178 job matcher din søgning 178 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 178 resultater.
Trekantområdet DanmarkChefkonsulent for sport events

Trekantområdet Danmark, Kolding

Vi søger en ambitiøs og erfaren chefkonsulent, der kan tiltrække og understøtte afviklingen af internationale sport events i Trekantområdet.

Din opgave bliver primært at tiltrække internationale sport events – gennem opsø-gende indsatser overfor relevante idrætsforbund og sporteventaktører, udvikling af stærke og tillidsfulde relationer, identifikation af relevante sport events, opbygning af lokale alliancer og udvikling af fælles bud. Du skal samtidig kunne rådgive kommuner og lokale aktører i Trekantområdet om sport events og understøtte deres eventafvikling.

Du bliver en del af et team med stærke kompetencer inden for events og kommunikation – men du har et selvstændigt ansvar for tiltrækning af sport events.

Det er afgørende, at du er proaktiv og vedholdende i dit opsøgende og relationelle arbejde.

Kold & Partners ApSMarketing Professional

Kold & Partners ApS søger for Brainreader ApS i København

Digitalt fokus til vækstorienteret MedTech Scale-up i København

Giver det dig et kick at arbejde på tværs af digitale kanaler, og kan du smidigt manøvrere mellem en lang række af spændende marketing aktiviteter? Og er du klar til en bred selvstændig rolle i en mindre organisation, som med deres software gør en forskel i hvordan sygdomme i hjernen, såsom Alzheimers, diagnosticeres?

Med reference til VP of Business Development skaber du en digital rejse og tager ansvar for klassiske og online marketingaktiviteter. Primært fokus er på det nordamerikanske marked, som består af hospitaler, ambulante centre og forhandlere. Du bringer dine kompetencer i spil i en varieret dagligdag, hvor du udover et fokus på SEM, SoMe og website, sammen med teamet og eksterne leverandører får et bredt spektrum af marketingopgaver.

Mercuri Urval
E-commerce Project Manager

Mercuri Urval søger for Davidsens Tømmerhandel A/S i Vojens

Onlinehandlen hos Davidsen er i rivende udvikling, og de er nu klar til at udrulle ny B2B webshop og gøre den til en del af succesen. Derfor søges en skarp og initiativrig B2B e-commerce-profil, der kan drive onlinesalget til endnu større højder.

Med reference til e-commerce manageren får du et meget centralt ansvar for at drive og udvikle Davidsens B2B-webshop. Udviklingen skal ske ud fra et skarpt fokus på brugertrends, ønsker og behov fra kunderne indhentet gennem tæt dialog med både kunderne selv og Davidsens erhvervssælgere.

I samarbejde med din kollega, som har ansvaret for udviklingen af B2C-platformen (davidsenshop.dk) og et af Danmarks førende e-handelshuse, omsætter du din viden til kontinuerlig optimering af webshoppen, som kan generere fortsat øget salg og branding gennem denne kanal.

Mercuri Urval
Hansen Toft A/SE-commerce & Marketing Manager

Hansen Toft A/S søger for Firtal Group i Lystrup

Du får ansvaret for markedsføring og videreudvikling af international e-commerce hos en af Danmarks førende og hurtigst voksende e-commerce-virksomheder.

Firtal Group med over 100 ansatte driver i dag en række succesfulde webshops med produkter inden for beauty, sundhed og helse. For at understøtte fortsat vækst vil man udbygge Firtals nuværende internationale e-commerce-setup med en spændende nyoprettet stilling.

Med reference til CEO leder du Firtals internationale webshops og skal markedsføre og brande disse og de tilknyttede brands på nye markeder og over for nye kundesegmenter. Dit væsentligste ansvar bliver at skabe international efterspørgsel efter de nye brands og effektiv tiltrækning af besøgende til webshoppen.

Hansen Toft A/S
Geniads ApS
Google Ads Specialist til digitalt marketingbureau

Geniads ApS, Lystrup

Har du erfaring med Google Ads – eller et lignende værktøj til at lave online marketing? Så bliver du endnu bedre, når du arbejder side om side med branchens dygtigste konsulenter.

Hos Geniads er vi specialister i markedsføring på kendte platforme såsom Google, Bing, Facebook og Amazon. Vores konsulenter bruger altid dybdegående analyser til at skabe tydelige resultater. Vores kunder får vi udelukkende igennem vores gode omdømme, og vi arbejder med brands såsom Helsebixen.dk, Billigvoks.dk, Sinful.dk, Stine Goya, Hi-Fi Klubben.

Som online marketingkonsulent får du din egen portefølje af kunder. Du bliver samarbejdspartneren, som sætter sig ind i deres forretningsbehov, rådgiver dem til den bedste online marketingstrategi og opsætter og håndterer deres Google Ads, Gmail ads, display og remarketing.

Geniads ApS
Head of Marketing
Brinch & Partners søger for kunde

Head of Marketing

Digitalt, analytisk og performanceorienteret manager med ansvar for marketingteam til succesfuld scale-up i stor vækst. Er du klar til at drive og have det overordnede ansvar for marketing for en SaaS-virksomhed med det klare mål at blive førende indenfor sit segment?

I rollen som Head of Marketing er dit primære ansvar at udvikle, drive og sikre en stærk performancebaseret marketingstrategi og eksekveringen af denne. Du får ansvar for hele kunderejsen, dvs. alt fra at drive trafik og signups til at konvertere disse til betalende kunder og lave opsalg.

Derfor venter en række spændende opgaver, såsom at skabe en stærkere online tilstedeværelse på tværs af SEO, SEM, SoMe samt optimering af vores funnel via marketing automation. Derudover vil der være en ledelsesopgave i at sætte visionen, motivere og lede marketingteamet, som er virksomhedens primære salgskanal, og som står overfor at skulle levere øget vækst de kommende år.

LB Forsikring
Strategisk Brand Manager

LB Forsikring, København

Forløs potentialet og opbyg værdi i vores brandstruktur

Som strategisk brand manager bliver du den strategiske brandekspertise, som i kraft af dine fremadskuende analyser, tydelige rationaler og interne afstemninger faciliterer et kontinuerligt, stærkt samarbejde med såvel organisationen bredt som sammen med afdelingerne Corporate Communication & CSR samt Marketing, som er centrale interessenter i udlevelsen af brandstrategien.

I en samarbejdende organisationsstruktur og arbejdskultur vil dine primære arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

LB Forsikring
 • udarbejdelse af LB Forsikrings brandstrategi igennem forædling og forbedring af det eksisterende og nytænkning af det fremadrettede brandudtryk. Arbejdet er centralt og indbefatter egne analyser, perspektiver og udviklingen af scenarier.
LB Forsikring
Cobalch ApSAlsidig kontor-/salgsmedarbejder, primært support til internt salg og marketing, samt ansvar for fakturering

Cobalch ApS, Kvistgård

Cobalch er en mindre handelsvirksomhed med en stor kontaktflade til bl.a. grossister og større entreprenører, samt rådgivere fordelt over en bred del af industrien. Vi er 4-5 medarbejdere, der har en afslappet omgangstone i et behageligt nyere kontor-/lagermiljø, hvor vi alle hjælper til hvor der er behov.

Stillingsbeskrivelse:

 • din dagligdag kan skifte imellem flere arbejdsfunktioner, internt salg, marketing, fakturering, div. kontor – alt efter behov.
 • internt salg med kundesupport og ordremodtagelse pr. tlf. og mail, samt evt. afløsning for lager/forsendelse og indkøbsfunktionen.
 • div. marketingopgaver, med pasning af hjemmesiden og andre IT-funktioner under marketing, nyhedsbreve og udsendelse pr. mail.
Vest AdministrationenCCO (Chief Commercial Officer)

Vest Administrationen, Hellerup

Du skal være med til at udvikle og understøtte Vest Administrationens strategi på 3 prioriterede områder:

 • Du skal være med til at styrke vores markedsføring til eksisterende og nye kunder. Sammen med vores administrationschef skal du indgå i et tæt samarbejde om at udbygge og forbedre kommunikationen af Vest Administrationens ydelser og værdier
 • Du får ansvaret for at udvikle og understøtte kommunikationen i forhold til vores kunder og vores samarbejdspartnere. Herunder skal du være med til at opbygge et solidt fundament for vores digitale platform, så vi på alle områder kan give kunder og samarbejdspartnere en endnu bedre service
 • Vi ønsker yderligere at styrke vores organisation ved akkvisitioner af mindre porteføljer. Du skal være med til at opbygge og styrke kommunikationen i forhold den del af branchen, som står foran generationsskifter eller tilsvarende
Radio4Social Media Manager

Radio4, Aarhus

Kan du spotte de gode SoMe-muligheder, og ved du, hvordan en times radio eller podcast koges ned til en kort video, der får folk til at stoppe op i feedet og giver dem lyst til at engagere sig?

I det daglige vil du sammen med vores anden Social Media Manager komme til at arbejde tæt sammen med redaktører, værter, journalister og producere på tværs af programmer. Sammen med dem finder du frem til det indhold, der har et godt potentiale på sociale medier og hjælper dem til også at tænke visuelt, så deres historier kan få liv på sociale medier.

Arbejdsopgaver:

 • Udvikle og implementere vores strategi, prioritering og formater på sociale medier.
 • Evaluere og prioritere på baggrund af data, så vi får mest ud af vores indsats.
 • Producere engagerende indhold i form af opslag, billeder og videoer.
Pharma Nord
Undervisnings- og salgskonsulent

Pharma Nord

Til understøttelse af undervisning og salg på det danske marked søger vi en medarbejder til Sjælland og en medarbejder til Jylland/Fyn. Vores nye kollega skal med sin passion for sundhed og ernæring stå for undervisning af butikspersonale samt sundhedsfagligt personale.

Pharma Nord er en førende udvikler og producent af unikke kosttilskud og lægemidler baseret på videnskabelig forskning. Produkterne bliver løbende udviklet og afprøvet i samarbejde med internationale universiteter og forskere.

Du kommer bl.a. til at:

 • Træne forskellige sundhedsfaglige grupper og butikspersonale (forhandlere) samt udbrede forståelsen for vidensbaserede tilskudspræparater.
 • Deltage i planlægningen af events, temadage og foredragsaftener.
Pharma Nord
Mindmill DenmarkInbound Marketing Specialist

Mindmill Denmark, Aarhus

Vi har knusende travlt med at fastholde og udbygge vores position som Danmarks førende B2B-marketingbureau.

Som Inbound Marketing Specialist får du en nøglerolle i vores Inbound Marketing team. Du vil få en stor berøringsflade internt og samarbejde tæt med dine kollegaer fra alle de andre afdelinger.

Du vil få ansvaret for egne kunder og projekter fra deltagelse på møder med sælgeren til udarbejdelse af marketingstrategien, onboarding, workshops, eksekvering, koordinering, projektledelse, launch samt løbende optimering, rådgivning og udvikling.

Danske BankNyoprettet stilling som Lean Specialist i Danske Direkte

Danske Bank, Høje Taastrup

Brænder du for at involvere dig i processer, minimere kompleksitet, samt øge produktivitet og kapacitet?

Du bliver del af et team med 25 kollegaer, der sammen arbejder for at supportere og strømline Danske Direkte.

Stillingen er nyoprettet, så du vil derfor være ’first-mover’ i at drive Lean-tilgangen i vores forretningsenhed. Du vil naturligvis få den støtte og sparring der er brug for, og der er rig mulighed for kontakt med en stor og forskelligartet organisation, som har ét mål,- nemlig at levere gode kundeoplevelser gennem rådgivning og support. Du får ansvar for:

 • at afdække og analysere processer gennem gemba, interviews og analyse
 • at opbygge langsigtede planer og drive forandringer, samtidig med at du på daglig basis arbejder med løbende forbedringer
Trendhim ApS
Automation and email lead

Trendhim ApS, Horsens

There are only a few moments in life where you get the opportunity to take a leap. To build something amazing. These moments are terrifying. They're exhilarating.

This is one such moment.

Epic customer experiences come from relevant, timely communication. And that’s what happens when a master architect orchestrates the customer journey with sequences, personalisation, and tight integration across all channels.

Jobindex A/S

That's what you'll be, when you join our marketing team: A master architect, orchestrating and automating customer journeys across all our media. With direct access to our in-house development team and a strong existing tech stack, whatever you want to build will be right at your fingertips.

Trendhim ApS
Trendhim ApS
Creative and Campaign Lead

Trendhim ApS, Horsens

How would you leverage 13 house brands in a fastmoving international e-commerce company?

We’re curious because we know that brands and campaigns hit harder when everything’s aligned, and the message is crystal clear.

Now we just need the creative who will take the lead.

Your core focus is to make profitable advertising material that supports long-term brand development. And level up our advertising and campaign planning game. This is a never-ending process of constant test, trial, adaptation and development and we’re not really sure if the sky is the limit.

Tasks:

 • Take the lead in campaign planning
 • Work closely with the creative team on all briefs
 • Work closely with CMO to design and execute brand story arcs
Trendhim ApS
Wunderman A/S
Privacy Lead

Wunderman A/S, Copenhagen

Would you like to be responsible for the privacy agenda in a multinational digital marketing company, where security and privacy is highly prioritized?

Wunderman

Working as a Privacy Lead, you will be responsible for driving the privacy road map and annual cycle. You will develop and deliver awareness and communication to key stakeholders across the organisation and collaborate closely with our Legal Team and Security Team.

This also entails establishing and continuously driving relevant projects within the privacy sphere and using your experience and skills to support and advice our Client Teams as well as the rest of the organisation, when relevant.

Wunderman A/S
jem & fix A/SWebmaster

jem & fix A/S, Vejle

Vores webmaster har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny og proaktiv webmaster, som kan holde de mange opgaver i luften i vores dynamiske detailhandelsmiljø og ikke mindst holde sig opdateret og skarp inden for fagområdet.

Du kommer til at indgå i teamet i marketing- og ecommerce-afdelingen, som består af i alt 10 medarbejdere – alle med specialiserede og kompetente kvalifikationer inden for deres felt.

Du får:

 • En effektiv og professionel organisation, korte beslutningsveje, tillid samt frihed under ansvar
 • Engagerede, erfarne kollegaer, som brænder for detailhandel og har en fleksibel indstilling og ”puls”
 • En stærk kultur, der er præget af proaktivitet, samarbejde, udvikling og succes
Jydepotten, Herning A/SE-commerce manager snarest muligt

Jydepotten, Herning A/S

Har du lyst til at arbejde indenfor modeverdenen?

Jydepottens webshop er i stor vækst, og vi søger en fuldtidsansat til at varetage webshoppen og butikkens marketing. Dine arbejdsopgaver vil spænde vidt. Du skal være med til at engagere vores følgere på de sociale medier, skrive nyhedsbreve, opdatere, vedligeholde og udvikle samt varetage vores webshop, herunder opdatere det grafiske materiale m.m.

Vi forestiller os, at du:

 • har erfaring med én eller flere af følgende: Photoshop, Illustrator eller InDesign
 • har erfaring med e-mail marketing, herunder brug af Mailchimp
 • har øje for grafisk design
Samsøe SamsøeB2B E-COMMERCE MANAGER

Samsøe Samsøe, Copenhagen

Samsøe Samsøe is looking for a B2B E-Commerce Manager who will be responsible for implementing and ensuring a new top-performing B2B platform that can drive business smoothly between Samsøe Samsøe and its partners. The B2B platform will be the future wholesale work-tool and will be available for partners anytime with access through “self-service” on demand. We would like to build a platform that inspires customers to improve their assortment, sell-through, overall performance, and relation with Samsøe Samsøe.

Responsibilities

 • Planning and developing the customer experience and performance on the B2B platform
 • Daily maintenance of the B2B platform to secure novelty and availability

We offer

 • An interesting and challenging position in the center of the organization
 • An exciting, busy and creative workplace with a strong and supportive team of colleagues
Danske BankProject Manager, Financial Crime Banking, Implementation & Training

Danske Bank, Copenhagen

Are you passionate and skilled in delivering training and knowledge project in a highly focused training area such as Financial Crime?

We are responsible for developing large training projects and for maintaining training products under our comprehensive Banking training strategy. The strategy covers all roles and business units organised under Banking, ensuring that our employees have the right knowledge to perform their roles appropriately.

Your role as a project manager comes with quite a lot of flexibility, as you are responsible for driving your own projects end to end. You main responsibilities will be:

 • Developing and implementing training projects for Banking
 • Handling governance structure, steerco´s and reporting
 • Building and maintaining an overview of training needs and training offers