247 job matcher din søgning 247 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

UNICEF Danmark
Vil du videreformidle børns rettigheder?

UNICEF Danmark, København

Få et job hvor du lærer om kommunikation og fundraising.

UNICEF Danmark

Bliv en del af vores succesfulde og ambitiøse fundraisingteam, der via stærke budskaber og positive dialoger i telefonen, rekrutterer nye medlemmer til vores arbejde for verdens børn. Som fundraiser i UNICEF Danmark vil du desuden lære en masse om kommunikation, markedsføring og indvendingsbehandling.

Vi tilbyder en verdensklasse fundraiseruddannelse, og vi sørger for løbende coaching og kompetenceworkshops. Målet er, at du hele tiden udvikler dit talent og dit CV. Rigtig dygtige fundraisere kan også videreudvikle deres kompetencer via vores mentorprogram.

UNICEF Danmark
Coop Danmark A/STeknisk områdeansvarlig, øst

Coop Danmark A/S, Albertslund

Teknisk afdeling er forankret i Coop Ejendomme og er blandt andet faglig garant for at tekniske installationer lever op til Coop standarder. Du vil indgå i et team på 3 tekniske konsulenter i samme funktion, med primært fokus på opfølgning af drift og vedligeholdelse, samt udskiftning og ombygning af ventilation, vand, varme og el- installationer.

Ansvarsområder i stillingen

 • Ansvar for service og udskiftning af tekniske installationer (ventilation, klimakøling, varmeanlæg, vandanlæg, CTS, og el- installationer)
 • Tekniske udbudsbeskrivelser/beregninger til tekniske projekter
 • Assistere og vejlede butikker ved drift og optimering af tekniske installationer

Vi tilbyder

 • Fagligt udfordrende, afvekslende og selvstændige opgaver
 • Seriøsitet og en uhøjtidelig omgangstone
 • Mulighed for hjemmearbejdsplads
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Charity Guard ApS
CharityGuard er i rivende udvikling og søger fundraisere med talegaverne i orden og hjertet på rette sted

Charity Guard ApS, Odense

Er du nået til et punkt i dit liv, hvor du vil prøve noget nyt?
Så tag chancen og bliv en del af en af Nordens største fundraising virksomheder, og bliv fundraiser hos os.

CharityGuard styrker velgørende organisationers arbejde, igennem best in class-fundraising til fordel for udsatte og sårbare mennesker, dyr og vores planet.

Vi løfter i flok, og vi har ambitionerne og hjertet med, når vi ringer ud til den danske befolkning. Vi sætter pris på mangfoldighed, og at vi alle hver især ser på den større helhed som mennesker.

Charity Guard ApS
Nyborg Forsyning & Service A/SVVS/smed til servicering og vedligehold af vandværker og ledningsnet indenfor vand

Nyborg Forsyning & Service A/S

Har du lyst til at arbejde med alsidige og spændende tekniske anlæg indenfor vand.

Vil du medvirke til at sikre fremtidens vandforsyning med klima, sundhed og miljø gennem en effektiv vandforsyning og sikre et lavt forbrug af energi? Vi søger en selvstændig medarbejder, som trives med frihed under ansvar, lyst til at arbejde med renovering og nyanlæg af vandledningsnettet og vandværker samt løse opgaver i fællesskab med engagerede kollegaer i en driftsafdeling.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Deltage i den daglige drift og service af boringer, vandværker og trykforøger.
 • Ledningsarbejder i forbindelse med ny anlæg og renoveringer på vandledningsnettet.
 • Betjening af maskiner og udstyr.
Gem
PeopleFocus ApSDriftsleder

PeopleFocus ApS søger for Nibe Varmeværk A.m.b.a.

PeopleFocus ApS søger en faglig dygtig og motiverende lederprofil til Nibe Varmeværk.

Kan du se dig selv i en teknisk moderne og serviceorienteret virksomhed, hvor du med stor grad af frihed evner at sikre optimering af driften i en foranderlig hverdag? Kan du samtidig lede og inddrage dine kompetente kollegaer og skabe fælles ejerskabsfølelse? Så er det måske dig, vi søger.

Nibe Varmeværk er et forbrugerejet fjernvarmeværk, der står for hovedparten af varmeforsyningen til Nibe by. Aktuelt har de ca. 2070 forbrugere tilkoblet. Nibe Varmeværk er et meget moderne varmeværk, som blandt flere andre tiltag, er i gang med at indføre et helt nyt styresystem.

Primære ansvarsområder er blandt andet:

 • At sikre en optimal teknisk og økonomisk drift af værket
 • At lede og motivere 2-3 kollegaer og selv deltage aktivt i det daglige arbejde
 • At være en aktiv og kompetent sparringspartner for de øvrige ansatte
Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder til AO's håndværkerbutik i Kastrup

Brødrene A & O Johansen A/S

Ser du kundebetjening som et naturligt springbræt til en spændende og udfordrende salgskarriere, er det måske dig, vi står og mangler!

Din primære opgave vil være at opbygge og vedligeholde en tæt relation til de nuværende og potentielle kunder i området. Derudover vil diskbetjening, sortiments- og lagerpleje, opfyldning af varer, trimning og oprydning, samt åbning og lukning af butikken være en del af dine faste arbejdsrutiner.

Den ideelle kandidat:

Brødrene A & O Johansen
 • Har branchekendskab indenfor VVS eller el
 • Har lyst til at gøre AO endnu stærkere
 • Kan sørge for at kunderne får en god oplevelse når de besøger os – dette gælder både i forhold til kundeekspedition og at de rigtige varer er på hylden
Brødrene A & O Johansen A/S
Sanistål A/S
Sanistål søger flere interne sælgere i Vallensbæk

Sanistål A/S

Er du klar til en hverdag med fart på, hvor kunden og din trivsel er i fokus? Er du god til at afdække kundernes behov indenfor VVS-produkter? Kan du omsætte behovet til de rette løsninger, der skaber værdi for kunden og Sanistål?

Bliv en del af Sanistål og få:

 • en unik mulighed for at komme med på et salgshold, hvor vi har dedikeret fokus på at omsætte kundens behov til de rette produkter og konceptløsninger og udnytte de digitale muligheder, der giver værdi for kunden og os
 • ansvar for udvalgte kunder, som du plejer og dyrker relationen til, sammen med de eksterne sælgere
 • branchens bedste kolleger, der altid har din ryg.
Sanistål A/S
Bjarne Nielsen A/S
Medarbejdere til kundecenter Outbound — aften/weekend

Bjarne Nielsen A/S, Herning

Kan du smile igennem en telefon? Og vil du være med til at skabe gode leads til vores bilhuse? Så bliv kundecentermedarbejder hos os.

Du vil indgå i vores telemarketingteam, hvor arbejdstiden vil være eftermiddag/aften på hverdage samt dagtimer i weekenden. En arbejdsuge vil typisk bestå af 10-15 timer, hvor du typisk arbejder en-to hverdagsaftener samt hver anden weekend.

Det får du:

 • Et målrettet introforløb, så du er klædt på til opgaverne...
 • Træning og sparring i kundekommunikation...
 • Timeløn efter kvalifikationer...
Bjarne Nielsen A/S
GENERAXIONBusiness Developer Coordinator

GENERAXION, Aarhus

Er du vild med at tale i telefon? Og gør struktur og orden dig helt glad i låget? Så er det måske dig, vi leder efter til at være en del af en virksomhed – og ikke mindst salgsorganisation – hvor udviklingen går rivende stærkt, og det eneste der er større end vores engagement, er vores ambitioner!

I vores dedikerede salgsafdeling leder vi lige nu efter en dygtig medarbejder, der skal stå for de administrative opgaver for vores Nysalgs og Mødebooking afdeling. Du skal kunne lide at holde styr på tal, lave grafer og kunne forklare dem til nogle, der ikke har det som spidskompetence.

Du skal selvfølgelig kunne lide at tale i telefon, og måske har du tidligere prøvet kræfter i en telemarketing eller kundeservice afdeling, det er dog ikke et krav. Derudover må dit mellemnavn meget gerne være struktur eller orden – for det er nøglen i jobbet.

Sjællandske Medier A/S
Vi søger phonere på deltid til telemarketing i Næstved

Sjællandske Medier A/S

Er du god til at tale i telefon og kan du sælge – så er det dig, vi har brug for.

Vi har et topmoderne webbaseret telemarketingsystem (Enreach). Phonernes opgave er at kontakte potentielle kunder med henblik på tegning af abonnement på vores produkter. Vi giver produktkendskab og læring i salg.

Ringedage og tider er mandag til torsdag fra kl. 16.00 til 20.00 – og vi forventer, at du kan arbejde 2 dage om ugen.

Lønnen er provisionsbaseret og giver mulighed for en rigtig god indtjening – og vi giver i opstartsfasen en garanteret timeløn.

Sjællandske Medier A/S
Veltuff A/SVELTUFF A/S søger mødebooker til det danske marked

Veltuff A/S, Vallensbæk

Vil du være med til at sælge et af markedets stærkeste brands indenfor arbejdstøj & profilbeklædning? Så er du måske vores nye mødebooker til det danske marked?

Med reference til salgschefen skal du være med til at booke møder til det danske marked. Du kommer til at arbejde i et velfungerende salgsteam med 14 dedikerede og højt motiverede kollegaer der dækker hele Europa.

Du vil med base på kontoret i Vallensbæk have til opgave at servicere vores danske sælgere. Du bliver støttet af en effektiv intern salgsorganisation, hvor kunden altid er i fokus.

Branchekendskab vil være en fordel, men ikke en forudsætning for at udfylde jobbet. Det vigtigste er, at du har en god telefonstemme og hurtigt kan skabe en god relation med kunden.

Som person motiveres du af at skabe gode resultater, når dine mål og skabe gode relationer med kunden.

Gem
Flayen ExecutiveSalgsingeniør til industriel virksomhed (Jylland/Fyn)

Flayen Executive søger for kunde

Flayen Executive søger på vegne af en produktions- og servicevirksomhed i HVAC-branchen en udekørende salgsingeniør, som skal udvikle og sikre virksomheden kunder i Jylland og på Fyn. Virksomheden er solidt repræsenteret i hovedstadsområdet og ønsker nu at udvide sin geografiske dækning.

Som udekørende salgsingeniør på et nyt marked, kommer du til at spille en helt afgørende og selvstændig rolle i en ambitiøs vækstvirksomhed, som bygger på kvalitet og service, der skaber værdi for virksomhedens kunder.

Virksomheden udvikler, sælger og servicerer tekniske anlæg i HVAC-markedet. Kunderne skal typisk findes blandt større VVS-firmaer, boligselskaber, rådgivende ingeniører og i industrien.

Confidence Search ApSPROJEKTLEDER - ENERGIANLÆG

Confidence Search ApS søger for Linka Group i Lem

Stillingen som projektleder refererer til virksomhedens driftsdirektør, og du vil få en central rolle i virksomhedens organisation, hvor du kommer til at lede projektgennemførelse på udvalgte energiprojekter i Danmark og udlandet.<(i>

Du vil ligeledes få væsentlig indflydelse på at definere Linka’s fremtidige projektmodel, hvor ansvarsfordeling, organisatoriske snitflader m.v. kan optimeres med henblik på at opretholde høj kvalitet i den samlede projektleverance. Du vil indgå i et team med erfarne kolleger, som kan tilbyde væsentlig sparring.

Virksomheden tilbyder dig en central, koordinerende rolle i et stærkt team, som har en uformel tilgang til at yde professionel service. Du får store muligheder for at præge din egen stilling, og der vil være en stor grad af frihed og ansvar.

Region Hovedstaden
Ventilationstekniker til Drifts- og Teknikafdelingen på Hvidovre hospital

Region Hovedstaden

Er du teknisk velfunderet, og har du erfaring med drift og vedligeholdelse af store ventilationsanlæg?

Så er du måske vores nye kollega.

Amager & Hvidovre Hospital søger snarest en ventilationstekniker til drifts- og vedligeholdelse af hospitalets mange ventilationsanlæg.

Hvidovre Hospital har et betydeligt omfang af tekniske installationer indenfor et samlet etageareal på ca. 250.000 m2.

Arbejdsopgaverne udføres under ledelse af Drifts- og Teknikafdelingen.

Afdelingen har ansvar for drift og vedligeholdelse af installationer for el, varme, ventilation, damp, transport, trykluft, medicinske gasser, brandsikring, adgangskontrol, samt mangfoldige anlæg for madlavning, vask og sterilisation.

Region Hovedstaden
Mødrehjælpen
Gør en forskel – bliv telefundraiser! 8 timer/uge

Mødrehjælpen, København

Studie- eller deltidsjob, der gør en forskel

Vil du være med til at gøre en forskel for udsatte børnefamilier og voldsudsatte kvinder og børn i Danmark? Trives du med at tale med mange mennesker, og er du i stand til at tale Mødrehjælpens sag med en entusiasme, der smitter? Vil du gerne tjene lidt ekstra ved siden af SU’en – eller har du måske en del erhvervserfaring og lidt tid i overskud, som du gerne vil bruge på en god sag?

Så er du måske vores nye kollega på vores team af dedikerede og professionelle fundraisere, der ringer ud og søger opbakning til Mødrehjælpens vigtige arbejde for gravide og børnefamilier i en svær situation.

Din opgave bliver – med telefonen som dit vigtigste arbejdsredskab – at hverve støttemedlemmer, som er med til at styrke Mødrehjælpens vigtige arbejde.

Mødrehjælpen
Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder med kompetencer indenfor VVS søges til AO Aalborg

Brødrene A & O Johansen A/S

Brødrene A & O Johansen

Ser du kundebetjening som et naturligt springbræt til en spændende og udfordrende salgskarriere, er det måske dig, vi står og mangler!

Om jobbet:

 • Stillingen har base i butikken i Aalborg, hvor du sammen med butikslederen og det øvrige team, sørger for at kunderne får en god oplevelse, når de besøger os.
 • Vi forventer, at du kan sørge for, at opbygge en tæt relation til de nuværende og potentielle kunder, så kunden ser AO som en god samarbejdspartner.
 • Derudover vil sortiments- og lagerpleje, opfyldning af varer, trimning og oprydning, samt åbning og lukning af butikken være en del af dine faste arbejdsrutiner.

AO tilbyder et selvstændigt job i et spændende, konkurrencepræget og udviklingsorienteret miljø med mulighed for at arbejde med moderne digitale salgsteknikker.

Brødrene A & O Johansen A/S
Gem
CM.comSalgskonsulent

CM.com, København

Er du klar til at kickstarte din salgskarriere hos en global leder inden for Conversational Commerce-SaaS industrien?

I denne rolle skaber du fremragende kundeoplevelser, som gør enhver samtale til en konvertering. Det gør du ved at kontakte, bearbejde og rådgive kunder, så de bliver salgsklare og din portefølje vokser. Og du kan hele tiden følge din succes, da den er afspejlet i det antal kundeemner og muligheder, du skaber.

Det betyder, at du:

 • tager fat i outbound leads gennem en række forskellige værktøjer som fx telefon, e-mail og SoMe kanaler, Linkedin Navigator, Outreach…
 • booker møder og organiserer demo-aftaler med potentielle kunder
 • udarbejder pipeline og rapporter og sørger for, at vores CRM (Salesforce) altid er opdateret.
Energi Ikast Service A/S
Medarbejder søges til drift og vedligehold af fjernvarmenet

Energi Ikast Service A/S, Ikast

Afvekslende arbejdsopgaver * Frie rammer * Gode udviklingsmuligheder

Energi Ikast har knap 300 km fjernvarmeledninger og udbygger hvert år. Sidste år anlagde vi mere end 4.400 meter nye ledninger – er det dig, vi mangler på vores ledningshold?

Energi Ikast

Du kommer til at have en bred vifte af opgaver i forbindelse med drift og vedligehold af vores eksisterende ledningsnet. Du kommer til at udføre smedearbejde, være med i ledningsprojekter, afsøge lækager og meget andet.

Som medarbejder i fjernvarmeafdelingen:

 • Får du et arbejde med gode muligheder for udvikling og efteruddannelse.
 • Kommer du til at arbejde med smedearbejde på fjernvarmenettet i forbindelse med renoveringer, vedligehold og nyanlæg.
 • Vil du være med i planlægning og udførelse af ledningsprojekter i samarbejde med dine kollegaer på ledningsholdet og afdelingens distributionsleder.
Energi Ikast Service A/S
Amnesty International
Deltids facer - studiejob i København

Amnesty International

Vil du arbejde hos en af verdens mest kendte NGO’er, samtidig med at du har tid til studiet? Som facer på deltid for Amnesty International, vil du blive en del af vores helt nye hverveprogram på døren. Dit team vil gå på studiet ligesom dig, og du vil komme til at arbejde med en masse passionerede og dygtige facere.

Vi forventer ikke, at du kender Amnesty ud og ind. Du vil via vores introduktionskursus, ugentlige undervisning og daglige coaching blive klædt godt på til at blive Amnesty-ekspert, samtidig med at du bliver skarp i kommunikation og fundraising.

Vi tilbyder:

 • Vagttider tirsdag og torsdag i tidsrummet 16.30 - 20.00 (minimum én vagt om ugen)
 • Løn på 132 kr. i timen
Amnesty International