99 job matcher din søgning 99 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

John Doe Executive Services ApSPartnerkonsulent til rekruttering

John Doe Executive Services ApS, Hellerup

JOHN DOE søger en ny partner til jobbet som rekrutteringskonsulent. Det bliver dit ansvar at sælge vores fælles ydelser til dine kunder. Du vil få muligheden for at løse opgaverne i deres fulde omfang. Du holder kontakt til dine kunder og sørger i et og alt for, at dine kunder er tilfredse. Dette sikrer du gennem missionskritisk adfærd i forhold til dit kundesamarbejde.

JONN DOE vil hjælpe dig til at kunne yde ovennævnte service for dine kunder. Vi hjælper dig også med at få samlet en gruppe af kunder og hjælper dig med at sælge dine ydelser til dem.

Du beholder selv 80 % af din solgte omsætning. Når du får hjælp til salg på kundemøder sammen med din leder, betaler du ikke noget ekstra for denne hjælp. Du betaler heller ikke noget for anvendelsen af JOHN DOE’s værktøjer såsom tests og andet.

Gem
GML-HR A/SFranchisetager - København

GML-HR A/S søger for Schmidt Nordic

Brænder du for salg og ledelse, og vil du gerne have fod under eget bord?

Schmidt Nordic er i færd med at ekspandere konceptet til de nordiske lande. Efter succesfuldt at have åbnet 10 (snart 14) butikker i Norge, vil kæden nu tage konceptet til det næste niveau i Danmark.

Som franchisetager hos Schmidt Nordic forventer vi, at du brænder for salg og ledelse. Du formår at tage det fulde ansvar for planlægning og gennemførelse af butikkens daglige drift. Med stort personligt initiativ går du forrest i salget og ved, hvad der skal til for at inspirere og rådgive kunderne, så de går ud ad døren med et smil. Ligesom du med den største selvfølgelighed formår at lande ordren.

GML-HR A/S
Red BarnetEr du klar til at gøre en forskel for verdens børn i dit sabbatår?

Red Barnet, København

Fundraiser til Red Barnets Telemarketingteam!

Er du en team-player, der trives i et socialt miljø med spændende udfordringer?

Så har du lige nu muligheden for at blive en del af vores fantastiske team! Du vil blive inkluderet i et energisk fundraisingteam, der altid står klar med højt humør og god energi - altså får du en arbejdsplads, hvor fællesskabet er i højsædet i kombination med, at du gør en forskel for verdens mest udsatte børn!

Din arbejdsopgave består i at ringe ud med henblik på at hverve faste månedlige medlemmer til organisationen. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt godt på til jobbet. Du vil løbende modtage sparring og coaching, hvor målet er, at du igennem hele din ansættelse vil udvikle dig!

Alm. Brand
Mødekonsulent Odense

Alm. Brand

Det perfekte studiejob centralt i Odense

Er du i gang med en uddannelse, og leder du efter den helt rigtige mulighed for at supplere SU’en og samtidig lære noget, du kan bruge i din fremtidige karriere? Hvis ja, behøver du ikke lede videre. I Alm. Brand kan du få hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende som dig selv.

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør og her få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Alm. Brand
HjerteforeningenFundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen

Hjerteforeningen, København

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du altid er omgivet af gode kolleger, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet uddannelsesforløb på Kultorvet i København K, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud / alternative medlemsskaber
Hjemmearbejdsplads
Gem
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
Gem
Jysk Fynske Medier P/S
Telemarketingsælger til Málaga, Spanien

Jysk Fynske Medier P/S

Jysk Fynske Medier søger telemarketingsælgere i solrige Málaga, Spanien. Har du lyst til salg og har du mod på en oplevelse for livet, så skal du læse videre her.

For jobbet gælder det at du skal:

 • Elske at sælge og du må meget gerne have erfaring, selv om det er ikke et krav
 • Være god til at afdække kundens behov
 • Have en god formidlings- og formuleringsevne på dansk. Spansk kendskab er ikke nødvendigt

Vi tilbyder dig blandt andet tryg og sikker ansættelse på minimum 6 måneder samt hjælp til alt det praktiske f.eks. opholdstilladelse, skat og lign.

IDG Direct
Call Center medarbejdere (mulighed for deltids- og distancearbejde)

IDG Direct, Herlev

IDG Direct er et analyse- og leadgenereringsbureau og en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og lave korte telefoninterviews eller booke deltagere til seminarer eller møder. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med telemarketing. Det vigtigste er, at du har gode kommunikationsevner og kan arbejde seriøst. Din indgang til jobbet kan være at du har brug for et sabbatår eller to, men vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og medarbejdere med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet.

OKSalgskonsulent til deltidsjob eller sabbatår

OK a.m.b.a., Viby

Motiverer det dig at nå dine mål og skabe resultater – både individuelt og sammen med dit hold? Så har du muligheden for at arbejde i en veletableret virksomhed, der hver dag arbejder for at opbygge relationer og give kunden den bedste oplevelse.

Din primære opgave bliver via telefonen at sælge nogle af OK’s produkter til privatkunder, fx el, naturgas og mobiltelefoni. Uanset opgaven er det afgørende at give kunden en rigtig god oplevelse.

Vi adskiller os fra et traditionelt callcenter, fordi størstedelen af dem, vi ringer til, allerede har accepteret, at vi kontakter dem. Det betyder for dig, at der allerede er en relation, som du kan bygge videre på i samtalen, og du vil opleve en oprigtig interesse, når du kontakter emnet.

Vi tilbyder:

 • En attraktiv løn, bonus, velsmagende kantine og lækker kaffe
 • Værdifuld erfaring samt salgs- og kommunikationstræning
Just-Eat.dk ApS
Lead Researcher

Just-Eat.dk ApS, København

Kan du finde nålen i høstakken og med proaktivitet og gåpåmod sikre leads til vores salgsafdeling? Så har vi det rette job til dig.

Din primære opgave vil bestå af at gennemsøge markedet for nye potentielle leads samt opdatere disse i vores CRM-systemer. Dette kan bl.a. gøres via brug af Facebook, Google, Migogkbh, mv. og du vil derfor være den første der kender til åbningen af en ny potentiel samarbejdspartner.

Når du har fundet et lead, vil du ringe ud til restauranten og høre nærmere ind til dennes bestillingsmetoder. De identificerede leads vil derefter blive uddelt til sælgerne, som vil forsøge at skabe et samarbejde med disse.

Just-Eat.dk ApS
DjøfTelemarketingkonsulent til Djøfs Medlemsservice

Djøf, København

Djøf søger en telemarketingkonsulent, der kan bidrage til Djøfs ambitiøse vækstmål ved at blive en del af telemarketing i Djøfs Medlemsservice, hvis primære fokus er at hverve og fastholde medlemmer.

Jobbet

 • Velkomstsamtaler med nye medlemmer, hvor vi skaber værdi og styrker medlemskabet hos både studerende og erhvervsaktive.
 • Samtaler med potentielle nye medlemmer på baggrund af leads fra kampagner, arrangementer og lignende. Du afdækker behov, skaber værdi og melder nye medlemmer ind i Djøf.
 • Problemløsning og fastholdelse af medlemmer der overvejer at melde sig ud.
 • Forskellige andre spændende telemarketingopgaver som fx mersalg af Djøfs andre kontante fordele og ydelser.

Vi tilbyder

 • Et spændende og udfordrende job, hvor du kan udvikle dine kompetencer.
 • Du bliver del af en professionel og spændende afdeling, der er spydspids for Djøfs vækst.
 • Du bliver en del af en god og fleksibel arbejdsplads med fokus på medlemmerne.
team.blue Denmark A/SSælger til Outbound

team.blue Denmark A/S, Skanderborg

Start din salgskarriere i team.blue! Er der en konkurrenceminded sælger gemt i dig? Vil du udvikle dig i et ungt og friskt team? Så er det dig, vi leder efter!

Vi søger lige nu 3 sælgere til vores outbound-team. Som sælger i team.blue får du ansvaret for at ringe ud til vores mange kunder og sælge dem markedets bedste hostingløsninger. Din fornemmeste opgave er nemlig at hjælpe vores kunder med at få succes online. Du skal derfor spørge ind til deres behov, fortælle om vores produkter, sende tilbud og følge op.

Du får mulighed for at udvikle salgsteknikker, blive hosting-specialist og skabe din helt egen salgskarriere i en digitaliseret virksomhed.

G4S Security Services A/S
Ambitiøs og dygtig mødebooker til erhvervsmarkedet hos G4S

G4S Security Services A/S, Albertslund

Er du en dygtig mødebooker , og vil du være en del af vækstrejsen hos en af Danmarks største virksomheder?

Som mødebooker på erhvervssegmentet, indgår du i vores stærke salgsteam på hovedkontoret i Albertslund. Du vil få ansvaret for mødebooking til 2-3 sikringskonsulenter, hvor du blandt andet koordinerer og medvirker til at kvalificere kundetyper med sikkerhedsbehov som vi kan løse.

Du har fremragende kommunikative evner, er veltalende og direkte og formår, at skabe relationer gennem telefonen. Derudover er du yderst målrettet med stort drive og en naturlig vindermentalitet.

G4S Security Services A/S
REE GolfklubForpagter til Café Pibe Mølle

REE Golfklub, Helsinge

REE Golfklub har til huse ved et 20 år gammelt velplejet golfanlæg beliggende tæt på Helsinge lige midt imellem Hillerød og Tisvildeleje. Klubben har ca. 750 medlemmer og rigtig mange greenfee gæster årligt, der nyder god mad og venlig servering før eller efter golfrunden. Vi søger en ny forpagter af Café Pibe Mølle i starten af 2022.

Vi tilbyder:

 • En god og meget fordelagtig aftale til den rigtige forpagter. Vi ønsker, at forpagteren kan drive en rentabel forretning, hvorfor der ikke skal betales leje eller forpagtningsafgift.
 • Indrettet køkken med alle faciliteter.

Caféen er klubbens sociale omdrejningspunkt, velbesøgt af både medlemmer og mange gæstespillere. I vores dejlige lokaler benyttes Café og tilstødende restaurantlokale også til mange private selskaber året rundt.

Synes du, at det lyder interessant – så se mere udførligt jobopslag her.

KEKSALES ApS
Salgskonsulenter til fuldtidsstilling med fuld fart på

KEKSALES ApS, Odense eller Aarhus

Vi udvider samarbejdet med Telia, og søger derfor fuldtidskonsulenter til vores privat- og erhvervsteams, der igennem telefonen varetager salg af Telias porteføljer. Har du erfaring med salg, er det et klart plus men på ingen måde et krav.

Arbejdspladsen er i Odense C. /Aarhus C., hvor du vil blive en del af et professionelt salgsmiljø med fast løn, provision og bonus.

Som Telesælger får du grundig oplæring, og modtager effektiv salgstræning af vores salgstrænere. Telia og Call me er stærke brands, så du vil hurtigt få succes og opleve jobglæde.

Vi tilbyder:

 • Du gennemgår et tilpasset oplæringsforløb, hvor du bliver klædt på til opgaven.
 • Du modtager løbende salgsuddannelse og træning, samt gennemgår Telia/Call me uddannelse.
KEKSALES ApS
Gem
CM.comSales Development Representative

CM.com, København

Er du klar til at kickstarte din salgskarriere hos en global leder inden for Conversational Commerce-SaaS industrien?

I denne rolle skaber du fremragende kundeoplevelser, som gør enhver samtale til en konvertering. Det gør du ved at kontakte, bearbejde og rådgive kunder, så de bliver salgsklare og din portefølje vokser. Og du kan hele tiden følge din succes, da den er afspejlet i det antal kundeemner og muligheder, du skaber.

Det betyder, at du:

 • tager fat i outbound leads gennem en række forskellige værktøjer som fx telefon, e-mail og SoMe kanaler, Linkedin Navigator, Outreach…
 • booker møder og organiserer demo-aftaler med potentielle kunder
 • udarbejder pipeline og rapporter og sørger for, at vores CRM (Salesforce) altid er opdateret.
Røde Kors
Vil du gøre vores verden til et bedre sted én samtale ad gangen?

Røde Kors, København

Sårbare mennesker ude i verden har lige nu brug for nogen, der taler deres sag

Bliver du drevet af at skabe resultater? Ser du dig selv som et udadvendt menneske? Og er du god til at give et godt førstehånds indtryk? Så vil vi gerne høre fra dig!

Vi tilbyder

 • Et seriøst og professionelt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på din personlige udvikling vha. sparring og coaching, så vi sammen kan nå vores mål.
 • Et fællesskab, hvor der er plads til alle og hvor engagement og arbejdsglæde er i højsædet.
 • Uddannelse og oplæring i kommunikative værktøjer så du kan motivere og inspirere alle du taler med til at gøre en forskel.
 • Gode arbejdstider, med vagter mandag-torsdag fra 9.30-16.00 og fredag 9.30-15.00.
Røde Kors
Partner Dialog A/S
Telemarketingkonsulent til succesfuldt firma

Partner Dialog A/S, København

”Vi har en meget bred vifte af kunder, heraf en del inden for IT-branchen, og vi skal selvfølgelig nok lære dig grundigt op. På sigt kan du blive teamleder, seniorkonsulent eller få ansvar for andre af vores services,.

Vores kernekompetence er at sørge for at tilføre nye kundeemner til vores mange kunder. Vi booker kundemøder og forsyner vores kunder løbende med oplysninger om leads, som de derefter selv kontakter og aftaler nærmere med.

Som konsulent arbejder du primært med mødebooking af ledere og andre beslutningstagere på B2B-markedet, primært inden for IT, Communication, Telecom, Production, Finance, HR og Consulting & Facility Management.

Der er tale om et stabilt job med attraktiv høj grundløn, lækker frokostordning og attraktiv provisionsordning

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Pro RengøringMødebooker

Pro Rengøring, Tønder eller Valby

Pro Rengøring A/S er en professionel rengøringsvirksomhed med ca. 400 ansatte. Vi har kunder i alle brancher og sætter en ære i at behandle både kunder og vores ansatte ordenligt.

Kunne du tænke dig at arbejde med mødebooking og opsøgende salgsarbejde på telefonen i en fed virksomhed, der vil fremad — så har vi måske lige jobbet til dig.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

 • Opsøgende salgsarbejde pr. telefon med ansvar for egne geografiske områder.
 • Mødebooking til sælgerne.
 • Segmentering og oprettelse af B2B-kundeemner.
 • Daglig kontakt med kundeemner og booking af møder.

Vi tilbyder bl.a. god fast timeløn og pensionsordning samt fast kontorplads i Tønder eller Valby – men med mulighed for hjemmeopkobling.

Alm. Brand
Mødekonsulent (København)

Alm. Brand

3 gode grunde til at blive mødekonsulent:

 • Det sociale sammenhold
 • Du opbygger værdifulde kompetencer
 • God løn og fleksible arbejdstider

Dit job handler kort og godt om at booke møder for vores assurandører, der står for at sælge forsikringer. Kunderne er helt almindelige danskere, hvoraf mange kan drage fordel af at skifte til Alm. Brand.

Du får alle argumenterne af os, og så er det din opgave at fortælle kunden, hvorfor det giver mening for dem at tage et møde med en assurandør.

Alm. Brand