462 job matcher din søgning 462 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vikingeskibsmuseet i RoskildeFeltarkæologer til Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Har du lyst til at blive en del af et stærkt og ambitiøst Marinarkæologisk team på Vikingeskibsmuseet i Roskilde og være med til at løse teamets opgaver? Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger 8 feltarkæologer til marinarkæologiske forundersøgelser i Københavns Havn. Der er tale om maskinelle prøvegravninger - ikke dykkerarbejde - som udføres fra større fartøjer.

Arbejdsområde og opgave

I jobbet kan du forvente følgende opgaver:

 • Lagbeskrivelse, udgravning og soldning af maskinelt opgravede sedimentblokke
 • Indledende fundhåndtering og -beskrivelse, udtagning af sedimentprøver
 • Løbende indtastning af data i databaser og GIS
 • Kommunikation med maskinfører
Miljømærkning DanmarkMiljømærkning Danmark søger en konsulent til området offentlige grønne indkøb

Miljømærkning Danmark, København

Vi søger en konsulent, der skal være med til at realisere visionen i regeringens strategi for grønne offentlige indkøb om, at alle offentlige indkøb skal være miljømærkede i 2030. Du skal primært varetage de opgaver, som Miljømærkning Danmark har i forbindelse med implementeringen af regeringens nye strategi. Har du derfor erfaring med udbud og indkøb i den offentlige sektor, og brænder du for den grønne agenda, er du måske vores nye medarbejder.

Fondendanskstandard

Stillingen har fokus på varetagelsen af udbud og indkøb på det statslige område, men der kan også forekomme opgaver relateret til regioner og kommuner. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Miljømærkning Danmarks chefkonsulent for offentlige indkøb, og I vil have en tæt koordinering af opgaver og løsninger.

Miljømærkning Danmark
Health Tech Hub Copenhagen
Are you our new Senior Health Tech Analyst? (Danish speaking)

Health Tech Hub Copenhagen, Copenhagen

We are tech entrepreneurs with a business and health background. We are aiming high and taking on significant challenges. Not alone, we’re an energetic community supported by great partners.

You are a Senior Analyst or Consultant with experience in analysing health data, market trends, market intelligence and analytics.

You appreciate how data, insights and visualisations can pave the way for change. You have demonstrated great skills in condensing and communicating complex matters in an accessible and convincing way – taking the target audience into consideration.

We need your help in analyzing data around the healthcare and the start-up ecosystem to both better help our start-ups make the right decisions, as well as to keep track of global trends, outstanding start-ups, and unique insights.

Health Tech Hub Copenhagen
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Ambitiøs akademiker søges til økonomiopgaver vedrørende uddannelses- og forskningsinstitutioner

Uddannelses- og Forskningsministeriet, København

Brænder du for økonomistyring og håndtering af store datamængder? Motiveres du af at formidle komplicerede sammenhænge på enkle måder? Så er du måske vores nye kollega i Uddannelses- og Forskningsstyrelsens Kontor for Institutionsøkonomi.

Vi søger en medarbejder til kontorets team, som vil komme til at arbejde med finanslovsbudgetter og tilskudsmodeller. Teamet består af 6 faste medarbejdere og 2-3 studenter og arbejder med modelbaserede tilskud til uddannelsesinstitutionerne, herunder prognoser og budgetter til finansloven.

Hovedopgaverne i teamet er:

 • Udarbejdelse af prognoser og budgetter til finansloven
 • Tilrettelæggelse af dataindhentning og beregninger
 • Udvikling af intern og ekstern rapportering
IT-Universitetet i København
Alsidig AC-fuldmægtig til indkøbsfunktion

IT-Universitetet i København, København

IT-Universitetet i København

IT-Universitetet er i kontinuerlig vækst og som et led i dette er der brug for at optimere og løfte indkøbsfunktionen med denne stilling som indkøbsspecialist, placeret i Facility Management afdelingen.

Den rette person til jobbet lykkes med sine mål via et konstruktivt samarbejde med de mange kolleger på universitetet, baseret på gode, transparente og strømlinede processer, samt en kompetent og tillidsvækkende understøttelse af de mange forskelligartede fagområder, som indkøbsfunktionen favner. Det er vigtigt at man har erfaring og interesse i grønne indkøb, og i det hele taget kan styrke afdelingens kompetencer indenfor bæredygtighed.

IT-Universitetet i København
Grønlands Selvstyre
Erfaren proces- og projektleder til digitalisering af den offentlige sektor

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Ser du tingene i en større kontekst, tænker du enkelte dele ind i en helhed, og forstår du samspillet mellem mennesker, organisatoriske processer og digitale teknologier? Kan du planlægge, koordinere og arbejde på tværs af forskellige organisationer og fagområder? Så er det dig vi søger. Vi søger en erfaren proces- og projektleder til projektledelse i vores projektafdeling.

Den nationale fælles offentlige dimension kræver, at du har evnen til at se det store perspektiv, kan betragte et projekt i sin helhed og i den sammenhæng projektet indgår i eller bliver en del af. Vi har ofte behov for at afdække forskellige processer, og har brug for en kollega, der har god erfaring indenfor området.

Kompetencer som analytisk, kommunikerende og koordinerende - de klassiske grundkompetencer du har som akademiker kommer i spil i denne stilling.

Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
Strategisk og forretningsfokuseret generalist til digitalisering af den offentlige sektor

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en strategisk og forretningsfokuseret AC’er til projektledelse til vores projektafdeling.

Den fælles offentlige dimension kræver, at du har evnen til at se det store perspektiv, kan betragte et projekt i sin helhed og i den sammenhæng projektet indgår i eller bliver en del af. Vores brugerrettede fokus stiller krav til, at du forstår at inddrage brugere på forskellig vis.

Digitalisering er forandring, og derfor er det vigtigt, at du kan forandringslede og samarbejde med de mange forskellige interessenter, der er en del af dine projekter. Forandrings- og projektledelsen stiller store krav til dine kommunikationsevner, derfor er det vigtigt, at kommunikation falder dig naturligt.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
En dygtig fuldmægtig søges til Ledelsessekretariatet i Departementet for Boliger, Infrastruktur og Ligestilling

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Ledelsessekretariatet mangler en kollega mere til det nye team. Er du en dygtig fuldmægtig med blik for detaljen? Kan du lytte til politiske og administrative ønsker og medvirke til at skabe løsninger, der virker i praksis? Vil du hjælpe dine kolleger med at sikre et højt niveau af service og i det skriftlige i departementet? Så er det dig, vi har brug for i departementets Ledelsessekretariat.

Vi leder efter en fuldmægtig, der sammen med afdelingens medarbejdere og departementets ledelse, kan varetage en central funktion i koordineringen af departementets sager og serviceringen af Naalakkersuisoq, i tæt samarbejde med øvrige medarbejdere i departementet.

Grønlands Selvstyre
LB Forsikring
Erfaren HR-udviklingskonsulent

LB Forsikring, København

Som HR-udviklingskonsulent hos LB Forsikring bliver du en del af et stærkt, udviklingsorienteret fællesskab, hvor der er tillid til, at vi sammen løfter mere end hver for sig. LB Forsikring

Som HR-udviklingskonsulent hos os bliver din primære opgave at omsætte kombinationen af vores strategi og din stærke faglighed til værdiskabende initiativer inden for ledelses- og organisationsudvikling.

Du får selvstændigt ansvar for at konceptudvikle, optimere, understøtte og gennemføre projekter indenfor områder som ledelsesudvikling, succession planning, performance management, organizational review, onboarding, diversitet og inklusion mv.

LB Forsikring
Red BarnetMHPSS Director

Red Barnet, Copenhagen

After four years of development, the MHPSS Collaborative is seeking a new Director to drive the next stage of its evolution. The MHPSS Collaborative was born out of a need to link knowledge, research and practice to better respond to emerging challenges across the field of mental health and psychosocial support (MHPSS) for children and families in emergency and fragile settings.

In this role your main responsibilities are:

 • Responsible for the overall leadership of the MHPSS Collaborative.
 • Maintains and builds a fully funded team in the area of research and documentation, capacity strengthening, program development, and advocacy on MHPSS for children and youth, including technical experts.
 • Promotes collaboration with global actors outside the Save the Children movement.
Jobboozt ApSEjendomsmægler søges til home Horsens

Jobboozt ApS søger for home

Brænder du for salg og gode kunderelationer, så er det måske dig vi er på udkig efter!

Forretningen som har en yderst synlig beliggenhed søger en ny mægler til styrke det nuværende team. Der er travlt og den kommende medarbejder ville blive tilbudt en del leads.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Fremvisninger
 • Vurderinger
 • Kommissioneringer

Vi forestiller os, at du:

 • HAR brancheerfaring og kommer fra en lignende stilling, ellers kommer du fra den finansielle verden
 • er uddannet Ejendomsmægler, dog ikke et must.
 • har lokalkendskab, dvs. bosiddende eller opvokset i Horsens kommune
Jobboozt ApS
Dansk Erhverv
Struktureret og engageret konsulent til direktionssekretariatet

Dansk Erhverv, København

Interesserer du dig for direktions- og bestyrelsesbetjening, har du lyst til at få direkte indblik i beslutningsprocesserne i en af Danmarks største erhvervsorganisationer, kan du balancere flere opgaver på én gang, og har du gode skriftlige formidlingsevner? Så er du måske ny medarbejder i direktionssekretariatet i Dansk Erhverv.

DanskErhverv

I Dansk Erhverv søger vi lige nu en kollega til direktionssekretariat, hvor du kommer helt tæt på topledelsen. Du vil opbygge et indgående kendskab til hele organisationens arbejde, strategi, udvikling og interessevaretagelse.

Det er nødvendigt, at du kan balancere en opgaveportefølje, der indeholder opgaver med korte deadlines, og at du samtidigt kan skabe overblik og strukturere opgaverne på den lange bane.

Dansk Erhverv
Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet søger ny kollega til ledelsessekretariatet

Erhvervsministeriet, København

Brænder du for at oversætte en ansvarlig erhvervspolitik til konkrete tiltag og initiativer? Kan du understøtte Erhvervsministeriets arbejde med politikudvikling og langsigtede politiske prioriteter? Så er du måske vores nye kollega i Ledelsessekretariatet.

Erhvervsministeriets departement søger en ny medarbejder til Ledelsessekretariatets Strategi- og Koordinationsenhed. Du vil i stillingen bidrage til arbejdet med at formulere nye tiltag og initiativer, der understøtter ministeriets og regeringens strategiske og langsigtede politiske prioriteter samt bidrage til koordinering af ministeriets større politiske forløb og initiativer.

En stor del af din dagligdag vil bestå af et tæt samarbejde med departementets fagområder om politikudvikling på vigtige dagsordener for regeringen og Danmark.

Danmarks Tekniske UniversitetAdministrator til Grundforskningscenter SPOC

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Er du en positiv person med en proaktiv tilgang til at få opgaverne løst, og trives du i et internationalt miljø med gang i hjulene, er du måske vores nye medarbejder.

DTU Fotonik søger en dygtig og ansvarsbevidst administrator, der naturligt tager rollen som det sociale og administrative omdrejningspunkt i SPOC og forskningsgruppen High-Speed Optical Communications (HSOC), og som understøtter den verdensrekordforskning, der bedrives.

Som administrator i SPOC bliver du et vigtigt omdrejningspunkt for gruppen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med centrets gruppeledere og forskere samt den administrative gruppe på instituttet, hvor du også kan få sparring.

Danmarks Tekniske UniversitetErfaren administrativ projektleder til et unikt skibsbyggeprojekt

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Er du klar til at gribe en unik mulighed?

Ønsker du en stilling, hvor du i et flerårigt byggeprojekt kan demonstrere sublim administrativ projektledelse og binde en kompleks projektorganisation effektivt sammen, så den kommer succesfuldt i mål?

Du bliver ansvarlig for den administrative projektstyring og skal i tæt samarbejde med den tekniske projektleder sætte dig i spidsen for projektfremdriften og sikre effektive processer, rettidige beslutninger og inddragelse af rette ressourcer til rette tid.

Du får en særlig rolle på mandat fra projektejeren og bliver ansvarlig for den administrative styring af projektet, herunder:

 • Budget- og ressourcestyring
 • Projektkommunikation og interessentpleje
 • Projekt- og mødeplanlægning, dokumentation og journalisering
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Vordingborg KommuneVi mangler to miljømedarbejdere i affaldsgruppen

Vordingborg Kommune, Langebæk

Hvis du brænder for grøn omstilling, og vil være med bag kulisserne, når der skal indsamles nye affaldsfraktioner i Vordingborg Kommune, så skynd dig at læse videre:

Som udgangspunkt vil dit ansvarsområde være at yde kompetent assistance til borgerne, når de henvender sig til affaldskontoret enten telefonisk eller via mail.

Det er derfor et must, at du som menneske er imødekommende, hurtig på tasterne, fleksibel og udadvendt. Dine faste daglige opgaver vil primært være telefonpasning og håndtering af borgerhenvendelser i vores driftssystemer til affaldshåndtering og rottebekæmpelse.

Det er derfor vigtigt, at du kan holde hovedet koldt, når der er travlt, og ikke er bange for at gå i kast med forskellige ad hoc-opgaver, som kan lande på dit bord.

Varde KommuneLeder af Myndighed i Social og Handicap

Varde Kommune

Som ny leder af Myndighed i Social og Handicap, vil du møde en gruppe dygtige og engagerede medarbejdere, der brænder for deres arbejde og for deres målgruppe.

Vi søger en leder, der sætter retningen og træffe beslutninger. Som ny leder i Myndighed kommer du med indsigt i området, og i de opgaver vi løser. Vi forventer at du er vedholdende, har engagement og visioner for området.

Som Leder af Myndighed er nogle af dine primære opgaver:

 • Den strategiske tænkning på og udvikling af området
 • Ledelse og udvikling af medarbejdere, herunder sikring af det gode arbejdsmiljø
 • Kvalitetssikring af det udførte arbejde, herunder det overordnede faglige ansvar
Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
NCC Danmark
Health & Safety Manager NCC Building Danmark

NCC Danmark, Søborg

Vi søger en Health & Safety manager til NCC Building Danmark med overordnet ansvar for arbejdsmiljøafdelingen og arbejdsmiljøarbejdet i forretningsområdet.

Du bliver ansvarlig for et team af arbejdsmiljøkonsulenter og arbejder tæt sammen med Health & Safety managers i de andre forretningsområder. Du bliver desuden ansvarlig for at drive og implementere H&S projekter i forretningsområdet.

Som Health & safety manager vil du referere til Head of Business support i NCC Building Nordics og indgå i Building Nordics H&S ledergruppe.

NCC Danmark