1.312 job matcher din søgning 1.312 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Stevns KommuneGlad og kreativ social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent søges til dagcenter

Stevns Kommune, Hårlev

Vi er et team bestående af fire kollegaer og i alt ca. 40 glade borgere, der søger ny kollega pr. 01.12.21 eller hurtigst muligt.

Vi er et lille skønt dagcenter, der ligger i forbindelse med plejecenteret i Hårlev. Vi har ca. mellem 10 og 15 borgere i fremmøde pr. dag, når der ikke er restriktioner i forbindelse med Covid-19.

Så er det dig vi søger efter, og kan du sige ja til dette:

 • Tænke og handle rehabiliterende
 • Understøtte borgerne i egen formåen med en kreativ tilgang
 • Agere i en uforudsigelig dag og være omstillingsparat
 • Kan arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med kollegaer
Fredensborg Kommune
Vi søger uddannede SSH'ere til dag- og aftenvagt på Benediktehjemmet

Fredensborg Kommune

Er du en modig og nysgerrig omsorgskunstner, elsker du at arbejde med mennesker med demens og trives du med udfordringer og udvikling, så læs endelig videre. Oplever du ligesom os, at personcentreret omsorg virker, har du hjertet med dig på arbejde og brænder du for at skabe den bedste dagligdag for dine beboere, så er det lige dig vi søger!

Du skal være uddannet SSH'er, og så skal du synes, at arbejdet omkring og med mennesker med demens simpelthen er det mest spændende speciale i verden.

Du vil blive en del af personalet omkring enhedens otte beboere og en del af et team på i alt fire dagvagtkollegaer, og fire aftenvagtskollegaer som er uddannede inden for faget, og som alle målrettet har valgt at arbejde med specialet demens.

Ringsted KommunePlejecenter Ortved søger social- og sundhedsassistenter/hjælpere til dag-, aften- og nattevagter

Ringsted Kommune

Vi går 50 glade kollegaer rundt og venter på dig. Vi er klar til at byde velkommen til vores skønne plejecenter i flotte omgivelser. Vi er et hus med dejlige beboere og et hold af gode kollegaer, der arbejder med afsæt i en værdig ældrepleje, tænker rehabiliterende og personcentreret, samt har fokus på tidlig opsporing, demens og kommunikation.

Vi tilbyder:

 • Godt humør og uformel tone
 • Tæt samarbejde i teams, samt på tværs i huset
 • Et godt netværk og samarbejde med de frivillige
 • At gå forrest i implementeringen af nye tiltag
Fredensborg Kommune
Benediktehjemmet søger en dygtig og engageret Social- og sundhedsassistent

Fredensborg Kommune

Benediktehjemmet søger en social- og sundhedsassistent til at indgå i det vigtige og givende arbejde med at yde nærværende og professionel omsorg for vores beboere. Størstedelen af vores beboere har en demensdiagnose. Vi stræber efter at levere kærlig pleje af høj faglig kvalitet.

Du vil blive en del af en personalegruppe, som både samarbejder omkring enhedens otte demente beboere, men du vil også skulle indgå i et sygeplejerske-/assistentteam, der samarbejder på tværs af centeret.

Din arbejdsdag vil primært bestå af plejeopgaver, alm. social- og sundhedsassistentopgaver og selvfølgelig samvær og meningsfulde aktiviteter med beboerne.

Aarhus Kommune
Tuesten Huse søger to socialpsykiatriske medarbejdere i længerevarende vikariater

Aarhus Kommune, Tilst

Har du lyst til at arbejde på et botilbud, hvor faglighed, tillid, håb og ligeværdighed går hånd i hånd med et øget fokus på rusmiddelindsatsen, på et botilbud, hvor vi hver dag tilstræber at skabe et trygt bo- og arbejdsmiljø for beboere og medarbejdere? Vil du gerne arbejde rundt om det hele menneske, somatisk, psykisk og socialt? Så er du måske det perfekte match og kan nu blive en del af Team Tuesten Huse.

Vi søger kollegaer, der stræber efter at sætte et fagligt fokus på:

 • Innovativt og refleksivt miljø – anerkendende tilgang og åben kultur.
 • Udvikling – tro på at alle, til enhver tid har potentiale for udvikling.
 • Håb – understøtte beboernes tro på fremtiden.
Norddjurs Kommune
Plejecenter Møllehjemmet søger Afdelingsleder

Norddjurs Kommune, Allingåbro

Kan du kombinere høj faglighed med ledelse og udvikling? Er du samtidig driftssikker og formår at skabe motivation og trivsel blandt dine medarbejdere? Så er det lige dig, vi søger.

Plejecenter Møllehjemmet søger en stærk sygeplejefaglig afdelingsleder, der kan sætte en klar ramme samt udøve understøttende og synlig ledelse.

Som afdelingsleder er dine vigtigste opgaver:

 • Sikker og effektiv daglig drift samt udvikling af enheden med fokus på implementering
 • Personaleledelse for en defineret personalegruppe med fokus på trivsel og arbejdsmiljø
 • Medarbejdernes faglighed og kompetenceudvikling i relation til enhedens kerneopgave
Esbjerg Kommune
Afløsere til Hjemmeplejen i Ribe

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel for kommunens ældre borgere, så er det måske dig vi mangler :)

Hjemmeplejen i Ribe søger afløsere til at dække dag- eller aftenvagt. Der er tale om både faste timer og løsafløsning. Hjemmeplejen er delt op i to dagsvagtsteams og et aftenvagtsteam.

Et dagvagtsteam har ind mødested på Skyttevej 200, og det andet + aftenvagtsteamet møder ind på Tangevej 6. Vi dækker et stort geografisk område – med både cykel- og bilruter. Kørekort er en fordel med ikke et krav. Opgaverne ved borgeren er personlig hjælp og praktiske opgaver. Vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden.

PB Marketing ApSMødebooker

PB Marketing ApS, København

Vi vækster og har løbende brug for endnu flere stærke ny kollegaer indenfor telemarketing & mødebooking.

Er du en stærk salgsprofil med flere års erfaringen inden for telemarketing, mødebooking, andet salgsjob eller har du en stærk baggrund indenfor sercervicefag - så har vi måske jobbet til dig. Det kræver dog, at du er god i en telefon, da vi søger mødebookere!

PB Marketing ApS er et outbound callcenter, der har +19 års erfaring indenfor telemarketing og mødebooking. Vi beskæftiger i dag +10 medarbejdere, som alle er dygtige, kompetente og har gode erfaringer og kompetencer indenfor primært salg og mødebooking.

Hillerød KommuneFagligt dygtig social- og sundhedsassistent til Skanselyet

Hillerød Kommune

Plejehjemmet Skanselyet søger en fagligt dygtig social- og sundhedsassistent i dagvagt til ca. 32 timer ugentligt.

Vi er et velfungerende dagvagtsteam bestående af både social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og - sammen med dine kollegaer - kan tage ansvar i vagterne, da vi er afhængige af hinanden.

Plejehjemmet Skanselyet danner rammen for 80 plejeboliger. Der er tale om en velfungerende organisation med dygtige, veluddannede og engagerede medarbejdere. Vi arbejder ud fra Eden Alternative med beboerne i centrum med henblik på at styrke kerneopgaven og heraf forebygge ensomheden, kedsomheden og hjælpeløsheden for at gøre Skanselyet til et godt hjem for beboerne. Vi har et engageret Familiebrugerråd, som består af beboere, familiemedlemmer, en repræsentant fra ældrerådet og en medarbejderrepræsentant.

THISTED KOMMUNE
Sundhedsfaglig medarbejder til Bostedet Algade

THISTED KOMMUNE, Snedsted

Da en af vores faste medarbejder gennem mange år går på efterløn, søger vi en sundhedsfaglig medarbejder på Bostedet Algade med tiltrædelse snarest muligt.

Vi søger en sundhedsfaglig medarbejder til en fast stilling på 32 timer i skiftende vagter, herunder også som nattevagt, hvor vi på Algade har vågen nattevagt.

Bostedet Algade er en specialinstitution for voksne med alvorlige sindslidelser samt folk dømt til strafferetslige foranstaltninger. Aldersgruppen er 18 til 85 år. Bostedet Algade er opdelt i tre tilbud: Bosted, Bostøtte og Akuttilbud, hvor du som medarbejder primært er tilknyttet bostedet, men med fleksibilitet til at kunne dække vagter i alle tre tilbud.

EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

Gem
Habitus
Pædagogiske tilkaldevikarer

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar til vores faste vikarkorps på vores bo- og dagtilbud.

Vi søger både tilkaldevikarer til vores botilbud og dagtilbud, så dine arbejdsdage vil være forskellige alt efter hvilket hus du bliver tilknyttet, men fælles for alle husene er det, at du bliver grundigt introduceret til en enkelt eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte.

Det er en fordel, at du:

 • Har pædagogisk eller sundhedsfaglig erfaring – du er f.eks. studerende på en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse og ønsker praktisk erfaring, eller du har i forvejen erhvervserfaring fra tidligere
 • Er fleksibel og har nogle dage mulighed for at komme med kort varsel
Habitus
Esbjerg Kommune
Socialfaglig medarbejder til barselsvikariat på botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

På Åmoseparken 71 arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega til barselsvikariat, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Åmoseparken 71 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Åmoseparken 71 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 12 borgere i alderen 27-65 år. Målgruppen er kendetegnet ved at størstedelen af borgerne er kørestolsbrugere og får hjælp til alle dagligdagens opgaver såsom sonde, personlig pleje og kommunikation.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne på tilbuddet og vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Esbjerg Kommune
Socialfaglige medarbejdere til botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

Vi søger medarbejdere der vil bidrage til vores målrettede arbejde med at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne. Vores udgangspunkt er, at alle skal behandles forskelligt for at blive behandlet ens. Vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Botilbuddet Åmoseparken 3 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 16 borgere i alderen 21-75 år. Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne, med fokus på at møde borgerne ud fra deres individuelle forudsætninger.

Målgruppen på Åmoseparken 3 er borgere med fysisk og psykisk udviklingshæmning. 12 af borgerne er kørestolsbrugere, og du vil derfor blive oplært i forflytning mv.

Esbjerg Kommune
Socialfaglige medarbejdere, Bostedet BO-25, Esbjerg

Esbjerg Kommune, Bramming

Center for Socialpsykiatri søger pr. 1. december 2021 eller snarest muligt 2 medarbejdere til Bostedet BO-25, et § 107 botilbud efter serviceloven, 2 Akut pladser efter §82 og 3 tilbud efter §105, i alt 15 borgere.

Stillingerne er på 32 timer pr. uge i dag-/aftenvagter samt hver 3. week-end og enkelte nattevagter kan forekomme.

Vi søger sundhedsfaglige/socialfaglige medarbejdere,

 • som kan arbejde med resultatdokumentation eller vil indgå i læring til at mestre dette
 • som har kendskab til psykisksårbarhed, selvskade og gerne med KRAP tilgang
 • som er engageret og med gode samarbejdsevner
Esbjerg Kommune
Plejehjemmet Solglimt (Skovbo) søger social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til fast nattevagt

Esbjerg Kommune

Du vil blive tilknyttet Solglimt der er et demensvenligt ældreafsnit med 20 lejligheder.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 28 timer ugentligt som fast nattevagt i en 7/7-ordning med weekendarbejde hver anden weekend.

Vi kan tilbyde dig:

 • En god introduktion
 • En spændende hverdag med 20 skønne beboere samt pårørende
 • Engagerede kollegaer i et godt arbejdsfællesskab
Esbjerg Kommune
Frisk engageret social- og sundhedsassistent søges til fast stilling på Plejehjemmet Solglimt (Skovbo)

Esbjerg Kommune

Du vil blive tilknyttet Solglimt der er et demensvenligt ældreafsnit med 20 lejligheder.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 28-34 timer ugentligt i blandede vagter med weekendarbejde hver anden weekend.

Vi kan tilbyde dig:

 • En god introduktion
 • En spændende hverdag med 20 skønne beboere samt pårørende
 • Engagerede kollegaer i et godt arbejdsfælleskab
Esbjerg Kommune
Tjæreborg Plejehjem søger social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent til faste stillinger

Esbjerg Kommune

Da vores søde kollega skal videreuddannes, og en anden kollega har søgt nye udfordringer, søger vi de helt rigtige kollegaer til at supplere vores i forvejen kompetente personalegruppe.

Tjæreborg Plejehjem er placeret centralt i byen med udsigt over skønne grønne arealer og rummer i alt 35 lejligheder.

Vi søger en kollega der:

 • har en stærk faglig identitet og trives på en arbejdsplads hvor ikke to dage er ens.
 • kan se sig selv i en stilling hvor dynamikken er en positiv medspiller, og hvor dagen
 • er fokuseret omkring huset beboere og deres trivsel.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent til Plejehjemmet Hedelund, Haven, Højen og Vangen

Esbjerg Kommune

Søger du gode kollegaer og et spændende arbejde, så tjek lige dette stillingsopslag:

Vi søger fra 1. november 2021 eller snarest mulig, en social- og sundhedsassistent og en social- og sundhedshjælper til faste stillinger, fortrinsvis til dagvagter 30-33 timer pr. uge og med arbejde hver 2/3. weekend.

Vi tilbyder:

 • Et alment somatisk afsnit, med 48 lejligheder
 • Fokus på samvær med beboerne
 • Masser af aktiviteter og liv
Lolland Kommune
Genopslag - Bocciahjælper til ung handicappet kvinde

Lolland Kommune, Maribo

Har du lyst til at hjælpe og støtte en ung kvinde ifm. hendes træninger og stævner i både ind- og udland? Er du interesseret i at lære bocciaspillet? Så er det måske dig, vi søger.

Tanija er en ung kvinde, som grundet spastisk lammelse fra fødslen, bor på Botilbud Bellisvej – et botilbud for senhjerneskadede og fysisk handicappede borgere i Maribo. Tanija er tilknyttet boccialandsholdet under Parasport Danmark, og deltager i træningssamlinger, nationale og internationale stævner. Boccia er et indendørs boldspil, som minder om petanque men med bløde bolde.

Som bocciahjælper er du med til alt træning og stævner der forventes, at du kører med Tanija i Bellisvejs handicapbus til træning, træningssamlinger og stævner i bl.a. Danmark og Sverige, samt ledsager hende i fly til internationale stævner.