269 job matcher din søgning 269 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Sønderborg Andelsboligforening Ejendomsfunktionær

Sønderborg Andelsboligforening

Sønderborg Andelsboligforening søger en ejendomsfunktionær til pasning af vores bygninger samt pleje af de grønne områder m.v. Der er her tale om en stilling hvor du har mulighed for at udvikle dig og dine kompetencer i takt med du får mere ansvar i stillingen.

Du vil blive en del af vores team af dygtige ejendomsfunktionærer i Sønderborg Andelsboligforening, som består af 25 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • At deltage i den daglige drift og vedligehold i SAB’s afdelinger primært i de grønne områder
 • At udføre beboerservice og reparationer i SAB’s lejemål
 • Sne- og glatførebekæmpelse i vinterperioden
 • Ind- og fraflytningssyn
Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Naturstyrelsen
Naturstyrelsen Vadehavet søger en dygtig håndværker/tekniker

Naturstyrelsen, Gram

Har du hænderne skruet rigtig på, og kunne du tænke dig et job på en af Danmarks smukkeste arbejdspladser? Trives du med selvstændighed og ansvar?

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være knyttet til det 67 km lange vildsvinehegn langs den dansk/tyske grænse og til driften af enhedens bygningsportefølje. Her vil du skulle udføre konkrete byggetekniske opgaver på enhedens bygninger og på vildsvinehegnet.

Når du starter hos os ved Naturstyrelsen Vadehavet, vil du opleve at vores hverdag og samarbejde er præget af en uformel grundtone, hvor vi altid vil hinandens bedste.

Naturstyrelsen
Gem
DAB
Ejendomsassistent, København

DAB

FIRMANAVN

Rigshospitalets Kollegium, der administreres af DAB, søger en ny ejendomsassistent. Sammen med dine fire kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af Kollegiet med 414 boliger.

I dit arbejde skal du

 • Varetage lettere rengøring i afdelingerne, her primært gulv- og trappevask, men også rengøring af vaskeri, fællestoiletter, kældergange/skralderum eller anden forekommende rengøring
 • Kunne udføre beboerservice, bl.a. udskiftning af perlator, armaturer med mere

Af os får du

 • Varierende arbejdsopgaver af både fysisk og social karakter
 • Mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse
DAB
Gem
DAB
Ejendomsmesterassistent, København

DAB

FIRMANAVN

Hovedstadens almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ny ejendomsmesterassistent. Sammen med dine tre kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne Murergården og Lundtoftegården med tilsammen 259 boliger.

I dit arbejde skal du

 • Vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer
 • Sørge for affaldshåndtering, skaktning, storskrald med mere
 • Kunne udføre beboerservice, bl.a. udskiftning perlator, armaturer med mere
DAB
NOVASOL A/S
Maintenance Technician

NOVASOL A/S, Søndervig

Til NOVASOL’s servicekontor i Søndervig søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer.

Som Servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance medarbejdere, som servicerer vores sommerhuse i området. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, og primært fra Tyskland og Skandinavien, i forbindelse med deres ophold i feriehusene.

Du bliver del af en spændende og dynamisk hverdag og en afdeling med dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden. Du tilbydes en alsidig stilling i en førende virksomhed, som netop nu investerer i fremtiden samt et stærkt fagligt og socialt miljø.

NOVASOL A/S
Domea.dk Driftsleder - stærk i administration og personaleledelse

Domea.dk, Hjørring

Kan du lide at lede andre til at skabe resultater, er du god til at skabe trivsel omkring dig, og har du let ved at skabe tillidsfulde relationer til alle typer mennesker?

I det daglige er din vigtigste rolle at sørge for, at dit team trives, samtidig med at vi sammen får løst opgaverne til tiden og med den høje kvalitet, vi lægger for dagen.

Gem
Boligselskabet Sjælland Sommerfugle/sæsonmedarbejdere til den grønne drift

Boligselskabet Sjælland

Vi søger erfarne engagerede kollegaer med grønne fingre, der både kan indgå i et team, men også arbejde selvstændigt. Vi søger én til Roskilde-området, samt én til Ringsted/Borup-området.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Vedligeholdelse, pasning og pleje af grønne arealer, herunder hæk-/græsklipning, beskæring, ukrudtsbekæmpelse m.m.
 • Renholdelse, sikre affaldsøer fremstår opryddet og ordentlige, opsamling af affald
 • Opsyn i afdelingerne og meld fejl og mangler ind til driftskontor
Boligselskabet Sjælland
Forsikringsakademiet A/S
Konferencetekniker

Forsikringsakademiet A/S, Rungsted Kyst

Rungstedgaard søger konferencetekniker med øje for kvalitet og service.

Vil du hjælpe os med den daglige drift i konferenceafdelingen, og har du godt tjek på IT-support og forskellige AV-løsninger, så er du måske den nye konferencetekniker vi søger til at supportere gæster og kolleger her på Rungstedgaard!

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Hjælpe vores gæster med generelle IT-problemer
 • Opsætte og supportere videokonferencer over Teams og Zoom
 • Kendskab til forskellige videobarer, PA-systemer, projektorer og skærme
 • Opsætning af borde og stole til møder og konferencer
 • Hjælpe til med drift og vedligehold på hotellet inden for VVS-, maler-, tømrer-området
Forsikringsakademiet A/S
Sino Ejendomsselskab A/S
Vicevært – Ejendomsinspektør

Sino Ejendomsselskab A/S

Vil du være en del af et mindre ejendomsselskab med mange forskellige erhvervslejere og vil du have mulighed for at tilrettelægge og præge din egen hverdag?

Vi har brug for en serviceminded, positiv, proaktiv og stabil kollega, der har lyst til at arbejde i en travl og uformel virksomhed med et højt personligt serviceniveau overfor vore lejere. Du skal være pligtopfyldende, initiativrig, kunne have mange forskelligartet opgaver i gang på samme tid og ikke mindst kunne strukturere din egen hverdag.

Sino Ejendomsselskab A/S
Gem
Boliggården
Skal du være ejendomsfunktionær i Boliggården?

Boliggården, Helsingør

Er du serviceorienteret, tager initiativ, og har du erfaring med tilsvarende opgaver? Så er du måske en af vores nye kolleger.

Som ejendomsfunktionær trives du om sommeren med, at ukrudtet gror og skal fjernes, og om vinteren er du parat med fejemaskine og skovl, når det sner. Og indimellem hjælper du fru Hansen, når hendes vandhane drypper.

De typiske arbejdsopgaver er vedligeholdelse og pleje af udearealer, affaldshåndtering, beboerservice, glatførebekæmpelse og snerydning.

Boliggården
Hvidovrebo v/FA 09
Ejendomsfunktionær til samdrift i HvidovreBo

Hvidovrebo v/FA 09

Vi leder efter dig, der sætter en ære i at levere god beboerservice, møder alle med smil på læben og er med til at sikre gode betingelser for beboerne i vores afdelinger. Har du lyst til at være en drivkraft i vores team ifm. vedligeholdelse af grønne arealer og servicering af beboere, så er dette job måske lige noget for dig!

Vi søger en engageret og dygtig ejendomsfunktionær til vores velfungerende team i HvidovreBos 9 afdelinger, der tilsammen har 711 lejemål og flere store grønne områder.

Du vil i samarbejde med din ejendomsleder og 9 kollegaer have den daglige drift og tilrettelæggelse af arbejdsopgaverne i afdelingerne.

Hvidovrebo v/FA 09
Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Taster Wine
Ejendomsassistent

Taster Wine, Brøndby

Taster Wine A/S tilbyder et spændende job, hvor du sammen med vores ejendomsinspektør skal stå for den daglige drift og vedligeholdelse af Taster Wine A/S produktionsejendomme og omkringliggende arealer.

Jobbets primære funktioner omfatter:

 • Pasning af grønne arealer, som græsslåning, klipning og beskæring samt ryddelighed.
 • Sikre ejendomsdrift som belysning/tekniske installationer, vvs, kantine osv.
 • Medvirke til løbende planlægning af service og vedligeholdelse af ejendommen.
Taster Wine
Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
DIN Forsyning
Driftsmedarbejder til Vandproduktion

DIN Forsyning, Esbjerg

Har du erfaring med praktiske og håndværksmæssige opgaver? Har du kørekort, og kan du bruge en PC? Er du herudover hjælpsom, samarbejdsvillig og god til at tage initiativ?

Som vores nye driftsmedarbejder skal du bl.a. arbejde med:

 • Daglig vedligehold af vandværker, kildefelter, trykforøgere og dertilhørende installationer – hertil hører også rengøring samt vedligehold af vores grønne arealer
 • Forebyggende vedligehold og rengøring af slam- og reaktionsbassiner
 • Forefaldende vedligeholdelses- og mindre reparationsopgaver af bygninger/installationer.

Herudover skal du deltage i renovering og udbygning af produktionsanlæg samt deltage i renovering af boringer og dykpumper.

DIN Forsyning
Kurhotel Skodsborg A/S Supervisor til Facility Service

Kurhotel Skodsborg A/S

Er du serviceminded og har du erfaring med vedligeholdelse og drift af bygninger og teknik?

Lige nu tilbyder vi en fuldtidsstilling som supervisor i vores Facility Service team bestående af 8 professionelle kolleger med forskellig håndværksmæssig baggrund, herunder maler, tømrer, VVS og elektriker. Teamet er i fællesskab ansvarlig for at vedligeholde, renovere og udvikle Skodsborg Sundhedscenters bygninger såvel som udeområder, og der arbejdes på tværs af faggrænser.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Stor frihed under ansvar i et team, hvor vi ikke kender til faggrænser men understøtter hinanden med vores faglige viden.
 • En fuldtidsstilling med gode udviklingsmuligheder
 HumanTrust A/S
Servicekoordinator med ledelsesansvar

HumanTrust A/S søger for Domi Bolig

Har du lyst til en lederstilling, hvor du sætter standarden for DOMI Boligs serviceniveau? Er ”hjælpsomhed” og ”ordentlighed” absolutte nøgleord i dit ordforråd? Og vil du have personaleansvar og være en del af ledergruppen i en nytænkende boligorganisation?

Du kan se frem til blandt andet de følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Ledelsesansvar for et serviceteam på 4 personer med fokus på trivsel, motivation og efteruddannelse
 • Planlægning af serviceopgaver samt ind- og udflytninger (ca. 350 om året)
 • Deltage i bygningsgennemgang og ansvarlig for forsikringsskader inkl. kontakt til lejer og mægler
 HumanTrust A/S
Boligkontoret Fredericia Ejendomsfunktionær med grønne fingre

Boligkontoret Fredericia

Hos Boligkontoret Fredericia bliver du bl.a. ansvarlig for vedligeholdelse/udvikling af udeområder og grønne arealer og for vedligeholdelse af bygninger.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Et spændende, alsidig og afvekslende job i en uformel organisation
 • En fuldtidsstilling
 • Løn og ansættelsesvilkår som varmemester i henhold til gældende overenskomst mellem BL og ESL

Vi er 25 ansatte i administrationen og 40 ejendomsfunktionærer i boligafdelingerne.

Fonden Den Nordatlantiske Brygge
Ejendomsservicetekniker

Fonden Den Nordatlantiske Brygge, København

Kulturhuset Nordatlantens Brygge (NB) søger en ejendomsservicetekniker til at varetage opgaver vedr. vedligehold og praktiske funktioner i det 7000 m2 store, fredede pakhus på Christianshavn.

Stillingen som ejendomsservicetekniker indebærer tæt samarbejde med husets tekniske medarbejder. Som ejendomsservicetekniker bliver du en vigtig del af et sekretariat, som består af 12 personer.

Du refererer til NBs souschef og dine opgaver omfatter bl.a.:

 • vedligehold af det fredede pakhus, herunder budgetansvar og ansvar for løbende vedligehold i henhold til vedligeholdelsesplan
 • samarbejde med håndværkere om større opgaver
 • drift af varme- og ventilationsanlæg, el- og vandforsyning
Fonden Den Nordatlantiske Brygge

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV