679 job matcher din søgning 679 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vikingeskibsmuseet i RoskildeFeltarkæologer til Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Har du lyst til at blive en del af et stærkt og ambitiøst Marinarkæologisk team på Vikingeskibsmuseet i Roskilde og være med til at løse teamets opgaver? Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger 8 feltarkæologer til marinarkæologiske forundersøgelser i Københavns Havn. Der er tale om maskinelle prøvegravninger - ikke dykkerarbejde - som udføres fra større fartøjer.

Arbejdsområde og opgave

I jobbet kan du forvente følgende opgaver:

 • Lagbeskrivelse, udgravning og soldning af maskinelt opgravede sedimentblokke
 • Indledende fundhåndtering og -beskrivelse, udtagning af sedimentprøver
 • Løbende indtastning af data i databaser og GIS
 • Kommunikation med maskinfører
Miljømærkning DanmarkMiljømærkning Danmark søger en konsulent til området offentlige grønne indkøb

Miljømærkning Danmark, København

Vi søger en konsulent, der skal være med til at realisere visionen i regeringens strategi for grønne offentlige indkøb om, at alle offentlige indkøb skal være miljømærkede i 2030. Du skal primært varetage de opgaver, som Miljømærkning Danmark har i forbindelse med implementeringen af regeringens nye strategi. Har du derfor erfaring med udbud og indkøb i den offentlige sektor, og brænder du for den grønne agenda, er du måske vores nye medarbejder.

Fondendanskstandard

Stillingen har fokus på varetagelsen af udbud og indkøb på det statslige område, men der kan også forekomme opgaver relateret til regioner og kommuner. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Miljømærkning Danmarks chefkonsulent for offentlige indkøb, og I vil have en tæt koordinering af opgaver og løsninger.

Miljømærkning Danmark
Health Tech Hub Copenhagen
Are you our new Senior Health Tech Analyst? (Danish speaking)

Health Tech Hub Copenhagen, Copenhagen

We are tech entrepreneurs with a business and health background. We are aiming high and taking on significant challenges. Not alone, we’re an energetic community supported by great partners.

You are a Senior Analyst or Consultant with experience in analysing health data, market trends, market intelligence and analytics.

You appreciate how data, insights and visualisations can pave the way for change. You have demonstrated great skills in condensing and communicating complex matters in an accessible and convincing way – taking the target audience into consideration.

We need your help in analyzing data around the healthcare and the start-up ecosystem to both better help our start-ups make the right decisions, as well as to keep track of global trends, outstanding start-ups, and unique insights.

Health Tech Hub Copenhagen
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Strategisk kommunikationsrådgiver

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane, København

Vi søger en ny kollega, der har styr på intern kommunikation, og som kan hjælpe os med at videreudvikle vores employer branding.

Du vil både skulle rådgive ledere og medarbejdere i god kommunikation, styre kommunikationsprojekter, udarbejde kommunikationsplaner og- strategier samt hjælpe med forandringsledelse, når vi f.eks. vil styrke vores sikkerhedskultur eller digitaliseringsstrategi. Du vil med andre ord komme til at arbejde med mange forskellige kommunikationsdiscipliner og målgrupper, ligesom du får mulighed for at sætte dit personlige aftryk på organisationens samlede kommunikation.

Vi søger én, der ved at den interne dialog er forudsætningen for en succesfuld ekstern dialog. Derfor skal du kende din værktøjskasse og kunne samtænke og koble det, der kommunikeres direkte og indirekte. Og du må meget gerne udfordre os på det, vi plejer at gøre.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Falck Danmark A/S
Business Analyst - Performance Excellence

Falck Danmark A/S, Copenhagen

One of our beloved employees is going on maternity leave, thus we need assistance for a period of 12-months. Therefore, we seek a data driven Business Analyst, who wants to join our ambitious team. We are looking for independent thinkers, excellent team players and curious professionals with a passion for the data-driven organization.

As Business Analyst in Performance Excellence, you will play a key role in developing and optimizing the future analytical setup on different levels, including optimization of our commercial business.

Falck Danmark A/S
HOFORCSR konsulent til Strategi og Udvikling

HOFOR, København

Vil du være med til at vise vejen for arbejdet med CSR i Danmarks største multiforsyningsselskab?

HOFOR er forsyningsselskab for otte kommuner i hovedstadsområdet. Vi har ca. en mio. kunder og en lang række samarbejdspartnere. Vores ambitioner om at skabe bæredygtige byer nu og i fremtiden, stiller store krav til vores evne til at videreudvikle, koordinere og eksekvere på CSR. Derfor søger vi en strategisk CSR konsulent, som får en vigtig opgave med at forankre, synliggøre og videreudvikle HOFORs arbejde med samfundsansvarlighed på tværs af virksomheden.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Bidrage til udvikling og eksekvering af de tværgående CSR mål og tilhørende handlingsplaner
 • Understøtte forankringen og supportere internt i HOFOR omkring trends, udvikling og implementering af CSR initiativer. Herunder bidrage til facilitering og innovation af udfordringer, som er knyttet til CSR
Erhvervsstyrelsen
Bolig- og Planstyrelsen søger en erfaren jurist til planlovsområdet

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at arbejde med komplekse juridiske problemstillinger og hjælpe os med at udvikle planloven som grundlag for kommunernes planlægning og den fysiske udvikling i Danmark? Så er du måske vores nye kollega i Landsplanlægning og tilsyn.

Vi søger en erfaren jurist, der kan hjælpe os med de svære sager, hvor der er brug for at gå i dybden med lovfortolkning og retspraksis mv. for at finde løsninger på aktuelle problemer, og som kan bidrage til ændringer i planloven samt udvikling og implementering af nye initiativer i tæt dialog med andre ministerier, interesseorganisationer m.v.

Ørsted
Contract Manager to handle contracts in the project execution phase

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or London

Imagine a future where you’ll be a part a dynamic team of highly experienced colleagues that manages contracts for our projects in the United Kingdom and North America.

Ørsted

Join us in this role where you, in a mini-team of contract managers, will handle a wide range of contracts in our offshore wind power projects.

You’ll play an important role in:

 • managing the obligations and rights in our contracts
 • collaborating with our global chain of suppliers to ensure mutual success
 • implementing contract variations together with suppliers
Ørsted
Kromann Reumert
Erfaren og initiativrig bobehandler/bosekretær til insolvens og rekonstruktion, København

Kromann Reumert

Vi søger en bobehandler/bosekretær, der vil være en del af hverdagen i et ambitiøst og tempofyldt team. Du vil, sammen med afdelingens jurister og øvrige bobehandlere, skulle varetage opgaver inden for insolvensområdet.

Kromann Reumert

Du bliver en vigtig del af håndteringen af afdelingens mange sager, både store og mindre, hvor du vil følge og organisere sagsbehandlingen fra start til slut. Jobbet giver dig mulighed for at arbejde bredt inden for konkurs- og rekonstruktionsbehandling med blandt andet:

 • selvstændig opstart af insolvenssager og mailkorrespondance på basis af standarddokumenter og tjeklister
 • kontakt til ledelsen, kreditorer og ansatte i de insolvente selskaber
 • udarbejdelse af bo- og momsregnskaber samt panthaverregnskaber
 • frist- og opgavestyring samt anden bobehandling i tæt samarbejde med juristerne.
Kromann Reumert
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Ambitiøs akademiker søges til økonomiopgaver vedrørende uddannelses- og forskningsinstitutioner

Uddannelses- og Forskningsministeriet, København

Brænder du for økonomistyring og håndtering af store datamængder? Motiveres du af at formidle komplicerede sammenhænge på enkle måder? Så er du måske vores nye kollega i Uddannelses- og Forskningsstyrelsens Kontor for Institutionsøkonomi.

Vi søger en medarbejder til kontorets team, som vil komme til at arbejde med finanslovsbudgetter og tilskudsmodeller. Teamet består af 6 faste medarbejdere og 2-3 studenter og arbejder med modelbaserede tilskud til uddannelsesinstitutionerne, herunder prognoser og budgetter til finansloven.

Hovedopgaverne i teamet er:

 • Udarbejdelse af prognoser og budgetter til finansloven
 • Tilrettelæggelse af dataindhentning og beregninger
 • Udvikling af intern og ekstern rapportering
IT-Universitetet i København
Alsidig AC-fuldmægtig til indkøbsfunktion

IT-Universitetet i København, København

IT-Universitetet i København

IT-Universitetet er i kontinuerlig vækst og som et led i dette er der brug for at optimere og løfte indkøbsfunktionen med denne stilling som indkøbsspecialist, placeret i Facility Management afdelingen.

Den rette person til jobbet lykkes med sine mål via et konstruktivt samarbejde med de mange kolleger på universitetet, baseret på gode, transparente og strømlinede processer, samt en kompetent og tillidsvækkende understøttelse af de mange forskelligartede fagområder, som indkøbsfunktionen favner. Det er vigtigt at man har erfaring og interesse i grønne indkøb, og i det hele taget kan styrke afdelingens kompetencer indenfor bæredygtighed.

IT-Universitetet i København
Dahl & Kjærgaard Human Resources ApSFinansiel/kommerciel projektleder - Københavns største havmølleprojekt

Dahl & Kjærgaard Human Resources ApS søger for HOFOR

Vil du have en nøglerolle, hvor dit markante ansvar går hånd i hånd med din indflydelse?

Du skal spille en nøglerolle i at gøre Danmarks hovedstad grøn og bæredygtig. Det gør du ved at udfolde dine økonomisk orienterede projektlederevner i HOFOR’s super ambitiøse og lige så spændende havmølleprojekt.

På to steder i farvandet omkring København skal HORFOR anlægge møller med en samlet kapacitet på ca. 400 MW, og de skal være klar til at gå i drift i og levere grøn strøm til ca. 400.000 husstande i 2025.

Som projektteamets finansielle projektleder er du teamets tal- og økonomi-maestro nummer 1. Det er dig, der skaber og fastholder det store forkromede overblik på økonomien på tværs af projektspor, og du er med i omtrent alle væsentlige beslutninger.

Ørsted
Contract Advisor

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you develop Procurement’s contract template repository, provide commercial advisory, and implement software support for drafting contracts.

Join us in this role where you’ll help us digitalise our contract template landscape and be the link between our legal department and our Procurement specialists by providing legal advice across our contract portfolio.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development, and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
Gem
NordeaSenior Legal Counsel

Nordea, København

Vil du gerne være en bredt funderet Legal Counsel og rådgive Business Banking om en bred vifte af spændende og varierede juridiske emner?

Vores mål er at yde professionel juridisk rådgivning af høj kvalitet inden for blandt andet finansieringsret, selskabsret, panteret, markedsføringsret, konkursret, og love, der regulerer vores virksomhed, for at sikre, dels vi kan levere de finansielle ydelser, vores erhvervskunder efterspørger, dels at Nordeas risici – finansielle som ikke-finansielle – er kendte og håndteres bedst muligt.

Dine primære opgaver i samarbejde med kolleger i Business Banking:

 • Rådgivning om lånetransaktioner, herunder LMA-light baserede låneaftaler og ejendoms- og byggefinansiering,
 • Rådgivning om sikkerhedskonstruktioner,
Grønlands Selvstyre
Erfaren proces- og projektleder til digitalisering af den offentlige sektor

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Ser du tingene i en større kontekst, tænker du enkelte dele ind i en helhed, og forstår du samspillet mellem mennesker, organisatoriske processer og digitale teknologier? Kan du planlægge, koordinere og arbejde på tværs af forskellige organisationer og fagområder? Så er det dig vi søger. Vi søger en erfaren proces- og projektleder til projektledelse i vores projektafdeling.

Den nationale fælles offentlige dimension kræver, at du har evnen til at se det store perspektiv, kan betragte et projekt i sin helhed og i den sammenhæng projektet indgår i eller bliver en del af. Vi har ofte behov for at afdække forskellige processer, og har brug for en kollega, der har god erfaring indenfor området.

Kompetencer som analytisk, kommunikerende og koordinerende - de klassiske grundkompetencer du har som akademiker kommer i spil i denne stilling.

Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
Strategisk og forretningsfokuseret generalist til digitalisering af den offentlige sektor

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en strategisk og forretningsfokuseret AC’er til projektledelse til vores projektafdeling.

Den fælles offentlige dimension kræver, at du har evnen til at se det store perspektiv, kan betragte et projekt i sin helhed og i den sammenhæng projektet indgår i eller bliver en del af. Vores brugerrettede fokus stiller krav til, at du forstår at inddrage brugere på forskellig vis.

Digitalisering er forandring, og derfor er det vigtigt, at du kan forandringslede og samarbejde med de mange forskellige interessenter, der er en del af dine projekter. Forandrings- og projektledelsen stiller store krav til dine kommunikationsevner, derfor er det vigtigt, at kommunikation falder dig naturligt.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
En dygtig fuldmægtig søges til Ledelsessekretariatet i Departementet for Boliger, Infrastruktur og Ligestilling

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Ledelsessekretariatet mangler en kollega mere til det nye team. Er du en dygtig fuldmægtig med blik for detaljen? Kan du lytte til politiske og administrative ønsker og medvirke til at skabe løsninger, der virker i praksis? Vil du hjælpe dine kolleger med at sikre et højt niveau af service og i det skriftlige i departementet? Så er det dig, vi har brug for i departementets Ledelsessekretariat.

Vi leder efter en fuldmægtig, der sammen med afdelingens medarbejdere og departementets ledelse, kan varetage en central funktion i koordineringen af departementets sager og serviceringen af Naalakkersuisoq, i tæt samarbejde med øvrige medarbejdere i departementet.

Grønlands Selvstyre
LB Forsikring
Erfaren HR-udviklingskonsulent

LB Forsikring, København

Som HR-udviklingskonsulent hos LB Forsikring bliver du en del af et stærkt, udviklingsorienteret fællesskab, hvor der er tillid til, at vi sammen løfter mere end hver for sig. LB Forsikring

Som HR-udviklingskonsulent hos os bliver din primære opgave at omsætte kombinationen af vores strategi og din stærke faglighed til værdiskabende initiativer inden for ledelses- og organisationsudvikling.

Du får selvstændigt ansvar for at konceptudvikle, optimere, understøtte og gennemføre projekter indenfor områder som ledelsesudvikling, succession planning, performance management, organizational review, onboarding, diversitet og inklusion mv.

LB Forsikring
Red BarnetMHPSS Director

Red Barnet, Copenhagen

After four years of development, the MHPSS Collaborative is seeking a new Director to drive the next stage of its evolution. The MHPSS Collaborative was born out of a need to link knowledge, research and practice to better respond to emerging challenges across the field of mental health and psychosocial support (MHPSS) for children and families in emergency and fragile settings.

In this role your main responsibilities are:

 • Responsible for the overall leadership of the MHPSS Collaborative.
 • Maintains and builds a fully funded team in the area of research and documentation, capacity strengthening, program development, and advocacy on MHPSS for children and youth, including technical experts.
 • Promotes collaboration with global actors outside the Save the Children movement.
GældsstyrelsenVil du være med til at gøre en forskel for udlandsområdet i Gældsstyrelsen, Tønder?

Gældsstyrelsen

Kan du fagligt byde ind på en bred palet af opgaver, og vil du arbejde i spændingsfeltet mellem drift og udvikling? Trives du med, at opgaverne er foranderlige og komplekse, og er du en team-player? Så er du måske vores nye kollega i Gældsstyrelsens udlandsområde i Tønder.

Vi tilbyder dig udfordrende arbejdsopgaver, som giver dig mulighed for at bruge og udbygge din faglighed. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. dække følgende:

 • Bidrage til eksekvering og fremdrift af Gældsstyrelsens udlandsområde
 • Optimere eksisterende og nye arbejdsgange i den daglige drift
 • Modellering og implementering af forretningsprocesser i samarbejde med procesejer
Gældsstyrelsen