bo i. Vi søger to digitaliseringskonsulenter til den centrale digitaliseringsenhed i Teknik- og Miljøforvaltningen i København.

Vi er en velfungerende digitaliseringsenhed med mange stærke profiler, som nyder godt af gensidig inspiration og godt sammenhold. Det fælles udgangspunkt er en naturlig og vedvarende interesse for nye teknologier, og for hvordan digitalisering kan skabe forretningsværdi i en forvaltning med mange spændende dagsordener.

NetDesignKonsulentchef NetDesign

NetDesign, København

NetDesign søger en konsulentchef til vores Secure Digital Infrastructure (SDI) team i øst.

De primære kunder er store danske private og offentlige kunder og mange af løsningerne er samfundskritiske. Vi favner både dyb teknisk viden og kan rådgive kunden om hvordan de kan løse deres forretningsudfordringer ved brug af teknologi.

Fakta om jobbet:

 • Ansvar for et team bestående af 17 super dygtige netværks- og sikkerhedskonsulenter
 • Bliver en del af konsulentchefteamet, sammen med fem andre chefkolleger
Bygningsstyrelsen
It-systemansvarlig til drift, support og udvikling af styrelsens systemportefølje

Bygningsstyrelsen, København

Brænder du for at være lige der mellem it og kerneopgaverne, hvor din og teamets succes handler om at lykkes i samarbejdet med interne og eksterne samarbejdspartnere og finde de optimale løsninger? Så har vi stillingen til dig.

Bygningsstyrelsen

Som Bygningsstyrelsens it-systemansvarlig kommer du til at være en del af et it-team, som hver dag arbejder målrettet for at understøtte vores organisation og kerneopgaverne bedst muligt. Dit ansvar vil være inden for lejestyring og facility management, som er to helt centrale områder for Bygningsstyrelsens virke.

Din professionelle udvikling er vigtig for os, og derfor ønsker vi at bidrage til, at du løbende kan bygge videre på dine kompetencer. Det er både ved at varetage nye ansvarsområder og gennem videreuddannelse.

Københavns KommuneIT-specialist til Koncern IT

Københavns Kommune

Brænder du for at arbejde i et team, hvor du er med til at sikre, at vores server-stak både er klippestabilt og bliver klar til fremtiden med Cloud? Har du mod på at kaste dig over nye projekter, og vil du være med til at præge områdets fremtid, som går nye udfordringer og forandringer i møde? Så er du måske vores nye IT-specialist.

Hos Netværksdrift og Datacenter i Københavns Kommune, Koncern IT, søger vi en IT-specialist, som har lyst til at udvikle og drifte vores servere, storage, VMware og backup.

Koncern IT’s infrastrukturteam driver hele Københavns Kommunes fælles, administrative IT-platform, lige fra netværk og hardware til virtuelle miljøer og systemsoftware. Du kommer til at tage vores core netværk med ind i en spændende fremtid.

Unit it
Cloud Solution Architect

Unit it, Glostrup

Du kommer til at indgå i Unit IT’s Cloud Center of Excellence team og rapporterer til teamlederen.

Som Cloud Solution Architect er du med til at drive salg, rådgivning, design, arkitektur, projektledelse og implementering af klassiske infrastruktur løsninger og moderne cloud løsninger til gavn for virksomhedens mange kunder.

Dine arbejdsopgaver er bl.a. følgende:

 • Bidrage aktivt til den fortsat udvikling af "Cloud", herunder processer, teknologi og værktøjer
 • Bidrage aktivt til hvorledes virksomheden bedst udnytter muligheder i cloud på en sikker og standardiseret måde, herunder udvikling og beskrivelse af nye services, inklusive mulighed for automatisk dataopsamling til fakturering
 • Deltage i møder med kunder, lytte til og analysere deres behov. På basis heraf lave arkitektur/design på ny løsning. Agere kundens trusted advisor
Unit it
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

MercantecUnderviser med pædagogisk flair og viden om programmering søges til data-uddannelserne

Mercantec, Viborg

Vi søger endnu en underviser til teamet omkring datauddannelserne på Mercantec (datateknik og IT-support). Du bliver en del af et fantastisk team med 11 gode kolleger, hvor din primære undervisningsrolle bliver forankret i vores aktiviteter rettet mod grundskolelever samt på datauddannelsernes grundforløb.

Det vigtigste i rollen er derfor, at du har oprigtigt interesse i at arbejde med og gennem unge mennesker, og at du formår at forklare komplekse sammenhænge i et klart og let forståeligt sprog. Du brænder for teknik og programmering, men du behøver ikke være skarp på alle fagområder for at lykkes i stillingen.

ALSTOM Transport Danmark A/S
Maintenance Attendant

ALSTOM Transport Danmark A/S, Copenhagen

We are now looking for a Maintenance Attendant to support our team in Copenhagen, Denmark. The Maintenance Attendant will be part of a team covering a 24 hours/days service desk located at the Traffic Control Centre near Dybbølsbro train station.

Main tasks and responsibilities:

 • To monitor the diagnostic system which is receiving information on the health status of Alstom Trackside Signalling System.
 • To be the focal point collecting information about possible failures occurring on the Trackside Signalling System.
 • To be the interface with the costumers Infrastructure Coordinator in order to report failures and organize on filed intervention.
ALSTOM Transport Danmark A/S
Ørsted
Senior or Lead Infrastructure cloud architect

Ørsted, Gentofte or Warsaw

Imagine a future where you design and document a coherent infrastructure architecture for our growing business

Join us in this role where you’ll design and document the infrastructure cloud solutions in the company’s global infrastructure landscape. You’ll help to identify cloud architecture patterns, design blueprints, guidelines, and solution diagrams, all of which you’ll communicate to your relevant stakeholders.

Ørsted

You’ll be part of our Architecture & Technology product team where you, together with your colleagues, will operate through an agile delivery organisation in the SAFe framework. This community consists of 90+ architects working with the business to ensure great cohesion and establish a platform for high-quality knowledge sharing.

Ørsted
Den Jyske Kontrolcentral A/S
KUNDESERVICEMEDARBEJDER TIL KONTROLCENTRAL - AFTEN/NATHOLD

Den Jyske Kontrolcentral A/S, Esbjerg

Har du erfaring med natarbejde og gerne kundeservice? Trives du i en rolle hvor du med mange bolde i luften skaber gode kundeoplevelser? Og har du naturligt flair for at navigere mellem flere IT-systemer? Så kan du måske være vores nye kollega.

Som Kundeservicemedarbejder på kontrolcentralen arbejder du med:

 • Overvågning af alarmsystemer
 • Besvarelse af telefonopkald
 • Overvågning af live video
 • Kontakt til vagt og politi
 • Generel kundeservice over telefonen
Columbus A/S
Incident Manager

Columbus A/S, Ballerup

Vil du skabe en karriere i en international virksomhed, der er blandt de største og bedste spillere på markedet for ERP-systemer? Vil du have en central rolle med højeste prioritet for forretningen, og er du klar til at få stor indflydelse på vores incident management-strategi? Og kan du se dig selv i en performancekultur med solide karrieremuligheder?

Columbus A/S

Dine opgaver inkluderer at:

 • følge op på indkomne incidents fra kunder, så de bliver håndteret iht. vores aftaler og service delivery agreements
 • administrere major incident-processen og drive den ud fra en defineret proces
 • bistå og sparre med service delivery managers omkring kunders incidents
 • sikre, at systemet fungerer som ønsket og dækker de nye og ændrede behov
Columbus A/S
Q8 Danmark A/SDigital Experience Platform Owner til Q8 Danmark

Q8 Danmark A/S, København eller Stockholm

Vi leder netop nu efter en erfaren Experience Platform Owner, der vil hjælpe os med at tage ejerskabet over vores nye, digitale platform og opbygge platformen til al fremtidig eCommerce og onlineindhold i både Sverige og Danmark.

Platformen er endnu ikke etableret, så det er dig, der kommer til at designe og bygger platformen fra bunden, sammen med vores arkitektur team og vores leverandører.

Du kommer enten til at arbejde fra vores kontor i Stockholm eller fra vores kontor i København. Du vil rapportere direkte til Head of Digital Common Platforms.

Et centralt element for succes i Platform Owner rollen er at udvikle og vedligeholde stærke relationer til vores Product Owners på de forskellige områder, såvel som vores partnere og relaterede leverandører. Interessenter vil også omfatte områder fra vores sikkerhedsafdeling samt forretningsinteressenter.

Udlændinge- og IntegrationsministerietEr spændingsfeltet mellem forretning og informationssikkerhed lige noget for dig?

Udlændinge- og Integrationsministeriet, København

Udlændinge- og Integrationsministeriet søger en fuldmægtig til Koncern It med interesse for GDPR og informationssikkerhed. Lyder det interessant? Så er du måske vores nye medarbejder.

Du bliver en del af et sikkerhedsteam på fire medarbejdere, som er ansvarlige for udvikling af informationssikkerheden i Departementet. Du kommer til at indgå i det løbende arbejde med informationssikkerhed (modenhedsmålinger, review af politikgrundlag, ledelsesafrapportering osv.), ligesom du bliver tillkoblet forskellige udviklingsopgaver med fokus på informationssikkerhed og cybersikkerhed.

Som vores nye medarbejder skal du kunne begå dig i spændingsfeltet mellem forretningen og behovet for smidige arbejdsgange, samtidig med at du skal sikre en høj sikkerhed omkring data. Der skal tænkes i brugbare og sikre løsninger på samme tid.