235 job matcher din søgning 235 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 235 resultater.
Professionshøjskolen Absalon
Erfaren underviser til barselsvikariat på sygeplejerskeuddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Vores gode kollega er på barsel, så nu har du mulighed for at bringe din viden ind på sygeplejerskeuddannelsen.

Center for Sygepleje i Roskilde har brug for dig til et vikariat som underviser for efterårssemesteret 2020. Du skal undervise i sygeplejefaglige tematikker omkring farmakologi, sygdomslære, anatomi/fysiologi, teknologi og sygepleje.

Du har en positiv indgangsvinkel til de studerende og kan formidle undervisning på en levende måde, så du fremstår tydelig og vidende. I samarbejdet med studerende og kollegaer i Center for Sygepleje trives du med at skabe spændende og givende læringsmiljøer.

FGU Vest S/IGenopslag: Kontaktlærer til basisforløb

FGU Vest S/I

Vil du være med til at undervise på en ny og spændende uddannelse? Brænder du for unge mennesker, der har brug for en anden vej til videre uddannelse eller arbejde? Er du mester i relationsdannelse og har en stærk faglighed?

FGU Vest Esbjerg oplever fortsat en stor tilgang af elever, og for at imødekomme vores løbende optag, så søger vi nu en kontaktlærer til et basisforløb. Basisforløbene omfatter undervisning på grundlæggende niveau i Dansk og Matematik og PASE.

Derudover vil der være introduktion til uddannelsessporene, hvor der er mulighed for at deltage i undervisningen. Eleverne skal bruge basisforløbet til at blive afklaret med et fremtidigt valg af spor på AGU, PGU eller EGU.

Codan Forsikring A/SCoach til støtte og udvikling af forsikringsrådgivere

Codan Forsikring A/S, København

Er du drevet af at udvikle menneskers personlige kompetencer gennem coaching, som skaber større indblik i deres fremadrettede potentialer? Kan du engagere dig i at bidrage til en kulturændring hos op til 100 kollegaer?

Vores coaches har, i samarbejde med vores forsikringsrådgivere, designet det vi kalder en ”udviklingsplatform”. Den består af tre udviklingsforløb, som bidrager til forsikringsrådgivernes personlige udvikling samt optimering af deres kommunikative kompetencer i kunderelationer.

Denne udviklingsplatform er blevet så stor en succes at den på sigt skal implementeres i flere kanaler i organisationen samt i datterselskabet Privatsikring. Materialet til udviklingsforløbene er først og fremmest baseret på erfaring indsamlet hos rådgiverne.

Professionshøjskolen Absalon
Udviklingsorienteret erfaren adjunkt/lektor til fagene madkundskab og lærerens grundfaglighed

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Vi søger en underviser til læreruddannelsen i fagene madkundskab og lærerens grundfaglighed med særligt fokus på modulet almen undervisningskompetence. Er det noget for dig, så læs med her.

Vi søger en underviser, der er optaget af at udvikle uddannelsen og undervisning og har en god professionsforståelse med kendskab til folkeskolen og erhvervsskolerne.

Som underviser på læreruddannelsen, vil du have en række forskellige opgaver i løbet af en arbejdsuge:

 • Undervisning og vejledning.
 • Et aktivt og spændende studiesocialt miljø.
 • Fagligt samarbejde er en del af hverdagen.
TEC – Technical Education CopenhagenFull-stack udviklere med interesse for undervisning

TEC – Technical Education Copenhagen, Ballerup

Vil du være med til at uddanne fremtidens IT-professionelle, og kan du lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde? Så kan du blive en del af vores team af engagerede og fagligt dygtige IT-undervisere på Center for InformationsTeknologi.

Vi står foran at skulle implementere en ny version af uddannelsen til datatekniker med speciale i programmering og har brug for flere undervisere, der vil være med til at udvikle og videreføre uddannelsens succes i den nye version.

Du kan have arbejdet mange år inden for branchen som udvikler eller konsulent, eller du kan allerede være en erfaren underviser inden for IT-området.

BAUHAUS
Serviceminded og detaljeorienteret Disponent til BAUHAUS Randers

BAUHAUS

Har du kendskab til detailhandel? Er du klar til styre et kæmpe vareflow samt har styr på detaljen? Så er det måske dig, som skal være Disponent i branchens bedste byggemarkedskæde!

Som Disponent bliver din primære opgave at sikre en høj varetilstedeværelse i samarbejde med afdelingscheferne i varehuset. Herudover skal du sælge varer ved at yde kunden en kvalificeret og serviceminded rådgivning.

Dine opgaver som Disponent vil bl.a. bestå af at:

 • Disponere varer for et millionbeløb
 • Sikre en varetilstedeværelsen tæt på 100 %
 • Opfølgning på kundeordre og skaffevarer
Grønlands Selvstyre
Tømrerfaglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig snedker eller tømrer, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende tømrersvende?
Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede tømrere.

Vi tilbyder

 • et godt arbejdsmiljø med engagerede og fagligt højt kvalificerede kolleger.
 • et job med udfordringer og et team, der lægger vægt på dialog og samarbejde.
 • muligheder for selvstændigt at udfylde jobbets indhold.
Grønlands Selvstyre
C&D Foods A/SSupply Chain-medarbejder

C&D Foods A/S, Esbjerg

Til vores Supply Chain-team søger vi snarest muligt en ny kollega.

Stillingen er nyoprettet, men erfaringer fra nuværende opgaver vil forme jobbet, der vil være faste og varierende. Du ser muligheder for forbedringer og vil hjælpe afdelingen med at implementere disse.

Vores nye kollega vil få selvstændige ansvarsområder, men strategien i afdelingen gør, at der vil være backup-opgaver internt i Supply Chain-afdelingen. Der vil derfor være behov for at supportere vores speditører og kundeservice, samt ad hoc-opgaver.

Kommunikationen foregår i øjenhøjde og opgavernes natur gør, at samarbejdet med planlægning, produktion og spedition er nøglepunkter. Miljøet omkring spedition og kundeservice er drevet af kundernes behov, tempoet er til tider højt og derfor er den daglige interne kommunikation være ligefrem og uformel.

Københavns KommuneHygiejnesygeplejerske til Socialforvaltningen

Københavns Kommune

Er du hygiejnesygeplejersken, der kan være med til at sætte øget fokus på hygiejneindsatsen i Socialforvaltningen i Københavns Kommune? Trives du med at tænke sundhed ind i en socialfaglig kontekst? Så mangler vi din høje faglighed, dit engagement og drivkraft.

Med baggrund i erfaringerne fra COVID-19 ønsker Socialforvaltningen (SOF) i Københavns Kommune at skærpe indsatsen på det sundhedsfaglige område ved at oprette en stilling som hygiejnesygeplejerske til at understøtte indsatsen på vores tilbud.

Som hygiejnesygeplejerske i Socialforvaltningen skal du være med til at understøtte udvikling indenfor sundhedsfremme, forebyggelse, behandling og pleje i relation til infektionssygdomme på vores tilbud. Der er tale om en nyoprettet stilling, så du vil have mulighed for at være med til at sætte dit præg på stillingens opgaver m.m.

SOSU ØstjyllandSundhedsfaglig underviser til Social- og sundhedsuddannelserne

SOSU Østjylland, Aarhus

Er du en inspirerende og erfaren underviser, som brænder for at uddanne de dygtigste social- og sundhedsmedarbejdere til velfærdsområdet – er det måske dig, vi mangler.

Brænder du for dit fag, og er du fagligt opdateret? Har du en bred praksiserfaring fra både den regionale og den kommunale sektor? Kan du arbejde tværfagligt, selvstændigt og i team? Vil du arbejde med det primære fokus at uddanne og udvikle social- og sundhedshjælperelever og social- og sundhedsassistentelever til dygtige og kompetente medarbejdere? Så er det dig, vi leder efter!

Vi søger en underviser, der kan undervise inden for følgende områder:

 • Rehabilitering - neurologiske/hjerneskadeområdet, geriatriske/ældresygdomme-området.
 • Generel viden om Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering
 • Viden og erfaring med borgere med demens sygdomme
Flügger A/S
Production Planner til Kolding

Flügger A/S

Er du den dygtige planlægger, der brænder for at skabe sammenhæng mellem plan og eksekvering på vores fabrik i Kolding?

Flugger

Dit daglige arbejde vil bestå i at planlægge og overvåge produktionsbehov, og sikre at vi altid proaktivt har sat produktion af varer i gang. Du kommer til at arbejde meget tæt sammen med kollegerne i Supply Chain, lager, samt Operationel Indkøb. Din dagligdag vil være præget af opfølgning i produktionen.

Du får ansvaret for

 • Planlægning og opfølgning.
 • Koordinering og prioritering i produktionen; sikre at alle samarbejdsparter tager en aktiv rolle i at få planen gennemført.
 • Du bliver den værdiskabende forbindelse mellem produktion, leverandører og interne interessenter.

Du bliver en del af et uformelt og jordnært lederteam på 8 personer i en virksomhed, der er førende inden for vores branche.

Flügger A/S
Grønlands Selvstyre
Underviser i biologi, kemi og fysik

Grønlands Selvstyre, Narsaq

Takanna - Værsgo

Her er dit nye job som underviser i biologi, kemi og fysik på Inuili - Food College Greenland.

Er du en ildsjæl og brænder for dit fag og for formidling? Vil du hjælpe med at uddanne vores elever og inspirere til livslang læring? Så må du hjertens gerne nærlæse denne jobannonce, for så er det er dig, vi gerne vil arbejde sammen med.

På Inuili er kerneopgaven uddannelse. Men ikke BARE uddannelse, fordi fra dig ønsker vi undervisning, der viser vejen og inspirerer vores elever til faglig og personlig dannelse. Du skal selvfølgelig ikke løfte opgaven alene. Vi løfter i flok på Inuili, og du kan se frem til et inspirerende samarbejde med vores stærke lærerteam bag uddannelserne.

Grønlands Selvstyre
Tradium
Uddannelsesleder til Tradium Retail & Management

Tradium, Randers

Brænder du for uddannelse, ledelse og samarbejde? Så er du måske vores nye uddannelsesleder til uddannelsesområderne Retail & Management, samt områderne EUX2, AMU og Administrationsuddannelsen på vore Businessuddannelser.

Tradium søger en udadvendt og samskabende uddannelsesleder, som får en unik mulighed for at præge et spændende uddannelsesområde.

Du får som uddannelsesleder ansvaret for sikre den daglige drift samt den pædagogiske og personalemæssige ledelse.

Du får endvidere en vigtig udadvendt rolle som den primære kontakt til vores kunder og samarbejdspartnere inden for uddannelserne i Retail & Management, hvor du sikrer tætte og konstruktive samarbejder.

Tradium
Lomax A/SSupervisor til logistikafdelingens aftenhold

Lomax A/S, Frederikssund

Brænder du for altid at få de rigtige varer ud til tiden, og sætter du en ære i velfungerende logistik generelt, så har vi måske jobbet for dig. Lomax er Danmarks største online totalleverandør til erhvervslivet.

Du vil blive en del af vores logistikafdeling på 35 personer, som brænder for, at få de rigtige varer plukket og pakket til vores mange kunder. Du vil få ansvaret for supervisionen af det aftenhold, som du selv vil blive en del af og hermed være med til at sikre, at hele afdelingen når de fælles målsætninger.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være, at:

 • Plukke og pakke varer til vores kunder
 • Sørge for at opsatte mål opnås
 • Vejledning og ledelse i mindre grad
Grønlands Selvstyre
Paarisa søger en barselsvikar til området seksuel sundhed og Dukkeprojektet

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du lyst til at udvikle og implementere indsatser om seksuel sundhed og Dukkeprojektet i Grønland? Så er dette en stilling for dig.

Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold søger en ny kollega, der brænder for at fremme sundhed og trivsel blandt unge mennesker. Dine primære ansvarsområder vil være at medvirke til udvikling og implementering af Dukkeprojektet og området seksuel sundhed, men du skal også være parat til at tage nye opgaver ind og sætte hele dit faglige register i spil.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Udvikle initiativer til området seksuel sundhed
 • Udvikle, forny og implementere Dukkeprojektet i Grønland
 • Undervise elever og/eller fagpersonale i Dukkeprojektet i både Nuuk og på kysten
Grønlands Selvstyre
Syddansk Erhvervsskole
Underviser til elektrikeruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Er du elektriker, og har du efter flere års erfaring som f.eks. håndværker eller tekniker mod på at bruge dine erfaringer og prøve kræfter med formidling af dit fag? Så læs videre om muligheden for at blive underviser!

El & Automatik på Syddansk Erhvervsskole i Vejle søger en inspirerende og fagligt erfaren elektriker som underviser på elektrikeruddannelsen, primært på hovedforløbet. Vi er på udkig efter en ny kollega med et stort engagement, en bred el-teknisk erfaring og solide kompetencer inden for især disse områder:

 • Alarm, brand, sikringsteknik
 • Bygningsautomatik og energi
 • EMC, termografering

Du er nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du brænder for at kunne dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den kommende generation af dygtige elektrikere.

Studievalg DanmarkFaglig konsulent

Studievalg Danmark, Odense

Vil du være med til at skabe fremragende studie- og karrierevejledning til unge og voksne i hele Danmark? Har du solide faglige kompetencer på vejlednings- og uddannelsesområdet? Brænder du for vejledning om erhvervsuddannelser og videregående uddannelser? Og har du erfaring som projektleder og et stærkt blik for processer? Så har vi en spændende stilling i Studievalg Danmark.

Som faglig konsulent bliver din overordnede opgave at udvikle vejledningen i Studievalg Danmark i meget tæt samarbejde med studie- og karrierevejledere og ledere. Du får et særligt ansvar for at udvikle og implementere vores vejledning om erhvervsuddannelserne, men du skal også være en del af andre videns- og udviklingsopgaver inden for vejledningsfeltet. Vi er allerede dygtige, og du skal hjælpe os med at blive endnu skarpere på vores opgave. Du bliver samtidig sparringspartner for direktøren og den øvrige ledelse.

STU LindersvoldSTU-lærer til unge med særlige behov

STU Lindersvold, Faxe

Søges til at varetage praktisk undervisning især inden for træ og metal til STU Lindersvold i Faxe.

Vi mangler en lærer med pædagogiske og praktiske erfaringer. Undervisningen foregår bl.a. på værkstedet og med at lave projekter sammen med de unge på stedet.

Er du en ildsjæl, fuld af energi og overskud til denne målgruppe, er det dig vi søger til vores team.

Holbæk KommuneUngeindsatsen søger 3 uddannelsesvejledere

Holbæk Kommune

2 fuldtidsvejledere, med fokus på grundskoleområdet, 1 fuldtidsvejleder til en kombinationsstilling, hvor der dels varetages uddannelsesvejledning, dels dækkes kontaktpersonordning i Den Kommunale Ungeindsats (KUI).

Skolevejledning
De to ledige vejlederstillinger er som skolevejledere i grundskolerne og foregår i tæt samarbejde med skolerne. Arbejdet omfatter:

 • kollektiv-, gruppe- og individuel vejledning af unge i 7.-10. klasse
 • støtte til udarbejdelse af uddannelsesplaner
 • vurdering af uddannelsesparathed

Kombinationsstilling – Uddannelsesvejledning/Kontaktpersonordning
Arbejdet omfatter:

 • at du kan indgå i de ovennævnte funktioner som uddannelsesvejleder
 • at du har lyst til at indgå i et lille team, hvor du med en del af din arbejdstid, skal dække kontaktpersonordningen i den kommunale ungeindsats
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Team Lead Pre-Sales for Project Logistics Onshore Wind

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande or Hamburg

Project logistics starts in the sales phase to define the best transport concepts for onshore wind projects. These cover trucking of components (wind turbines blades, nacelles, towers), ocean freight and the on-site logistics.

Siemens Gamesa

As our new Team Lead Pre-Sales for Project Logistics you will have the full responsibility for defining logistic concepts for Onshore wind projects for instance:

 • Conduct road surveys, port surveys and obtain necessary transport permits
 • Define requirements, manage and monitor different transport suppliers and interfaces
 • Ensure every project has route survey and project specific transport quotes in place before contract signature
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S