656 job matcher din søgning 656 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

System Transport A/STeamleder til lager søges

System Transport A/S, Herning

System Transport A/S er inde i en rivende udvikling, og søger flere engagerede medarbejdere til vores lager ved Herning.

For den rigtige tilbydes der en spændende og udfordrende hverdag, hvor der er masser af muligheder for at udvikle de nuværende arbejdsgange.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsdag med ansvar for teamets opgaver og mål. Ansvar for den daglige kundekontakt til dine egne kunder Ordnede forhold og løn efter ATL overenskomsten.

Arbejdsopgaverne vil udover den daglige ledelse af teamet være:

 • Modtagelse, flytning og udlevering af varer
 • Pakning og forsendelse
 • Løbende optælling og status
 • Ad hoc-lageropgaver
Sundhed.dkSundhed.dk søger enhedschef til nyt Ressource sekretariat

Sundhed.dk, København

Sundhed.dk søger enhedschef til nyt Ressource sekretariat – med stor drivkraft og vægt på detaljen.

Som kritisk national infrastruktur har sundhed.dk spillet en central rolle i Danmarks håndtering af COVID-19 og den seneste, hektiske tid har båret præg af ekstraordinær høj udviklingsaktivitet, stor eksponering og løsninger, der har opnået stor udbredelse blandt danskerne.

Sundhed.dk står nu, på den anden side af Corona, over for at skulle løfte andre, komplekse dagsordener, der skal sikre, at sundhed.dk kan fastholde rollen som kernekomponent i et nært og sammenhængende sundhedsvæsen og fortsat varetage drift, vedligehold, support og udvikling på højt niveau.

mobako P/S
Servicerådgiver

mobako P/S søger for Volkswagen Kalundborg

Volkswagen Kalundborg v/Peter Klarskover er den lokale forhandler af Volkswagen. I afdelingen er der akut blevet brug for en ny servicerådgiver, som kan tiltræde snarest muligt.

Hos Volkswagen Kalundborg vil du komme til at arbejde med et brand og en forretning i rivende udvikling. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet og nyeste teknologi, og vores faciliteter er selvfølgelig i samme klasse.

Som Servicerådgiver kommer du til at indgå i et team med ansvar for mekanikere og egne opgaver. Arbejdsopgaverne spænder vidt og nedenstående er blot et uddrag:

 • Indskrivning og kundemodtagelse.
 • Daglig fakturering af kunder og garantifaktura.
 • Opfølgning på mekanikere, kvalitet og produktivitet.
mobako P/S
Brøndby KommuneSammen med borgerne: Ældre- og omsorgschef Brøndby Kommune

Brøndby Kommune

En respekteret, tillidsfuld og professionel kultur med et sikkert fokus på borgerne og deres livskvalitet skal have ny chef. Du kommer til en god arbejdsplads, der nysgerrigt insisterer på videnbaseret, helhedsorienteret, tværfaglige og effektfulde løsninger til understøttelse af borgernes værdighed og selvstændighed. Et spændende job med gode muligheder for stor indflydelse på væsentlige dagsordener – med garanti for personlig udvikling.

Du kommer i betragtning hvis du:

 • Med troværdighed og vilje har energi til at blive en central aktør på et velspillende hold
 • Matcher de krav og forventninger, som stilles til en god chef i en stor kompleks organisation, der løser vitale samfundsmæssige opgaver for mange mennesker
 • Evner at få personlighed, faglighed og lederskab til at smelte sammen i følgeskab og resultater
SITEL Denmark ApSTeam Manager

SITEL Denmark ApS, København

For at supplere kvaliteten af vores klienters produkter, leder vi efter en Team Manager, der er ivrig efter at arbejde i et serviceorienteret miljø, og kan styre et team med fokus på kundeservice og teknisk support via telefon, e-mail og chat.

I denne rolle vil du coache dit team, til at nå de kvalitative og kvantitative mål, og samtidig sikre fuld afdækning af vores kunders regler og procedurer.

Hos Sitel mener vi, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, hvilket betyder, at vi sætter en ære i at finde de bedste og mest talentfulde medarbejdere, der vil bidrage til et godt og sundt kollegialt miljø.

Professionshøjskolen Absalon
Centerchef til Center for Socialt Arbejde

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde og Slagelse

Vil du stå i spidsen for videreudviklingen af Center for Socialt Arbejde ved Professionshøjskolen Absalon? Motiveres du af at udvikle uddannelse inden for det socialfaglige område både ift. grunduddannelse, efter- og videreuddannelsesaktiviteter samt inden for forskning og udvikling? Er du en strategisk stærk og helhedsorienteret leder? Så er stillingen som centerchef ved Center for Socialt Arbejde måske relevant for dig.

Du vil indtræde i et ledelsesfællesskab, hvor vi arbejder tæt, tænker i helheder og arbejder med udgangspunkt i samme fortælling og efter samme mål på tværs af både funktion, centre og fagligheder. Dette forudsætter et fælles forpligtende fokus på både vores fælles strategi og vores kerneopgaver, og at vi – både hver især og sammen – bruger vores tid og energi på løsninger og fremdrift.

Gem
Argon Medical Devices Danmark A/SEMEA Marketing Director

Argon Medical Devices Danmark A/S

We are looking for an EMEA Marketing Director, preferably located in Western Europe. The EMEA Marketing Director is responsible for developing and implementing strategies, promotions, and campaigns that drive sales revenue growth of interventional and vascular medical devices throughout Europe, the Middle East, and Africa.

The primary responsibilities include:

 • Advance the company brand through live, virtual, print, and digital messaging
 • Grow the company’s digital footprint and increase efficiency of digital marketing campaigns
 • Develop and build consensus behind the annual EMEA Marketing Plan

The successful candidate will have the ability to prioritize projects in a fast-moving environment, the ability to manage a complex product portfolio, the ability to develop a compelling business case, forecast units and revenue, and the ability to manage to a budget.

VurderingsstyrelsenAmbitiøs kontorchef til nyt centralt koordinerende kontor for det samlede ejendomsområde i Skatteforvaltningen

Vurderingsstyrelsen, Lyngby

Kan du lide at arbejde helt tæt på de politiske beslutningsprocesser og være sparringspartner for topledelsen? Så er du måske den kontorchef, vi søger til vores nye centrale koordinerende kontor for det samlede ejendomsområdet i Skatteforvaltningen.

Konkret etableres en porteføljestyregruppe for ejendomsområdet, der får ansvaret for at sikre den overordnede koordinering, sammenhæng og prioritering af projekter og programmer på ejendomsområdet.

Til at understøtte arbejdet i porteføljestyregruppen etableres et nyt centralt porteføljestyringskontor (PPMO). Som kontorchef vil dine hovedopgaver være at:

 • Planlægge og forberede porteføljestyregruppens arbejde og møder.
 • Sikre eksekvering af og opfølgning på porteføljestyregruppens beslutninger.
 • Understøtte nødvendige, tværgående prioriteringer mellem programmerne og projekterne inden for porteføljen
Vurderingsstyrelsen
Lokalcenter RosengårdAfdelingsleder med plejefaglig baggrund

Lokalcenter Rosengård, Odense

Lokalcenter Rosengård er en selvejende institution med driftsaftaler med Odense Kommune. Vi er er en spændende arbejdsplads med to plejeafdelinger, 100 ældreboliger, dagcenter og café. Vi arbejder tværfagligt med SSA, SSH, fys og ergo, køkkenassistenter, plejehjemsassistenter og sygeplejersker.

To gange om ugen har vi besøg af en praktiserende læge, som er læge for en større gruppe af borgere. Plejecentralen er den afdeling, som varetager alle opgaver i de 100 ældreboliger. Det gælder sygeplejemæssige samt praktiske opgaver. Gruppen fungerer som en ”udegruppe”.

Vi tilbyder:

 • Et team bestående af sosuassistenter, sosuhjælpere og et tværfagligt samarbejde med øvrige ledere, sygeplejersker og læge på Lokalcenter Rosengård.
 • En god introduktion.
 • Medindflydelse på din arbejdsdag.
Gem
Grønlands Selvstyre
Departementet for Udenrigsanliggender, Erhverv, Handel og Klima søger en kontorchef for stabsfunktion

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en erfaren og selvstændig kollega, der kan varetage de ledelsesmæssige opgaver for de økonomiske/administrative medarbejdere, vores juridiske kontor og ekstern kommunikation og igangsætte opbygningen af en ny enhed for International Handel.

Kontorchefen indgår i departementets ledelsesgruppe, som består af afdelingschefen for erhverv, kontorchefen for udenrigskontoret, protokolchefen og departementschefen. Kontorchefen refererer til departementschefen.

Som kontorchef har du bl.a. ansvaret for:

 • Departementets overordnede regnskab, budgetopfølgning, årsafslutning
 • Samarbejde med repræsentationscheferne omkring regnskaber for Grønlands repræsentationer i udlandet
 • Kontakt til Udenrigsministeriet ifm. Grønlands repræsentationer i udlandet
Grønlands Selvstyre
Region Hovedstaden
Leder med ansvar for uddannelse til ledelsesteamet i Akutberedskabet

Region Hovedstaden, Ballerup

Brænder du for høj faglighed samt for at lede, inspirere og udvikle medarbejderne?

Vi søger en sektionsleder til Enhed for Ambulance og køretøjer, der brænder for uddannelse af medarbejderne i Akutberedskabet i Region Hovedstaden pr. 1. december eller snarest derefter.

Med den hastige udvikling og som led i styrkelsen af enheden, søger Region Hovedstadens Akutberedskab, Enhed for Ambulance og Køretøjer en sektionsleder med ledelsesmæssig tyngde og erfaring samt indgående kendskab til det præhospitale område og med særlig interesse og kompetence indenfor uddannelse.

Region Hovedstaden
Børne- og Undervisningsministeriet
Kontorchef til Center for Udgående Kvalitetsarbejde

Børne- og Undervisningsministeriet, Holbæk

Vil du være med til at skabe resultater for dagtilbud og folkeskole gennem højt kvalificeret rådgivning, og kan du medvirke til at sikre klar og effektiv vejledning af sektoren om rammer og regler på dagtilbudsområdet? Så er stillingen som kontorchef i Center for Udgående Kvalitetsarbejde måske noget for dig?

Som kontorchef i CUK skal du blandt andet lykkes med at opbygge et stærkt nyt team på dagtilbudsområdet, der skal:

 • Vejlede sektoren klart og effektivt om rammer og regler, herunder udarbejde bekendtgørelser, vejledninger og løfte et ulovbestemt sektortilsyn
 • Understøtte og rådgive de kommunale forvaltninger om deres varetagelse af det pædagogiske tilsyn via et nyetableret rejsehold
Børne- og Undervisningsministeriet
Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark)Enhedsleder til Fonden Novavis behandlingsaktiviteter i Storstrøm fængsel og Nykøbing Falster Arresthus

Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark)

Har du erfaring med både ledelse og misbrugsbehandling? Er du god til at strukturere opgaver og samarbejde, og er du tydelig i din kommunikation? Så er det måske dig vi leder efter til en ny spændende stilling.

Du skal være med til at planlægge og implementere vores behandlingsaktiviteter og understøtte, at vi leverer behandling af høj kvalitet. Endvidere lægger vi stor vægt på at opbygge et godt og konstruktivt samarbejde med fængslets og arresthusets personale.

Dine hovedopgaver i forhold til ledelsesfunktionen vil være:

 • At implementere Novavis behandlingstilgang og strukturere behandlingen sammen med behandlerteamet og i tæt dialog med chefen for Novavi Krim og vores øvrige enhedsledere inden for behandlingen i Kriminalforsorgen.
DomstolsstyrelsenAdministrationschef til Retten i Aarhus

Domstolsstyrelsen

Har du lyst til at arbejde med ledelse i en organisation med stor samfundsmæssig betydning?

Som administrationschef indgår du i rettens ledelse i tæt samarbejde med retspræsidenten, der har det overordnede administrative ansvar for retten. Du indgår i ledergruppen, som udover dig og retspræsidenten består af tre funktionschefer, fire afdelingsledere og en dommer. Dommerne inddrages i alle væsentlige beslutninger i relation til rettens ledelse og større administrative spørgsmål, der i bred forstand har betydning for dommernes arbejde.

Administrationschefen har det daglige og overordnede ansvar for rettens administration, herunder løn- og driftsbudget, kassefunktion, indkøb, HR, IT, GDPR og rettens sikkerhed. Herudover indgår drift af retsbygningerne og kontakten til udlejeren som en del af arbejdsopgaverne.

Just-Eat.dk ApS
Team Lead Currier support

Just-Eat.dk ApS, København

Har du erfaring med ledelse og kan du lide orden på din tallerken? Just Eat søger en teamleder, som elsker at have mange bolde i luften - samt ikke mindst at have styr på dem imens! Just Eats Delivery-afdeling, består af ca. 800 chauffører, som hver dag i deres egne biler eller i vores brandede biler og el-cykler leverer takeaway ud til danskerne i de største byer i Danmark.

Din opgave bliver at on-boarde nye medarbejdere, koordinere og lede chaufførerne sammen med dine dygtige kollegaer. Som teamleder vil du, i samarbejde med vores Manager, være ansvarlig for den daglige ledelse, administration, planlægning, vedligeholdelse og vækst af afdelingen. Derudover vil du som Teamleder fylde din hverdag med:

 • Ledelse fra distance
 • Daglig kommunikation med chauffører, herunder at tage imod sygemeldinger og afholde medarbejdersamtaler
 • Håndtering af personalesager
Just-Eat.dk ApS
Skanderborg Park
Konference- og receptionschef med faglighed og hjerte

Skanderborg Park

Arbejdsopgaver

 • Ledelsesansvar for medarbejdere i reception og konference
 • Ansvarlig for salg af konferencer og hotelophold
 • Sikre kvalitet, tilfredse gæster og gennemført lækkerhed

Vi tilbyder et attraktivt job på en dynamisk arbejdsplads og deltagelse i hotellets ledergruppe. Desuden udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Skanderborg Park ligger smukt placeret midt i naturen med fantastisk udsigt til Skanderborg sø. Vi er et professionelt hotel, som på baggrund af vores faglige viden og stolthed, teamspirit, fantastiske produkt, og ikke mindst gode relationer til vores mange gæster, har vundet flere priser. Vores motto er ‘gennemført lækkerhed’, og det sætter vi en ære i at efterleve.

Skanderborg Park
fsbVi søger en driftslederassistent til Amager Vest

fsb

Kan du holde mange bolde i luften - samtidig med at du smiler og er nærværende? Brænder du for planlægning af driftsopgaver og beboerservice? - så er du muligvis den driftslederassistent vi mangler!

Amager Vest består af afdelingerne Skyttehusene, Fælledhaven, Artillerihuset og Kronehaverne som alle ligger i Ørestaden og omfatter i alt ca. 530 lejemål. Området udvikles løbende og nye afdelinger kommer til.

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads i rivende udvikling
 • løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer
 • gode muligheder for kurser, efteruddannelse og personlig udvikling
fsb
SimCorp A/S
Head of Strategy Execution & Business Transformation

SimCorp A/S, Copenhagen

As our Head of Transformation, you will work closely with senior management and a broad group of stakeholders across the organization to orchestrate, enable, and drive our enterprise-wide transformation journey.

Your primary responsibility will be to architect and orchestrate the overall company transformation, in accordance with the strategic direction and priorities set by top management.

Your responsibilities

 • Design and drive corporate strategy activation/deployment processes, including organizational cascading via “strategy translation workshops” and other engagement activities
 • Facilitate that our portfolio of strategic initiatives progresses toward our mission against change capacity and shifting business priorities, by applying agile portfolio management
SimCorp A/S
Den Sociale Virksomhed
Forstander til bo- og beskæftigelsestilbuddet Rønnegård

Den Sociale Virksomhed, Gørløse

Kan du lede og videreudvikle et veldrevet højt specialiseret bo- og beskæftigelsestilbud for voksne med komplekse udviklingsforstyrrelser og nedsatte funktionsevner? Og har du et solidt ledelsesfagligt fundament? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Du skal – inden for de rammer og målsætninger, der fastlægges i Den Sociale Virksomhed – lede og videreudvikle Rønnegård både på det faglige niveau og på det ledelsesfaglige område.

Din ledelsesopgave omfatter faglig ledelse, personaleledelse, administrativ ledelse og strategisk ledelse, som udøves sammen med ledergruppen på Rønnegård. Som forstander vil du også skulle fastlægge strategier og visioner i samarbejde med de øvrige tilbudsledere og direktionen i Den Sociale Virksomhed.

Den Sociale Virksomhed
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Kontorchef til Forbrugerombudsmandens sekretariat

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Valby

Hvis du vil være chef i en stærk faglig juridisk myndighed, der håndhæver den forbrugerbeskyttende lovgivning, så er vores ledige kontorchefstilling måske noget for dig.

Som kontorchef for Finans- og Datakontoret vil du sammen med vores anden kontorchef få til opgave at tilrettelægge tilsynet med erhvervslivets efterlevelse af den forbrugerbeskyttende lovgivning og lede ca. 25 engagerede og dygtige medarbejdere og det daglige arbejde i tæt samarbejde med forbrugerombudsmanden.

Du er uddannet cand.jur. med et højt fagligt niveau og har et indgående kendskab til det forbrugerretlige område. Du kan lide at arbejde med komplekse juridiske og strategiske problemstillinger.