703 job matcher din søgning 703 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jema Agro A/SKonstruktør til vækstvirksomhed

Jema Agro A/S, Bjerringbro

Vi har travlt på JEMA og står netop nu og har brug for en ny kollega. Så hvis du brænder for 3D-konstruktion og ser en fordel i at kunne følge et projekt fra tanke til tegnebræt til samling på vores fabrik, så er JEMA måske det rette sted for dig.

Du bliver del af JEMA og får 48 dygtige og engagerede kollegaer. Du refererer til Jens-Peter Lundgaard, virksomhedens direktør.

Som konstruktør indgår du i samarbejde med vores andre konstruktører på tværs af alle tre forretningsområder. Du får ansvaret for dine egne projekter, som indgår i en større helhed. Der vil også være mulighed for udviklingsopgaver.

Som konstruktør har du en bred kontaktflade. Du kommer til at være i tæt samarbejde med både kollegaer fra salg, administration og produktion.

FORCE Technology
Materialeingeniør med speciale i coatings

FORCE Technology, Brøndby

Har du en passion for materialer, kompositter og coatings? Lyder ord som rådgivning, skadesopklaring og materialeanalyser spændende? Så er du måske vores nye materialespecialist på coatingområdet.

I afdelingen Materials consultancy er vi ca. 20 højt specialiserede ingeniører, der arbejder med rådgivning, materialeanalyser og opklaring af fejl og skader for vores kunder i fremstillings- og procesindustrien og på energiområdet. Opgaverne løses primært i Danmark på vores hovedkontor i Brøndby eller ude hos kunderne. Du må derfor forvente et par rejsedage om måneden. Dine nøgleopgaver bliver at:

 • gennemføre inspektions- og analyseopgaver i samarbejde med teknikere og specialister
 • gennemføre rådgivningsopgaver på egen hånd eller sammen med dine dygtige specialistkolleger
 • tilpasse ydelser og tilbud til kundernes behov og udfordringer
 • deltage i formulering og afvikling af udviklingsprojekter.
FORCE Technology
Kyocera Senco Denmark A/S
Opstiller/ Plastmager søges

Kyocera Senco Denmark A/S, Græsted

Kyocera Senco Denmark A/S søger opstiller/ plastmager til vores produktion i Græsted.

Har du hænderne skruet godt på, teknisk forståelse samt erfaring med både forme og sprøjtestøbning er vi interesseret i at høre fra dig.

Du kommer til at beskæftige dig med:

 • Opstilling og indkøring af forme
 • Produktionsovervågning
 • Vedligeholdelse af forme og produktionsudstyr
 • Færdigmelde produktioner til vores pakke-/logistikafd.

Stillingen indeholder også muligheden for, med de rette kvalifikationer, at blive ansat som Teamleder med dag-til-dag ansvar for produktionen. Dette indebærer blandt andet flere planlægningsopgaver, personale ansvar, samt kontakt og dialog med vores leverandører af udstyr og service vedr. ved- ligeholdelse og reparation af alt udstyr.

Kyocera Senco Denmark A/S
Holiown A/SAmbitiøs B2C-sælger til salg af udenlandske ferieboliger

Holiown A/S, Nivå

Er dine ambitioner lige så store som din passion for salg? Drømmer du om at være med til at banke en virksomhed op fra bunden? Kan du se dig selv i en stilling, hvor drive, nytænkning og gåpåmod er altafgørende? Så er du måske vores nye sælger.

Du kan se frem til:

 • En høj grad af medindflydelse i dit eget arbejde og i virksomhedens salgsstrategi og fremtid
 • Et tæt samarbejde med direktøren, når du er med til at bygge vores virksomhed - og salgsteam - op fra bunden
 • En attraktiv lønpakke, som er individuelt tilpasset dine ønsker og resultater
Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
HSEQ Assistent med speciale i miljøledelse

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service

Vi står over for at implementere ISO 14001 og ISO 45001 – og har brug for din erfaring.

Som HSEQ Assistent bliver du en del af vores engagerede team på 5 friske medarbejdere, der supporterer kolleger, arbejdsmiljørepræsentanter samt produktions- og afdelingsledere i hele virksomheden i forhold til arbejdsmiljø, miljø og kvalitet.

Diversey

Du kommer til at have et meget varieret job, da vi deles om opgaverne og griber de bolde, der bliver kastet op i luften.

Dit primære arbejdsområde bliver at medvirke til opbygning og implementering af ISO 14001 og ISO 45001, samt efterfølgende vedligehold. Derfor kræver stillingen, at du både har relevant miljøuddannelse (eller tilsvarende) og praktisk erfaring fra en lignende stilling i en privat virksomhed.

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service
Københavns Lufthavne A/S
Process & Operations Manager til bagageafdelingen i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Er du ekspert i processer og har du evner og personlighed til at sikre, at vi fortsat er blandt de bedste lufthavne?

I Københavns Lufthavne A/S (CPH) er ansvaret for bagagen delt mellem eksterne selskaber og CPH. Det kræver et nært samarbejde og en god forståelse for arbejdsgange og bagageprocessen at sikre, at vi på tværs af selskaber når sammen i mål. I stillingen får du ansvar for at sikre bagagens rejse fra check-in til fly, herunder blandt andet:

 • at sikre, at de nuværende processer fungerer optimalt, internt i CPH og på tværs af involverede parter
 • at designe og udvikle nye processer i takt med ændringer hos os selv eller omgivelserne
 • at dokumentere alle processer løbende og på baggrund af dine analyser drive procesforbedringer
Københavns Lufthavne A/S
Rynkeby Foods A/SMAINTENANCE ENGINEER

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Er du en ambitiøs og erfaren tekniker med videregående uddannelse, overblik, analytisk sans? Vil du være med til at videreudvikle og optimere vores forbyggende vedligeholdelses-planer? Så er du måske den kandidat, vi søger.

Om jobbet Med reference til teknisk chef, får du en overordnet og central rolle i forhold til at udvikle, definere og implementere forbyggende vedligeholdelseskoncept for Rynkeby’s produktionsanlæg. Jobbet har en stor kontaktflade og indeholder en bred vifte af opgaver. Du får bl.a. ansvar for at:

 • Udarbejde systematiske grundårsagsanalyser på maskinnedbrud
 • Udarbejde life cycle analyser på komponenter og udstyr på hele fabrikken
Rynkeby Foods A/S
NCC Danmark
Health & Safety Manager NCC Building Danmark

NCC Danmark, Søborg

Vi søger en Health & Safety manager til NCC Building Danmark med overordnet ansvar for arbejdsmiljøafdelingen og arbejdsmiljøarbejdet i forretningsområdet.

Du bliver ansvarlig for et team af arbejdsmiljøkonsulenter og arbejder tæt sammen med Health & Safety managers i de andre forretningsområder. Du bliver desuden ansvarlig for at drive og implementere H&S projekter i forretningsområdet.

Som Health & safety manager vil du referere til Head of Business support i NCC Building Nordics og indgå i Building Nordics H&S ledergruppe.

NCC Danmark
Carlsberg
Operatør Dåsekolonne

Carlsberg, Fredericia

Carlsberg Breweries A/S

Til vores tapperier i Fredericia søger vi operatører til dåsekolonne D2 samt ”Flyverteamet”, hvor du i samarbejde med dine kollegaer skal køre et moderne procesanlæg. Lyder det som noget for dig, så læs videre her.

Dine arbejdsopgaver med drift af procesanlæggene inkluderer:

 • Sikre sikkerheden for dig og dine kollegaer, f.eks. lave og løse sikkerhedsobservationer
 • Sikre produktkvaliteten, f.eks.
  • Rengøring af tappe- og procesanlæg samt tilhørende områder
Carlsberg
Arla Foods amba
Drift koordinator til Esbjerg Mejeri

Arla Foods amba

Som drift koordinator vil du først og fremmest være en synlig ”hands-on” leder med overblik der sammen med vores dygtige medarbejdere vil drive mejeriet.

Du skal passe på mejeriets interesser sammen med resten af teamlederne i teamet; samt skabe et godt og sikkert arbejde miljø.

Du vil blive bindeled mellem teamlederne og følgende afdelinger på mejeriet: produktion, planlægning, kvalitetsafdelingen, vedligeholdelsesafdeling samt logistik og ledergruppen.

Arla Foods amba
Danpo A/S
Formand til Råvare afdelingen, Danpo Farre

Danpo A/S, Give

Vil du være en del af fødevarebranchen og arbejde i en produktionsvirksomhed med høj puls og højt humør? Så er det måske dig vi er på udkig efter. På vores fabrik i Farre søger vi en formand til vores råvare afdeling.

Vi søger en formand til aften/natholdet. Du vil indgå i et team med en anden formand, som skal dække tidsrummet 16:00 til 23:00/05:00. Når afdelingslederen ikke er til stede, skal du sørge for at produktionen kører. Dine opgaver vil bl.a. bestå i:

 • bemandingsplanlægning
 • overholde produktionsplan
Danpo A/S
KAR+CO
Product Engineer

KAR+CO søger for Hans Følsgaard A/S i Ry

Support på digitale styringsanlæg i el-produktion.

Hos Hans Følsgaards forretningsenhed PowerTech i Ry, ønsker vi at udvide teamet med en Product Engineer, der sammen med det øvrige team får ansvaret for at supportere kunder med blandt andet programmering af produkter som f.eks. SCADA, HMI, RTU og beskyttelsesrelæer.

Du bidrager til at overvåge og opbygge vores kunders forsyningsnet, så alle komponenter er driftsikre, økonomiske og energieffektive. Samtidig bidrager du til at understøtte vores kunder i dels at leve op til kravene i dag men også at sparre med dem om, hvad fremtiden byder på af decentral produktion og grønne energikilder.

Derudover vil dine opgaver bl.a. være:

 • Kompetent IT-teknisk rådgivning og support
 • Support ved installationer af nyt digitalt udstyr
 • Parametrering og test af SCADA & HMI
KAR+CO
JKSArbejdsmiljø- og miljøkoordinator søges til Industri Beton, afd. Perstrup i Kolind

JKS søger for Industri Beton A/S

Har du erfaring med regler og lovgivning på arbejdsmiljøområdet? Vil du understøtte det strategiske og operationelle arbejde med miljø og arbejdsmiljø på tværs af organisationen? Og drives du af at skabe resultater ved at motivere medarbejderne til at overholde retningslinjer, procedurer og regler for begge områder?

I en nyoprettet stilling med reference til Industri Betons HQSE-manager skal du medvirke til at styrke arbejdsmiljø- og miljøindsatsen i alle vores afdelinger. Du får det daglige ansvar for de praktiske miljø- og arbejdsmiljøopgaver i tæt samarbejde med ledelsen på koncernens lokationer og i vores montage.

JKS
Energinet
Arbejdsmiljøkoordinator med offshore erfaring

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Vil du være med til at skabe de absolut bedste rammer for arbejdsmiljøet på Energinets projekter? Vi søger en arbejdsmiljøkoordinator med stor offshoreerfaring til at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø i vores anlægsprojekter. Hos Energinet har vi ansvaret for at anlægge og vedligeholde det overordnede el- og gastransmissionsnet i hele Danmark, og vi gennemfører en stor portefølje af projekter i el- og gastransmissionsnettet.

Energinet

Som arbejdsmiljøkoordinator bliver du tilknyttet afdelingen ”Projekt QHS”, der varetager arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet på Energinets projekter - både onshore og offshore. I denne stilling vil dit primære arbejdsområde være offshore-projekter, men du vil i perioder også kobles på onshore-projekter.

Energinet
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Flensted Food Group A/S
Kvalitetskoordinator

Flensted Food Group A/S, Ansager

Hos Flensted får du mange gode og dygtige kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen i fællesskabet, og hos Flensted tilbyder vi dig et job, hvor du får mulighed for at gøre det, du er bedst til; et job hvor du får ansvar og indflydelse – hvis du vil og kan.

Du bliver en del af et team på fem i kvalitetsafdelingen, hvor du får medansvaret for til stadighed at sikre den høje kvalitet på vores produkter.

Dine vigtigste opgaver bliver:

 • Kvalitetssikring og produktbedømmelser, hovedsageligt på vores kartoffelproduktion
 • Håndtering af reklamationer på tværs af organisationen
Cadeler A/SAssistant HSEQ Engineer to the wind industry

Cadeler A/S, Copenhagen

To support our continuous growth in the renewables industry, we are looking for an Assistant HSEQ Engineer to join Cadeler A/S.

We are looking for an Assistant HSEQ Engineer to help grow the business and offer a great opportunity for an ambitious candidate interested in pursuing a career in an exciting growing company in the offshore wind industry.

You will be part of a team which is supporting our offshore windfarm installation vessels and the projects teams in all areas of HSEQ.

The tasks will include:

 • Assisting in maintaining the company SMS system
 • Assisting the HSEQ Engineers in the planning, preparation and execution of the HSEQ aspects of an installation project
 • Supporting the tender team in providing HSEQ aspects of bid submissions
People ExecutiveProcess, Development and Master Data Specialist

People Executive søger for JYSK i Brabrand

Evner du at forstå processerne inden for indkøbsområdet og omsætte dem til konkrete it-løsninger? Har du arbejdet med master data i SAP? Og kan du omsætte forretnings- og brugerbehov til optimal it-understøttelse som bindeled mellem forretningen og it-udvikling? Så er du den, vi leder efter til JYSK.

Dit primære ansvarsområde bliver at være afdelingens primære støtte til franchiseorganisationen i JYSK, men du vil også bidrage til den generelle it-udvikling inden for det samlede indkøbsområde i JYSK i samarbejde med dine kolleger.

Danmarks Tekniske UniversitetQuality manager (part-time position) - Test & Calibration Section (TAC)

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

We are looking for a Quality manager to develop and maintain our quality system for wind turbine and wind measurement campaigns and other measurement-related activities. The task is done in collaboration with colleagues in TAC and others in DTU Wind Energy. Place of employment is Risø Campus, close to Roskilde.

TAC is a diverse section that works very close with the wind industry, bringing the latest developments in DTU Wind Energy research to the field. We operate test stations Høvsøre and Østerild, where we test prototypes of the next generation wind turbines. We are an accredited test laboratory for mechanical loads, power performance tests, and lidar calibrations.

StudentConsulting Danmark ApSProductionworkers for Elis close to Hillerød

StudentConsulting Danmark ApS recruiting on behalf of Elis

We are looking for fulltime workers to an international laundry service called Elis Denmark A/S located in Hillerød from now with the possibility to get a permanent position afterwards.

The work tasks in the laundry production are based on different workstations. In the sorting station, you will be sorting incoming articles that need to be washed in different machines. The other tasks are rolling, folding etc. which requires you to be precise in your execution.

As all the work tasks are solved standing up and are physically demanding with many repetitions pr hour it is important that you are physically robust and have previous experience with physical work. The job requires physical strength and that you can keep up a good pace.

You will be a part of a workplace with good colleagues, who are performance driven, but also like to socialize sometimes after working hours.