314 job matcher din søgning 314 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Børns Vilkår
Digital Integrations Specialist

Børns Vilkår, Valby

Vi har lige nu behov for at styrke og supplere vores team af digitale projektledere med en dygtig digital integrationsspecialist, som vil får mulighed for at sætte et solidt fingeraftryk på en række digitale projekter på tværs af organisationen, samt bidrage til en styrkelse af vores eksisterende infrastruktur.

Dine primære opgaver vil være:

 • Agere som integrationsspecialist inden for Børns Vilkårs interne og eksterne systemintegrationer
 • Deltage i udviklingsarbejde og projekter, der er relevante for Børns Vilkårs digitale udvikling
 • Fungere som bindeled mellem kunden (systemejer), forretningen og back-office (IT-teamet)
Børns Vilkår
Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
KMD A/SSolution Infrastructure Architect

KMD A/S, Aarhus eller Odense

Har du erfaring med infrastruktur-arkitektur, og har du et bredt kendskab til IT-teknologi og IT-drift? Så skal du læse videre!

KMD A/S

Vi er i en spændende udvikling og går forrest i markedet, og kan du se dig selv i den sammenhæng, er du måske vores nye kollega i TSP hvor du vil indgå i vores Architecture Capability Center, hvor du sammen med 35 kolleger vil understøtte KMD og kundernes forretning på bedste vis.

For at styrke vores arkitektgruppe på én af vores store kunder, søger vi en Solution Architect med bred infrastruktur-erfaring. Man vil blive tilknyttet KMD’s lokation i Odense eller Århus. Der vil ofte være møder og aktiviteter på kundens adresse.

KMD A/S
Sanistål A/S
Sanistål søger digital performance specialist til hovedkontoret i Aalborg

Sanistål A/S

Vi har travlt med masser af spændende projekter og søger derfor en digital performance specialist, der brænder for at arbejde med digital vækst.

Du bliver en del af vores afdeling for Digitalisering og Koncepter, der leverer digitale services baseret på data og de nyeste digitale værktøjer. Vores specialist-teams indenfor e-handel, koncept- og forretningsudvikling, datadrevet marketing, softwareudvikling samt salgssupport til e-handel arbejder både med vores digitale afsætningskanaler såsom web og app men også personaliserede kunderettede indsatser på andre digitale platforme.

Du vil få en central rolle i vores Digitale forretningsudviklingsteam, hvor du vil arbejde med de nyeste digitale værktøjer, herunder CDP, Google Analytics og BI – og du vil have en stor del af ansvaret for at Sanistål også i fremtiden kan tilbyde nogle af de førende digitale services.

Sanistål A/S
MAN Energy Solutions
SAP ERP Senior Consultant Production

MAN Energy Solutions, Copenhagen

Here is a unique opportunity for you to join a highly skilled and agile IT-division and bring your SAP experience (PS, PM, PP further Productions modules) into play in the build-up of best practice in both business processes and SAP Solutions.

When joining MAN Energy Solutions as our new colleague, you will play a key-role in working across departments and functions, where you will deliver and rollout projects in our Production & Logistics business units.

On a professional note, we expect that our new colleague has:

  MAN
 • A degree in Computer Science, Business Administration, Business Informatics, Mechanical Engineering with focus on IT or similar
 • Several years of experience in SAP in the modules MM, WM, EWM and connected SAP modules (e.g. LES, QM, MM, PP)
MAN Energy Solutions
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Kromann Reumert
CRM-konsulent

Kromann Reumert, København

Du sætter en ære i at have styr på kundedata og brænder for at sætte dem i spil med fokus på at udvikle og styrke kunderelationer. Du motiveres af både det strategiske forretningsperspektiv og de eksekverende rutiner forbundet med professionel CRM-håndtering.

Kromann Reumert

Du bidrager med dine kompetencer til at udvikle og styrke vores CRM-indsats. Du er både strategisk og operationel orienteret. Dine primære opgaver er:

 • strategisk udvikling af CRM-strategien i en forretningsorienteret kontekst
 • datakvalitet og løbende ajourføring af data
 • sortering og strukturering af data til kommercielt brug
Kromann Reumert
Erhvervsstyrelsen
UX-designer

Erhvervsstyrelsen, København

Hvorfor skal du søge jobbet somUX-designer hos os?

Det vi ved, vi kan tilbyde:

 • En række spændende og udfordrende opgaver med at skabe de bedste brugeroplevelser for danske virksomheder.
 • Stor frihed i arbejdet og stor indflydelse på løsningen.
 • En række store websites og digitale løsninger, der hele tiden skal lære af de bedste og blive bedre.

Erhvervsstyrelsen tror på, at UX spiller en afgørende rolle og skaber værdi i hele processen omkring udvikling af en digital service. Derfor kan dine opgaver være alt fra strategiske indspark, analyse af bruger- og forretningsbehov over design af brugergrænseflade til implementering i en agil proces og løbende optimering i drift.

Columbus A/S
Incident Manager

Columbus A/S, Ballerup

Vil du skabe en karriere i en international virksomhed, der er blandt de største og bedste spillere på markedet for ERP-systemer? Vil du have en central rolle med højeste prioritet for forretningen, og er du klar til at få stor indflydelse på vores incident management-strategi? Og kan du se dig selv i en performancekultur med solide karrieremuligheder?

Columbus A/S

Dine opgaver inkluderer at:

 • følge op på indkomne incidents fra kunder, så de bliver håndteret iht. vores aftaler og service delivery agreements
 • administrere major incident-processen og drive den ud fra en defineret proces
 • bistå og sparre med service delivery managers omkring kunders incidents
 • sikre, at systemet fungerer som ønsket og dækker de nye og ændrede behov
Columbus A/S
Mercedes-Benz CPH
IT og Master Data-orienteret Controller

Mercedes-Benz CPH, Hørsholm

Er du uddannet Controller? Har du flair for tal, IT og Master Data? Og er du detaljeorienteret ud til fingerspidserne? Så er det måske dig vi søger som vores nye kollega i Business Controlling.

Dine opgaver vil hovedsageligt være knyttet til Master Data. Master Data er en afgørende grundsten i vores virksomhed, og har direkte indflydelse på de strategiske beslutninger der bliver truffet på højeste niveau. Du vil blive ansvarlig for at kvalitetssikre, optimere og vedligeholde Master Data, og dermed understøtte vækst gennem optimering af processer og anvendelse af systemerne.

Dit primære fokus vil være rettet mod daglig drift og håndtering af Master Data i vores ERP system Autoline. Du vil i samarbejde med organisationen ligeledes have ansvaret for optimering af processen for opdatering og brugen af Master Data i systemet til gavn for systemanvenderne.

Gem
IT Relation A/S
Forretningskonsulent med teknisk IT-forståelse

IT Relation A/S, Herning, Viby eller København

Vil du spille en central rolle i samarbejdet med vores kunder og sikre, at de får den bedste rådgivning om digitalisering? Så er det dig, vi leder efter som vores nye IT-Forretningskonsulent til vores kontor i Herning, Viby eller København.

Din fornemste opgave er at spille en central rolle i hele kundens digitale rejse, og derved være bindeleddet mellem IT Relation og kundens forretning, visioner, behov og forventninger i forhold til levering af vores IT-ydelser.

Derfor er det vigtigt, at du har erfaring med ERP-systemer for at kunne forstå kundens udfordringer, og herigennem på bedste vis rådgive kunderne om deres muligheder.

IT Relation A/S
Chr. Hansen A/SR&D IT System Specialist

Chr. Hansen A/S

As an IT System Specialist in Digital R&D you will use your expertise within adaption, system administration and maintenance of laboratory IT applications and the corresponding IT infrastructure to support the laboratories in R&D. Your role is to support, troubleshoot, maintain, further develop and roll out existing central IT applications such as LIMS and ELN and help drive the scaling of digital solutions in Chr. Hansen R&D.

You will:

 • Plan and execute lifecycle tasks such as support, incidents and change requests handling, and application maintenance activities, in close collaboration with the relevant Product Manager. Execution is typically related to troubleshooting, testing, configuration, and programming
 • Closely collaborate with the relevant Product Manager in identifying and defining functional requirements, designing solutions and defining implementation tasks that fulfill business needs
Chr. Hansen A/S
Gem
NykreditSpecialist til forankring af Nykredits strategi på Wealth-området

Nykredit, København

Har du erfaring med SimCorp Dimension? Og vil du være med til at forankre Nykredits strategi på Wealth-området?

Vi skal være endnu flere til at sikre robuste, skalerbare løsninger til at understøtte vores ambitiøse strategi på Wealth-området. Vi har ledige pladser både i vores drifts- og automatiseringsteam samt i vores udviklingsteams.

Du får en spændende hverdag, hvor din overordnede opgave er at videreudvikle forretningsprocesser og systemanvendelse i tæt samarbejde med vores kolleger i Wealth Management. Vi arbejder med et forretningsområde i stærk vækst, og vi lover, at du ikke kommer til at kede dig. Vi har en stor og kompleks SimCorp Dimension installation og mange spændende og krævende projekter i gang - og på vej.

Det Kgl. Bibliotek
PHP-udvikler i København/Aarhus

Det Kgl. Bibliotek

Det Kgl. Bibliotek har ambitioner om at gøre den digitale brugerrejse endnu nemmere, så det er let at gå på opdagelse i de mange forskellige materialer og samlinger.

Derfor søger vi en stærk udvikler, som kan forbedre og vedligeholde vores PHP-baserede systemer.

Ud over at du kan levere suveræn udviklerkode, er det vigtigt, at du tager initiativ. Du skal også have erfaring med tæt dialog med samarbejdspartnere med andre fagligheder, og du skal kunne omsætte digital UX til solide digitale selvbetjeningsløsninger.

Arbejdsopgaver:

 • Videreudvikling af kb.dk
 • Bidrage til overordnet løsningsarkitektur for kb.dk
 • Udvikling og vedligehold af vores andre PHP-baserede systemer
Det Kgl. Bibliotek
Danmarks StatistikFuldmægtig/specialkonsulent til statistik om udsatte børn og unge

Danmarks Statistik, København

Brænder du for data, statistik og formidling? Interesserer du dig for socialområdet? Og har du lyst til at belyse forholdene for udsatte børn og unge? Så har Privatøkonomi og Velfærd en ledig stilling, der måske er noget for dig.

Du bliver en del af et team på 10 medarbejdere, der samlet har ansvar for drift, vedligeholdelse og udvikling af tre statistikker om udsatte børn og unge – underretninger, anbringelser og forebyggende foranstaltninger – samt en helt ny statistik om børn med funktionsnedsættelser.

I teamet arbejder vi tæt sammen om hele statistikområdet, og du vil blive involveret i flere statistikker. Dit ansvarsområde er dog primært en af statistikkerne om udsatte børn og unge, hvor du både står for drifts- og udviklingsopgaver.

AK Techotel A/S
Systemadministrator/Tekniker med erfaring

AK Techotel A/S, Brøndby

Til start nu eller snarest.

AK Techotel er en innovativ IT-virksomhed, der udvikler, sælger, hoster og servicerer avancerede, digitale booking-, kasse- og CRM-systemer til hoteller, ferie- og kursuscentre.

Vi er 41 dygtige, positive medarbejdere i Skandinavien, heraf 28 i Danmark. Vi har en super økonomi, positive kunder og en god stemning og løn.

Jobbet går ud på, i samarbejde med resten af teamet, at vedligeholde, optimere og udvide vores nuværende hostingcenter, og yde driftssupport til vores kunder, samt samarbejde med dine kolleger i IT-afdelingen i Sverige og tilsvarende roller i Norge og Irland.

Nilfisk A/S
IT Business Analyst, eCommerce

Nilfisk A/S, Brøndby or Budapest

Do you want to drive the roll-out and migration of our eCommerce platform whilst engaging with stakeholders globally?

Nilfisk As our new IT Business Analyst for our eCommerce platform, you will engage closely with global stakeholders and the business to analyze and understand their requirements, and together with our technical developer team, advise, agree, and define sustainable, long-term functional solutions.

Your main priority, in the beginning, will be the eCommerce platform roll-out in the North American markets, and later contribute to continuous development on existing and new platforms. You will also have a central role in the daily support of our users ensuring a stable operation of the eCommerce platform. You will be part of an ambitious and highly skilled team, in an organization leading the cleaning industry.

Nilfisk A/S
Ørsted
Senior SAP IDM Consultant

Ørsted, Gentofte, Kuala Lumpur or Warsaw

Ørsted

Imagine a future where you’ll provide support and take part in creating further growth in a leading international organisation

Join us in this role where you’ll be responsible for configuring, developing, and supporting SAP IDM for our back-end and SAP applications. You’ll have a chance to work with various of SAP domain experts together with the different business units across Northern Europe and in Malaysia.

You’ll play an important role in:

 • providing deep technical SAP IDM design and architecture supporting the complex global SAP environments and business requirements
 • helping with the resolution of tickets in the SAP IDM area while ensuring that they meet established critical service levels and key performance indicators
 • solving any connectivity or indexing issues in collaboration with our database team and help develop new Java, HTML and SQL scripts or debugging existing
Ørsted
KRAMP DanmarkIT Consultant – Internal Nordic integrations and systems

KRAMP Danmark, Skjern

Europæisk markedsleder * Landbrugets e-handelsgrossist * Skjern

Som intern IT Consultant/IT Information Specialist indgår du i et mindre nordisk team, som arbejder tæt sammen med forskellige IT-projektgrupper i Holland for at udvikle og supportere løsninger, der skal integrere vores forskellige systemer. Du vil være med til at monitorere, optimere og supportere vores nordiske IT-landskab, der er bygget op om Dynamics AX2009 med integrationer til WMS, PIM og webshop-løsninger.

Dine primære opgaver bliver blandt andet:

 • Udvikle og supportere integrationer mellem AX2009 og øvrige systemerStøtte de nordiske selskaber med 2. level-support
 • Opdatere data i AX samt udtrække data til analyse
 • Supportere egenudviklede løsninger i Norden
Jobindex A/S
SAP-specialist til logistikområdet

Jobindex A/S søger for ABENA i Aabenraa

Er du klar til at få en central rolle i vores globale SAP-implementering og blive specialisten, der bygger bro mellem lokale processer og vores globale IT-system inden for logistikområdet?

”Det bliver test, træning, procesafklaringer og support, som fylder mest i din hverdag. Og så er du med til at styrke vores globale netværk af superbrugerne, så vi skærper vores viden- og erfaringsdeling,” fortæller global ERP-manager Rikke Bojsen.

Du bliver bindeleddet mellem IT og forretning
I denne rolle er du derfor med til at fastholde en global proces, mens du gennemskuer forretningens behov og definerer, hvad der er nødvendigt for de enkelte selskaber. Og sammen med systemejeren for området sikrer du, at løsningen bliver til virkelighed, ligesom du sørger for, at alle lærer at bruge løsningen korrekt.

Jobindex A/S