233 job matcher din søgning 233 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 233 resultater.
Dot.vuCreative Sales!

Dot.vu, Aarhus and Holstebro

DRØMMER DU! Eller drømmer du om? At sælge innovative online kampagne der skaber resultater for dine kunder; at arbejde med nogle af verdens største brands og virksomheder; at blive en del af et fremragende team af internationale skarpe individer, der elsker at arbejde med den mest innovative interaktive kundeoplevelsesplatform i verden! Så er du ”The-missing-Dot” vi leder efter.

Dine opgaver hos Dot:

 • Kreative projektsalg til nationale og internationale kunder funderet i interaktive kundeoplevelser udarbejde på Dot.vu.
 • Etablering af partnerskaber og derigennem projekt- og abonnementsalg hos nationale og internationale reklame- og mediabureauer.
 • Drive og vedligeholde eksisterende kunderelationer samt opbygning af egen portfolio af nye kunder igennem opsøgende salgsaktiviteter samt platformgenererede leads.
Agrometer A/SØkonomi- og regnskabsansvarlig

Agrometer A/S, Grindsted

Agrometer A/S søger en ambitiøs og faglig dygtig økonomi- og regnskabsansvarlig, der tillige har ansvar for HR, og har lyst til at arbejde i en vækstorienteret virksomhed med fuld værdikæde.

Agrometer A/S er en førende leverandør af maskiner og udstyr – totalløsninger – til udbringning og håndtering af husdyrgødning, samt vandingsanlæg til landbrug, golfbaner, idræts- og parkanlæg m.v.

Med reference til den administrerende direktør, og som en del af ledergruppen, får du en spændende og varieret hverdag. Dine opgaver omfatter primært:

 • Ansvar for økonomifunktionen i hele Agrometer-koncernen inkl. datterselskabet Dansk Smede- og Maskinteknik A/S
 • Ledelsesansvar for tre økonomiassistenter
 • Udarbejdelse og controlling af måneds- og årsrapporter
Sørensen Læder A/SMarketingkoordinator - barselsvikariat

Sørensen Læder A/S, Lystrup

Vores dygtige marketingkoordinator går på barsel til september. Vi søger en barselsvikar, der kan koordinere kommunikationsindsatser og varetage marketingrelaterede opgaver. Har du erfaring med marketing og effektiv styring af marketingprojekter, og har du forståelse for de digitale marketingdiscipliner? Så kan du blive vores nye kollega.

Sørensen Læder er et globalt mærke/brand med nogle af de mest eftertragtede lædertyper i verden. Vi er en familieejet virksomhed og leverandør til high-end-produkter.

Opgaver, du blandt andet skal varetage:

 • Udvikle, implementere, vedligeholde samt sørge for produktionen af salgsmateriale, herunder kollektionsmapper, farvekort mv.
 • Koordinering og samarbejde med eksterne konsulenter – webdesigner, fotograf, grafikere, PR mv.
Matas A/SApp Manager til Club Matas

Matas A/S, Allerød

Club Matas er hjørnestenen i Matas for data, kundeindsigter og loyalitetsoplevelser. Ud over at berige vores kunder med relevant og inspirerende indhold, har vi netop lanceret en ny Club Matas App, der skal sikre den langsigtede fornyelse og relevans af Club Matas i en omnichannel virkelighed. Det er denne App du skal hjælpe os med at styrke og videreudvikle.

Med reference til vores Club Matas Program Development Manager bliver du ansvarlig for den daglige drift og løbende optimering af vores nye Club Matas App. Herudover, bliver du en bærende kraft i videreudviklingen af appen, herunder scoping og projektledelse af nye features og releases.

Som kanalansvarlig for Club Matas appen bliver dine arbejdsopgaver:

 • Daglig drift og optimering i samarbejde med vores IT-team, herunder fejlrettelser og løbende forbedringer af brugeroplevelsen
 • Planlægning, grooming og forretningsmæssig projektledelse af løbende udviklingssprints
Lidl Danmark K/SFinancial Controller (Teamleder)

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Vil du tage ansvar, lede og fordele arbejdet til fem medarbejdere i teamet, samtidig med at du selv er en del af driften? Og har du lyst til at indgå i et team, hvor der er fart på, og hvor du samtidig har mulighed for at påvirke udviklingen i afdelingen? Så er du måske vores nye Financial Controller.

Med vores nuværende 127 Lidl butikker i Danmark samt fremtidige ekspansionsplaner søger vi en selvstændig og målrettet Financial Controller. Din hverdag vil være præget af både udfordrende og varierende opgaver, hvor der også er plads til fordybelse. Du kommer til at få en spændende og udfordrende stilling på lederniveau, hvor du i samarbejde med dine medarbejdere skal trives med varierende opgaver og et højt aktivitetsniveau. Du refererer til regnskabschefen.

Du bliver en del af et team på syv dygtige medarbejdere, som indgår i den samlede økonomiafdeling på over 70 medarbejdere.

Lidl Danmark K/S
Konsulenthuset ballisager A/STVC Advokatfirma søger forretningsorienteret Teamleder til økonomiafdeling

Konsulenthuset ballisager A/S søger for kunde i Aarhus

Drives du af at levere høj faglig kvalitet i en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver? Vil du have en dynamisk hverdag, som giver dig en stor grad af selvstændighed i løsningen af de forskellige opgaver? Brænder du for at formidle din viden til kolleger og agere sparringspartner i et team, hvor hjælpsomhed, faglighed og sociale relationer er nøgleord? Så læs videre.

Vores nye teamleder skal stå i spidsen for den daglige drift i økonomiafdelingen, samt understøtte de administrative processer og dermed den daglige opgavevaretagelse. Med din faglige baggrund er det helt naturligt for dig, at tage ejerskab både på egne opgaver og når det drejer sig om at forenkle og lette arbejdsgange. Det er derfor et plus, hvis du er nysgerrig og stiller spørgsmål til opgaver og processer, der kunne være anderledes.

Den Danske DyrlægeforeningØkonomichef med ansvar for it og medlemsadministration

Den Danske Dyrlægeforening, Frederiksberg

Fællessekretariatet for Den Danske Dyrlægeforening, JA og DSL søger en ny økonomichef. Økonomichefen indgår i sekretariatets ledelsesgruppe og udover det overordnede ansvar for økonomien i de tre foreninger og deres netværk, fonde og faggrupper har økonomichefen også ansvaret for it- og medlemsadministration.

Dine arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Indgå i ledelsesgruppen for sekretariatet – består af fire, inklusive direktør
 • Udarbejde og fremlægge regnskaber, budgetopfølgning og budgetter for hovedforeninger og sekretariat (i samarbejde med øvrige medarbejdere)
 • Ansvarlig for den øvrige økonomirapportering – herunder fonde, netværk mv.

Vi tilbyder et alsidigt og selvstændigt job i Fællessekretariatet. Vi arbejder i et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle har klare og veldefinerede ansvars- og arbejdsområder, men hvor vi også skal kunne yde tværgående opgaveløsning.

Academic WorkContent Manager

Academic Work søger for Alcon i København

Er du klar på næste skridt i din karriere inden for marketing? Vi søger en ambitiøs marketingprofil, der brænder for at udvikle sig og som er klar på at indgå i en spændende stilling i en international virksomhed – er det dig? Find ud af det, og søg stillingen i dag – der er opstart hurtigst muligt.

Vi søger en kandidat, der skal arbejde med marketingopgaver, herunder udvikle og producere content til interne og eksterne kommunikationskanaler samt opdatere hjemmesider og B2B-platforme med relevant materiale. Vi søger dig, som:

 • Har en relevant uddannelse inden for marketing eller kommunikation
 • Har 2-3 års erfaring fra en lignende stilling
 • Taler og skriver engelsk uden problemer
Aarstiderne
Ambitiøs salgsdrevet digital købmand

Aarstiderne, Humlebæk

Er du Aarstidernes næste købmand, som skal accelerere vores salg af ekstra varer og skabe den eneste økologiske landsdækkende løsning, som kan dække hele familiens behov?

Du bliver forretningens digitale købmand - og forener på fineste vis salget med dit digitale DNA og store salgsdrive. Du er drevet af forretningen, konkrete resultater og finder stor mening i at sælge gode økologiske råvarer af høj kvalitet.

Opgaverne består bl.a. i at udvikle salget, optimere salgskanaler, fastsætte priser, tilrettelægge kampagner, optimere og udvikle nyhedsmails og lancere nye måltidskasser og produkter. Du trives med ambitiøse mål og kan trække andre med dig, når vi skal være hurtige med nye initiativer, lave det gode købmandskab i en branche med højt tempo og omskiftelighed.

Aarstiderne
Act Vikar & RekrutteringStærk formidler til en stærk forening

Act Vikar & Rekruttering søger for Odsherred Erhvervsforum i Højby

Har du lyst til at være en del af sekretariatet i Odsherred Erhvervsforum?

Her spiller vi hinanden gode, her vægter vi engagement, imødekommenhed og faglig stolthed højt. Kan du se dig selv i det?

Vi søger en glad og dygtig kollega med solide administrative kompetencer og måske kendskab til arbejdet med frivillige. Du skal være med til at understøtte arbejdet for vækst og udvikling i erhvervslivet i Odsherred. Og udgangspunktet er altid vores loyale medlemmer.

Vi har store ambitioner om til stadighed at være en central spiller, både hvad angår videndeling og formidling samt i at understøtte indsatser og initiativer, der fremmer netværk og samarbejde i erhvervslivet i Odsherred.

Oticon
Product Manager - Oticon Hearing Devices

Oticon, Smørum

Is it time to get a career that actually matters? A career where you TRULY contribute to the life quality of people worldwide. Where success is not just a matter of making MORE money, but about giving something back to people worth so much more!

It means you will get a chance to explore the commercial side of a high tech and innovative medical industry with the main responsibilities of identifying market opportunities, specifying business plans and creating realistic roadmaps.

We are a large international organization with multiple stakeholders, and you will take part in building a solid network between functions and to relevant market representatives as well as working closely with R&D, providing clear guidance and priorities to the planning and development. The collaboration with R&D entails securing and aligning technology enablers, solution proposals, feasibility studies and resource estimations.

Oticon
World Animal Protection DanmarkWorld Animal Protection søger Dialog Specialist

World Animal Protection Danmark, København

Kan du skrive dig ind i hjertet hos vores støtter, så de virkelig mærker, hvilken enorm forskel de gør for dyr verden over? Har du erfaring med at skabe engagerende og relevant indhold i nyhedsmails og dialogflows, der knytter folk tættere til sagen?

Som Dialog Specialist står du for en-til-en-kommunikationen med vores støtter og arbejder på tværs af afdelinger, der er ansvarlige for fundraising og kommunikation. Du skal således både skrive og levere indhold, som skaber inspiration og engagement, og samtidig skal du kunne formulere stærke budskaber, som genererer indtægter.

U.S. ConsulatePublic Engagement Assistant

U.S. Consulate, Nuuk

Do you want to work in Nuuk in support of the new U.S. Consulate and U.S. public diplomacy efforts throughout Greenland?

The Public Engagement Assistant works under the direct supervision of the Public Diplomacy (PD) Officer and is the locally-engaged staff strategist and advisor responsible for PD engagement with Emerging Voices (EV), Press and Media (PM) and Established Opinion Leaders (EOL) audience sectors in Greenland. The Public Engagement Assistant plans, implements, and evaluates PD strategies, programs, and activities to educate and inform target audiences and increase public support for U.S. policies. In coordination with the Public Affairs (PA) Section at Embassy Copenhagen, manages the Consulate’s education outreach, academic advising, English language, experiential learning, and exchange and alumni programs.

DjøfInnovationskonsulent til området for startups og selvstændige i Djøf (barselsvikariat)

Djøf, København

Brænder du for at skabe og gennemføre arrangementer udviklet via brugerinddragelse og innovative partnerskaber, så Djøfs tilbud rammer startups og selvstændiges behov? Vi har brug for en ildsjæl til Djøf Business Community og vores portefølje af tilbud til selvstændige.

 • Du drifter og videreudvikler indhold, arrangementer og andre aktiviteter for selvstændige.
 • Du faciliterer og holder events/workshops for selvstændige og startups.
 • Du driver og videreudvikler Djøf Business Community på Facebook.
LeadFamly ApSCustomer Success Manager

LeadFamly ApS, Aarhus

Brænder du for, at rådgive kunder inden for den digitale marketingdisciplin på tværs af brancher og alle dele af kunderejsen? Har du erfaring fra bureau med at rådgive kunder inden for digital markedsføring som strategisk konsulent, account manager eller lignende? Så har vi det perfekte job til dig.

Vi ved, at kunderne skal motiveres og inspireres til at bruge platformen for få den rette værdi. Netop dette er vores fokus i Customer Success-afdelingen; at hjælpe vores kunder med at få success med anvendelsen af platformen. Derfor bliver det din opgave at rådgive og assistere vores kunder med, at deres spil-kampagner er værdiskabende for dem og for deres målgrupper.

Til den rette kandidat tilbyder vi en spændende, ansvarsfuld stilling, hvor du bliver sparringspartner i digital marketing gamification for en meget bred vifte af virksomheder i Danmark. Vi tilbyder attraktive ansættelsesforhold, som afspejler dine kvalifikationer.

COBOD International A/SFuldtids kommunikations- og marketingsansvarlig til robotvirksomhed i stærk vækst

COBOD International A/S, Nordhavn

Selvkørende multimedieekspert med kompetencer indenfor webadmin, grafisk design, foto/video og marketing.

Du bliver ansvarlig for vores online tilstedeværelse i form af hjemmesider, online og offline grafiske opgaver inklusive foto og video til marketingsformål. Du referer til direktionen, men vil have tæt samarbejde med medarbejdere i hele virksomheden.

Ansvaret omfatter:

 • Administrering og optimering af vores (Wordpress) hjemmeside
 • Grafiske opgaver i form af salgsmateriale og tryksager (Illustrator/Indesign)
 • Udførelse og redigering af foto- og video-opgaver
 • Opsætning og udsendelse af nyhedsbrev (Mailchimp) og PR
 • Google Adwords-håndtering og -optimering
Erhvervshus FynForretningsudvikler, international e-handel og digital marketing

Erhvervshus Fyn, Odense

Vil du være med til at skabe udvikling i fynske virksomheder?

Erhvervshus Fyn er i konstant udvikling med klart fokus på virksomhedsrettet sparring og programmer til gavn for Fyns små og mellemstore virksomheder.

Vi søger en dygtig generalist i forretningsudvikling og med stærke kompetencer inden for e-handel både B2C og B2B, e-handels platforme, online-markedsføring på digitale og sociale medier, marketing automation, SEO og betalt markedsføring. Du skal i et tæt samarbejde med vores øvrige konsulenter være stærkt motiveret for at øge fynske virksomheders vækst- og forretningspotentiale og skabe forretningsmæssig værdi gennem professionel sparring.

Forretningsudviklere skal fungere som virksomhedens uvildige sparringspartner, som omfatter afdækning af udviklingspotentialer, udpegning af strategiske retninger og iværksættelse via eks. programmer og eksterne leverandører.

HumanTrust A/S
Garage Manager

HumanTrust A/S søger for Gubsø Garage ApS i Silkeborg

Har du en forkærlighed for luksusbiler og ikoniske veteranbiler? Vil du være med til at sætte holdet, som skal gøre et nyopført eksklusivt besøgscenter til markedets foretrukne, når det kommer til eventsafholdelse i alle størrelser? Så bør du se nærmere på denne nyoprettede stilling, hvor du får en indflydelsesrig nøglerolle…

Gubsø Garage består af eksklusive biludstillinger med eget værksted og tilhørende aktiviteter såsom events, konferencer og fester. Gubsø Garage skal være bilentusiasters foretrukne samlingssted. Dit primære arbejdsområde bliver at realisere de ambitioner og opbygge en virksomhedskultur, der leverer uforglemmelige kundeoplevelser.

HumanTrust A/S
Salling GroupProgrammatic Specialist

Salling Group, Brabrand

Salling Group søger en Programmatic Specialist til vores Digital Campaigns Team på hovedkontoret i Brabrand. Som Programmatic Specialist vil du blive en del af et team, der arbejder på tværs af forretningen med både SoMe, PPC, display og video. Du vil være den første Programmatic Specialist i teamet.

Som Programmatic Specialist vil du udover at være ansvarlig for eksekvering af programmatic kampagner desuden agere Programmatic videns POC internt i Salling Group. Du vil i dit daglige arbejde være med til at definere og skabe nye effektive arbejdsveje mellem specialister og marketing managers på tværs af marketingkanaler. Dine arbejdsopgaver vil favne alle programmatiske indkøbsformer, og du vil sammen med vores bureau blive medansvarlig for at supportere og opkvalificere dine kolleger i teamet og relevante stakeholders i Salling Group.

CuriaØkonomichef

Curia søger for kunde

Er du økonomichefen, der kan være med til at sætte kursen og udfordre den øvrige ledelsesgruppe på de kommende års vækstrejse?

Du bliver ansvarlig for økonomien for flere selskaber, der har beliggenhed i Midt-/Vestjylland. Med reference til den administrerende direktør indgår du i koncernens ledergruppe og bliver dermed en betroet sparringspartner for dine lederkollegaer.

Det handler naturligvis om vækst, udvikling og øget omsætning, men der er i koncernen et stort fokus på den enkeltes trivsel og dermed en god work-life-balance. Kulturen er uformel og uden organisatorisk hierarki – alle bidrager med lige stor vigtighed.