49 job matcher din søgning 49 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 49 resultater.
Bents Møbler A/S
Sælg møbler i særklasse hos familieejet bolighus

Bents Møbler A/S, Horsens

Vil du bruge dit kundetække til at vejlede kunder og sikre, at de får et møbel med hjem, som vil være til nytte langt ud i fremtiden? Så er du havnet på den rette hylde hos Bents Møbler!

  "Du kommer ind et sted, hvor vi løfter i flok. Og det er ikke bare noget, vi siger. Du får fast løn, så der er ordentlig tid til at kræse om kunderne og give dine kolleger en hjælpende hånd," fortæller den ene af vores butiksejere, Jesper Nielsen.

Vil du være en del af vores team? Dit nye job er kun få klik væk. Læs mere her.

Bents Møbler A/S
International Training Academy A/SUnderviser til kosmetologskole i København

International Training Academy A/S

Vi er på udkig efter en underviser til kosmetologuddannelsen med en høj faglig viden og med stort fokus på vejledning og kundeservice. Stillingen kræver, at du er ambitiøs, udviklingsorienteret og omstillingsparat og du er en person, der går ind og tager ejerskab fra dag et.

Jobbet vil stille krav til dine pædagogiske og styringsmæssige kompetencer, din indsigt i branchen og ikke mindst dine kommunikative evner.

Til dagligt vil du arbejde tæt sammen med skolelederen og de øvrige undervisere på afdelingen.

ARBEJDSOPGAVER omfatter blandt andet:

 • Undervisning og supervisering af elever og elevbehandlinger
 • Vejledning af elever i skolens salg af behandlinger og produkter
 • Medansvarlig for indkøb (disponering af salgsprodukter og klinikprodukter til skolen)
 • Afholdelse af arrangementer med eksterne kunder (temaaftener)
 • Afholdelse af brand fokusdage
Trade Point A/S
Facility Coordinator med håndværksmæssig erfaring

Trade Point A/S, Odense

 • Brænder du for at yde en førsteklasses service overfor kollegaer, kunder og forretningsforbindelser?
 • Kan du bl.a. lide at arbejde med samling af møbler, forsendelse af varer og opbygning af messer og showroom?
 • Bevarer du smil og positivitet trods travlhed i et dynamisk miljø?

Som servicemedarbejder er du en væsentlig medspiller til at få huset til at fungere både internt og overfor vores kunder. Der er tale om et alsidigt job, hvor du dagligt varetager og har ansvaret for at

 • Modtage og sende vareprøver og reservedele med kurer og fragtmand
 • Tømme containere med vareprøver (møbler og brugskunst)
 • Samle vareprøver (primært møbler)
Trade Point A/S
MatchMind Møbelsnedker

MatchMind søger for CJA A/S i Aabybro

Chr. Juul Andersen A/S producerer flotte og specielle inventarløsninger til bl.a. hoteller, restauranter, kontorer og detailbutikker. De ønsker at udvide deres dygtige medarbejderstab med 2 dygtige møbelsnedkere, til deres nye topmoderne fabrik i Aabybro.

Som håndværker, vil du være med i fremstillingen af inventar til spændende projekter på fabrikken, og på nogle opgaver vil du efterfølgende deltage i montagen.

Du vil være med til at planlægge opgaverne med dine kollegaer, og har du lysten til at bidrage med løsningsforslag til de forskellige projekter, er du velkommen til at komme med inputs til kunden ved opstart af nye opgaver.

STARK
Salgsrådgiver til trælasten

STARK A/S, Holbæk

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg, samtidig med, at du vinder nye ordrer? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som Salgsrådgiver til professionelle kunder.

I stillingen som Salgsrådgiver vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Salg og salgsmøder med egen kundeportefølje
 • Nysalg og mersalg hvor du proaktivt udøver personligt salg, service og rådgivning i overensstemmelse med STARKs koncepter
 • Planlægning og evaluering af egen indsats og fremkomme med forslag til salgsmål, initiativer og opfølgning
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter
 • Indkøb til projektsalg og byggesager (lokal leverandørforhandling)
 • Deltagelse i interne salgsmøder og status
STARK A/S
STARK
STARK Carlsberg Byen søger sælger

STARK A/S, København

Vil du prøve noget lidt anderledes indenfor trælastsalg – så har du her muligheden i vores ”butik” i Carlsberg Byen.

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning
 • Ordrebehandling og varebestilling
 • Ansvarlig for egne produktgrupper
 • Deltagelse i lokale og regionale kampagner
STARK A/S
Vordingborg KommuneSelvstændig SSA til aftenvagt inde på Plejecenter Solhøj

Vordingborg Kommune, Mern

En fast stilling som social- og sundhedsassistent i aftenvagt 28 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. uge i ulige uger er ledig til besættelse 1. september 2020, eller snarest derefter. Til stillingen er tilknyttet et fast tillæg for arbejde i aftenvagt jf. forhåndsaftale – er det noget for dig?

Vi kan tilbyde

 • en arbejdsplads med fokus på kvalitet og udvikling
 • en ledelse, som ønsker faglig udvikling
 • stor indflydelse på eget arbejde.

Plejecenter Solhøj er et lille og hyggeligt Plejecenter med 28 plejeboliger, hvoraf én af boligerne er en aflastningsbolig. Hele den udekørende funktion i nattevagten og i aftensygeplejen i Vordingborg Kommune er samlet i Distrikt Solhøj og kører ud fra plejecentret.

N'AGE ApSKOORDINATOR OG RECEPTIONISTANSVARLIG

N'AGE ApS, København

N’AGE er Danmarks største og mest erfarne kæde af klinikker med speciale i kosmetiske behandlinger.

Vi søger en dygtig koordinator og receptionistansvarlig til vores klinik og hovedkontor i nyistandsatte, smukke lokaler på Kongens Nytorv, som bliver knudepunktet i den daglige drift og ansvarlig for, at N’AGE konceptet står helt skarpt, og at alle elementer i klinikken lever op til vores serviceniveau, så kunder og gæster får en sublim oplevelse.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Betjening af vores mange kunder og gæster og sikre, at de bliver budt velkomne og får et godt og professionelt indtryk
 • Ansvaret for at klinikken altid fremstår indbydende, og at N’AGE-konceptet eksekveres til fingerspidserne
 • Optimering af kalender for behandlerne samt sikre den daglige logistik på klinikken
Davidsens Tømmerhandel A/SSælger

Davidsens Tømmerhandel A/S, Odense

Vil du med på Davidsen-holdet?

Brænder du for at arbejde med salg og rådgivning af kunder og trives du i en organisation, hvor vi arbejder målrettet og intenst hver eneste dag på at udvikle os selv og hinanden?

Så er det måske dig vi søger som sælger til vores professionelle kundesegment i vores afdeling i Odense.

Som sælger i vores trælast er den daglige kundekontakt omdrejningspunktet for din hverdag. Det er derfor afgørende, at du stortrives med at sætte salg i højsædet, og du går desuden benhårdt efter hver eneste dag at yde vores kunder en rigtig god service. Du bliver del af et team af engagerede kolleger og et stærkt fagligt miljø, hvor vi hver dag sætter en ære i sparring på højt fagligt niveau – og at have det sjovt, når vi er på arbejde.

PRO&COIndkøber og Produktudvikler

PRO&CO søger for Society of Lifestyle i Ikast

Brænder du for velvære samt pleje- og livsstilsprodukter af høj kvalitet? Har du en kreativ sans, øje for detaljen og kan du gennem produktudvikling og indkøb sikre, at Meraki styrker sin markedsposition? Så har vi måske jobbet til dig.

Til en unik stilling hos Society of Lifestyle søger vi den person, der med et højt drive og mod kan indtræde i rollen som indkøber og produktudvikler på brandet Meraki, der består af velvære- og hudplejeprodukter samt accessories. Her får du ansvar for at skabe inspirerende og kommercielle produkter af høj kvalitet, der passer til virksomhedens øvrige kollektion.

Med kreativt input til ingredienser, funktioner og udseende gør du idéer mulige, så kommercielle og inspirerende produkter bliver skabt. Du bliver tovholderen, som kan strukturere og bevare overblikket og samtidig involvere og motivere folk omkring dig.

PRO&CO
STARK
Sælger til trælasten

STARK A/S, Kalundborg

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger, primært til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter
 • Ordrebehandling og varebestilling
 • Salgsklar butik
 • Ansvarlig for egne produktgrupper
 • Deltagelse i lokale og regionale kampagner

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og -udvikling vægtes højt. I STARK Kalundborg er vi 20 medarbejdere, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Kalundborg og omegn.

STARK A/S
Syddansk Erhvervsskole
Underviser til frisøruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den nye generation af dygtige frisører på erhvervsuddannelsen?

Så søg videre som underviser på Center for Hår & Wellness på Syddansk Erhvervsskole i Odense, hvor vi har brug for en inspirerende og fagligt kompetent ny kollega.

Du kommer til at undervise på grundforløb, hovedforløb og efteruddannelser i et engageret team af kreative medarbejdere. Vi bygger på en sikker ballast i de faglige discipliner og samtidig eksperimenterer vi i underviserteamet og søger hele tiden inspiration i ind- og udland. For vores elever betyder det blandt andet, at vi dyrker konkurrencer, talentudvikling og praktik i udlandet.

 XL-BYG,
IT-supporter til XL-PRO hos XL-BYG Vorup

XL-BYG, Randers

IT-supporter til XL-BYG Vorups digitale tømmerhandel

Digitalisering har fundet vej til vores tømmerhandel i form af et digitalt miljø, som vi kalder XL-PRO, der gør det nemt og effektivt for vores professionelle håndværkere at bestille varer pr. mobiltelefon.

Vi søger derfor en erfaren trælastsælger, der samtidigt har en passion for IT og formidling af teknisk stof til såvel kunder som kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Trælastsalg/B2B-salg
 • Ved kundemøder at bistå trælastsælgere til at formidle kendskab og anvendelse af XL-PRO
 • Oprettelse af varer i XL-PRO
XL-BYG
 XL-BYG,
Trælastsælger til XL-BYG Bording

XL-BYG

Brejnholt Gruppen har i den seneste tid oplevet en stor vækst i omsætning. Vi søger derfor en erfaren og dygtig trælastsælger med lyst til at etablere og udvikle sin egen kundekreds samt servicere forretningens eksisterende kundebase.

Du skal sikre vores kunder den bedste service og optimale løsninger, således at de oplever succes med deres projekter. Til at understøtte din indsats bliver du en del af et en virksomhed, der er kendt for altid at have en høj grad af faglighed og professionalisme.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Opsøge nye kundeemner indenfor det professionelle segment
 • Salg til og rådgivning af nye såvel som eksisterende kunder
 • Materialeberegning, udarbejdelse af tilbud og opfølgning herpå
XL-BYG
STARK
Sælger til trælasten

STARK A/S, Frederikshavn

Vi vækster stadig har brug for branchevant sælger. Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger primært til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og efter salgsaktiviteter
 • Ordrebehandling og varebestilling

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og – udvikling vægtes højt. I STARK Frederikshavn er vi 10 medarbejdere, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Frederikshavn og omegn. Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vore kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

STARK A/S
STARK
Sælger til trælast ekspeditionen

STARK A/S, Brabrand

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger primært til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og efter salgs aktiviteter
 • Ordrebehandling og varebestilling

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og – udvikling vægtes højt. I STARK Brabrand er vi 11 medarbejdere, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Aarhus og omegn. Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vore kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

STARK A/S
BAUHAUS
BAUHAUS Holbæk søger kompetent leder til vores afdeling for erhvervskunder

BAUHAUS

Vi har travlt i vores afdeling for erhvervskunder. Derfor søger vi nu en leder, der har erfaring med salg til erhvervskunder inden for byggeri, drift og vedligeholdelse.

Som en del af varehusets ledergruppe, vil du få et spændende og resultatorienteret job i en international virksomhed. En dagligdag, du selv kan præge, og som er udfordrende og afvekslende, med ansvar for ledelsen af sælgerne i afdelingen for erhvervskunderne samt salg og rådgivning til dine egne personlige kunder.

Dine opgaver vil primært bestå i ledelse af afdelingen samt rådgivning og servicering af både eksisterende og nye kunder. Du vil skulle arbejde med salg fra start til slut - herunder tilbudsgivning og rådgivning. Du vil få både personlig og telefonisk kontakt til såvel kunder som leverandører.

 XL-BYG,
Trælastekspedient til XL-BYG CF Stenlille

XL-BYG, Stenlille

Vi søger en frisk kollega, der kan sælge til og servicere vores mange loyale kunder. Vores kunder er både det private gør-det-selv folk samt de professionelle kunder såsom tømrermestre, murer/kloakmestre samt entreprenører og erhvervskunder.

Det er vigtigt for os, at alle kunder via vores lokale forankring får professionel rådgivning og service, så de kan få succes med deres projekter. Du vil derfor komme til at indgå i et team af kompetente og erfarne kollegaer.

Jobbet:

 • Salg til og servicering af vores kunder
 • Tilbudsudarbejdelse samt mængde og materialeberegning af alle typer byggematerialer
 • Tæt samarbejde med øvrige kollegaer tilknyttet vores salgs- & trælastekspedition
XL-BYG
BAUHAUS
Smilende og kundeorienteret Sælger (fuldtid) til trælasten i BAUHAUS Valby

BAUHAUS

Har du kendskab til detailhandel? Brænder du for salg og kundeservice og kan du li’ at møde mange forskellige mennesker hver dag? Så er det måske dig, som skal være Sælger (fuldtid) i branchens bedste byggemarkedskæde!

Som Sælger bliver din primære opgave at vejlede og servicere vores kunder. Derudover vil du sammen med dine kollegaer få ansvaret for en eller flere varegrupper i varehuset samt varepræsentationen og kampagneopfølgningen af samme.

Dine opgaver som Sælger vil bl.a. bestå af at:

 • Ekspedere og servicere kunder
 • Udføre vareopfyldning, udpakning og trimning af afdelingen
 • Sikre at varehuset altid er pænt, salgsklart og præsentabelt
Davidsens Tømmerhandel A/SSælger til trælasten i Brørup

Davidsens Tømmerhandel A/S

Til vores trælast i Brørup søger vi lige nu en ny kollega til et spændende job som sælger, hvor du sælger til både private og professionelle.

Kan du svare et stort JA til nedenstående?

 • Du brænder for at arbejde med salg og rådgivning af kunder.
 • Du er konkurrencemenneske og arbejder seriøst med at udvikle din kundeportefølje.
 • Du sætter en ære i at give professionel rådgivning og sparring til dine kunder.

Som sælger i vores trælast er den daglige kundekontakt omdrejningspunktet for din hverdag. Det er derfor afgørende, at du stortrives med at sætte salg i højsædet og at du går benhårdt efter hver eneste dag at yde vores kunder en rigtig god service. Du rådgiver og sælger til dine kunder såvel via opsøgende salg som via telefonen.