201 job matcher din søgning 201 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 201 resultater.
Kalundborg Kommune
Koordinator til Jobcenteret

Kalundborg Kommune

Koordinator med ”en leder i maven” til nyoprettet team

Administration og Ydelsesteamet, Jobcenteret i Kalundborg Kommune søger en koordinator til vores nyoprettede team. Da teamet, herunder koordinator-stillingen er ny, skal du være med til at forme teamet og arbejdsopgaverne i koordinatorstillingen.

Der vil sjældent være dage der er ens, men dine opgaver vil i hovedtræk være:

 • Koordinering af medarbejdere og opgaver i en bred forståelse
 • Sparring til kollegaer
 • Projektledelse, herunder igangsættelse og implementering af nye initiativer og IT-systemer
 • Strategisk og driftsmæssigsparring med både tovholdere og ledelse
Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S
Vil du være HR-chef for verdens mest tossede og kompetente kollegaer…?

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S, Helsingør

Det er med stor ambivalens, at jeg nu giver stafetten som HR-chef for Trelleborg Sealing Solutions i Helsingør videre. Derfor skal du også være noget særligt; En med hjertet på rette sted, ordentlighed i blodet og masser af pondus og rygrad, for kollegaerne her er skønne, men ikke altid sådan at bide skeer med.

Vi trives med opgaverne og hinanden og med at producere tætninger i verdensklasse. Vi vil gerne skabe arbejdsglæde over hele linjen - vi kan på de gode dage og er klar over, vi skal øve os lidt mere de andre dage. Der kommer HR ind i billedet.

Vi startede HR op for 6 år siden, og selvom vi er kommet langt, vil du helt sikkert undres over, hvor meget, der fortsat mangler og er manuelt. Der er masser, der kan optimeres og digitaliseres, og derfor vil jobbet i en længere periode være mere HR-operations end HR-udvikling, og det skal du stortrives med.

Trelleborg Sealing Solutions Helsingør A/S
RigspolitietStruktureret og detaljeorienteret tjenesteplanlægger

Rigspolitiet, Glostrup

Har du et veludviklet planlægningsgen og et indgående kendskab til arbejdstidsreglerne i staten, så er jobbet som tjenesteplanlægger i Rigspolitiet måske noget for dig. Med dit store overblik og din strukturerede tilgang sikrer du den mest optimale tjenesteplanlægning for Rigspolitiets områder.

Som vores nye tjenesteplanlægger bliver du en del af et team på tre, hvor I samarbejder om at understøtte Rigspolitiets områder med tjenesteplanlægning, samt den fortsatte implementering af politiets tjenesteplanlægningssystem POLVAGT.

Du rådgiver og vejleder ledere og medarbejdere, og sikrer hensynstagen til de altid gældende arbejdstidsregler og personalepolitiske aftaler. Derudover, håndterer du og teamet løbende opfølgning og controlling af fx ferieafholdelse og anden frihed, samt har et stort aktiv i implementering af politiets tjenesteplanlægningssystem POLVAGT og de dertilhørende undervisningsopgaver.

Esmark Feriehusudlejning A/S
HR-assistent med lønerfaring

Esmark Feriehusudlejning A/S, Hvide Sande

Har du erfaring med udarbejdelse af løn og lønrelaterede opgaver? Brænder du for HR-administrationsopgaver? Er du en dygtig koordinator, som griber bolde og får dem eksekveret? Så er det måske dig, vi søger til vores nyoprettede stilling, med muligheder for at præge udviklingen af funktionen og dit eget job.

Med arbejdsplads i vores administration i Hvide Sande, udgør du sammen med 3 øvrige, virksomhedens økonomi- og HR-afdeling. Du skal udarbejde løn til ca. 70 funktionærer, administrere pension, ferieregnskab, sygefravær mv.

Ansvarsområder

 • Lønforberedelse til Dataløn – Bluegarden
 • Processtyring og udarbejdelse af dokumenter vedrørende ansættelser og afskedigelser
 • Omdrejningspunkt for de administrative opgaver rekruttering, såsom jobopslag mv.
Esmark Feriehusudlejning A/S
AGC Biologics A/S
VP HR Europe

AGC Biologics A/S, Søborg

The Vice President of Human Resources is responsible for the management of the Human Resources team, the successful execution of Human Resources initiatives at the Copenhagen, Denmark and Heidelberg, Germany site levels in support of and in coordination with the Global Human Resources team.

Principal responsibilities:

 • Drive and manage the successful execution of Human Resource initiatives that promote engagement, growth and sustainability of the Copenhagen and Heidelberg sites.
 • Identify key Human Resource trends, challenges and opportunities. Work with site-level Leadership Teams to develop and drive new and refined people programs and services.
 • Work with the Leadership Teams to design and implement leadership and management development training programs, succession planning. Make recommendations to the Executive Vice President of Human Resources for improvement of organization’s talent practices, policies and procedures on personnel matters.
AGC Biologics A/S
CGI Danmark A/S
HR Service- & Lønkonsulent

CGI Danmark A/S, Tranbjerg

Har du erfaring med lønadministration og vil du trives i tæt dialog med både ledere og medarbejdere i en rolle som HR service konsulent - så er du måske vores nye medarbejder i HR teamet? Vi leder efter en konsulent med et højt serviceniveau, erfaring med løn, flair for tal og viden om dansk ansættelsesret, til at supportere vores ledere og medarbejdere inden for HR support samt til at håndtere vores lønadministration.

Som HR Servicekonsulent inkluderer dine daglige opgaver håndtering af forespørgsler, der ikke kan håndteres igennem CGI's Self Service system. Du vil være klar til at give råd og vejledning til ledere og medarbejdere omkring HR-politikker- og procedurer i forbindelse med nyansættelser, personalegoder, ferie, løn, kontraktændringer, fravær, opsigelser m.m. Sammen med det lokale HR-team vil du være kontaktpersonen mellem vores globale team i Manila og den danske forretning.

CGI Danmark A/S
People Test Systems A/SForretningsorienteret og erfaren konsulent

People Test Systems A/S, København

Trives du med en travl og varieret hverdag, hvor du proaktivt indgår i dialog med kunder om brug af testværktøjer? Så læs videre her.

Med refererende til Chef for Leverance bliver du en del af et ambitiøst team, der arbejder fokuseret på at levere resultater hver dag. Vi brænder for at yde kvalificeret rådgivning og skabe målbare resultater i samspillet med kunden.

I rollen som konsulent er dine primære opgaver at:

 • forankre brugen af testværktøjer hos eksisterende og nye kunder
 • understøtte vores ambition om at skabe verdens bedste brugere igennem aktiviteter såsom e-learning, erfa-møder, sparring, introduktion af nye koncepter m.fl.
 • bevare vores høje kundestilfredshed ved at have fokus på værdiskabelse med vores værktøjer
Bygningsstyrelsen
HR-jurist

Bygningsstyrelsen, København

Vil du være med til at sikre solide personalejuridiske løsninger i et tæt tværfagligt samarbejde? Har du et godt teoretisk fundament inden for det personalejuridiske felt, og er du skarp til at formidle din juridiske viden til såvel kollegaer som ledere? Så er dette måske stillingen for dig.

Bygningsstyrelsen

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende nyoprettet stilling som HR-jurist til vores HR-enhed. Du bliver vores personalejuridiske ekspert, hvor du skal kvalitetssikre og varetage opgaver med juridisk aspekt.

Hansen Toft A/SHR-chef

Hansen Toft A/S søger for Sagro i Esbjerg

Videreudvikling af organisation med 500 funktionærer

Har du erfaringen og lysten til at gå forrest i bestræbelserne på at videreføre arbejdet med at understøtte og eksekvere udviklingen af ledere og medarbejdere?

Med reference til den adm. direktør og som medlem af chefgruppen søger Sagro I/S i Midt- og Vestjylland en erfaren HR-chef til en flad og uformel organisation med fokus på udvikling, arbejdsglæde og resultater.

Din hovedopgave bliver at udføre den overordnede HR-strategi via dine ledelseskolleger, som du sparer med i personalespørgsmål. Herudover får du ansvaret for rekruttering, personalejura samt løn- og medarbejderpolitik. Du får direkte ledelsesansvar for tre personer i HR-afdelingen.

Du får succes i jobbet ved at være synlig i organisationen, være med til at gøre dine kolleger bedre og skabe engagement og arbejdsglæde i en vinderkultur.

Hansen Toft A/S
International Training Academy A/SUnderviser til kosmetologskole i København

International Training Academy A/S

Vi er på udkig efter en underviser til kosmetologuddannelsen med en høj faglig viden og med stort fokus på vejledning og kundeservice. Stillingen kræver, at du er ambitiøs, udviklingsorienteret og omstillingsparat og du er en person, der går ind og tager ejerskab fra dag et.

Jobbet vil stille krav til dine pædagogiske og styringsmæssige kompetencer, din indsigt i branchen og ikke mindst dine kommunikative evner.

Til dagligt vil du arbejde tæt sammen med skolelederen og de øvrige undervisere på afdelingen.

ARBEJDSOPGAVER omfatter blandt andet:

 • Undervisning og supervisering af elever og elevbehandlinger
 • Vejledning af elever i skolens salg af behandlinger og produkter
 • Medansvarlig for indkøb (disponering af salgsprodukter og klinikprodukter til skolen)
 • Afholdelse af arrangementer med eksterne kunder (temaaftener)
 • Afholdelse af brand fokusdage
KompetencesekretariatetKonsulent

Kompetencesekretariatet, København

Brænder du for at arbejde med kompetenceudvikling, og ønsker du at gøre en positiv forskel for de statslige arbejdspladser? Trives du med en udviklingsdagsorden og med at yde rådgivning for både små og store arbejdspladser? Så er et job som konsulent i Kompetencesekretariatet måske noget for dig.

Som konsulent skal du rådgive omkring strategisk og systematisk kompetenceudvikling, herunder blandt andet MUS, GRUS, teamsamarbejde samt øvrige faglige områder, som støtter op omkring effektfuld kompetenceudvikling, der skaber værdi.

Dine opgaver vil primært ligge inden for følgende hovedområder:

 • Udvikling og anvendelse af Kompetencesekretariatets nuværende rådgivningstilbud målrettet statslige arbejdspladser
 • Dialog og facilitering af udviklingsprocesser i samarbejdsudvalg på statens arbejdspladser
 • Projektledelse af forskellige former for indsatser og øvrige opgaver, der løbende tilgår Kompetencesekretariatet
Hartmanns A/SHartmanns i Fredericia søger kundeorienteret Teamkoordinator til vikarforretningen

Hartmanns A/S, Fredericia

Teamkoordinatoren bliver lederens forlængede arm i forhold til aktiviteterne inden for bemandingsløsninger, vikariater og opfølgning hos kunder.

I din rolle sætter du pris på, at to dage ikke er ens. Du forstår dagligt at sætte retning for vikarteamet, og en af dine vigtigste opgaver er at være på forkant med kundernes behov. Foruden koordinering af opgaverne i teamet vil du i høj grad være udførende konsulent i alt, hvad en vikarforretning indebærer af sourcing af kandidater, booke vikarer, deltage på f.eks. morgenvagter samt opfølgningsmøder hos kunder.

Det er afgørende, at du er vant til et højt aktivitetsniveau og forstår, at succes skabes af hele holdet og med dedikation og proaktivitet. Ud over det har du et stort engagement, er fleksibel i forhold til opgaver og tid og besidder et organiseringstalent.

VELUX A/S
Global HR Project Manager

VELUX A/S, Hørsholm

Are you ready to embark on a new change journey? Do you want to take an active role in driving the future ways of working in HR?

Velux A/S

Joining our HR Processes and Tools team in Hørsholm, we offer you a unique opportunity to join a dynamic, international organisation and to become a key player in our ambitious journey towards establishing more globally aligned HR processes and systems. As an experienced Project Manager, you will use your expertise to lead the project. Your key challenge as Global HR Project Manager will be to learn and address local needs and harmonise them with our global standards throughout the project.

This means you will:

 • Initiate and manage Project Reboot in a systematic way
 • Run the analysis, design, build, test, and implementation in the project
 • Engage with stakeholders, locally and globally, and ensure that local needs are met
VELUX A/S
SAM InternationalHR Specialist løn & Administration

SAM International søger for Karnov Group Denmark A/S i København

Trives du i et dynamisk miljø, hvor der godt kan være travlt?

Sætter du en ære i at få dine opgaver ekspederet effektivt og korrekt? Er du skarp på det administrative, og er du dygtig til løndelen?

Som del af et mindre, men til gengæld meget effektivt, HR-team vil du blandt andet have følgende opgaver:

 • Lønansvarlig for Karnov Groups medarbejdere og nogle af koncernens ’stand alone’ selskaber herunder:
  • Sikre det korrekte grundlag for lønregulering, bonusser, bruttolønsordning mv.
 • Løbende afregning af honorarer til Karnovs forfattere samt udbetaling af royalties én gang årligt

SAM International er én af Nordens største headhunting-virksomheder, vi har igennem de sidste 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi er godt 50 medarbejdere i Norden og 100 på europæisk plan fordelt på 15 lande.

BUPL SydjyllandSekretariatsleder

BUPL Sydjylland, Kolding

Da BUPL Sydjyllands sekretariatsleder gennem mange år har valgt at gå på pension, søger vi en ny til at varetage jobbet.

Sekretariatslederen har det daglige ansvar for koordinering og ledelse af BUPL Sydjyllands administrative og faglige arbejde. Ledelsen udøves i tæt samarbejde med BUPL Sydjyllands politiske ledelse.

I tæt samarbejde og med reference til formanden har du som hovedopgave at koordinere og udvikle BUPL Sydjyllands samlede fagpolitiske og administrative arbejde. Du sikrer sammenhæng mellem bestyrelsens politiske mål og den administrative udførelse af opgaverne.

Tryg Forsikring A/S
HR Operations Specialist

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Motiveres du af et job, hvor du hver dag gør en forskel for vores ledere og medarbejdere, og hvor du kan videreudvikle dine tekniske kompetencer?

Som HR Operations Specialist vil du få et spændende job i en moderne HR-afdeling, hvor digitalisering og systemunderstøttelse af vores processer er i højsædet. Du vil få en varierende og tempofyldt hverdag, hvor hovedopgaverne består af personaleadministration, telefonsupport og systemsupport.

HR Services har ansvaret for de primære kontaktflader fra forretningen ind i HR. Vi besvarer dagligt over 100 mails, ekspederer henvendelser via HR-systemet – og yder support på telefon.

Tryg Forsikring A/S
hummel
HR Manager

hummel, Aarhus

Kan du udvikle MENNESKER og ORGANISATIONER? Og drømmer du om at du stå i spidsen for HR i en international virksomhed med en stærk teamånd?

hummel A/S søger en erfaren og forretningsdrevet HR MANAGER, der er klar til at videreudvikle vores HR-processer og stærke medarbejderkultur.

DINE VIGTIGSTE OPGAVER:

 • Gennemførelsen og videreudviklingen af strategiske tiltag inden for HR-området
 • Performance-, team- og lederudvikling
 • Udvikling og implementering af talentmanagement program

HR-teamet er et lille team med god energi og smil på læben. Et team, der står sammen, hvor ordentlighed, ydmyghed og en åben og ærlig dialog er afgørende. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores HR Partner og sammen har I en afgørende rolle i forhold til virksomhedens vokseværk, og I er i stærk (og konstant) dialog med ledelsen omkring afgørende aspekter af virksomhedens vækst og medarbejderkultur – en kultur, der også skal forankres i vores udenlandske datterselskaber.

hummel
Maxi ZooLønspecialist 30 timer/uge

Maxi Zoo, Ballerup

I Maxi Zoo arbejder vi målrettet på at være Danmarks største retailer inden for foder og andre produkter til kæledyr. Målet er tættere kontakt og relationer til vores kunder samt vækst i vores butikker og online.

Som Lønspecialist hos os bliver du en vigtig nøgleperson og ansvarlig for, at vores ca. 400 medarbejdere får korrekt løn til tiden. Du arbejder sammen med holdet i vores HR-afdeling og selvfølgelig med et stort samarbejde til vores Finance afdeling, hvor bogføringen af lønnen foregår.

Dagligt besvarer du henvendelser fra vores medarbejdere vedr. løn, overenskomst, barsel, pension osv. og en af dine vigtigste opgaver er at skabe tryghed og tillid til, at der ydes en god service ud mod vores butikspersonale.

Maxi Zoo tilbyder dig et spændende job i en international virksomhed. På hovedkontoret i Ballerup vil du have den daglige gang sammen med ca. 35 andre kolleger.

Gribskov Kommune
Virksomhedskonsulent til Center for Job og Unge

Gribskov Kommune, Helsinge

Brænder du for at servicere virksomheder og hjælpe fleksjob-borgere i arbejde, hvor den enkeltes borgers tilknytning til arbejdsmarkedet er i fokus, så er du måske vores nye virksomhedskonsulent i Jobcenter Gribskov.

Teamets hovedopgave er at skabe, fastholde og videreudvikle gode relationer til lokale og regionale virksomheder med et målrettet fokus på, at den enkelte borger hurtigst muligt får tilknytning til arbejdsmarkedet, herunder afklaring af borgernes arbejdsevne. Vi er dermed optagede af både at servicere virksomhederne og hjælpe borgerne videre.

Du skal i tæt samarbejde med sagsbehandlerne på fleks- og ledighedsydelsesområdet sikre det bedste match mellem borger og virksomhed.

Gribskov Kommune
Xterna A/S
Målrettet, engageret og struktureret rekrutterings- og salgskonsulent med et stort drive, der kan kombinere salg og HR

Xterna A/S, Svenstrup J

Sammen med dine kollegaer vil du indgå i et professionelt team og blive en vigtig medspiller i at bidrage til væksten hos Xterna. Du skal søge, screene og udvælge de bedste kandidater til de stillinger, vores kunder ønsker besat.

Du vil sammen med vores øvrige rekrutterings- og salgskonsulenter sørge for superb service overfor både kunder og vikarer og agere som bindeled mellem disse.

Du vil arbejde sammen med topmotiverede kollegaer i et arbejdsmiljø med højt tempo. Du skal derfor kunne multitaske og samtidig bevare overblikket og være i stand til at prioritere opgaverne.

Vi kan tilbyde dig en spændende, udfordrende og til tider hektisk arbejdsplads i kraftig vækst, hvor du vil få muligheden for aktivt at deltage i udviklingen af Xternas fremtidig strategi og vækst.