1.655 job matcher din søgning 1.655 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ørsted
EPCI Senior Sourcing Manager for power transmission assets

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or London

Imagine a future where you play a pivotal role in developing our offshore wind farm projects by sourcing our HVDC/HVAC power transmission assets in global markets.

Ørsted

Join us in this role where you’ll develop sourcing strategies for asset projects and project manage sourcing processes in cooperation with a multidisciplinary project team.

You’ll play an important role in:

 • developing sourcing strategies for specific asset project(s) with established risk and opportunity understandings
 • handling commercial project management of the end-to-end sourcing process by coordinating with a multidisciplinary project team
 • setting negotiation strategies and leading intensive commercial and contractual negotiations to achieve the best business results
Ørsted
Esbjerg Kommune
Socialfaglig medarbejder til barselsvikariat på botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

På Åmoseparken 71 arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega til barselsvikariat, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Åmoseparken 71 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Åmoseparken 71 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 12 borgere i alderen 27-65 år. Målgruppen er kendetegnet ved at størstedelen af borgerne er kørestolsbrugere og får hjælp til alle dagligdagens opgaver såsom sonde, personlig pleje og kommunikation.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne på tilbuddet og vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Esbjerg Kommune
Socialfaglige medarbejdere til botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

Vi søger medarbejdere der vil bidrage til vores målrettede arbejde med at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne. Vores udgangspunkt er, at alle skal behandles forskelligt for at blive behandlet ens. Vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Botilbuddet Åmoseparken 3 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 16 borgere i alderen 21-75 år. Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne, med fokus på at møde borgerne ud fra deres individuelle forudsætninger.

Målgruppen på Åmoseparken 3 er borgere med fysisk og psykisk udviklingshæmning. 12 af borgerne er kørestolsbrugere, og du vil derfor blive oplært i forflytning mv.

Esbjerg Kommune
Socialfaglige medarbejdere, Bostedet BO-25, Esbjerg

Esbjerg Kommune, Bramming

Center for Socialpsykiatri søger pr. 1. december 2021 eller snarest muligt 2 medarbejdere til Bostedet BO-25, et § 107 botilbud efter serviceloven, 2 Akut pladser efter §82 og 3 tilbud efter §105, i alt 15 borgere.

Stillingerne er på 32 timer pr. uge i dag-/aftenvagter samt hver 3. week-end og enkelte nattevagter kan forekomme.

Vi søger sundhedsfaglige/socialfaglige medarbejdere,

 • som kan arbejde med resultatdokumentation eller vil indgå i læring til at mestre dette
 • som har kendskab til psykisksårbarhed, selvskade og gerne med KRAP tilgang
 • som er engageret og med gode samarbejdsevner
Esbjerg Kommune
Plejehjemmet Solglimt (Skovbo) søger social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til fast nattevagt

Esbjerg Kommune

Du vil blive tilknyttet Solglimt der er et demensvenligt ældreafsnit med 20 lejligheder.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 28 timer ugentligt som fast nattevagt i en 7/7-ordning med weekendarbejde hver anden weekend.

Vi kan tilbyde dig:

 • En god introduktion
 • En spændende hverdag med 20 skønne beboere samt pårørende
 • Engagerede kollegaer i et godt arbejdsfællesskab
Esbjerg Kommune
Frisk engageret social- og sundhedsassistent søges til fast stilling på Plejehjemmet Solglimt (Skovbo)

Esbjerg Kommune

Du vil blive tilknyttet Solglimt der er et demensvenligt ældreafsnit med 20 lejligheder.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 28-34 timer ugentligt i blandede vagter med weekendarbejde hver anden weekend.

Vi kan tilbyde dig:

 • En god introduktion
 • En spændende hverdag med 20 skønne beboere samt pårørende
 • Engagerede kollegaer i et godt arbejdsfælleskab
Esbjerg Kommune
Tjæreborg Plejehjem søger social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent til faste stillinger

Esbjerg Kommune

Da vores søde kollega skal videreuddannes, og en anden kollega har søgt nye udfordringer, søger vi de helt rigtige kollegaer til at supplere vores i forvejen kompetente personalegruppe.

Tjæreborg Plejehjem er placeret centralt i byen med udsigt over skønne grønne arealer og rummer i alt 35 lejligheder.

Vi søger en kollega der:

 • har en stærk faglig identitet og trives på en arbejdsplads hvor ikke to dage er ens.
 • kan se sig selv i en stilling hvor dynamikken er en positiv medspiller, og hvor dagen
 • er fokuseret omkring huset beboere og deres trivsel.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent til Plejehjemmet Hedelund, Haven, Højen og Vangen

Esbjerg Kommune

Søger du gode kollegaer og et spændende arbejde, så tjek lige dette stillingsopslag:

Vi søger fra 1. november 2021 eller snarest mulig, en social- og sundhedsassistent og en social- og sundhedshjælper til faste stillinger, fortrinsvis til dagvagter 30-33 timer pr. uge og med arbejde hver 2/3. weekend.

Vi tilbyder:

 • Et alment somatisk afsnit, med 48 lejligheder
 • Fokus på samvær med beboerne
 • Masser af aktiviteter og liv
Lolland Kommune
Genopslag - Bocciahjælper til ung handicappet kvinde

Lolland Kommune, Maribo

Har du lyst til at hjælpe og støtte en ung kvinde ifm. hendes træninger og stævner i både ind- og udland? Er du interesseret i at lære bocciaspillet? Så er det måske dig, vi søger.

Tanija er en ung kvinde, som grundet spastisk lammelse fra fødslen, bor på Botilbud Bellisvej – et botilbud for senhjerneskadede og fysisk handicappede borgere i Maribo. Tanija er tilknyttet boccialandsholdet under Parasport Danmark, og deltager i træningssamlinger, nationale og internationale stævner. Boccia er et indendørs boldspil, som minder om petanque men med bløde bolde.

Som bocciahjælper er du med til alt træning og stævner der forventes, at du kører med Tanija i Bellisvejs handicapbus til træning, træningssamlinger og stævner i bl.a. Danmark og Sverige, samt ledsager hende i fly til internationale stævner.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller pædagogisk assistent til aftenvagt på Esehuset

Esbjerg Kommune

”Esehuset er et unikt plejehjem, som rummer både demens og psykiatri. Her er fokus på retten til selvbestemmelse, hvor respekt, tryghed og de nære relationer skaber værdig livskvalitet for den enkelte borger”

Da en af vores faste aftenvagter desværre er længerevarende sygemeldt søger Esehuset Rød afdeling en stedfortræder, så er du SSA, SSH eller pædagogisk assistent, brænder du for demens/psykiatri, har du lyst og mod på nye udfordringer/faglig udvikling, så tilbyder vi et 6 måneders vikariat med mulighed for forlængelse/fastansættelse.

Vi kan tilbyde dig et på alle måder levende hus i konstant udvikling

Gem
Esbjerg Kommune
Er du vores nye kollega på plejehjemmet Landlyst?

Esbjerg Kommune

Plejehjemmet Landlyst søger en social- og sundhedsassistent til ansættelse den 1. november 2021 eller hurtigst muligt til en fast stilling, 28 timer/uge i aftenvagt.

Vi forventer, at:

 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent og har autorisation
 • Du er bevidst om kerneopgaven og har borgeren i centrum
 • Du kan arbejde tværfagligt, fleksibelt og selvstændigt

Vi tilbyder gode kolleger og et godt arbejdsmiljø med fokus på arbejdsglæde og trivsel

Frederiksberg KommuneJuridisk chef

Frederiksberg Kommune

Vil du være den øverste juridiske ekspertise i Frederiksberg Kommune? Er du god til at sætte retning og skabe resultater som leder? Og kan du sikre stabil drift, faglig udvikling og juridiske leverancer i topklasse? Så er du måske den nye juridiske chef i Frederiksberg Kommune.

Som juridisk chef kommer du til at arbejde tæt på Frederiksberg Kommunes direktion, kommunalbestyrelse og magistrat, og du bliver den nærmeste rådgiver for kommunaldirektøren og borgmesteren i juridiske spørgsmål vedrørende forvaltningsret, herunder kommunalret, styrelseslov og offentlighedslov.

Samtidig bliver du chef for ’Jura’, der sekretariatsbetjener og leverer juridisk bistand til kommunal­bestyrelsen og magistraten og rådgiver resten af organisationen om kommunalret, styrelseslov mv.

Plejehjemmet AdelaideTil dig, der er social- og sundhedsassistent, og som ønsker frihed i dit arbejdsliv

Plejehjemmet Adelaide, Charlottenlund

Plejehjemmet Adelaide søger social- og sundhedsassistent i dagvagt med arbejde hver 6. weekend. Du kan se frem til en alsidig hverdag i et hyggeligt hus beliggende i en skøn park.

Her skal du blandt andet:

 • Hjælpe beboerne med helhedspleje
 • Arbejde tværfagligt, fleksibelt og selvstændigt
 • Være initiativrig, tage ansvar og se muligheder

Plejehjemmet har plads til 55 beboere fordelt på 3 etager. Vi benytter moderne velfærdsteknologi og forsøger at være et levende hus med fokus på faglig udvikling. Hos os går pleje, aktiviteter og livskvalitet hånd i hånd.

Danske BankEU Consultant

Danske Bank, Copenhagen

Do you want to contribute to strengthening Danske Bank's position in society and towards societal stakeholders? Moreover, do you have the competences to ensure that Danske Bank is always in front regarding relevant EU trends, political agendas and regulation that may impact the business. And, are you ready to advice our Executive Leadership team? Then keep on reading - as you could be the candidate that we are looking for.

What you will do:

 • Impact relevant EU agendas
 • Track and advise on important changes in EU regulatory matters affecting our business, providing information and analysis for the bank and executive management in due time
Ballerup KommuneMedarbejder til vågen tjeneste om natten ved voksne med handicap

Ballerup Kommune, Skovlunde

Vi søger snarest muligt en medarbejder til vågen tjeneste om natten på 32,5 timer ugentligt til Boligerne i Skovlunde. Der vil være 2 vågne medarbejdere i tjeneste af gangen.

Botilbuddet er et døgndækket tilbud, hvor 33 voksne borgere er fordelt i 3 bogrupper. For alle borgerne gælder, at det er mennesker med kognitive udviklingshandicap, hvor af nogle også har fysiske funktionsnedsættelser.

Som medarbejder i tjeneste om natten i Boligerne i Skovlunde forventes du at arbejde 7:7, hvilket vil sige, at du arbejder 7 nætter og har 7 nætter fri.

Arbejdstiden ligger fra kl. 22.45–07.15, med forbehold for ændringer, hvis behovene i borgergruppen ændrer sig.

MatchMakerContract manager - erfaring med sundhedsfaglige udbud

MatchMaker søger for CareLink A/S i Randers

Carelink A/S er i kraftig vækst og er stolte af 3 år i træk at have modtaget Børsens Gazelle og senest modtaget Dansk Erhverv-prisen 2021 for samarbejdet med Danske Regioner om eksekvering af Covid-19-testcenter-strategien.

For at udvikle koncernens modenhed inden for udbudshåndtering og kontraktstyring søger vi nu en Contract Manager med erfaring inden for sundhedsfaglige udbud.

Du får rig mulighed for at præge jobbet samt hvordan virksomhederne i Carelink koncernen fremadrettet arbejder med drift og vedligeholdelse af kontrakter og udbudsprocesser.

Dine primære ansvarsområder:

 • Løbende at have overblik over mulige udbud.
 • Ansvarlig for kontraktuelle forhold og udbudsprocesser. Herunder udarbejdelse af tilbud.
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriKontorchef til nyoprettet kontor for mink

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, København

Er du en kompetent jurist og personaleleder? Evner du at navigere og eksekvere inden for et komplekst sagsområde? Kan du omsætte politiske ambitioner til realiteter, gøre det svære enkelt og har du samtidig politisk tæft - så er du måske den kontorchef, vi søger til vores nyoprettede Minkkontor.

Du vil få en væsentlig opgave med at sikre udarbejdelse og implementering af et nyt lovforslag om mink, og sørge for at ajourføre gældende lovgivning i relation til det nye lovforslag. Endvidere vil du i samarbejde med vores nyoprettede kontor for Koncerntilsyn, få en vigtig rolle i forhold til at føre tilsyn med, at erstatningssagerne kommer sikkert i mål.

Du får ledelsesansvar for 3-4 akademiske medarbejdere, primært med juridisk baggrund.

21-5 A/S
Juridisk sagsbehandler

21-5 A/S, Hørsholm

Vi opfylder drømme og skaber livsglæde – vil du være med?

Du kommer til at indgå i et juridisk team med 6-8 kolleger, hvor der løbende arbejdes med emner af juridisk karakter inden for selskabsret, forsikringer, ejendomshandel, GDPR, anti-hvidvask, kontrakter og generel optimering af alle vore aktiviteter i Danmark, Italien, Spanien, Frankrig, USA m.fl.

I din dagligdag vil du skulle arbejde med indsamling af persondatadokumentation på nye boligejere, stiftelse af nye foreninger, referatskrivning fra møder, udarbejdelse af fuldmagter, igangsætning og opfølgning på tilstandsrapporter, målfaste tegninger og øvrig dokumentation ved køb af ejendomme i udlandet, kontakt med lokale samarbejdspartnere i udlandet, gennemgang af materiale fra lokale ejerforeninger i udlandet (f.eks. hvis en bolig indgår i en grundejerforening), håndtering af dokumentation ved en overdragelse af en enkelt ejerandel i en 21-5 forening (gensalg) og meget andet.

21-5 A/S
Favrskov KommuneSocial- og sundhedshjælper eller -assistent søges til nattevagt

Favrskov Kommune, Hammel

Er du en frisk natteravn og uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, så mangler vi netop dig

På Plejecenter Solhøj søger vi en energisk og glad nattevagt på 30 timer/uge med arbejde hver 2. weekend.

Hvis du ønsker at blive en fast del af et plejecenter med beboeren i centrum, hvor arbejdsfællesskab bærer præg af faglighed og samarbejde, og hvor opgaven løses i samspil med beboerne og kolleger, så læs endelig videre – vi har drømmejobbet, og som nattevagt hos os er man tre personaler på vagt i huset – hver nat.

Diakonissestiftelsen
Ansvarshavende nattevagt til lille og hyggeligt plejehjem på Frederiksberg

Diakonissestiftelsen

Vil du være med til at tilbyde medmenneskelighed og fællesskab i hjemlige rammer i nattetimerne? Har du lyst til at udvikle dig fagligt og tage ansvar for plejen af vores beboere? Så kom med på holdet på Søster Sophies Minde!

Vi søger en SOSU-assistent som ansvarshavende nattevagt på Søster Sophies Minde. Vi har 36 plejeboliger og tre private aflastningspladser, og vi bor i skønne omgivelser centralt på Frederiksberg.

På Søster Sophies Minde tilbyder vi blandt andet:

 • stor arbejdsglæde, positiv energi og et aktivt og nysgerrigt læringsmiljø,
 • medmenneskelighed, ordentlighed og respekt i arbejdet med beboerne,
 • et samarbejde med frivillige og pårørende om at skabe den bedst mulige hverdag for den enkelte beboer