196 job matcher din søgning 196 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 196 resultater.
Mountain Top (Denmark) ApS
Global Marketing Manager

Mountain Top (Denmark) ApS, Frederikssund

Mountain Top is the market leader in retractable tonneau covers and other accessories for pickup trucks marketed through B2B and B2C channels globally. The company is targeting high growth through further expansion into new markets as well as additional sales in its existing markets. To support our high ambitions we are looking for a Global Marketing Manager with the ability and desire to run a strong marketing function for Mountain Top Group.

Mountain Top Industries ApS

Over the past years, Mountain Top has opened up sales offices and production sites in a number of high-potential markets. A key responsibility of Global Marketing will be to integrate and co-ordinate the new sites to achieve cross-market synergies for our marketing activities and ensure that our global branding strategy is adopted and adhered to across the organization.

Mountain Top (Denmark) ApS
AL StudioDigital Marketing- og SoMe-specialist som er klar til at få ansvar

AL Studio, Åbyhøj

Er du faglig velfunderet i digital markedsføring? Har du erfaring med branding, udvikling, og eksekvering af marketingkampagner? Og har du kompetencer inden for udarbejdelse af indhold til SoMe, som skaber engagement og salg? Så er det dig, vi søger.

Som Marketing- og SoMe-specialist hos AL Studio, vil du få en nøglerolle i vores markedsføring på tværs af website, SoMe, nyhedsbreve, og e-mailmarkedsføring. Du skal brænde for at skabe resultater samtidig med, at du har flair for budskaber på skrift og en god systemforståelse.

Dine opgaver vil bl.a blive:

 • Varetage virksomhedens online markedsføring og udtænke strategien bag.
 • Skrive fængende tekster til bl.a. website, blog, landingpages, SoMe-opslag og annoncer.
 • Opfølgning og monitorering på performance af annoncer, webtrafik m.m.
JKE Design A/SEr du maskinsnedker og har lyst til at arbejde i JKEs snedkerafdeling?

JKE Design A/S, Jerslev

Efterspørgslen på individuelle kundetilpassede køkkener i snedkerkvalitet fra JKE er stærkt stigende – og lige nu kan vi slet ikke følge med! Vi søger derfor kvalitetsbevidste maskinsnedkere til vores fabrik i Jerslev.

Du bliver en del af en 50 år gammel virksomhed som er i en rivende udvikling. Organisationen er præget af en stærk teamånd, hvor gensidig respekt og ikke mindst lysten og viljen til at lykkes er til stede.

Faglige kvalifikationer

 • Du må meget gerne være maskinsnedker evt. tillært, og har du erfaring med CNC er det et stort plus
 • Du har holdånd og er en fagligt dygtig håndværker med sans for kvalitet
 • Du er mødestabil, pligtopfyldende og har mod på arbejdstider, som ligger i tidsrummet kl. 06-21
Camro A/SIT-projektleder med forretningsforståelse søges

Camro A/S, Nørager

Til en nyoprettet stilling søges erfaren IT-projektleder med bred IT-erfaring indenfor bl.a. følgende områder:

 • Udarbejde virksomhedens webstrategi med budgetopfølgning
 • Etablering af webshop med online betalingsløsninger for hele EU
 • Overordnet integrering af IT-løsninger med Business Central administrativt system

Du skal ikke være specialist på de enkelte områder, men besidde en detaljeret viden om hvordan de enkelte programmeringssprog og moduler fungerer og kan kombineres til en samlet løsning, samt hvor vi bedst og billigst sourcer den viden ind, der skal bruges for at nå slutmålet, hvor vores kunder starter i webshoppen.

DEASSenior Content Manager

DEAS, Frederiksberg

Vil du udvikle og producere digitalt indhold til DEAS’ nye boligudlejningsportal?

Som vores nye content manager og copywriter kommer du med på rejsen fra start, og dit centrale mål vil være at drive, udvikle og udføre indholdsstrategien for vores nye site. I et samarbejde med vores digitale leverandør Valtech, vores interne IT-afdeling, kommunikations- og marketingafdeling samt afdelingen for boligudlejning skal du levere kreativt indhold til Findbolig.nu.

Dine opgaver bliver således, at:

 • Sætte retningslinjerne for og oprette alle typer af content til Findbolig.nu, som fanger og inddrager brugeren.
 • Producere SEO-optimerede webstedskampagner, kategori- og produktindhold såvel som indhold til markedsføring bl.a. i form af betalte kampagner på sociale medier og displayannoncer.
 • Producere nyhedsmails, pressemeddelelser samt teasers til web og sociale medier.
DEAS
Arla Foods
Digital Media Performance Specialist, Aarhus

Arla Foods, Viby J.

Would you like to deep dive into a blue ocean of valuable data and use your data-crunching abilities to build our media performance marketing set-up?

You’ll in fact influence our entire media performance marketing business across both our Danish and global brands and markets. Your fingerprint will be on our future marketing activities,” says Kasper Bo, Global Head of Digital Media.

Click here and read more about this job.

Arla Foods
Radiometer Medical ApSDirector, IT Solutions Marketing

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Reporting directly to the VP of Marketing, Rikke Christiansen, you lead a team of 3 Global Product Managers. The roadmap and value proposition for the combined offering for our Point of Care (POC) middleware and digital solutions will be your responsibility.

In your team, you will focus on downstream – and upstream activities for Radiometer's point-of-care middleware (software) solution AQURE and related Sales Excellence activities. You will work closely with the Global Services team where 2 colleagues reporting to our VP of Service are supporting LIVE Connect (IoT offering). We are looking for a visionary and strong bridge-builder with profound digital understanding.

As part of the management team, our new Director contributes to the prioritization of projects and allocation of resources. You will manage the budget allocated for the ITS Marketing team including consultancy and promotional activities.

If SkadeforsikringFreelance Content Manager

If Skadeforsikring, Hvidovre

Vi søger en freelance Content Manager, med passion og flair for det skrevne sprog.

Du får ansvaret for at skabe, udvikle og forbedre indholdet på If.dk samt i vores målrettede kundekommunikation. Vores ambition er at skabe den bedste digitale kundeoplevelse på tværs af platforme.

Primære opgaver og ansvarsområder

 • Udvikling og opdatering af eksisterende content på If.dk
 • SEO optimering af If.dk
 • Udarbejdelse af content til onboarding flows
 • 1:1 dialog markedsføring og kampagne e-mails
Miljø- og FødevareministerietMedarbejder til bogføring, web og administrativt arbejde

Miljø- og Fødevareministeriet, København

Har du lyst til at være den medarbejder, som binder os sammen og sørger for at tingene fungerer? Du vil som den eneste administrative medarbejder i Danmarks Miljøportal have en bred portefølje af opgaver spændende over alt fra bogføring, økonomiopfølgning, mødebookning til redaktør for vores hjemmeside og LinkedIn*side.

Du skal indgå som en del af vores sekretariat på i alt 15 medarbejdere, i en dynamisk organisation præget af stor tillid og et godt arbejdsklima.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Bogføring.
 • Økonomiopfølgning.
 • Ansvarlig for vores hjemmeside og LinkedIn-side.
 • Administrative opgaver så som mødebooking mv.
BankdataJava software developer til nyt udviklingsprojekt for banksektoren

Bankdata, Silkeborg

Vil du kickstarte karrieren i et stort IT-hus og et visionært team, der arbejder med DevOps og SAFe?

Du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af et nyt værktøj, der vil udgøre beslutningsgrundlaget for bankrådgivere i erhvervssektoren, når de skal godkende lån til store summer.

Du indgår i et DevOps-team, der arbejder med continuous delivery, så du løbende lægger dine løsninger i produktion på en OpenShift-platform med Docker og Kubernetes. Her bliver du en del af vedligehold og udvikling af både et tinglysningssystem og af det nye projekt for erhvervssegmentet, som skal udgøre et effektivt beslutningsgrundlag for rådgivere i banksektoren.

BankdataSenior Java software developer til nyt udviklingsprojekt for banksektoren

Bankdata, Silkeborg

Vil du være med til at sætte den faglige retning i et stort IT-hus som en del af et visionært team, der arbejder med DevOps og SAFe?

Du indgår i et DevOps-team, der arbejder med continuous delivery, så du løbende lægger dine løsninger i produktion på en OpenShift-platform med Docker og Kubernetes. Her bliver du en del af vedligehold og udvikling af både et tinglysningssystem og af det nye projekt for erhvervssegmentet, som skal udgøre et effektivt beslutningsgrundlag for rådgivere i banksektoren.

Sammen med teamet vil du:

 • udvikle både front- og backend, herunder REST-API’er som microservices
 • kigge på den nuværende løsning og sparre med forretningskonsulenter, interessenter, arkitekter og UX’ere for at skabe den mest optimale, brugercentrerede løsning
 • refine på løsninger ud fra forretningsbehov
Danske BoligArkitekterKreativ, digital kommunikatør, 15-20 timer

Danske BoligArkitekter, København

Brænder du for kommunikation og digital formidling? Har du blik for det visuelle og kan du skrive og redigere tekster, så de griber en boligejer? Så har vi måske jobbet til dig. Især hvis du har en svaghed for bolig- og livsstilsstof og vil være med til at markedsføre Danmarks dygtigste boligarkitekter.

Som en del af holdet får du mulighed for at prøve kræfter med flere spændende arbejdsområder inden for kommunikation og digital markedsføring. Du skal bl.a. versionere vores inspirationsstof, så det fungerer på forskellige digitale platforme.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • At skrive og redigere artikler til vores website og nyhedsbreve
 • At versionere artikler til egne og eksterne medier
 • At lave posts til sociale medier (Pinterest og Instagram)
Dansk BilbrancherådDigital redaktør/-konsulent

Dansk Bilbrancheråd, Taastrup

Vil du være med til at drive og udvikle indholdet på vores website med dine fremragende formuleringsevner og grammatiske færdigheder? Kan du vinkle en historie så den rammer målgruppen, og har du fremtidens digitalisering i kikkerten?

Dine arbejdsområder:

 • Ansvar for organisationens fremtidige digitale tiltag
 • Drive og udvikle indholdet på vores website og sociale medier som Facebook, LinkedIn m.v.
 • Ugentlige nyhedsbreve
Visma e-conomic a/s
Digital Growth Hacker

Visma e-conomic a/s, Christianshavn

Vores digitale kanaler er essentielle for at kunne kommunikere med vores kunder, og vi har konstant brug for at udvikle vores tilgang til opgaverne for at lykkedes med vores mission. Vi søger en Digital Growth Hacker, der kan hjælpe os med at understøtte den rejse, vi er på og styrke vores setup i teamet ved hjælp af innovative løsninger, kommercielt mindset og fokus på datadrevne beslutninger.

Vi har den førende position i markedet, men stiller os ikke tilfredse af den grund, og har stærke forventninger om fortsat vækst. Du bliver ansvarlig for, at vi gennemfører projekter, der sikrer vores fortsatte positive udvikling. Vi har et stærkt kommercielt fokus og arbejder målrettet på at forbedre os løbende - den rejse skal du understøtte ved at udvikle vores digitale forretning og identificere muligheder, der kan løfte vores performance.

VELUX A/S
Senior Learning & Development Specialist

VELUX A/S, Hørsholm

As a Senior Learning & Development Specialist, you will analyze the business development needs to identify relevant learning solutions exploring and utilizing new digitalization technologies. An essential part of your role will be to orchestrate the development and execution of selected global blended learning initiatives in close collaboration with the business and your colleagues in HR to ensure that the applied learning methods and training processes are world class.

Velux A/S

You will rely on your project management experience to oversee several projects and be responsible for defining the project scope and the key deliverables. You will play a key role developing, implementing, and evaluating targeted and scalable learning solutions. Furthermore, you will be involved in facilitating workshops and executing various training programs both face-to-face and virtually.

VELUX A/S
Mercuri Urval
SoMe Community Manager

Mercuri Urval søger for Naturli’ Foods A/S i Vejen

Kom med på rejsen i etableringen af et kreativt og ambitiøst in-house bureau til at understøtte Naturli’ Foods A/S’ go-2-market-strategi. Med pennen som dit sværd udfordrer du det konventionelle og sætter agendaen på SoMe.

Du får direkte reference til SoMe Manager og bliver en vigtig spiller i at sikre, at interaktionen med forbrugerne gennem SoMe udbygges og udfordres. SoMe er en yderst central del af strategien, og med din farverige, livlige og kække pen er du Naturli’s ansigt for over 350.000 følgere på verdensplan.

Du får medansvar for at styre ”Tone of Voice”, og med pennen som dit sværd får du blandt andet følgende konkrete opgaver og ansvarsområder:

 • Copywriting
 • Validering af Q&A og FAQ
 • Koordinering med student assistants og nordiske kolleger ift. fx
Mercuri Urval
DEKO p|sProduktionsmedarbejder – med erfaring inden for behandling af træ og aluminium

DEKO p|s, Taastrup

Som vores nye medarbejder kommer du til at arbejde i vores produktionsafdeling, som består af 1 produktionsleder og 17 produktionsmedarbejdere, hvor du udfører produktions- og værkstedsopgaver.

Samtidig bliver du en del af en succesfuld virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe resultater. Og gennem dit tætte samarbejde og sparring med dine kolleger kommer du til at udvikle dig hver dag.

I dit daglige arbejde har du ansvaret for:

 • At behandle og opskære profiler i træ og aluminium.
 • At udføre visuel kvalitetskontrol.
 • At holde rent og orden i arbejdsområdet.
DEKO p|s
SkattestyrelsenUX-writer med stærke sproglige kompetencer til Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, København

Er du god til at sætte brugerne i centrum, og kan du skabe enkelt, målrettet og handlingsorienteret indhold til digitale selvbetjeningsløsninger og skat.dk?

Stillingen er nyoprettet, og du bliver en del af vores digitale team, som består af 8 ambitiøse digitale kommunikatører.

Du får ansvaret for at udvikle og forbedre indholdet i vores digitale løsninger ved at lave brugbart og meningsfyldt indhold, der hjælper brugerne med at nå deres mål. Det kan fx være via tekst i selvbetjeningsløsninger og beregnere eller via grafik og billeder, hvor vi forsøger at flytte adfærd.

Dine arbejdsopgaver

 • Lave indhold samt udvikle og vedligeholde digitale løsninger til borgere og virksomheder i TastSelv og på skat.dk, såsom fejlmeddelelser, brugergrænseflader, vejledninger osv.
 • Videreudvikle indhold med afsæt i SEO, feedback, statistik og brugertests.
 • Sparring og støtte til kolleger ift. UX-writing.
Skattestyrelsen
SkattestyrelsenKommunikationskonsulent med stærke sproglige og digitale kompetencer til Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, København

Vi ønsker at blive endnu skarpere på vores formidling af skatteforhold på skat.dk, så det både bliver mere enkelt, effektivt og direkte målrettet borgere og virksomheder. Vi søger derfor en dygtig kommunikationskonsulent med relevant uddannelse, som kan udvikle og vedligeholde skattefagligt indhold med afsæt i SEO, feedback, brugertest og fælles retningslinjer.

Sammen med det digitale team får du ansvaret for at udvikle og forbedre det eksisterende indhold på skat.dk. Det skal du blandt andet gøre gennem ensretning af tekster og sider, sikre sammenhæng med indholdsstrategien, følge op på viden fra brugertests og data og på den måde videreudvikle indholdet på skat.dk. Det er også dig, der er med til at sikre, at indholdet lever op til kravene om webtilgængelighed.

Skattestyrelsen
PRO&CODigital Marketing Manager

PRO&CO søger for FLEXA PLAY i Aarhus

Til nyt strategisk forretningsområde søges en Digital Marketing Manager, der skal markedsføre FLEXA’s nye FLEXA PLAY koncept. Fra blankt papir og med stort entreprenør hjerte og flid skal du skabe en digitalt community for forældre, der ønsker inspiration og viden om, hvordan de gennem leg kan forbedre barnets motoriske udvikling, kreativitet, indlæring og sociale kompetencer. Er det dig – vi søger?

Som Digital Marketing Manager for det nye forretningsområde FLEXA PLAY tager du ansvarsmæssigt over, hvor din kollega i produktudvikling afleverer stafetten. Du får en kollektion af produkter målrettet børn i alderen 6 mdr. til 8 år, og det er dit ansvar at få produkterne markedsført. FLEXA PLAY er et helt nyt forretningsområde, og du starter derfor med at opbygge marketingstrategi og -koncept herunder træffe beslutning om platforme, content og struktur for kunderejsen.

PRO&CO