234 job matcher din søgning 234 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jørn ThomsenLandbrugsmedarbejder/Chauffør søges

Jørn Thomsen, Fjenneslev

Vi søger en medarbejder til at køre halm til varmeværker med traktor eller lastbil.

Derudover distribution af brænde, træpiller og briketter til privatkunder med containerbil eller ladbil med medbringertruck.

I sommerhalvåret producerer vi en del hestefoder ca. 5000 baller wrap og presser 6-8000 bigballer halm til opvarmning.

Vi er en lille virksomhed i vækst med 5-6 beskæftigede hvor du vil indgå i et selvstændigt job.

SKOV A/SRegional Key Account Manager, Big Dutchman

SKOV A/S, Roslev

Are you looking for your next global sales challenge? Do you have an entrepreneurial mindset, the ability to get things done and the commercial skill set to back it up? Then you might be the new Regional Key Account Manager for our key account Big Dutchman.

Being the largest customer for SKOV, Big Dutchman (BD) is an important and prioritized customer. Working from your home or SKOV HQ in Denmark, you will be managing support to BD in Asia, China, Latin America, North America and Russia.

With the overall target to increase the sales of SKOV products to the BD regions, this includes:

 • Building strong relations to BD key people.
 • Introducing new SKOV products and solutions as well as substitute local BD solutions with SKOV products and solutions.
 • Train people locally in sales arguments.
LandboGruppenEjendomsmægler

LandboGruppen, Vissenbjerg

Har du lyst til at blive en del af et topprofessionelt miljø i en rivende udvikling?

Du får en afvekslende hverdag i et travlt og inspirerende miljø, hvor fokus er på kontinuerlig udvikling med lokalt engagement. Vi stiler efter at gøre en forskel for vores kunder – og tror på at man kan alt, hvis man arbejder for det.

Du får et særdeles udfordrende og udviklende job, hvor du med en engageret indsats vil være med til at realisere vores vækst på området.

HusCompagniet A/SByggerådgiver - Herning

HusCompagniet A/S

Har du interesse for boligbyggeri kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen?

Som vores nye kollega kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside.

Dine kunder befinder sig i Midtjylland, og du arbejder fra vores kontor i Herning. Men det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse, som vi har åbne hver weekend.

Gem
EBK HUSE A/S
BYGGERÅDGIVER TIL SALG AF EKSKLUSIVE FRITIDSHUSE

EBK HUSE A/S, Roskilde

EBK HUSE A/S søger til vores salgsudstilling i Roskilde en resultatorienteret og erfaren sælger til salg af vores kvalitets fritidshuse.

Som dygtig og opsøgende sælger leverer du professionel rådgivning, herunder valg af hustype og tilpasning i relation til grundens form, beliggenhed og familiens ønsker samt økonomi.

Vi tilbyder et udfordrende og meget selvstændigt job med stor frihed i en spændende branche, hvor du er med til at forme mange familiers drømmebolig.

 • Du vil indgå i et professionelt og dynamisk salgsteam på 14 medarbejdere - med mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Gage baseret på en attraktiv fast løn + bonus + provision m.v.
EBK HUSE A/S
NaturstyrelsenFuldmægtig til Naturstyrelsens hovedkontor

Naturstyrelsen, Randbøl

Vil du være med til at sætte rammen for Naturstyrelsens forvaltning af naturarealer? Har du lyst til at arbejde med intern rådgivning og som sparringspartner for kolleger på Naturstyrelsens lokale enheder om de tilskudsordninger, som Landbrugsstyrelsen stiller til rådighed i forhold til bl.a. naturbeskyttelse og afgræsning, og naturpleje ved brug af græsning? Og kunne du tænke dig at arbejde sammen med engagerede kolleger i et solidt tværfagligt miljø og tæt på den naturpolitiske dagsorden? Så har vi jobbet til dig!

Som fuldmægtig ved Naturstyrelsens hovedkontor bliver du en del af enheden Natur, der blandt andet har til opgave at sikre:

 • Gennemførslen af op til 15 naturnationalparker på de statsejede arealer.
 • Planlægning og gennemførsel af udlæg af store arealer med urørt skov på statens arealer.
 • At der er gode forhold for biodiversitet og friluftsliv på statens arealer.
PlantoramaBlomsterdekoratør til Plantedesign

Plantorama, Vejle

Har du øje for smukke og kreative sammenplantninger, der giver vores kunder lyst til at købe? Er du samtidig kvalitetsbevidst og har du erfaring fra branchen? Kan du se dig selv være en del af et team, hvor oplevelsen er første prioritet? Så er du vores nye kollega til Plantorama Vejle.

Vi søger en dygtig blomsterdekoratør hvis primære opgave vil være at producere flotte og kreative sammenplantninger og dekorationer til salg i centeret. Du forstår at gøre brug af de sæsonaktuelle varer, som er til rådighed, og motiveres af at skabe smukke og iøjnefaldende sammenplantninger, der giver gæsterne lyst til at købe, og viser vores brede varesortiment.

Du bliver en del af et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor hverdagen er præget af sæson- og temposkift. Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os.

Danish AgroSERVICETEKNIKER TIL GPS PÅ CLAAS HØSTMASKINER

Danish Agro, Fredericia

Vi søger en faglig dygtig og ansvarsbevidst medarbejder til vores serviceteam. Trives du med at have en stor kontaktflade, og vil du gerne arbejde med branchens premium brand? Så har du nu muligheden.

Som servicetekniker vil din primære opgave være at udøve teknisk rådgivning og vejledning til de autoriserede serviceværksteder. Derudover vil dine opgaver være:

 • Generel teknisk håndtering og rådgivning af CLAAS TELEMATICS og GPS på høstmaskiner samt de teknologiske systemer, som CLAAS maskinerne kører med.
 • Afholde teknisk træning på GPS høstmaskiner samt TELEMATICS, FLEETVIEW, ISOBUS, API, OSI, CLAAS CONNECTED MACHINES for CLAAS forhandlere
 • Remoteservice på EASY produkter
BESTSELLER
Gartner

BESTSELLER, Brande

Er du serviceminded og har du grønne fingre? Og vil du være med til at sikre planterne de bedste betingelser i vores bygninger i Brande?

Du bliver en del af en afdeling bestående af 10 kolleger, som består af blandt andet tømrer, gartnere og flyttemænd. Sammen med teamet bidrager du til, at det altid er en god oplevelse at færdes i og omkring vores bygninger - for kolleger såvel som samarbejdspartnere.

Som gartner er det dit overordnede ansvarsområde at sikre, at planterne har de bedste betingelser. Dine arbejdsopgaver vil primært indebære:

 • Pleje af indendørs planter i BETSELLERs bygninger
 • Arrangere buketter i BESTSELLERs bygninger
 • Pleje og vedligehold af blomsterbede samt beskæringer og græsslåning
 • Vinterbekæmpelse
Grønlands Selvstyre
Instruktør til Imarsiornermik Ilinniarfik i Nuuk

Grønlands Selvstyre

Ønsker du at kvalificere mennesker i de maritime brancher i Grønland til at tage ansvar for deres egen og andres sikkerhed og velfærd samt for det miljø, vi færdes i?

En spændende og varierende stilling med fokus på undervisningen. Et udfordrende job med mange samarbejdspartnere inden for det maritime miljø. Dine primære opgaver bliver at gennemføre kurser i grundlæggende sø- og arbejdssikkerhed for fiskere, GMDSS-kurser ved brug af kursusafdelingens mobile kursussæt.

Herudover deltager du i udvikling og gennemførelse af afdelingens øvrige kurser, afhængigt af dine kompetencer og interesser. Endvidere deltager du i forvaltningen af afdelingens materialer, grej og både samt at strukturere vedligeholdelse, anskaffelser samt reparationer.

Grønlands Selvstyre
Solid SearchTraktorsælger til Karl Mertz A/S

Solid Search søger for Karl Mertz A/S i Sorø

For vores kunde, Karl Mertz A/S, søger vi en dygtig traktorsælger med placering i Massey Ferguson afdelingen i Sorø, hvor du bliver en del af et dynamisk og hjælpsomt team i rivende udvikling med fokus på godt arbejdsmiljø og god kundeservice.

Sammen med dine dedikerede salgskollegaer sikrer I sammen, at Karl Mertz leverer det forventede salg af både Fendt, Massey Ferguson og Valtra, samt af redskaber fra en lang række kendte kvalitetsmærker.

Målgruppen er primært de enkelte landmænd – store som små. Du skal for det meste arbejde med opsøgende salg og kundepleje.

Solid Search
Jobboozt ApSEjendomsmægler søges til home Horsens

Jobboozt ApS søger for home

Brænder du for salg og gode kunderelationer, så er det måske dig vi er på udkig efter!

Forretningen som har en yderst synlig beliggenhed søger en ny mægler til styrke det nuværende team. Der er travlt og den kommende medarbejder ville blive tilbudt en del leads.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Fremvisninger
 • Vurderinger
 • Kommissioneringer

Vi forestiller os, at du:

 • HAR brancheerfaring og kommer fra en lignende stilling, ellers kommer du fra den finansielle verden
 • er uddannet Ejendomsmægler, dog ikke et must.
 • har lokalkendskab, dvs. bosiddende eller opvokset i Horsens kommune
Jobboozt ApS
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Anlægsgartner Torben Jensen & Søn ApS
Driftsleder til vedligehold af grønne områder

Anlægsgartner Torben Jensen & Søn ApS, Randers

Anlægsgartner Torben Jensen & Søn, ApS søger resultatskabende driftsleder inden for vedligehold af grønne områder.

Vi er i en udviklingsproces, hvor fokus ligger på at forbedre, optimere, effektivisere, og vi arbejder ud fra vores grundværdier som er: Ordentlighed, Stolthed og Samarbejde.

Stillingsbeskrivelse:

 • Du bliver ansvarlig for eget team på ca. 10-12 medarbejdere, som arbejder inden for vedligehold af grønne områder samt mindre anlægsopgaver ved primært, boligforeninger, B2C og B2B kunder.
 • Kundebesøg og tilbudsberegning.
 • Økonomistyring.

Vi tilbyder en arbejdsplads i fremdrift, hvor der ikke er langt fra tanke til handling samt muligheden for at sætte dit eget præg på hverdagen, stor frihed til den der kan påtage sig ansvaret.

Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
velas
Kvægspecialist søges

velas, Viborg

Brænder du for at skabe værdi for danske landmænd og vil indgå i et team af specialiserede kvægrådgivere i en udviklingsorienteret virksomhed?

Du vil blive en del af et velfungerende kvægteam i en virksomhed med mange forskelligartede faglige baggrunde og engagerede kollegaer, der brænder for at udvikle sig sammen med kunderne. Vi er fordelt på fire lokationer Viborg, Søften, Horsens og Vissenbjerg, men vi rådgiver i hele Danmark. Din placering vil være i Viborg.

Stillingen indeholder

 • produktionsrådgivning med fokus på kundens bundlinje
 • samarbejde i et tværfagligt team med grovfoderkonsulenter og driftsøkonomer
velas
Fliser & HegnAnlægsgartnere

Fliser & Hegn

Vi søger 2 nye kollegaer, der er fagligt dygtige og trives med at tage ansvar for løsninger, der både er kundetilpassede, rentable og kreative.

Vores kunder er private og erhvervsvirksomheder samt kommuner og offentlige institutioner primært i Lemvig, Struer, Holstebro området.

JOBBET INDEBÆRER BL.A., AT DU:

 • Anlægger haver, herunder beplantning, fliser, støttemure og trapper.
 • Udfører beskæring, træfældning, topkapning mm.
 • Etablerer og opsætter hegnsløsninger, herunder vedligeholdelsesfrie løsninger.
Elgaard Mancom
Reservedelsmedarbejder

Elgaard Mancom søger for WekoAgro Machinery A/S i Hoven

Vandings- og kartoffeludstyr - Hoven

Med reference til virksomhedens daglige ansvarlige indgår du i reservedelsteamet, hvor du får ansvaret for lagerregistrering og ligeledes medvirker i betjeningen af kunderne med reservedele fra afdelingen i Hoven. Du oparbejder i stillingen et godt produktkendskab og gode relationer til både kunder og montører, der gør at du er i stand til at give begge en kvalificeret support og sikre en effektiv lagerstyring.

Du medvirker i;

 • Varemodtagelse/registrering
 • Lageroptælling
 • Vareudlevering/forsendelse
 • Pakning
 • Kundeekspedition
 • Fakturering reservedele
 • Ansvar for lagerregistreringer
Elgaard Mancom
Gem
Ishøj Hegn A/S
Montører af montage af hegn til hele Danmark

Ishøj Hegn A/S

Er du til frisk luft, fysisk arbejde, tidligt fri og godt kammeratskab med masser af værkstedshumor?

Vi er ligeglade med, om du er tekstforfatter, arbejdsløs, håndværker, mekaniker, gartner eller noget helt, helt andet – så længe du er morgenfrisk, og du har en god fysik, så du er klar til at tage fat ude på opgaverne i alt slags vejr året rundt.

Du monterer forskellige typer af hegn, støjvægge, porte, låger, bomme, pullerter m.m. i hele Danmark.

 • Arbejdet foregår udendørs året rundt, og du møder direkte på montagestedet sammen med en kollega.
 • Der vil være mulighed for at benytte firmaets bil uden for arbejdstid.
 • Jobbet er fuld tid, og arbejdstiderne er mandag til torsdag kl. 6 til 14.30 og fredag til 13.30.
Ishøj Hegn A/S
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriBarselsvikar med interesse for dyresundhed, kontrol og it til Fødevarestyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Glostrup

Da en af vores dygtige medarbejdere går på barsel fra 1. december, har vi brug for en hjælpende hånd. Hvis du har en naturvidenskabelig uddannelse, og hvis du vil være med til at gøre en forskel og sikre dyresundheden gennem høj datakvalitet og sporbarhed, så se nærmere her.

Reglerne for identifikation og registrering af husdyr er primært reguleret af EU-forordninger. Helt centralt i overholdelse af kravene står databasen Centrale Husdyrbrugsregister (CHR), hvor Fødevarestyrelsen registrerer besætninger og flytninger af dyr.

Som AC-medarbejder kommer du til at arbejde med flere aspekter af identifikations- og registreringskravene, herunder udvikling af kontroller på området og udvikling af CHR. Desuden kommer du til at bidrage til bekendtgørelsesarbejde og udarbejdelse af tilhørende vejledninger, både til borgere og til intern brug.