103 job matcher din søgning 103 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Davidsens Tømmerhandel A/STrælastsælger/lagerekspedient til Davidsen byggepladssalg

Davidsens Tømmerhandel A/S, Holbæk og Hedehusene

Brænder du for salg og service? Og har du erfaring fra byggebranchen? Så er det måske dig, vi søger som sælger/lagerekspedient til vores to nye byggepladskontorer i hhv. Holbæk og Hedehusene.

Som trælastsælger/lagerekspedient hos Davidsen byggepladssalg handler det om at servicere og være problemløser på byggepladsen. Det skal være nemt at være kunde hos Davidsen. I den sammenhæng er ingen opgave for lille eller for stor.

Dine primære opgaver bliver blandt andet:

 • Servicering af hele byggepladsen
 • Udbrede hele Davidsens servicepakke til byggepladsen
 • Ordrebehandling – herunder hjemtagelse af kundespecifikke varer
Red BarnetEr du klar til at gøre en forskel for verdens børn i dit sabbatår?

Red Barnet, København

Fundraiser til Red Barnets Telemarketingteam!

Er du en team-player, der trives i et socialt miljø med spændende udfordringer?

Så har du lige nu muligheden for at blive en del af vores fantastiske team! Du vil blive inkluderet i et energisk fundraisingteam, der altid står klar med højt humør og god energi - altså får du en arbejdsplads, hvor fællesskabet er i højsædet i kombination med, at du gør en forskel for verdens mest udsatte børn!

Din arbejdsopgave består i at ringe ud med henblik på at hverve faste månedlige medlemmer til organisationen. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt godt på til jobbet. Du vil løbende modtage sparring og coaching, hvor målet er, at du igennem hele din ansættelse vil udvikle dig!

Alm. Brand
Mødekonsulent Odense

Alm. Brand

Det perfekte studiejob centralt i Odense

Er du i gang med en uddannelse, og leder du efter den helt rigtige mulighed for at supplere SU’en og samtidig lære noget, du kan bruge i din fremtidige karriere? Hvis ja, behøver du ikke lede videre. I Alm. Brand kan du få hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende som dig selv.

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør og her få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Alm. Brand
HjerteforeningenFundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen

Hjerteforeningen, København

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du altid er omgivet af gode kolleger, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet uddannelsesforløb på Kultorvet i København K, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud / alternative medlemsskaber
Hjemmearbejdsplads
Gem
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
Gem
Jysk Fynske Medier P/S
Telemarketingsælger til Málaga, Spanien

Jysk Fynske Medier P/S

Jysk Fynske Medier søger telemarketingsælgere i solrige Málaga, Spanien. Har du lyst til salg og har du mod på en oplevelse for livet, så skal du læse videre her.

For jobbet gælder det at du skal:

 • Elske at sælge og du må meget gerne have erfaring, selv om det er ikke et krav
 • Være god til at afdække kundens behov
 • Have en god formidlings- og formuleringsevne på dansk. Spansk kendskab er ikke nødvendigt

Vi tilbyder dig blandt andet tryg og sikker ansættelse på minimum 6 måneder samt hjælp til alt det praktiske f.eks. opholdstilladelse, skat og lign.

IDG Direct
Call Center medarbejdere (mulighed for deltids- og distancearbejde)

IDG Direct, Herlev

IDG Direct er et analyse- og leadgenereringsbureau og en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og lave korte telefoninterviews eller booke deltagere til seminarer eller møder. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med telemarketing. Det vigtigste er, at du har gode kommunikationsevner og kan arbejde seriøst. Din indgang til jobbet kan være at du har brug for et sabbatår eller to, men vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og medarbejdere med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet.

OKSalgskonsulent til deltidsjob eller sabbatår

OK a.m.b.a., Viby

Motiverer det dig at nå dine mål og skabe resultater – både individuelt og sammen med dit hold? Så har du muligheden for at arbejde i en veletableret virksomhed, der hver dag arbejder for at opbygge relationer og give kunden den bedste oplevelse.

Din primære opgave bliver via telefonen at sælge nogle af OK’s produkter til privatkunder, fx el, naturgas og mobiltelefoni. Uanset opgaven er det afgørende at give kunden en rigtig god oplevelse.

Vi adskiller os fra et traditionelt callcenter, fordi størstedelen af dem, vi ringer til, allerede har accepteret, at vi kontakter dem. Det betyder for dig, at der allerede er en relation, som du kan bygge videre på i samtalen, og du vil opleve en oprigtig interesse, når du kontakter emnet.

Vi tilbyder:

 • En attraktiv løn, bonus, velsmagende kantine og lækker kaffe
 • Værdifuld erfaring samt salgs- og kommunikationstræning
Gem
10-4 Byggecenter & TømmerhandelTrælastsælger til 10-4 i Ulfborg

10-4 Byggecenter & Tømmerhandel

10-4 Ulfborg søger en trælastsælger til et spændende og alsidigt job i en virksomhed i kraftig vækst.

Du bliver en vigtig del af vores succesfulde trælast-team, hvor du skal yde den bedste service til vores kunder.

Opgaverne vil bl.a. bestå af:

 • Personligt og telefonisk salg og rådgivning
 • Ekspedition i trælasten
 • Tilbudsberegning
SOFTLINE A/S
Teknisk Designer

SOFTLINE A/S, Maribo

Er du idérig, innovativ og kreativ? Er du samtidig teknisk stærkt funderet og god til at omsætte dine ideer til praksis? Kan du lide at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor produktkvalitet er første prioritet?

Så er du måske den tekniske designer, som SOFTLINE A/S søger til produktudvikling af kvalitetsmøbler til det internationale marked. I tæt samarbejde med eksterne designere og vores team er du med til at omsætte gode designideer til færdige møbler. Det er et job, som kombinerer kreativitet, innovation og teknik, og det er vigtigt, at du har flair for design og samtidig er teknisk anlagt.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Udvikling af optimale metal- og skumkonstruktioner
 • Udarbejdelse af arbejdstegninger i hhv. 2D og 3D
 • Opfølgning på kvalitet af det endelige produkt
 • Kommunikation med leverandører i ind- og udland
SOFTLINE A/S
Just-Eat.dk ApS
Lead Researcher

Just-Eat.dk ApS, København

Kan du finde nålen i høstakken og med proaktivitet og gåpåmod sikre leads til vores salgsafdeling? Så har vi det rette job til dig.

Din primære opgave vil bestå af at gennemsøge markedet for nye potentielle leads samt opdatere disse i vores CRM-systemer. Dette kan bl.a. gøres via brug af Facebook, Google, Migogkbh, mv. og du vil derfor være den første der kender til åbningen af en ny potentiel samarbejdspartner.

Når du har fundet et lead, vil du ringe ud til restauranten og høre nærmere ind til dennes bestillingsmetoder. De identificerede leads vil derefter blive uddelt til sælgerne, som vil forsøge at skabe et samarbejde med disse.

Just-Eat.dk ApS
SOFTLINE A/S
Syerske/tilskærer

SOFTLINE A/S, Maribo

Til at understøtte vores positive udvikling søger vi en erfaren syerske / tilskærer m/k til vores udviklingsafdeling, hvor du kommer til at arbejde med udvikling af designmøbler, i et team af kreative kolleger.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Syning med efterfølgende afprøvning på prototypemøbler
 • Kontrol og syning af betræk, der er i produktion
 • Syarbejde af specialordrer
 • Klargøring og igangsætning af nykonstruerede betræk hos leverandører

SOFTLINE A/S designer, udvikler, producerer og sælger kvalitetsmøbler til det internationale marked. Med en stor portefølje af innovative og funktionelle designmøbler er vi blevet et globalt brand, og vores moderne design bliver i dag solgt i mere end 61 lande.

SOFTLINE A/S
DjøfTelemarketingkonsulent til Djøfs Medlemsservice

Djøf, København

Djøf søger en telemarketingkonsulent, der kan bidrage til Djøfs ambitiøse vækstmål ved at blive en del af telemarketing i Djøfs Medlemsservice, hvis primære fokus er at hverve og fastholde medlemmer.

Jobbet

 • Velkomstsamtaler med nye medlemmer, hvor vi skaber værdi og styrker medlemskabet hos både studerende og erhvervsaktive.
 • Samtaler med potentielle nye medlemmer på baggrund af leads fra kampagner, arrangementer og lignende. Du afdækker behov, skaber værdi og melder nye medlemmer ind i Djøf.
 • Problemløsning og fastholdelse af medlemmer der overvejer at melde sig ud.
 • Forskellige andre spændende telemarketingopgaver som fx mersalg af Djøfs andre kontante fordele og ydelser.

Vi tilbyder

 • Et spændende og udfordrende job, hvor du kan udvikle dine kompetencer.
 • Du bliver del af en professionel og spændende afdeling, der er spydspids for Djøfs vækst.
 • Du bliver en del af en god og fleksibel arbejdsplads med fokus på medlemmerne.
team.blue Denmark A/SSælger til Outbound

team.blue Denmark A/S, Skanderborg

Start din salgskarriere i team.blue! Er der en konkurrenceminded sælger gemt i dig? Vil du udvikle dig i et ungt og friskt team? Så er det dig, vi leder efter!

Vi søger lige nu 3 sælgere til vores outbound-team. Som sælger i team.blue får du ansvaret for at ringe ud til vores mange kunder og sælge dem markedets bedste hostingløsninger. Din fornemmeste opgave er nemlig at hjælpe vores kunder med at få succes online. Du skal derfor spørge ind til deres behov, fortælle om vores produkter, sende tilbud og følge op.

Du får mulighed for at udvikle salgsteknikker, blive hosting-specialist og skabe din helt egen salgskarriere i en digitaliseret virksomhed.

Gem
Nerostein Ltd.Medarbejder til opmåling, montering og levering af stenbordplader til køkkener

Nerostein Ltd.

Vi har super travlt og leder derfor efter strukturerede, positive og servicemindede mennesker. Der er et plus, hvis du har erfaring fra køkkenmontering.

Arbejdet består af

 • Opmåling af køkken til bordplade
 • Montering af stenbordplade
 • Service og reparation

Vi tilbyder grundig træning og gode betingelser samt en konkurrencedygtig løn.

G4S Security Services A/S
Ambitiøs og dygtig mødebooker til erhvervsmarkedet hos G4S

G4S Security Services A/S, Albertslund

Er du en dygtig mødebooker , og vil du være en del af vækstrejsen hos en af Danmarks største virksomheder?

Som mødebooker på erhvervssegmentet, indgår du i vores stærke salgsteam på hovedkontoret i Albertslund. Du vil få ansvaret for mødebooking til 2-3 sikringskonsulenter, hvor du blandt andet koordinerer og medvirker til at kvalificere kundetyper med sikkerhedsbehov som vi kan løse.

Du har fremragende kommunikative evner, er veltalende og direkte og formår, at skabe relationer gennem telefonen. Derudover er du yderst målrettet med stort drive og en naturlig vindermentalitet.

G4S Security Services A/S
KEKSALES ApS
Salgskonsulenter til fuldtidsstilling med fuld fart på

KEKSALES ApS, Odense eller Aarhus

Vi udvider samarbejdet med Telia, og søger derfor fuldtidskonsulenter til vores privat- og erhvervsteams, der igennem telefonen varetager salg af Telias porteføljer. Har du erfaring med salg, er det et klart plus men på ingen måde et krav.

Arbejdspladsen er i Odense C. /Aarhus C., hvor du vil blive en del af et professionelt salgsmiljø med fast løn, provision og bonus.

Som Telesælger får du grundig oplæring, og modtager effektiv salgstræning af vores salgstrænere. Telia og Call me er stærke brands, så du vil hurtigt få succes og opleve jobglæde.

Vi tilbyder:

 • Du gennemgår et tilpasset oplæringsforløb, hvor du bliver klædt på til opgaven.
 • Du modtager løbende salgsuddannelse og træning, samt gennemgår Telia/Call me uddannelse.
KEKSALES ApS
Jobindex A/S
Designteknolog til moderne møbelvirksomhed

Jobindex A/S søger for Canett Furniture A/S i Lemvig

Kan du få teknisk dokumentation, kravspecifikationer og produktudvikling til at gå op i en højere enhed?

Så er det lige dig, vi mangler til vores mindre, agile team. Du får en nyoprettet rolle, som du selv er med til at definere, ligesom du er med til at styrke vores kultur.

Nysgerrig?

Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
Gem
CM.comSales Development Representative

CM.com, København

Er du klar til at kickstarte din salgskarriere hos en global leder inden for Conversational Commerce-SaaS industrien?

I denne rolle skaber du fremragende kundeoplevelser, som gør enhver samtale til en konvertering. Det gør du ved at kontakte, bearbejde og rådgive kunder, så de bliver salgsklare og din portefølje vokser. Og du kan hele tiden følge din succes, da den er afspejlet i det antal kundeemner og muligheder, du skaber.

Det betyder, at du:

 • tager fat i outbound leads gennem en række forskellige værktøjer som fx telefon, e-mail og SoMe kanaler, Linkedin Navigator, Outreach…
 • booker møder og organiserer demo-aftaler med potentielle kunder
 • udarbejder pipeline og rapporter og sørger for, at vores CRM (Salesforce) altid er opdateret.
Røde Kors
Vil du gøre vores verden til et bedre sted én samtale ad gangen?

Røde Kors, København

Sårbare mennesker ude i verden har lige nu brug for nogen, der taler deres sag

Bliver du drevet af at skabe resultater? Ser du dig selv som et udadvendt menneske? Og er du god til at give et godt førstehånds indtryk? Så vil vi gerne høre fra dig!

Vi tilbyder

 • Et seriøst og professionelt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på din personlige udvikling vha. sparring og coaching, så vi sammen kan nå vores mål.
 • Et fællesskab, hvor der er plads til alle og hvor engagement og arbejdsglæde er i højsædet.
 • Uddannelse og oplæring i kommunikative værktøjer så du kan motivere og inspirere alle du taler med til at gøre en forskel.
 • Gode arbejdstider, med vagter mandag-torsdag fra 9.30-16.00 og fredag 9.30-15.00.
Røde Kors