506 job matcher din søgning 506 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Senior Business Analyst

Jobindex A/S søger for Københavns Lufthavne A/S i Kastrup

Leder du efter en rolle, som har den helt rette kombination af business controlling og finansiel analyse? Og vil du være med til at forsyne os med de værdifulde analyser og anbefalinger, som vi træffer beslutninger ud fra?

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • udforme kommercielle og finansielle analyser og dertilhørende præsentationsmateriale af dine resultater
 • deltage i månedsluk, hvor du bl.a. forklarer den økonomiske udvikling i et kommercielt perspektiv
 • drive finansielle projekter og udarbejder business cases.

Bliv klogere på jobbet og søg her.

Jobindex A/S
Gem
NykreditPrivatrådgiver med bankerfaring til Center Viborg

Nykredit

Vil du være med til at gøre livet bedre for boligejerne, og kan du yde kvalificeret rådgivning? Kan du håndtere din egen kundeportefølje og sammensætte netop de finansielle løsninger, der hjælper til at få den enkelte kundes drømme til at gå i opfyldelse?

Som privatrådgiver skal du være i stand til at yde kompleks og velfunderet rådgivning med særligt fokus på områderne pension, investering og formue. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med og kombineret med din høje faglighed, formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Ydermere gør din faglige erfaring, at du er i stand til at identificere muligheder og løsninger, der er ud over det sædvanlige – særligt i forbindelse med de større og mere komplekse kundeforhold.

A/S Global Risk Management Ltd.Back Office Specialist

A/S Global Risk Management Ltd., Middelfart

Would you like to become part of a strong professional team in an international company? Do you find motivation in running Back Office Processes as part of a Team, and do you also possess the analytical skill to participate in/drive the development of Back Office Processes, working closely together with Teams and Stakeholders? Then you could become our new Back Office Specialist.

You will be part of the Back Office/Finance Team and work closely together with other players such as the sales teams, Middle-Office team and IT department.

You will play an important role participating in and driving Back Office related development projects/tasks. Your role may incorporate both coordination and in-depth analysis being individual problem solver or part of the performing team.

GF Forsikring
Dygtig forsikringsrådgiver med højt drive - er det dig?

GF Forsikring, Odense

Ser du dig selv blandt de bedste, og vil du være en del af et seriøst salgsteam, hvor vi både når vores salgsmål og har det sjovt?

I GF Forsikring har vi i flere år haft en enestående samarbejdsaftale med benzinselskabet OK, og vi søger en dygtig forsikringsrådgiver til vores salgsteam OK Forsikring.

Din primære arbejdsopgave er salg via telefonmøder med potentielle nye forsikringskunder. Din kalender vil udover dine egne bookingaktiviteter, blive suppleret af vores mødebookere i afdelingen. Derudover tager du dig også af indgående telefoner. Det er din opgave at sikre salget via en solid rådgivning, og det er afgørende, at vores kunder får en god kundeoplevelse samtidig med, at vi når vores salgsmål.

GF Forsikring
Danske BankSenior Analyst for Payments in the Data Science

Danske Bank, Høje Taastrup

Do you want to be a part of shaping the future of payment fraud prevention in one of the largest financial institutions in Northern Europe?

Now you have that opportunity - to become part the Data Science, Card & Payment Fraud Prevention (DCP) team in our Fraud Management organisation. We are looking for a Senior Analyst to join the team, which is comprised of dedicated experts, within different areas of expertise. The team is responsible for ensuring an agile high performing fraud detection setup, across account-to-account and mobile payments.

Kleven & Partners Rekruttering ApSKreditmedarbejder til Ringkjøbing Landbobanks hovedkontor

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Ringkjøbing Landbobank

Ringkjøbing Landbobank søger en dygtig kreditmedarbejder (erhverv) til hovedkontoret i Ringkøbing. Din opgave består i at give sparring til bankens filialer og erhvervsrådgivere ift. at skaffe overblik til beslutningsprocessen. Det kan fx være i form af koncernstrukturer, regnskaber, balance mm. – så I sammen kan tage hurtige, men velovervejede beslutninger for at hjælpe bankens erhvervskunder bedst muligt – og hurtigst muligt.

Du skal have erfaring med at analysere erhvervsvirksomheder. Det kan fx være fra revisionsbranchen eller fra den finansielle sektor. Det kan være som revisor, kreditkonsulent eller erhvervsrådgiver.

Copenhagen Search Partners P/SEjendomsregnskabschef

Copenhagen Search Partners P/S søger for PensionDanmark i København

PensionDanmark har en ejendomsportefølje på 25 mia. kr. i danske ejendomme fordelt på kontor, bolig, retail, hotel- og OPP-projekter. Som en del af deres investeringsstrategi, investerer PensionDanmark løbende i nye ejendomsprojekter. Der investeres i færdige ejendomme, ligesom der i stigende grad investeres i udviklingsprojekter. Bæredygtighed er en integreret del af investeringsstrategien.

Som ejendomsregnskabschef hos PensionDanmark får du ansvaret for den regnskabsmæssige behandling af hele ejendomsporteføljen, der omfatter alt fra controlling af ejendomsregnskaber til årsafslutning og selvangivelsesprocessen i samarbejde med intern og ekstern revision. Den daglige drift varetages af en ekstern ejendomsadministrator, og du vil have en bred kontaktflade, der omfatter et tæt samarbejde med ejendomsadministratoren og den interne ejendomsafdeling.

Sydbank
Investeringsrådgiver /-trainee til Esbjerg

Sydbank

Brænder du for at give unikke kundeoplevelser, og er du initiativrig og en god teamplayer, så er jobbet som investeringsrådgiver eller investeringstrainee i Private Banking, område Vestjylland måske det rigtige for dig?

Vi søger en faglig stærk investeringsrådgiver eller en trainee til en uddannelsesstilling, der brænder for at pleje bankens mest formuende kunder samt tiltrække nye.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og behov.

Sydbank
PenSam
PenSam søger en pensionsrådgiver, der kan levere sublime kundeoplevelser

PenSam, Farum

Dit job vil bestå i at rådgive vores kunder enten i forbindelse med, at de indtræder i pensionsordningen, er på vej på pension eller blot har et hurtigt spørgsmål. Du motiveres derfor af at levere den gode kundeoplevelse, og trives med at kunderne giver direkte feedback på deres oplevelse med dig som rådgiver.

Arbejdsopgaverne vil bestå i at servicere og rådgive kunderne på telefonen, både indgående og udgående opkald, og på sigt også via digitale møder.

PenSam
Finanstilsynet
HK-kontroller (25 timer) til Finanstilsynets indberetningsteam

Finanstilsynet, København

Har du lyst til at bidrage til en robust finansiel sektor, så borgere og virksomheder kan sove trygt? Vil du gerne arbejde med kontrol af unikke data og indberetninger fra finansielle virksomheder? Og har du lyst til at være en del af et mindre team, der har en stor og vigtig rolle for Finanstilsynets tilsynsvirksomhed? Så har vi en ledig stilling til dig.

Du skal sammen med 2 engagerede og dygtige kolleger i kontorets indberetningsteam arbejde med den løbende datakontrol og kvalitetssikring af indberetninger til Finanstilsynet, fx fra pengeinstitutter og forsikringsselskaber og andre finansielle virksomheder under Finanstilsynets tilsyn.

I arbejdet vil der være en del dialog, både skriftligt og mundligt med de virksomheder, der indsender indberetningerne, det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og kan udtrykke dig klart i skrift og tale.

Grundfos A/S
C&C FBP, Projects, Analyst (15 month contract)

Grundfos A/S, Bjerringbro

Grundfos is looking for a Credit & Collections Business Partner on a 15 Month Contract The ideal candidate is passionate, driven, efficient and enthusiastic about data.

Grundfos This role requires business acumen, customer focus, and flexibility. Supporting the Global Credit & Collections Leader, this cross-regional, cross-performance unit role will provide strong finance business partnering via credit, collections and dispute development activities.

The ideal candidate will have an education in business, accounting, or finance (BS or UV degree) and several years of experience in credit & collections. You will enjoy a mix of independent and collaborative work while being be self-motivated with a proactive mindset.

Grundfos A/S
Dansk Revision A/S
FINANCIAL CONTROLLER MED ET DIGITALT MINDSET

Dansk Revision A/S, Hadsund

Er du fremtidens financial controller med øje for det digitale? Så bring dine kompe-tencer i spil hos en af lokalområdets bedste arbejdspladser, hvor du får lov at udvikle dig i takt med dine drømme og ønsker til arbejdslivet.

Vi er vores kunders foretrukne rådgiver, og du bliver i din nye rolle en afgørende brik i ønsket om at fortsætte udviklingen sammen med vores kunder, og skabe værdi for netop deres forretning.

Du får frie rammer til at skabe de rette løsninger for, og med vores kunder. Du får mulighed for at præge din egen hverdag, og får ansvar og udfordringer som er tilpasset dine kompetencer.

Dansk Revision A/S
Gem
Tryg Forsikring A/S
Erhvervskunderådgiver

Tryg Forsikring A/S, Aarhus

Vil du være med til at skabe verdensklasse kundeoplevelser for erhvervskunder fra Trygs største partner, og løfte samarbejdet mellem Danmarks største forsikringsselskab og Danmarks største bank til næste niveau? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af et erhvervsteam, som på telefon- og onlinemøder rådgiver og betjener vores samarbejdspartners erhvervskunder indenfor både erhvervs- og privatforsikringer. Det er vigtigt i dialogen med kunderne at have fokus på og respekt for relationen til Trygs partner.

Tryg Forsikring A/S
Jobboozt ApSEjendomsmægler søges til home Horsens

Jobboozt ApS søger for home

Brænder du for salg og gode kunderelationer, så er det måske dig vi er på udkig efter!

Forretningen som har en yderst synlig beliggenhed søger en ny mægler til styrke det nuværende team. Der er travlt og den kommende medarbejder ville blive tilbudt en del leads.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Fremvisninger
 • Vurderinger
 • Kommissioneringer

Vi forestiller os, at du:

 • HAR brancheerfaring og kommer fra en lignende stilling, ellers kommer du fra den finansielle verden
 • er uddannet Ejendomsmægler, dog ikke et must.
 • har lokalkendskab, dvs. bosiddende eller opvokset i Horsens kommune
Jobboozt ApS
Danske BankSenior Specialist for Regulatory Outsourcing

Danske Bank, Høje Taastrup

Do you have great analytical and stakeholder management skills and are you able to put these into play when working in a complex stakeholder landscape with business areas, senior management, vendors and authorities? Then, we have an interesting job for you.

As a Senior Specialist on Outsourcing governance, risk and compliance, you act as an expert on outsourcing framework and processes ensuring that the framework and processes are in line with regulatory expectations, market specific regulations and guidance. This includes developing policies, procedures, tools and templates.

Danske BankSenior Compliance Oversight Assessments Officer (Prudential regulations)

Danske Bank, København

Som medarbejder i Compliance Oversight Assessments er din primære opgave at vurdere, hvordan kontrolfunktionerne i Danske Bank håndterer de specifikke compliancekrav. Dette gør du ved at bruge dine analytiske evner, faglige indsigt og den ekspertviden, du har oparbejdet igennem din karriere.

Dine arbejdsopgaver indbefatter bl.a.:

 • Hjælpe og supportere med at udarbejde rapporter til senior-ledelsesniveau med ansvar for hvert deres risikoområde.
 • Samarbejde med Group Legal og andre relevante kontrolfunktioner for at forstå de specifikke krav, som gør sig gældende for hvert risikoområde.
 • Støtte op om ad hoc-opgaver samt aktiviteter, der kan opstå: Eksempelvis rapportering, projekter, regulatoriske forhold, teamadministration m.m.
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Sparekassen Sjælland-Fyn
Kunderådgiver til Roskilde

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Du bliver en del af vores afdeling i Roskilde som består af 13 medarbejdere. Afdelingen har både private og erhvervskunder og ligger i et interessant forretningsområde.

Du får ansvar for en attraktiv kundeportefølje som primært består af privatkunder og mindre erhvervskunder. Vi har et stærkt fokus på den gode kundeoplevelse og rollen som professionel sparringspartner. Derfor er du også proaktiv og opsøgende over for nye og bestående kunder, der kan have gavn af gode økonomiske løsninger, fx som følge af ændringer i markedet eller privatlivet.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Sparekassen Sjælland-Fyn
Kunderådgiver til Køge

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Du bliver en del af vores afdeling i Køge, som består af 13 medarbejdere. Afdelingen har både private og erhvervskunder og ligger i et interessant forretningsområde.

Du får ansvar for en attraktiv kundeportefølje som primært består af privatkunder og mindre erhvervskunder. Vi har et stærkt fokus på den gode kundeoplevelse og rollen som professionel sparringspartner. Derfor er du også proaktiv og opsøgende over for nye og bestående kunder, der kan have gavn af gode økonomiske løsninger, fx som følge af ændringer i markedet eller privatlivet.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Obton A/S
Projektkoordinator

Obton A/S, Aarhus

Mestrer du at få alle ender til at mødes, og kan du holde overblik over mange opgaver på samme tid? Så grib denne unikke mulighed, og sæt både din finansielle og økonomiske forståelse og dit store struktur-gen i spil.

Koncenton A/S

Du får 50 kolleger i vores Company Management-afdeling i ind- og udland, hvor vi bl.a. har et tæt samarbejde med vores indkøbsafdeling. I afdelingen er vi opdelt efter lande, og her får du ansvar for dine egne selskaber (solcelleparker). Det bliver din fornemmeste opgave at drive alle selskaberne inden for den aftalte økonomiske ramme og sikre, at alle kontraktuelle forpligtelser bliver opfyldt – herunder bankforpligtelser, forsikringskontrakter m.m.

Obton A/S