497 job matcher din søgning 497 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Solrød KommuneDansk- og engelsklærer til 10Solrød? Ja, tak! Engageret og relationskompetent? Ja, tak!

Solrød Kommune

10Solrød er et 10. klassecenter, hvor ca. 160 unge vælger at bruge et år af 160 forskellige årsager. 10Solrød er et kreativt læringsfællesskab, hvor vores elever ud over de tre obligatoriske fag, dansk, engelsk og matematik, sammensætter deres eget skema ud fra et væld af spændende og alsidige valg- og temafag. Som lærer på 10Solrød forventer vi, at du i lighed med resten af lærerværelset er meget engageret og involveret i udviklingen af skolen, og at du aktivt tager ejerskab og løfter vores fælles opgave; nemlig at afklare eleverne fagligt, personligt og socialt til deres videre færd i uddannelsessystemet.

Vi søger en lærer, der kan undervise og føre til eksamen i dansk og engelsk, byde ind på vores fokusfag i engelsk og er interesseret i at være koordinator for vores temafag ”Praktik og udfordringer”.

Ringsted KommuneCampusskolen søger en dygtig barselsvikar til matematik og idræt på 9. årgang

Ringsted Kommune

Har du lyst til at blive en del af en god og velfungerende udskolingsskole, hvor elevernes potentialer og ressourcer er i højsæde, så er Campusskolen måske noget for dig.

Vi tror på, at læring og udvikling sker i et fællesskab med jævnaldrende, hvor spejlingen i hinanden og hinandens ressourcer optræder naturligt. Vi er af den grundholdning, at god trivsel betinger læring, og læring betinger god trivsel. Vi er derfor meget optagede af at kigge ind i egen praksis, når læringsfællesskabet og den gode trivsel synes truet og på den måde arbejde med at hjælpe de unge mennesker til en bedre skolegang. Vi arbejder tæt sammen i teams, både årgang- og fagteams.

En del af dit nye skema vil bestå af co-teaching timer i matematik, hvor du sammen med dine kollegaer planlægger undervisningen og idræt.

Frederiksberg KommuneEr du dansk- og engelsklærer på mellemtrinnet – og vil du være med til at udvikle en folkeskole baseret på stærkt teamsamarbejde omkring Projektbaseret Læring?

Frederiksberg Kommune

Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, søger en engageret og faglig stærk dansk- og engelsklærer. Du vil indgå i et tæt teamsamarbejde i en aldersintegreret afdeling for 3. – 5. årgang.

Vi er i fuld gang med at udvikle morgendagens skole, hvor undervisning og læring foregår inden for rammerne af Projektbaseret Læring. Vi søger en lærer med et stærkt fagligt ståsted, som har mod på at tænke fag og didaktik ind i tværfaglige projekter med fokus på børnenes egne undersøgelser og skabende, innovative processer og produkter.

Derudover forventer vi, at du:

 • Er læreruddannet
 • Er i stand til at motivere og inspirere børn ved at arbejde med undervisning og læring på mange forskellige planer
Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
Hillerød KommuneGenopslag - Indskolingslærer til Kornmarkskolen, afd. Ll. Lyngby

Hillerød Kommune, Skævinge

Kornmarkskolen - Indskolingslærer med matematik og natur- og teknologi

Vil du være en del af indskolingsteamet 2. og 3. kl. på Kornmarkskolen, afdeling Lille Lyngby?

Kornmarkskolen søger pr. 1. december 2021 en kompetent lærer med linjefag i matematik og natur- og teknologi, som også gerne må kunne lide billedkunst.

Du bliver en del af et team som består af 2. og 3. årgang, hvor du primært skal undervise i matematik og NT. I dit skema vil der også være timer i eng (1.kl.) og billedkunst. Der vil endvidere være holdtimer i skemaet, der bruges til holddannelse i 2. kl. Du kommer til at indgå i et tæt teamsamarbejde med erfarne lærere og pædagoger.

MercantecFagnørd med pædagogisk interesse søges til automatiktekniker-uddannelsen i Viborg

Mercantec

Holder du af at se mennesker udvikle sig? Brænder du for automatik-faget, og vil du gerne give din viden og passion videre? Så er det måske nu din indre underviser skal slippes løs…

Vi mangler en kollega, som har bred praktisk erfaring fra automatik-branchen, som er solidt teoretisk funderet og som har lyst til at nørde sammen med os og vores elever og kursister.

Du kan lide at tale med andre mennesker, og du kan forklare automatikkens komplekse sammenhænge i et klart og let forståeligt sprog.

At du ikke har pædagogisk erfaring eller erfaring med undervisning er helt ok. Vi hjælper dig i gang med lærerrollen blandt andet ved føl-tjeneste hos en erfaren underviser, og vi har naturligvis også fælles undervisningsmaterialer, så du skal ikke starte fra bunden med at udvikle dine egne materialer.

Nyborg FriskoleIndskolings- & specialklasselærer

Nyborg Friskole

Vores dygtige dansklærer i 1. klasse og AUT har søgt nye spændende udfordringer. Vi søger derfor en indskolingslærer der brænder for dansk, klasselærerrollen, og engelsk – stillingen indbefatter også timer i vores anderledes undervisningstilbud AUT.

Vi vægter ansøgere, der har ambitioner på deres fags vegne, og som ved, at den gode læringssituation skabes af læreren. En lærer der har fokus på anerkendende relationer, differentieret og kreativ undervisning, høj faglighed, klasseledelse og samarbejdet med sine kolleger.

Vi skaber skole nedefra, i det ligeværdige møde mellem forældre, medarbejdere, elever, bestyrelse og ledelse.

EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

MercantecUnderviser med pædagogisk flair og viden om programmering søges til data-uddannelserne

Mercantec, Viborg

Vi søger endnu en underviser til teamet omkring datauddannelserne på Mercantec (datateknik og IT-support). Du bliver en del af et fantastisk team med 11 gode kolleger, hvor din primære undervisningsrolle bliver forankret i vores aktiviteter rettet mod grundskolelever samt på datauddannelsernes grundforløb.

Det vigtigste i rollen er derfor, at du har oprigtigt interesse i at arbejde med og gennem unge mennesker, og at du formår at forklare komplekse sammenhænge i et klart og let forståeligt sprog. Du brænder for teknik og programmering, men du behøver ikke være skarp på alle fagområder for at lykkes i stillingen.

Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Majoriaq Tasiilaq søger lærer/job-nr. 583/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Majoriaq Tasiilaq søger en lærer til tiltrædelse pr. 1. november eller efter nærmere aftale.

Majoriaq Tasiilaq vil være din arbejdsplads med at vejlede unge og voksne til at komme videre med deres videreuddannelse. Da Majoriaq Tasiilaq er et arbejdssted for vejledning, kontakt & FA-undervisning, er det en stor fordel, at du er seminaruddannet lærer, gerne med speciale i engelsk og dansk.

Du kommer til at arbejde som lærer i Majoriaq, hvor din opgave er at undervise og motivere unge og voksne til at blive parate til at starte på en uddannelse.

Kommuneqarfik Sermersooq
Jammerbugt KommuneMakerspace-koordinator til Jammerbugt Ungdomsskole

Jammerbugt Kommune, Brovst

I forbindelse med etablering af Makerspaces på alle skoler og undervisningssteder i kommunen har Jammerbugt Ungdomsskole fået en vigtig rolle i at være det teknologiske fyrtårn og den kommunale ekspert, som skal være inspirator, igangsætter og udviklingskatalysator for nye tiltag, teknologier og værktøjer.

For at kunne nå ud til hele kommunen søger vi en faglig stærk Makerspaceprofil, der kan løfte indsatsen ud gennem Ungdomsskolens mobile Makerspace. Det mobile Makerspace, er et rullende videnscenter, der skal understøtte og være med til at udvikle interessen og viden omkring Makerspace-teknologier i samarbejde med skolernes nøglepersoner og relevante samarbejdspartnere.

Vi søger en faglig dygtig medarbejder med erfaring indenfor området, der er optaget af og brænder for, hvordan elever kan lære på nye måder gennem designprocesser og digital fabrikation.

Frederiksberg KommuneBrænder du for projektbaseret læring, tværfaglighed og naturfag – og vil du være med til at udvikle morgendagens skole på Grundtvigsvej, Frederiksberg? Så vil vi rigtigt gerne høre fra dig!

Frederiksberg Kommune

Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, søger en dygtig, engageret og fagligt stærk lærer i naturfag og matematik til overbygningen.

Er du overbygningslærer i naturfag (fysik/kemi, biologi og/eller geografi) og matematik, og vil du være med til at udvikle morgendagens skole på Grundtvigsvej, Frederiksberg?

For den rette kandidat rummer stillingen mulighed for at blive skolens nye naturfagsvejleder, og bidrage til udviklingen af naturfagsundervisningen og skolens nybyggede scienceafdeling.

EUC NordvestsjællandTimelærer til bygningsmalerfaget

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du en dygtig og erfaren bygningsmaler, og har du lyst til at prøve kræfter med jobbet som underviser? Så er du måske vores nye timelærer i malerafdelingen.

Vi søger en timelærer, der har erfaring fra branchen, evt. gerne som faglærer, og som brænder for at være med til at uddanne og efteruddanne unge og voksne inden for malerfaget.

Du udviser både stor interesse for faget og det pædagogiske arbejde, og du underviser med et stort engagement. Vores elever kommer med forskellige forudsætninger, også på det sociale og personlige plan. Du skal sammen med dine kolleger kunne håndtere dette og samtidig være entusiastisk og autentisk. I lærerteamet tror vi på, at vi med tydelighed, engagement og gode relationer kommer længst med eleverne.

Skive College
Elektriker søges til undervisning

Skive College

Er du uddannet elektriker, og vil du være med til at give dit engagement og viden om faget videre? Så er det dig, vi søger som underviser til vores elektriker og offshore uddannelser.

Vi er et velfungerende team med 4 friske el-faglærere, der pga. travlhed og øget elevtilstrømning søger en ny kollega. Vi har fokus på at skabe et rummeligt arbejds- og skolemiljø med plads til forskellighed og humor.

Det er vigtigt for os at have en positiv tilgang til andre mennesker. Samtidig lægger vi vægt på faglighed og på at være rollemodeller, så de unge og voksne, der uddannes på Skive College, får de bedst mulige kompetencer med i deres videre arbejdsliv.

Skive College
CareMatch ApS
Leder til skolen Fjordsang

CareMatch ApS søger for kunde i Holbæk

Du skal med stor frihed og indflydelse lede dagbehandlingstilbuddet på skolen Fjordsang, der er skolen for elever med behov for et særligt skoletilbud fra start. 37 børn og 15 medarbejdere venter på dig!

Det er børn med psykiatriske diagnoser, herunder ADHD, autisme og angstproblematikker, hvor vi underviser og tilrettelægger behandlingsforløb for vores elever i 0.-6. klasse.

Lederens opgave bliver at fortsætte vores positive udvikling indenfor de givne rammer, samt tilsikre trivsel og udviklingsmuligheder for elever og medarbejdere. Du fastholder den røde tråd med fokus på udviklende læringsmiljøer, styrker vores potentialer og ser muligheder.

CareMatch ApS
Erhvervsakademi Dania
Underviser til fremtidens it-udviklere (genopslag)

Erhvervsakademi Dania, Skive

Behovet for datamatikere i it-branchen er stort. Datamatikere udgør den primære arbejdskraft inden for softwarekonstruktion i it-branchen. Vil du være med til at uddanne disse eftertragtede it-udviklere?

Hos Erhvervsakademi Dania i Skive søger vi en underviser til den 2½-årige videregående uddannelse til datamatiker. Vi er fleksible, så stillingen kan tilrettelægges som en fuldtids- eller deltidsstilling.

Du vil især skulle undervise og fordybe dig i emner som fx:

 • systemudviklingsmetoder som Scrum
 • analyse og design af it-løsninger
 • forretningsforståelse i relation til systemudvikling
Erhvervsakademi Dania
Stevns KommuneMagnoliegårdens interne skole søger lærer eller pædagog(social)

Stevns Kommune, Hårlev

Er du nysgerrig på nye udfordringer? Er du Lærer eller pædagog(social)?

Vi er 8 mellemtrin- og udskolingselever på Magnoliegårdens interne skole der søger en voksen som, sammen med de to voksne vi kender i forvejen, kan støtte os igennem en skoledag.

På vores skole er dagene ofte meget ens, lektionerne er korte og vi er aktive i pauserne. Vi lærer også en masse ude i naturen når vi bevæger os eller er på ture. Vi har indimellem også timer på den lokale folkeskole. Alle er glade for at komme i skole og vi kommer hver eneste dag.

Vi håber, at du vil hjælpe os, og kan starte så hurtigt som muligt.

Vordingborg KommuneSprogkonsulent

Vordingborg Kommune, Præstø

Vi søger en super dygtig konsulent, med velfunderet faglig viden om små børns sproglige udvikling, opbygning af læsefærdigheder hos skolebørn, og som dertil har faglig viden om arbejdet med ordblindhed i skolerne.

Men opgaven vil være bredere i sit perspektiv, og du vil selv skulle være med til at definere den kloge indsats, i et samarbejde med både dagtilbuds- og skoleledere samt læsevejledere og pædagogisk læringscenter. Din opgave vil være at udvikle og beskrive indsatser i både skoler og dagtilbud, herunder indsatser som kan omsætte vores nye dysleksihandleplan fra ord til handling. Dertil skal du også kunne samle op på projektet, og formidle resultaterne af indsatsen til det politiske niveau.

Vi forventer, at du:

 • har en relevant uddannelse evt. i kombination med en efteruddannelse
 • har erfaring med at arbejde med sprog og børn
 • har erfaring med at formidle og lære fra dig
Ringsted KommuneByskovskolen søger 3 lærer til afd. Benløse: matematik m.m. i indskolingen, samt en dansklærer og en matematiklærer til udskolingen

Ringsted Kommune

Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret lærer, som brænder for sine fag og som kan bidrage til Byskovskolens samlede udvikling. Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet og du har en anerkendende tilgang til dine elever.

Stillingerne er i udgangspunkt med fast skema i på afdeling Benløse. I forbindelse med næste skoleårs planlægning indgår man på lige fod i opgavefordelingen med sine kolleger, og skal i princippet kunne løse opgaver på begge afdelinger. Du samarbejder blandt andet om den faglige udvikling med dine kolleger på begge afdelinger.

Du indgår naturligt i både årgangsteam og afdelingsteam, hvor der på alle niveauer arbejdes målrettet med at udvikle indbydende læringsmiljøer med høj faglighed og trivsel for afdelingens elever.

Egedal Kommune
Musiklærer til Bækkegårdsskolen – et dejligt sted at være

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være musiklærer på en udviklingsorienteret skole med kompetente kolleger at samarbejde med. Den ledige stilling er p.t. en deltidsstilling på 10 timer på mellemtrinnet.

Vi søger snarest muligt en fagligt kompetent musiklærer i vores lærerteam. Skemaet i år ligger på ugedagene mandag og tirsdag i år. Du kommer til at indgå i teamsamarbejde på mellemtrinnet, hvor ansvarlighed, engagement og faglighed er nøgleord.

Vi forventer, at du har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kolleger, og at du tager udgangspunkt i børns ressourcer samt arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, det indgår i.

Egedal Kommune