645 job matcher din søgning 645 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Høje-Taastrup KommuneBrand- og byggeteknisk kollega til Beredskab 4K

Høje-Taastrup Kommune

Er du stærk i at samarbejde og trives du i en hverdag, hvor der løbende sker forandringer? Har du kompetencer indenfor brand- og byggeteknik, som du brænder for at bringe i spil sammen med dygtige og engagerede kollegaer?

Vi er i gang med at flytte fokus fra sikker drift og til ny drift, med fokus på nye arbejdsgange, nye metoder og hvad vores next practice skal være. Du kommer derfor til at arbejde med implementering af det nye bygningsreglement 2018, indhold og omfang af brandsyn, samt kravene til det operative beredskab i forhold til nyt byggeri.

Din hverdag vil i høj grad bestå i at omsætte de krav og forventninger, som bygningsreglementet og de tilhørende vejledninger stiller, både til bygherrer og i vores operative virke. Du skal derfor være i stand til at oversætte fagsprog til et forståeligt, fælles sprog.

Jysk RekrutteringProduktionschef til vækstvirksomhed med 3 lokationer i Nordjylland

Jysk Rekruttering søger for Excellent-Huse ApS i Tårs

Produktionschef til vækstvirksomhed med 3 lokationer i Nordjylland.

Excellent-huse er i god og sund vækst!

Excellent-huse vækster, og i den forbindelse søger vi en produktionschef.

Du bliver ansvarlig for den samlede produktion, hvor 3 produktionsledere vil referere til dig. Du selv refererer til virksomhedens direktør, og du indgår i ledergruppen.

Du brænder for at komme med på den vækstrejse, virksomheden befinder sig i, og du yder gerne en ekstra indsats for at nå virksomhedens mål.

DANVA - Dansk Vand- og SpildevandsforeningStærk faglig profil til spildevandsområdet

DANVA - Dansk Vand- og Spildevandsforening, Skanderborg

Har du et bred netværk ind for spildevand og vil du være med til at prøve kræfter med den politiske agenda?

DANVAs ambition er at skabe de rammevilkår for vandsektoren, som er nødvendige for at realisere vores vision ”Rent vand for bæredygtige byer og samfund”. Vi søger en person, der kan tage ansvar for at gennemføre denne ambition i samarbejde med DANVAs øvrige konsulenter, medlemmer og samarbejdspartnere.

Vi søger en stærk faglig profil, som har erfaring indenfor spildevand. Du vil komme til at arbejde bredt med emner indenfor spildevandsområdet herunder rensningsanlæg, slam, ressourcegenindvinding, miljøfremmede stoffer, udledninger, overløb, klimaløsninger m.m.

Silvan A/S
Projektleder Ejendomme, Silvan A/S

Silvan A/S, Brabrand

Til en nyoprettet stilling på Silvans hovedkontor i Brabrand søger vi en projektleder til projektledelse af ejendomme, som en del af vores Facility Management-team. I rollen som Projektleder Ejendomme bliver du involveret i en bred vifte af ejendomsprojekter og projektstyring.

Ansvarsområder

 • Drive byggeri- og renoveringsprojekter og sikre strømlining internt i Facility Management-teamet, såvel som med andre involverede parter.
 • Holde overblikket og koordinere operationelle bestræbelser, såsom åbning af nye butikker.
 • Analysere optimeringsmuligheder for Facility Management og handle på dem.

Da stillingen er nyoprettet, får du muligheden for at være med til at udforme og strukturere dine arbejdsopgaver i Facility Management-afdelingen, samtidig ser vi gerne at du bidrager med nye ideer og proaktivt undersøger nye muligheder og løsninger.

Silvan A/S
Frederik Pedersen Alu-Glas A/S
Projektleder

Frederik Pedersen Alu-Glas A/S, Skive

FP Gruppen i Skive mangler en projektleder. Er det mon dig? Vi er en produktionsvirksomhed, der har specialiseret sig i produktion af facader, glastage, automatiske døranlæg, samt døre og vinduer i aluminium, træ, glas, plast og stål.

Vi tilbyder spændende opgaver med konstruktion og projektledelse af alu-glas-facader, vinduer og døre. Du bliver en del af et fleksibelt team, hvor du får ansvar for egne opgaver.

Frederik Pedersen Alu-Glas A/S
Ikast-Brande Kommune
Engageret barselsvikar til grundvandsgruppen hos Teknik og Miljø

Ikast-Brande Kommune

Kender du til grundvandsområdet? Har du lyst til at blive en del af en spændende og udfordrende dagligdag? Og vil du hjælpe os med at behandle vandindvindingssager? Så er det lige dig, vi mangler!

Da vores kollega snart går på barselsorlov, søger vi en barselsvikar til at hjælpe os med at løse forskellige opgaver inden for grundvandsområdet. Du vil primært komme til at lave indvindingstilladelser samt generel administration og sagsbehandling. Herudover vil du skulle løse andre grundvandsrelaterede opgaver, f.eks.:

 • Behandling af ansøgninger om tilladelse til vandindvinding og nye boringer
 • Administration i forbindelse med indberetning af oppumpede vandmængder samt løbende opdatering og vedligehold af databaser m.v.
 • Tilsyn med vandindvindingsboringer
RK MatchErfaren ingeniør med byggeteknisk viden søges til rådgivningsselskabet, VKST

RK Match søger for VKST i Sorø

Hos VKST bliver du en del af et kompetent team, med forskellige baggrunde som agronomer, arkitekter, konstruktører og ingeniører. Teamet er præget af tæt samarbejde, højt fagligt niveau samt godt humør.

I din rolle som ingeniør bliver du primært ansvarlig for byggeprojekter inden for landbruget som eksempelvis stalde, foderlader, maskinhuse og stuehuse. Dog vil du også berøre arbejdsopgaver indenfor andre brancher og rådgive om lagerhaller, industrihaller, boliger samt mindre erhvervsbygninger. Derfor er det altafgørende, at du er uddannet indenfor byggeri, kan arbejde selvstændigt og trives med ”frihed under ansvar”.

Bravida Danmark A/S
Sprinklertekniker til serviceopgaver i Tilst

Bravida Danmark A/S

Vi har mange sprinkler serviceopgaver og serviceaftaler og søger derfor en tekniker til Bravida i Tilst og omegn. Dine arbejdsopgaver vil være sprinkler service, vedligehold og årlig eftersyn af sprinklercentraler.

. Sprinklerområdet er et af Bravidas helt store fokus- og udviklingsområder - hvilket er en prioritering du tydeligt vil mærke i hverdagen. Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde, så har du en sprinklertekniker gemt i maven er jobbet måske noget for dig.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • En afdeling med højt til loftet og en humoristisk og uformel tone.
Bravida Danmark A/S
Atkins Danmark A/S
Bygningskonstruktør eller arkitekt til arkitektteam

Atkins Danmark A/S, København

Vil du arbejde som byggeteknisk fyrtårn i et team af forskellige arkitektfagligheder? Teamet er en del af Atkins Danmark, som er blandt Danmarks førende infrastrukturrådgivere.

Dine typiske arbejdsopgaver vil bestå i dels på egen hånd at varetage mindre projekter vedr. ombygning og vedligehold af eksisterende bygninger, dels at bidrage til arkitektleverancer i større tværfaglige infrastrukturprojekter.

Vores projektløsning indebærer oftest koordinering med vores andre faggrupper i Atkins, og af og til også med eksterne rådgivere eller leverandører samt med vores internationale kolleger.

Atkins Danmark A/S
Vestergaard Huse A/SINGENIØR TIL STATIK/ENERGI

Vestergaard Huse A/S, Løgstrup

- med unik mulighed for at skabe rammerne om vores byggerier

Som vores nye ingeniør får du en helt unik mulighed for at lægge grundstenene og skabe rammerne for vores byggerier. Vi forventer at vi i samarbejde planlægger hvilke arbejdsopgaver som du brænder for, og som kan skabe værdi for både dig og os. Arbejdsopgaverne kunne f.eks. være:

 • Tilsyn på byggepladserne
 • Udvikling og optimering af byggemetoder
 • Udregning af jordbalancer på byggemodninger
GeodatastyrelsenProduct Owner med teknisk baggrund

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Vil du være en nøgleperson i udviklingen af IT-systemerne omkring grunddataregistret, Ejerfortegnelsen og arbejde med innovative service- og hændelsesteknologier. Har du lyst til spille en central rolle i drift og videreudvikling af Geodatastyrelsens ejendoms- og ejerregistreringssystemer sammen med engagerede kolleger og leverandører i et tværfagligt miljø? Og vil du med afsæt i dine stærke kompetencer være med til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere? Så er du måske vores nye kollega i Matrikel og Ejendomsregistrering.

I jobbet skal du blandt andet

 • indgå i rollen som product owner i et agilt team omkring grunddataregistret, Ejerfortegnelsen
 • tilse og udbygge aftaler med leverandøren, hvis medarbejdere indgår direkte i teamet
 • orkestrere videreudvikling og vedligehold af systemer omkring Ejerfortegnelsen
Unicon A/S
Head of Commercial Development Unicon

Unicon A/S, Hvidovre

Har du mod på at drive omstillingen af Danmarks største færdigbetonproducent? Og har du evnen til at lytte til byggebranchen, omsætte input til værdiskabende udvikling og udvikle en troværdig markedsposition?

Unicon A/S søger en Head of Commercial Development til at drive og udvikle en transformationsproces, hvor vi udbygger vores position med grøn omstilling, digitalisering og nye samarbejdsformer.

Med reference til Managing Director og som medlem af ledergruppen har Head of Commercial Development ansvaret for at samle og kommercialisere den eksisterende forretningsstrategi inden for bæredygtighed og digitalisering. Ansvaret omfatter løbende udvikling, validering og realisering af forretningsdrivende mål og handlingsplaner. I arbejdet tager du udgangspunkt i Unicons 2030 roadmap for bæredygtig beton, vores digitaliseringsambitioner samt vores strategi for markedspositionering.

Unicon A/S
GeodatastyrelsenEjendomsdataspecialist med teknisk flair

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Vil du være en nøgleperson omkring IT-systemerne for matriklen og arbejde med innovative service- og hændelsesteknologier? Har du lyst til at være med til at drive, supportere og arbejde med Geodatastyrelsens ejendomsregistreringssystemer sammen med engagerede kolleger og leverandører i et tværfagligt miljø? Og vil du med afsæt i dine stærke kompetencer være med til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere? Så er du måske vores nye kollega i Matrikel og Ejendomsregistrering.

I jobbet skal du blandt andet

 • medvirke til vedligehold og videreudvikling af ejendomsregistreringssystemerne ud fra bl.a din viden om ejendomsdata og ejendomsdannelsen.
 • håndtere incidents og drive problemanalyse i samarbejde med Geodatastyrelsens Servicedesk
by Lassen ApS
Produktspecialist

by Lassen ApS, Holstebro

Vi forestiller os at du er uddannet arkitekt eller produktdesigner og har erfaring indenfor produktudvikling af møbler og/eller boligaccessories.

 • Du har måske været ansat i en virksomhed i en lignende stilling og gerne med mindst 3 års erfaring.
 • I dit arbejde stiller du store krav til kvalitet og går op i høj detaljegrad.
 • Det vil være en fordel hvis du har erfaring med at arbejde i Solid Works og Rhino.

Som produktspecialist ved By Lassen bliver du ansvarlig for projektstyring af dine egne projekter, lige fra produktanalyse, benchmark, udarbejdelse af business case, hele produktudviklingen inkl. udformning af specifikationer til salgsklar emballeret produkt.

by Lassen ApS
European Energy A/S
Project Developer, Estonia

European Energy A/S, Søborg

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to develop utility-scale projects in Estonia?

As our new Project Developer, you will work from our office in Søborg or from our to-be-established office in Tallinn with European Energy’s projects in Estonia. You will see yourself in an environment with a big variation of interesting tasks.

You will quickly become familiar with technical as well as financial and administrative details of our renewable energy assets and contribute to managing internal and external work streams.

European Energy A/S
WS Audiology
Build Manager, New Product Introduction

WS Audiology, Lynge

WS Audiology continues to grow as market leader in the hearing aid industry, by bringing innovation and best quality in our products. In the position as Build Manager, you will join one of the most innovative and fastest growing companies in our business.

You will join the New Production Introduction (NPI) team which is cross-functional and reports directly to the Manager of NPI in Lynge, which is a part of the Global Advanced Engineering team.

In this newly established role as our Build Manager, you will be responsible for the coordination of prototype builds from the early phases of the projects until pilot production and ramp-up. With a focus on build management your role will be to work closely with the other OPM’s and have the overall coordinating responsibility in relation to securing build readiness.

WS Audiology
Københavns Lufthavne A/S
Commissioning Manager

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Vil du være med til at lede Commissioning processen på en bred portefølje af tekniske projekter, der er med til at udvikle og forbedrer Danmarks største lufthavn?

Er du selvstændig og kan tage ansvar? Så er stillingen som Commissioning Manager muligvis noget for dig. Som Commissioning Manager bliver du en del af vores Commissioning team, der i fællesskab med projektledere, driftsafdeling og øvrige samarbejdspartnere udfører Commissioning på vores projekter. Københavns Lufthavn (CPH) benytter Commissioning, så det sikres, at vores projekter er projekteret energi- og driftsmæssigt korrekt og ikke mindst, at de er testet før, de tages i brug.

Som Commissioning Manager i CPH bliver du ansvarlig for styringen og ledelsen af Commissioning på vores tekniske vedligeholdelses- og byggeprojekter samt ibrugtagningsgennemgange jf. maskindirektivet.

Københavns Lufthavne A/S
Københavns Lufthavne A/S
Senior Asset Managers

Københavns Lufthavne A/S

Trives du i spændingsfeltet mellem strategi, teknik og økonomi? Motiveres du af at tage ansvar og vil du udvikle og drive ”best in class” asset-strategier for lufthavnens fysiske aktiver?

Så kan jobbet som Senior Asset Manager i afdelingen for Asset Requirements & Commissioning i Københavns Lufthavne A/S (CPH) være noget for dig.

Som Senior Asset Manager i lufthavnen får du ansvaret for at have styr på dine assets på tværs af CPH. Det indebærer analytisk beslutningstagen omkring investeringer ud fra en totaløkonomisk betragtning. Det er også dig der lægger baren for, hvilke krav CPH stiller til assets, og dig som sikrer at de overholdes. Herud-over forventes det, at du at går forrest i den kontinuerlig udvikling af dit område og sikrer, at CPH’s assets på den lange bane, lever bedst mulig op til vores behov, ud fra en kommerciel og risikobaseret betragtning.

Københavns Lufthavne A/S
HumanTrust A/S
Byggerådgiver - Greve

HumanTrust A/S søger for Lasse Larsen Huse A/S

Har du lyst til at realisere danskernes boligdrømme med en løsning fra øverste hylde gennem kompetent, struktureret og empatisk byggerådgivning? Så bør du se nærmere på denne stilling i Greve, hvor du bliver en del af en humørfyldt organisation med fagligheden i top…

Lasse Larsen Huse A/S er en byggevirksomhed med speciale i design og produktion af parcel- og en-familieshuse af højeste kvalitet. Nu søger virksomheden en kompetent byggerådgiver, der kan være med til at sikre filosofien om, at danskerne skal have mulighed for at bo i velbyggede huse.

Du kan se frem til følgende nøgleopgaver:

 • Kundekontakt og salg af boliger
 • Gennemgang af byggeprocessen herunder rådgivning om hustype, placering af hus på grund, gennemgang af løsninger, økonomi/budget m.m.
 • Bemanding af udstillingshuse (min. 2 gange om måneden)
HumanTrust A/S
Gem
Hartmanns A/SProjektledere til byggerier på Rigshospitalet - Center for Ejendomme

Hartmanns A/S søger for Region Hovedstaden

Vil du have ansvaret for kommende og igangværende byggeprojekter på et af landets største specialhospitaler – Rigshospitalet i Region Hovedstaden.

Vil du være med til at videreudvikle Center for Ejendomme (CEJ) i Region Hovedstaden med samling og nytænkning af bygherrerollen og være med til at opbygge og implementere en professionel bygherreorganisation i Region Hovedstaden? Så er du måske en af vores nye projektledere.

Der er stor byggeaktivitet på Rigshospitalet både med løbende renoverings- og ombygningsprojekter samt en række selvstændige større projekter, som forventes igangsat i de kommende år.

Vi leder efter projektledere, der med sikker hånd kan have ansvaret for disse spændende og multidisciplinære byggeprojekter på Rigshospitalet.