126 job matcher din søgning 126 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsikringsakademiet A/S
Konferencetekniker

Forsikringsakademiet A/S, Rungsted Kyst

Rungstedgaard søger konferencetekniker med øje for kvalitet og service.

Vil du hjælpe os med den daglige drift i konferenceafdelingen, og har du godt tjek på IT-support og forskellige AV-løsninger, så er du måske den nye konferencetekniker vi søger til at supportere gæster og kolleger her på Rungstedgaard!

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Hjælpe vores gæster med generelle IT-problemer
 • Opsætte og supportere videokonferencer over Teams og Zoom
 • Kendskab til forskellige videobarer, PA-systemer, projektorer og skærme
 • Opsætning af borde og stole til møder og konferencer
 • Hjælpe til med drift og vedligehold på hotellet inden for VVS-, maler-, tømrer-området
Forsikringsakademiet A/S
Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
Maxgruppen ApS Skiltemontør

Maxgruppen ApS, Kgs. Lyngby

MAXGRUPPEN er den foretrukne specialist i design, print og montering af standard og skræddersyede reklameprojekter/skilte til ejendomsbranchen, detail/automotive og events og udstillinger. MAXGRUPPEN søger skiltemontør/skiltetekniker til vores dynamiske hold, hvor erfaring, værdier og vilje trives.

MAXGRUPPEN forventer, at:

 • Du elsker at arbejde udendørs uanset vind og vejr
 • Du er entusiastisk
 • Du er praktisk anlagt

MAXGRUPPEN tilbyder:

 • Glade og professionelle kolleger
 • Afvekslende dagligdage
 • Løn efter kvalifikationer
Gem
Altrad Services A/S Overfladebehandler - Vissenbjerg

Altrad Services A/S

Kunne du tænke dig at være en del af et stort vedligeholdelsesprojekt, hvor arbejdet i hele sommerperioden foregår på Den Gl. Lillebæltsbro i skønne omgivelser, med rig mulighed for frisk luft og fantastisk udsigt?

Vi er i gang med et stort projekt med vedligehold på et af Danmarks vigtigste infrastrukturelle knudepunkter, og til det søger vi en medarbejder med erfaring med sandblæsning.

Mercuri Urval
Ledende overtandlæge til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

Mercuri Urval søger for Rigshospitalet

Banker dit hjerte for ledelse og vil du være en del af et internationalt anerkendt fællesskab, hvor behandling, forskning og uddannelse er i verdensklasse, så er du vores næste kollega.

Vi leverer topprofessionelt arbejde inden for tand-, mund- og kæbekirurgi til patienter fra hele landet. Det er en afdeling i positiv udvikling både strategisk, innovativt og i størrelse, hvor du som en del af afsnitsledelsen får mulighed for at give dit bidrag til et højt specialiseret område.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 90 medarbejdere, hvor der er fokus på tværfaglighed, sparring og hvor vi hver dag arbejder for bedre og mere innovativ pleje.

Mercuri Urval
Stevns Kommune Stevns Kommunale tandpleje søger klinikassistent til barselsvikariat

Stevns Kommune, Store Heddinge

Klinikassistent søges til et barselsvikariat på 35 timer pr. uge fra den 1. maj 2023. Vikariatet har en varighed på 1 år med mulighed for fastansættelse.

Så hvis du er en kvalitetsbevidst, omsorgsfuld og initiativrig klinikassistent med mod på faglige udfordringer, glæder vi os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Tagrens A/S To tagrensere/tagmalere søges

Tagrens A/S, Rønnede, Hillerød eller Hornbæk

Da kalenderen allerede er godt fyldt, har vi brug for nogle solide arbejdskræfter.

Arbejdstid ligger i tidsrummet 06.00 – 16.00 (mest fra 06 og frem).

Der stilles firmabiler til rådighed til arbejdet.

95 % af vores kunder er private.

Vi giver dig en god timeløn, frihed under ansvar samt sidemandsoplæring.

Godt Smil Tandlægerne Klinikassistent til Skanderborg!

Godt Smil Tandlægerne

Vi søger lige nu en dygtig klinikassistent, der har lyst til at blive en del af et skønt team, hvor faglig sparring går hånd i hånd med et godt kollegialt samvær.

Du bliver en del af et nyt team på en topmoderne klinik med god patienttilgang, men hvor vi også kan følge med i dagligdagen og give vores patienter en god oplevelse.

Derudover tilbyder vi:

 • En vigtig rolle på klinikken i forhold til at hjælpe din tandlæge til at udføre den optimale behandling.
 • Gode og ordnede forhold på en klinik, hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse.
 • Medindflydelse på dagligdagen på en klinik i vækst.
Københavns Kommune Kan du løse opgaver med både hænder og hjerne alt efter situationen?

Københavns Kommune

Lions Kollegiet søger værkstedsmedarbejder til den daglige drift af institutionen.

Har du lyst til at være en del af et tæt lille team af værkstedsmedarbejdere, der gennem vedligehold og reparation af omgivelser og teknik bidrager til rehabiliteringsarbejdet for borgere med erhvervet hjerneskade?

I Værkstedsteamet bidrager vi med at sørge for alle de praktiske forudsætninger, der skal til for, at en vellykket rehabiliteringsproces er til stede.

Drift, vedligehold/reparation af bygninger, boliger, kontorer, udenomsarealer, handicapbusser, genoptræningscenter, varmtvandsbassin, ventilation, varme, vand, el, hjælpemidler samt snerydning, skrald- og vasketøjskørsel er bare et lille udpluk af de opgaver, vi står for.

XL-BYG
Sælger til Byggecenter i XL-BYG Tømmergaarden Nykøbing

XL-BYG, Nykøbing M

Du bliver ansvarlig for vores Malerafdeling i Byggecenteret og derfor vægter vi også højt, at du på en eller anden måde har erfaring med maling.

Vi er sammen om at skabe succes, og derfor er det afgørende, at du både som sælger og kollega kommer med stor motivation og engagement. Du har dit eget ansvarsområde, men samtidig er det vigtigt, at du ønsker at bidrage til fællesskabet, hvor vi hjælper hinanden og lykkes som et team.

XL-BYG
Gem
Grønt & Gråt ApS Tagrenderensning Tagrenderenser

Grønt & Gråt ApS Tagrenderensning

Grønt & Gråt ApS Tagrenderensning søger yderligere en medarbejder til vores firma. Af uddannelse skal du være maler, smed, mekaniker, brolægger eller andet håndværk. Måske du er en "handyman", der har hænderne skruet rigtigt på.

Synes du, det er fedt at få leveret opgaver dagligt, at arbejde i det fri, møde nye mennesker hver dag og gøre andre mennesker glade, så er dette job noget for dig.

Arbejdstøj: Du får arbejdstøj og sikkerhedssko til at udføre jobbet.

Firmabil: Du har kørekort.

Tandlægerne Grangårdscentret I/S Tandplejer søges til tandklinik

Tandlægerne Grangårdscentret I/S, Støvring

Vi søger en tandplejer til en fast stilling pr. 01.05.2023 eller evt. senere (efter aftale). Vi forventer at du er en selvstændig, fleksibel, engageret, kvalitetsbevidst og serviceminded tandplejer. En med et godt humør, som har lyst til at blive en del af et velfungerende team.

Du vil arbejde selvstændigt og få tildelt dine egne patienter. En af klinikkens tandlæger er efteruddannet i parodontose og du vil få et tæt samarbejde med ham omkring behandlingsforløbene af dine PA-patienter.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en afslappet atmosfære. Vi har patienterne i fokus og vi prioriterer et højt fagligt niveau.

Viebke & West Malerfirma A/S
Vil du være Projektleder hos Danmarks største malerfirma?

Viebke & West Malerfirma A/S, København

Har du ambition om at udvikle dine kompetencer og karrieremuligheder inden for projektledelse?

Du ansættes som projektleder og har ansvar for 4-6 sager ad gangen. Din arbejdsdag bliver alsidig og du vil få en masse ansvar.

Du vil primært arbejde i Københavnsområdet, hvor du vil besøge de forskellige byggepladser i løbet af dagen, og det er derfor vigtigt, at du trives i en hverdag, hvor du er meget på farten og kun bruger ca. 20 % af din tid på kontoret.

Viebke & West Malerfirma A/S
Gem
FGU Trekanten S/I Vi søger dedikeret maleunderviser til FGU-AAB-samarbejde i Vejle

FGU Trekanten S/I, Vejle

På FGU Trekanten søger vi en kompetent og dedikeret underviser til et nyoprettet maleværksted. I stillingen skal du varetage dagligdagen med maleopgaver på et PGU-hold (produktionsgrunduddannelse). Desuden kan der forekomme undervisning i PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære, erhvervslære).

Det er en fordel, hvis du har kendskab til FGU-målgruppen. Vi søger nemlig en medarbejder, der brænder for helhedsorienteret undervisning af FGU-målgruppen og har en anerkendende tilgang til elevgruppen i arbejdet med fastholdelse og trivsel.

Udflytningsgaranti ApS Projektleder til flyttelejligheder

Udflytningsgaranti ApS, Stenløse

Mangler du Danmarks bedste arbejde, skal du læse dette jobopslag.

Vi er specialister i at klargøre lejligheder, så beboeren er garanteret sit fulde depositum tilbage.

Vi søger en projektleder til at varetage vores sager der omhandler istandsættelse af flyttelejligheder i København og omegn.

Arbejdet går ud på at lave tilbudsgivning, kontakt med håndværkere fx maler, gulvmand og rengøring, kvalitetskontrol efter håndværkere, aflevering af lejlighederne til udlejer ved flyttesyn samt kundekontakt. Du får selvfølgelig hjælp fra vores projektstyringsværktøjer til at håndtere opgaverne.

Viebke & West Malerfirma A/S
Servicemaler

Viebke & West Malerfirma A/S, København

Har du lyst til at arbejde som maler i et moderne malerfirma, hvor kvalitet, effektivitet og et godt arbejdsmiljø vægtes højt? Hvor omgangstonen er uformel, og teamet er ungt og dynamisk. Så er det os, du skal arbejde hos!

Viebke & West Malerfirma A/S er et sundt og velkonsolideret malerfirma med ca. 200 medarbejdere. Vi specialiserer os i at udføre malerarbejde hos erhvervskunder, der spænder fra renoverings- og restaureringsprojekter til større bygningsentrepriser.

Arbejdsopgaverne vil spænde vidt fra flyttelejligheder til facaderenovering til opgaver for offentlige kunder herunder institutioner, skoler m.m. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde og hjælper hinanden i mål med et smil på læben.

Viebke & West Malerfirma A/S
Ballerup Kommune Tandlæge til tandplejen

Ballerup Kommune

Tandplejen i Ballerup Kommune søger en tandlæge med bred erfaring til en fast stilling på 35 timer om ugen fra 1. maj 2023.

Dine vigtigste opgaver

 • At du favner bredt i tandlægefaget og har mod på alle patientgrupper
 • At du har lyst til at udvikle dig og meget gerne inden for kirurgi

Dine kompetencer

 • At du er fleksibel og god til at samarbejde
 • At du har høj faglighed og høj ansvarlighed
 • At du kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere egne opgaver
FS Malerfirma v/Flemming Skovgaard
Malersvend – få en hverdag så blandet som farven grøn

FS Malerfirma v/Flemming Skovgaard, Odder

Giver det dig energi at lave noget forskelligt hver dag? Vil du med på et lille malerhold med 23 års erfaring og god stemning? Så kom og sving penslen hos FS Malerfirma i Århus og omegn!

Udover dig er vi et team på to, der har haft et godt samarbejde de sidste 5-6 år, og vi glæder os til, at du starter.

  Her har vi tempo under skoene. Men vi ser også, når der sker fejl og får gjort noget ved dem. Og så laver vi sjov og spas med hinanden, så det er aldrig kedeligt,” siger Flemming Skovgaard, indehaver af FS Malerfirma.

Den ene dag er du ude og lægge sidste hånd på en indvendig renovering, hvor du også har opsat filt og spartlet. Den næste er du i gang med at male udvendigt træværk, eller måske maler du lofter i et nybyggeri.

Fredensborg Kommune
Tandplejen søger klinikassistenter

Fredensborg Kommune, Kokkedal og Humlebæk

Tandplejen i Fredensborg kommune omstrukturerer og opnormerer, da Tandplejen er udvidet til også at omfatte unge mellem 18-21 år. Derfor søger vi tre klinikassistenter pr. 1.5.2023 til vores teams i Kokkedal og Humlebæk. Vi søger klinikassistenter, der brænder for at arbejde med børn og unge i et meningsfyldt job med sundhedsfremme og forebyggelse som vision.

Vi arbejder i teams med en høj grad af selvstændighed og med stor indflydelse på egen hverdag, og vi arbejder med høj faglig kvalitet og i et samarbejde med alle faggrupper. Vi lægger vægt på et godt psykisk arbejdsmiljø.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV