497 job matcher din søgning 497 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recover
Bliv sanitør i vores indbosegment i Hvidovre

Recover

Bliv en del af et professionelt team, hvor der er plads til alle.

Recover Nordic ApS

Du vil møde stort engagement fra vores medarbejdere på alle niveauer, og kommer således til at arbejde sammen med åbne, kompetente og engagerede kollegaer.

Vi tilbyder:

 • en stilling på en uformel arbejdsplads
 • et godt og sikkert arbejdsmiljø
 • en god og konstruktiv ledelse
Recover
Gem
Inger's Rengøring ApSRengøringsassistenter

Inger's Rengøring ApS, Storkøbenhavn

Energisk team søger friske og stabile rengøringsmedarbejdere. Dag-, aften- og weekendarbejde vil være en del af jobbet og typisk 1-2 gange ugentligt.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du er interesseret i at være en af vores gode faste afløsere, som kan rykke ud med kort varsel. Dine kvalifikationer:

 • Pålidelig, energisk, stabil, fleksibel og positiv person, der kan tage ansvar.
 • Serviceminded og struktureret i din tankegang.
 • Trives i en travl hverdag.
 • Taler og læser godt dansk eller engelsk.
 • Ren straffeattest.
 • Har gerne egen bil.
UNICEF Danmark
Vil du videreformidle børns rettigheder?

UNICEF Danmark, København

Få et job hvor du lærer om kommunikation og fundraising.

UNICEF Danmark

Bliv en del af vores succesfulde og ambitiøse fundraisingteam, der via stærke budskaber og positive dialoger i telefonen, rekrutterer nye medlemmer til vores arbejde for verdens børn. Som fundraiser i UNICEF Danmark vil du desuden lære en masse om kommunikation, markedsføring og indvendingsbehandling.

Vi tilbyder en verdensklasse fundraiseruddannelse, og vi sørger for løbende coaching og kompetenceworkshops. Målet er, at du hele tiden udvikler dit talent og dit CV. Rigtig dygtige fundraisere kan også videreudvikle deres kompetencer via vores mentorprogram.

UNICEF Danmark
Gem
Toma Facility Danmark A/S
Stationær tilsynsførende søges til Århus-området

Toma Facility Danmark A/S

Toma Facility Danmark er landsdækkende med hovedkontor i Aarhus og afdelinger i alle større byer i Danmark. Du vil få 750 dedikerede kolleger i Danmark, som hver og én bidrager til at gøre vores vision til virkelighed – nemlig at give vore kunder gode serviceoplevelser hver dag.

Du kan lide at samarbejde med alle typer af mennesker og trives med at være i en funktion, hvor arbejdsdagen byder på mange forskellige slags opgaver. Det vil være godt, hvis du har kendskab til branchen, men det er ikke et krav.

Som Stationær tilsynsførende kommer du til at være en nøgleperson mellem serviceleder og servicemedarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil være rengøring, instruktion af nye servicemedarbejdere, opfølgning på kvalitetsrapporter, daglig kontakt med kunder og servicemedarbejdere og varebestilling.

Gem
Servicefirmaet Renell A/S
Servicemedarbejder til pladser i Greve kommune

Servicefirmaet Renell A/S

Servicefirmaet Renell A/S søger medarbejdere til skoler, børnehaver og SFO'er i Greve kommune.

Pladserne er mellem 3-5 timer om dagen og skal udføres fra klokken 16.00 og frem.

Så har du sans for detaljen, er grundig og mødestabil? Så er det måske dig vi søger.

Servicefirmaet Renell A/S

Vi forventer at du:

 • Er præsentabel, udadvendt og serviceminded
 • Har rengøringserfaring fra lignende job
 • Taler og forstår dansk og/eller engelsk
Servicefirmaet Renell A/S
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Charity Guard ApS
CharityGuard er i rivende udvikling og søger fundraisere med talegaverne i orden og hjertet på rette sted

Charity Guard ApS, Odense

Er du nået til et punkt i dit liv, hvor du vil prøve noget nyt?
Så tag chancen og bliv en del af en af Nordens største fundraising virksomheder, og bliv fundraiser hos os.

CharityGuard styrker velgørende organisationers arbejde, igennem best in class-fundraising til fordel for udsatte og sårbare mennesker, dyr og vores planet.

Vi løfter i flok, og vi har ambitionerne og hjertet med, når vi ringer ud til den danske befolkning. Vi sætter pris på mangfoldighed, og at vi alle hver især ser på den større helhed som mennesker.

Charity Guard ApS
LundbeckService employee

Lundbeck, København

Til Cleaning søger vi 1 dygtig og selvstændig rengøringsmedarbejder, som sammen med teamets øvrige medarbejdere skal sikre, at vores faciliteter altid er rene og pæne.

Som Service Employee vil du få ansvaret for den daglig planlægning og udførelse af rengøring på GMP-områder, kontorområder, laboratorier, laboratorieopvask, baderum, køkkener m.v. i en konkret bygning. Der vil forekomme diverse ad hoc-opgaver som f.eks. ekstra rengøring, bestilling af rengøringsartikler, varetage ferieplanlægning i eget team og hjælp til kollegaer i andre bygninger.

Lundbeck tilbyder gode udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder meget dynamisk og tværfagligt. For Lundbeck er det medarbejderne og deres viden, som er funktionens vigtigste aktiver. Lundbeck tilbyder frie og fleksible arbejdsrammer og mulighed for, at den enkelte kan sætte præg på sin jobfunktion.

Gem
Servicefirmaet Renell A/S
Servicemedarbejder til barselsvikariat på 30 timer i Greve

Servicefirmaet Renell A/S, Greve

Servicefirmaet Renell A/S søger en barselsvikar til en skole i Greve Kommune. Jobbet skal udføres i tidsrummet 16.00-23.00

Servicefirmaet Renell A/S

Så har du sans for detaljen, er grundig og mødestabil? Så er det måske lige dig vi søger.

Vi forventer at du:

 • Er præsentabel, udadvendt og serviceminded
 • Har rengøringserfaring fra lignende job
 • Taler og forstår dansk og/eller engelsk
Servicefirmaet Renell A/S
Bjarne Nielsen A/S
Medarbejdere til kundecenter Outbound — aften/weekend

Bjarne Nielsen A/S, Herning

Kan du smile igennem en telefon? Og vil du være med til at skabe gode leads til vores bilhuse? Så bliv kundecentermedarbejder hos os.

Du vil indgå i vores telemarketingteam, hvor arbejdstiden vil være eftermiddag/aften på hverdage samt dagtimer i weekenden. En arbejdsuge vil typisk bestå af 10-15 timer, hvor du typisk arbejder en-to hverdagsaftener samt hver anden weekend.

Det får du:

 • Et målrettet introforløb, så du er klædt på til opgaverne...
 • Træning og sparring i kundekommunikation...
 • Timeløn efter kvalifikationer...
Bjarne Nielsen A/S
Vordingborg KommuneRengøringsassistent til Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Rengøringsjobbet foregår inde på Præstø Multicenter, hvor der gøres rent på fællesarealer og i lejlighederne.

Udover rengøring, vil der være opgaver som vare- og tøjbestilling, lægge tøj på plads, egenkontrol, samt medvirke til at arbejdsopgaverne planlægges, så de tildelte ressourcer udnyttes bedst muligt.

Vores forventninger til dig:

 • Ansvarlig for at overholde kvalitetsstandarderne.
 • Skal have et godt overblik over de samlede arbejdsopgaver og planlægge din dag derfra.
 • Ansvarlig for at videregive relevant information og observationer til kollegaer/ledelse.
 • Skal kunne inddrage relevante samarbejdspartnere.
AHA
Servicepersonale

AHA, Fredericia

SAMLER DU SERVIETTEN OP FRA GULVET, NÅR DU GÅR FORBI DEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal stå for afrydning, rengøring og opfyldning. Du motiveres af, at stedet ser pænt og præsentabelt ud, og du ser alt; servietten, der ligger på gulvet, glasset, der er tomt, og gæsten i hjørnet, der gerne vil i kontakt. Du er imødekommende og leverer en service, der får vores gæster til at smile, og du skal kunne se de små ting, der gør en forskel.

AHA
GENERAXIONBusiness Developer Coordinator

GENERAXION, Aarhus

Er du vild med at tale i telefon? Og gør struktur og orden dig helt glad i låget? Så er det måske dig, vi leder efter til at være en del af en virksomhed – og ikke mindst salgsorganisation – hvor udviklingen går rivende stærkt, og det eneste der er større end vores engagement, er vores ambitioner!

I vores dedikerede salgsafdeling leder vi lige nu efter en dygtig medarbejder, der skal stå for de administrative opgaver for vores Nysalgs og Mødebooking afdeling. Du skal kunne lide at holde styr på tal, lave grafer og kunne forklare dem til nogle, der ikke har det som spidskompetence.

Du skal selvfølgelig kunne lide at tale i telefon, og måske har du tidligere prøvet kræfter i en telemarketing eller kundeservice afdeling, det er dog ikke et krav. Derudover må dit mellemnavn meget gerne være struktur eller orden – for det er nøglen i jobbet.

Sjællandske Medier A/S
Vi søger phonere på deltid til telemarketing i Næstved

Sjællandske Medier A/S

Er du god til at tale i telefon og kan du sælge – så er det dig, vi har brug for.

Vi har et topmoderne webbaseret telemarketingsystem (Enreach). Phonernes opgave er at kontakte potentielle kunder med henblik på tegning af abonnement på vores produkter. Vi giver produktkendskab og læring i salg.

Ringedage og tider er mandag til torsdag fra kl. 16.00 til 20.00 – og vi forventer, at du kan arbejde 2 dage om ugen.

Lønnen er provisionsbaseret og giver mulighed for en rigtig god indtjening – og vi giver i opstartsfasen en garanteret timeløn.

Sjællandske Medier A/S
Veltuff A/SVELTUFF A/S søger mødebooker til det danske marked

Veltuff A/S, Vallensbæk

Vil du være med til at sælge et af markedets stærkeste brands indenfor arbejdstøj & profilbeklædning? Så er du måske vores nye mødebooker til det danske marked?

Med reference til salgschefen skal du være med til at booke møder til det danske marked. Du kommer til at arbejde i et velfungerende salgsteam med 14 dedikerede og højt motiverede kollegaer der dækker hele Europa.

Du vil med base på kontoret i Vallensbæk have til opgave at servicere vores danske sælgere. Du bliver støttet af en effektiv intern salgsorganisation, hvor kunden altid er i fokus.

Branchekendskab vil være en fordel, men ikke en forudsætning for at udfylde jobbet. Det vigtigste er, at du har en god telefonstemme og hurtigt kan skabe en god relation med kunden.

Som person motiveres du af at skabe gode resultater, når dine mål og skabe gode relationer med kunden.

APCOA PARKING Danmark A/S
Klargøringsmedarbejder til Billund Lufthavns parkering

APCOA PARKING Danmark A/S recruiting on behalf of

Som servicemedarbejder hos APCOA PARKING forventer vi mere end du blot er dygtig til det du laver, du skal trives med jobbet, være en god kollega - og du sætter en ære i at give alle vores kunder en rigtig god service.

Vi søger lige nu en klargøringsmedarbejder til vores klargøringscenter i Billund Lufthavn.

Kort om dig

 • Du har erfaring fra en lignende stilling, og kan vise referencer fra tidligere job.
 • Du har hænderne skruet rigtigt på og du har passion for biler
 • Du er klar til at give den en ekstra indsats i travle perioder
APCOA PARKING Danmark A/S
Mødrehjælpen
Gør en forskel – bliv telefundraiser! 8 timer/uge

Mødrehjælpen, København

Studie- eller deltidsjob, der gør en forskel

Vil du være med til at gøre en forskel for udsatte børnefamilier og voldsudsatte kvinder og børn i Danmark? Trives du med at tale med mange mennesker, og er du i stand til at tale Mødrehjælpens sag med en entusiasme, der smitter? Vil du gerne tjene lidt ekstra ved siden af SU’en – eller har du måske en del erhvervserfaring og lidt tid i overskud, som du gerne vil bruge på en god sag?

Så er du måske vores nye kollega på vores team af dedikerede og professionelle fundraisere, der ringer ud og søger opbakning til Mødrehjælpens vigtige arbejde for gravide og børnefamilier i en svær situation.

Din opgave bliver – med telefonen som dit vigtigste arbejdsredskab – at hverve støttemedlemmer, som er med til at styrke Mødrehjælpens vigtige arbejde.

Mødrehjælpen
Gem
CM.comSalgskonsulent

CM.com, København

Er du klar til at kickstarte din salgskarriere hos en global leder inden for Conversational Commerce-SaaS industrien?

I denne rolle skaber du fremragende kundeoplevelser, som gør enhver samtale til en konvertering. Det gør du ved at kontakte, bearbejde og rådgive kunder, så de bliver salgsklare og din portefølje vokser. Og du kan hele tiden følge din succes, da den er afspejlet i det antal kundeemner og muligheder, du skaber.

Det betyder, at du:

 • tager fat i outbound leads gennem en række forskellige værktøjer som fx telefon, e-mail og SoMe kanaler, Linkedin Navigator, Outreach…
 • booker møder og organiserer demo-aftaler med potentielle kunder
 • udarbejder pipeline og rapporter og sørger for, at vores CRM (Salesforce) altid er opdateret.
Carcare ApSKlargøringsmedarbejder

Carcare ApS, Birkerød

Jobbet består primært af daglig klargøring af biler for vores erhvervskunder samt ad hoc-opgaver. Herudover kan der forekomme forefaldende arbejde samt udkørselsopgaver. Vi beskæftiger os med biler i alle klasser, men fælles for dem alle er at vi vægter service og detaljeorientering meget højt.

Vi forlanger ikke at du har omfattende erfaring med klargøring af biler eller kundeservice, men det forventes at du har masser af gåpåmod og er ivrig efter at lære faget. Har du allerede kendskab til faget, er det naturligvis en fordel.

Vi forventer desuden, at du:

 • Er selvstændig og ansvarlig - du skal kunne arbejde selv og træffe beslutninger på egen hånd.
 • Er udadvendt og serviceminded og kan levere en service I verdensklasse.
 • Er stabil og punktlig, da du ville skulle stå for åbning og lukning af værkstedet nogle dage.
 • Taler og skriver fejlfrit dansk.
Amnesty International
Deltids facer - studiejob i København

Amnesty International

Vil du arbejde hos en af verdens mest kendte NGO’er, samtidig med at du har tid til studiet? Som facer på deltid for Amnesty International, vil du blive en del af vores helt nye hverveprogram på døren. Dit team vil gå på studiet ligesom dig, og du vil komme til at arbejde med en masse passionerede og dygtige facere.

Vi forventer ikke, at du kender Amnesty ud og ind. Du vil via vores introduktionskursus, ugentlige undervisning og daglige coaching blive klædt godt på til at blive Amnesty-ekspert, samtidig med at du bliver skarp i kommunikation og fundraising.

Vi tilbyder:

 • Vagttider tirsdag og torsdag i tidsrummet 16.30 - 20.00 (minimum én vagt om ugen)
 • Løn på 132 kr. i timen
Amnesty International