1.642 job matcher din søgning 1.642 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BEUMER Group A/S
BEUMER Group Student Worker, Sales & Operations Planning (S&OP), Supply Chain

BEUMER Group A/S, Aarhus

Do you possess a good analytic mindset, and do you have great MS Excel skills in order to support technical and complex projects? Would you like a job where you can experience various tasks within Supply Chain in an international environment? Then you might be the one we are looking for. Se video om BEUMER Group A/S som arbejdsplads

As a student worker, you will be assisting the S&OP team with tasks such as data collection, analysis and reporting related to Sales & Operations Planning, as well as updating monthly KPI and forecast data. Furthermore, you will be handling large amounts of master data for forecast - and workload planning, as well as verifying forecast projects.

BEUMER Group A/S
Intertrust Group Denmark
Junior Jurist til internationalt selskab med fokus på selskabsret og arbejdsgiver-compliance

Intertrust Group Denmark, København

Er du nyuddannet eller har du arbejdet i et par år og føler nu, at du er klar til det næste skridt i din karriere? Søger du en stilling, hvor du vil arbejde selvstændigt og tæt på kundeselskaber? Så kan du være vores næste Junior Legal Associate.

I stillingen kommer du til at forvalte en portefølje af internationale kunder i samarbejde med kolleger i vores juridiske-, finans- og payroll team. Du bistår kunderne med alle juridiske, organisatoriske og administrative spørgsmål vedrørende deres danske virksomhed og arbejder proaktivt for kundens interesser. Dermed bliver du en vigtig del af kundens daglige drift i Danmark. Du rapporterer til vores Business Unit Manager Legal.

I det daglige vil du blive en del af en cluster på 2-4 personer, som koordineres af en Senior Legal Associate.

Intertrust Group Denmark
Intertrust Group Denmark
Jurist med interesse for internationale kunder og skattemæssige forhold til Intertrust Danmark

Intertrust Group Denmark, København

Har du arbejdet i et par år og føler nu, at du er klar til det næste skridt i din karriere? Søger du en stilling, hvor du vil arbejde selvstændigt og tæt på kundeselskaber? Så kan du være vores næste Legal Associate.

I stillingen kommer du til at forvalte en portefølje af internationale kunder i samarbejde med kolleger i vores juridiske-, finans- og payroll team og alle Legal Associates fungerer som Relationship Managers overfor vores kunder. Du bistår kunderne med alle juridiske, organisatoriske og administrative spørgsmål vedrørende deres danske virksomhed og arbejder proaktivt for kundens interesser. Dermed bliver du en vigtig del af kundens daglige drift i Danmark. Du rapporterer til vores Business Unit Manager Legal, og arbejdssproget er både engelsk og dansk.

Intertrust Group Denmark
European Energy A/S
Student Assistant, Company Administration

European Energy A/S, Søborg

Would you like to obtain valuable and relevant job experience working with legal procedures and administrative tasks in a green company in rapid growth? Then perhaps you are our new Student Assistant in Company Administration.

As our new Student Assistant, you will join a small team of two Company Administration Specialists. Company Administration is part of a small department covering Company Administration, Contract Management, and Document Controlling.

Your responsibility will be to assist the two Company Administration Specialists in performing various administrative processes. You will receive a thorough introduction to our systems and processes and work in close collaboration with our two Company Administration Specialists.

European Energy A/S
Ikast-Brande Kommune
Vi mangler dig - Brande Åcenter søger vikarer

Ikast-Brande Kommune

Brande Åcenter er et kombineret bo-, aktivitets- og aflastningstilbud. Vi holder til i skønne omgivelser i udkanten af Brande. Generelt for borgerne på Brande Åcenter er, at de har betydelige funktionsnedsættelser både hvad angår deres kognitive og fysiske formåen.

Vi tilbyder dig:

  • Relevant oplæring hos den enkelte borger
  • Informationer og instruktioner i håndtering af faglig praksis omkring den enkelte borger, herunder metodeplaner, dokumentation, medicin mv.
  • Et godt personalesamarbejde og kollegaer, der er klar til at hjælpe dig godt i gang
  • Faste timer, hvis du ønsker det, eller fleksible arbejdstider/dage, hvis du ønsker dette.
Copenhagen Sales ApS
Sælgere søges til Danmarks bedste salgsbureau

Copenhagen Sales ApS, København

Vi er på udkig efter dygtige salgskonsulenter til vores teams.

Se video om Copenhagen Sales ApS som arbejdsplads

Hos Copenhagen Sales uddanner vi vores egne medarbejdere, så det vigtigste er, at du kan lide at tale med mange mennesker og har lyst til at sætte dig ind i vores kunders brancher og produkter.

Vi mener selv, at vi har branchens bedste arbejdsplads. Om det er det unge, friske miljø, den uformelle omgangstone eller vores fredagsbarer, der gør det, er vi lidt i tvivl om. Men det er formentlig en god blanding.

Vi ved bare, at glade medarbejdere skaber gode resultater!

Copenhagen Sales ApS
Silvan A/S
Servicemedarbejdere under 18 år til Kultorvet

Silvan A/S, København

Er du serviceminded? Og kunne du tænke dig at være en del af Silvan familien? Så er jobbet her måske noget for dig... Vi søger lige nu servicemedarbejdere under 18 år ca. 8 timer om ugen til både weekend- og hverdagsvagter.

Du vil komme i tæt kontakt med mange mennesker hver dag, det er derfor vigtigt, at du er selvstændig, engageret og arbejder proaktivt. Du trives med udfordringer og kundekontakt og sætter en ære i at levere den bedste service hver gang.

Til gengæld for din indsats vil du komme til at arbejde i en dynamisk og uformel organisation, hvor du dagligt vil møde nye spændende udfordringer.

Silvans fortsatte vækst bygger på vores dygtige medarbejdere. Vi klæder dig på til opgaverne via grundig oplæring og træning og er fokuseret på din fortsatte personlige udvikling.

Silvan A/S
FORCE Technology
Studentermedhjælp med interesse for HR

FORCE Technology, Brøndby

I HR-teamet fokuserer vi på at støtte forretningen i at nå vores strategi og vækst. I teamet varetager vi alle dele af HR-årshjulet, samt øvrige tiltag, der spænder lige fra de store tanker om, hvilken slags arbejdsplads vi skal være, til drift, administration og planlægning.

Som studentermedhjælper i HR, bliver du en del af et engageret team, der prioriterer faglighed, samarbejde og sparring. Du får du en bred snitflade, hvor du bliver en del af mange af disse opgaver, og vi glæder os til at høre dine idéer. Det er selvfølgelig også vigtigt, at du trives med opgaver af administrativ karakter, for der bliver brug for din evne til at sætte ting i system og have styr på de små, men vigtige, detaljer.

FORCE Technology
DM
Juridisk assistent og lønforhandler søges til Forhandling og Rådgivning

DM, Frederiksberg

Brænder du for medlemsbetjening og har du mod på at sagsbehandle og forhandle for DM’s medlemmer på et højt fagligt niveau? Er du handlekraftig, vedholdende og har du lyst til et spændende og varieret job med gode udviklingsmuligheder?

Har du interesse og eventuelt erfaring indenfor arbejds- og ansættelsesret, så søger DM en juridisk assistent med interesse for juraen, som i samarbejde med vores dygtige jurister, HK’ere og studenter kan være med til at varetage rådgivning og lønforhandlinger for DM’s medlemmer og samtidig bidrage til udviklingen af nye digitale rådgivningsydelser og organiseringen af vores tillidsrepræsentanter og medlemmer.

I Forhandling og Rådgivning kommer du til at arbejde sammen med ca. 45 dygtige og imødekommende kolleger, der er motiveret af at arbejde for at skabe bedre vilkår for DM’s medlemmer.

DM
Halsnæs Kommune Har du lyst til at være tilknyttet hjemmeplejen i Halsnæs Kommune som tilkaldevikar? Så se her

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du brug for et job, hvor du kan byde til, når du har lyst og tid? Så er vi måske noget for dig.

Vi savner flere kollegaer i vores lille team af tilkaldevikarer. Vi er så glade for vores vikarer, at vi ønsker os en eller to mere, der kan træde til ved behov i dag- og aftenvagter samt i weekender.

Vi har både brug for dig, der er sygeplejestuderende, social- og sundhedshjælper, social-og sundhedsassistent og sygeplejerske til at hjælpe os med at yde den bedste støtte og pleje til vores borgere.

Vi arbejder ud fra borgers behov og på det gode samarbejde med borger og pårørende. Vi lægger vægt på, hvad der giver den enkelte energi i arbejdet og har en forventning om, at vores nye kollega arbejder borgerrettet og byder ind med gode ideer, faglig stolthed og et godt kollegaskab.

Aarstiderne
Kundeservicemedarbejder (deltid) søges til Aarstidernes distribution i Avedøre

Aarstiderne, Hvidovre

Til vores team i Avedøre søger vi en ny kollega, som har let ved at kommunikere tydeligt og smilende i telefonen og på mail - uanset om det er kunder, kollegaer eller samarbejdspartnere, som har brug for hjælp. Vi er et mindre team, som sætter stor pris på engagement, arbejdsglæde, nærvær og god energi.

Som medarbejder i vores kundeserviceteam er du med til at koordinere leveringerne i tæt samarbejde med kollegaer i virksomheden og de mange chauffører, som kører varerne ud til vores kunder.

Dine primære opgaver vil være:

  • Lave opfølgninger på dagens leveringer, efterleveringer og vareflytninger.
  • Være i daglig kontakt med vores vognmænd og chauffører for at hjælpe med at sikre korrekte leveringer.
  • Sikre, at kunderne får rettidige tilbagemeldinger på deres henvendelser - naturligvis med kundens behov for øje
UNICEF Danmark
Er du vores næste fundraising-talent?

UNICEF Danmark, København

Foretrækker du at arbejde om aftenen? Og motiveres du af resultater, der gør en mærkbar forskel for børn og unge i udsatte positioner? Så er du måske vores næste fundraising-talent, og det talerør som børnene har brug for!

UNICEF Danmark

Vores ambitiøse team af fundraisere er en afgørende faktor i vores arbejde med at fremme børns rettigheder, sikkerhed, udvikling og trivsel. Til vores team søger vi netop nu en fundraiser, der kan inspirere danskerne til at støtte UNICEF med månedlige bidrag. Alt det kræver er, at du tør løfte røret og spørge et andet menneske om hjælp.

I stillingen vil du få erfaring med telemarketing, salg og budskabsformidling, og du får indsigt i en spændende og international organisation. Vi sørger for coaching, godt kollegaskab og den nødvendige viden om vores arbejde, så du har redskaberne til at målrette din kommunikation og hverve faste støtter til UNICEF.

UNICEF Danmark
Horten Advokatpartnerselskab
Vi søger callcentermedarbejdere

Horten Advokatpartnerselskab, Aarhus

Vi søger lige nu medarbejdere med primært fokus på udgående telefonisk kontakt til vores debitorer.

Inkassobehandling, inddrivelse af fordringer og debitorhåndtering er bare nogle af de arbejdsopgaver, som vores callcenter i Aarhus skal håndtere hver dag.

Det er et must, at du er glad for at have kontakt med mange forskellige mennesker i din hverdag, samt at du ikke er bange for at skulle tage nogle hårdere samtaler med kunder og klienter, men derimod kan bevare det gode humør og give en positiv oplevelse over telefonen – uanset hvem du er i kontakt med.

Vi tilbyder en høj grad af selvstændighed i arbejdet og gode ansættelsesvilkår. Horten er kendetegnet ved en god og rummelig atmosfære og gode samarbejdsrelationer på tværs af organisationen.

Horten Advokatpartnerselskab
Københavns Kommune Jurist til selvstændig stilling med stor fleksibilitet i Koncernservice

Københavns Kommune

Ønsker du en stilling, hvor du er eksperten inden for et afgrænset retsområde: condictio indebiti? Kan du arbejde selvstændigt og tilrettelægge din egen arbejdstid? Så kan vi tilbyde en spændende stilling (evt. deltid) med rigtigt gode muligheder for stor fleksibilitet og arbejdstider, der passer til dine behov.

Du bliver en del af kontoret Personalejura og Forhandling, som beskæftiger sig med både individuel ansættelsesret og kollektiv arbejdsret i kommunen.

Stillingen som jurist på løndebitorområdet adskiller sig fra de øvrige opgaver i kontoret, og du skal derfor være indstillet på at arbejde selvstændigt og med et afgrænset retsområde. Dine samarbejdsrelationer vil gå meget ud af kontoret til de personalekonsulenter, der varetager den indledende sagsoplysning og tilbagesøgning af lønkravet

Transportministeriet
Er du på udkig efter et studiejob, der styrker din faglighed? Så kig her!

Transportministeriet, København

I Transportministeriet søger vi lige nu to studentermedhjælpere til spændende og udfordrende opgaver i Kontraktkontoret!

Udvikl dine kompetencer i en politisk styret organisation, hvor din læring er i højsædet.

Som studentermedhjælper i Transportministeriet vil du arbejde med politiske og økonomiske problemstillinger i praksis, og du vil samtidig få et unikt kendskab til arbejdet i et ministerium.

Med et studiejob hos os vil du blive klædt godt på til at bestride et job i en offentlig myndighed og politisk styrede organisationer, hvilket giver et godt udgangspunkt for din fremtidige karriere.

I Kontraktkontoret bliver du en del af et fagligt stærkt miljø med varierende opgaver. Du vil få opgaver, hvor du får mulighed for at omsætte dine tilegnede færdigheder fra studiet til praksisorienterede løsninger.

Transportministeriet
Transportministeriet
Få et studiejob, hvor aktualiteten sætter dagsorden – bliv studentermedhjælper i Transportministeriet!

Transportministeriet, København

Vi søger lige nu en jurastuderende til spændende opgaver i Færdselskontoret.

Bliv fagligt udfordret, og udvikl dine juridiske kompetencer i en politisk styret organisation

Som studerende i Transportministeriet arbejder du med juridisk metode i praksis, og du får samtidig et unikt kendskab til arbejdet i et ministerium. Med et studiejob hos os bliver du klædt godt på til at bestride job i offentlige myndigheder og andre politisk styrede organisationer, hvilket giver et godt udgangspunkt for din fremtidige karriere.

Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med meget personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar. Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udfordringer og indflydelse på de konkrete arbejdsområder.

Transportministeriet
Forsvaret
Databeskyttelsesspecialist

Forsvaret, Karup

Er du vores nye databeskyttelsespecialist, der tager vores databeskyttelse til næste niveau? Så har du mulighed for at blive en del af den største informationssikkerhedsorganisation i Danmark.

Lær en masse i et godt miljø, med dine kollegaer og vore uddannelsesprogrammer, mens du bruger din viden og erfaringer til at beskytte data i hele Forsvaret. Dermed gør du en reel forskel for vores soldaters, Forsvarets og Danmarks sikkerhed.

Du vil være den kontaktperson som dine kollegaer rækker ud til, når det drejer sig om vejledning eller rådgivning om behandling af personoplysninger, og sikring af de registreredes rettigheder.

Forsvaret
JN Data A/S
Customer Experience Student Assistant

JN Data A/S, Silkeborg

Brænder du for data og god kundetilfredshed?

Så søger vi lige nu en studentermedhjælper, som er interesseret i at arbejde både praktisk og analytisk med kundetilfredshed, databehandling og interne forbedringsinitiativer.

Opgaverne løser du i tæt samarbejde med dine kolleger i afdelingen Organisational Change & Customer Experience (CX). Arbejdstiden er 8-15 timer om ugen og opgaverne løses primært på vores hovedkontor i Silkeborg.

JN Data A/S
Hansen Toft A/S Head of Legal til international succesvirksomhed

Hansen Toft A/S søger for Alumeco A/S i Odense

For at sikre, at koncernen overholder gældende lovgivning, fortsat agerer professionelt i juridiske anliggender og optimerer koncernens risikoprofil, skal Alumeco bruge en Head of Legal.

Du bliver tilknyttet hovedkontoret i Odense og får et bredt juridisk ansvarsområde, som varierer i omfang og kompleksitet. Opgaverne dækker udfordrende juridiske problemstillinger og mere dagligdagsopgaver. Fælles for opgaveporteføljen er, at den stiller krav til evnen til at omsætte jura til forståeligt sprog. 

Nogle af dine øvrige nøgleopgaver bliver at:

  • Udarbejde nationale og internationale kommercielle kontrakter
  • Være juridisk tovholder i M&A-transaktioner
  • Forestå selskabsretslige registreringer for koncernens selskaber
Hansen Toft A/S
Inco CC Glostrup A/S
Kasseassistenter til arbejde hver anden weekend

Inco CC Glostrup A/S

Kan du smile og scanne varer på samme tid?

I kasselinjen er vi sidste stop på kundernes indkøbstur, og det er vores opgave at sende alle kunder tilfredse ud ad døren.

Som kasseassistent arbejder du systematisk og roligt med at tjekke eller scanne alle varer, uanset om kunden har 10 eller 80 varer på vognen, og uanset om der står en eller fem i kø. Dit smil og dine venlige ord er det sidste kunderne oplever, inden de forlader forretningen.

Du er med til at holde kasseområdet pænt, rent og ryddeligt, ligesom du sommetider hjælper til med at fylde varer op i butikken.

Inco CC Glostrup A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV