267 job matcher din søgning 267 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VVS-EKSPERTEN A/S Salgsmedarbejder med godt kendskab til VVS- og el-artikler - til Egå

VVS-EKSPERTEN A/S

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning?

Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen.

Du bliver en del af et godt fællesskab og en virksomhed, der byder på vækst, udvikling og gode forhold samt sociale arrangementer med de andre butikker i regionen.

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

  • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Gem
Tapwell ApS Konsulent

Tapwell ApS, Herlev

Vi søger en alsidig professionel konsulent til Tapwell, Haven og Bricmate. Du kommer måske fra grossist-leddet eller VVS-branchen og dermed kan du alle fagemner indenfor VVS-faget.

Du bliver del af et mindre team i Danmark og en del af et større team i Norge, Sverige og Finland. Vi har ambitiøse vækstplaner og er modne til at tage næste skidt mod en solid etablering i Danmark. I den forbindelse skal vi etablere et lager i Danmark, hvorfra vi kan sende produkter, prøver, reservedele og kataloger ud til vort forhandlernetværk.

I takt med at vores forhandlere øges i antal, kræver det en dansktalende person til at varetage diverse spørgsmål fra kunderne, som hovedsagelig er VVS’ere og køkkenforhandlere i hele landet. Varetagelse af lager og administration forventes at udgøre 40 % af arbejdstiden, den resterende del består i salg og opgaver tilknyttet salg.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Lineage Logistics ApS Technical Engineer, Aarhus/Vejle

Lineage Logistics ApS

Trives du i en selvstændig rolle hvor du tager ansvar og er handlekraftig? Så er du måske Lineage Logistics nye Technical Engineer.

Med reference til Technical Engineer Manager, bliver du den ansvarlige for frysehusenes tekniske installationer og procesudstyr, serviceinstallationer, bygninger, forsyninger samt produktions-IT.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Gem
Københavns Kommune Energirådgiver til Faciliteter i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune

I Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) satser vi på energirigtig drift som en afgørende indsats i Københavns Kommunes energistrategi. Vi er på jagt efter en ny, innovativ og dygtig energirådgiver til vores energiteam. Så måske er du vores nye kompetente og ansvarlige kollega?

Det er blandt vores fornemmeste opgaver i KFF Faciliteter at drive og vedligeholde forvaltningens 110 fysiske lokationer.

Din opgave bliver bl.a. at hjælpe og rådgive vores viceværter med identificering og gennemførelse af de rette energirigtige tiltag, der kan sikre energibesparelser inden for varme, el og vand gennem energirigtig drift hos KFF’s kultur- og idrætsfaciliteter.

Sweco Danmark A/S
Projektleder til udførelse af fjernvarmeprojekter

Sweco Danmark A/S, København eller Birkerød

Kan du lede anlægsprojekter for udbygningen af fjernvarme?

Har du lyst til at arbejde med den grønne omstilling og være med til at forme Sweco’s hastigt voksende energiforretning, så er du måske vores næste kollega.

Sweco har en bred portefølje af projekter på anlægsområdet – dermed er der mulighed for med tiden at veksle opgaver på fjernvarmeområdet med andre anlægsprojekter.

Sweco Danmark A/S
Domea.dk Ejendomsmester/Mesterassistent til drift og vedligehold i Give

Domea.dk

Trives du med en hverdag, hvor ikke to dage er ens?

Du bliver en del af et velfungerende team med 5 kollegaer. I teamet har vi mange forskellige håndværksbaggrunde, som gør, at vi sammen kan løse næsten alle opgaver uden ekstern hjælp.

Når du starter hos os, vil du hurtigt mærke det stærke sammenhold og i teamet. Vi tror på, at variation i opgaverne, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver glade medarbejdere.

Gem
Curia Instruktør

Curia søger for Kingspan ApS i Løgstør

Kingspan LOGSTOR leder lige nu efter en dygtig formidler, der kan blive en del af deres skarpe instruktørteam i Løgstør. Så drømmer du om at undervise i en branche, der er med til at skabe fremtiden? Nu har du muligheden for at blive en del af en international vækstvirksomhed, der er markedsledende på deres felt!

Som instruktør ved Kingspan LOGSTOR Academy uddanner og certificerer du alle, der designer, håndterer, monterer og servicerer deres rørsystemer, i samarbejde med dine tre erfarne kollegaer. En optimal montage sikrer, at forsyningen til fjernvarme-forbrugerne lever op til tidens krav. Det er vigtigt, at hver enkelt komponent i rørsystemet håndteres og monteres korrekt – det tjener intet formål, at de præisolerede rør er markedets bedste, hvad angår varmetab og levetid, hvis installation af mufferne ikke har samme høje kvalitet.

Gem
Bravida Danmark A/S
Ventilationsmontør eller -tekniker til industriservice og montage

Bravida Danmark A/S, Holstebro

Vi har travlt i Bravida og søger nu en kvalificeret ventilationsmontør eller -tekniker til vores ventilationsafdeling i Holstebro.

Dine arbejdsopgaver er alsidige, men vil primært være spjældarbejder og reparationer samt service. Du bliver en del af en yderst velfungerende afdeling med kunden i centrum og høj faglighed.

Du bliver tilknyttet tre lokationer i Videbæk-området hos en større virksomhed, som Bravida har et tæt og længerevarende samarbejde med.

Bravida Danmark A/S
MT Højgaard A/S
Formand til Jord og fjernvarme

MT Højgaard A/S, Søborg

Er du god til at planlægge og eksekvere, og har du erfaring med at skabe det gode team og få kolleger til at arbejde sammen med dig?

Du kommer til at stå for større og mindre anlægsprojekter, som vi ofte løser sammen med vores øvrige kolleger fra Anlæg-sektionen i MT Højgaard Danmark.

Du får indflydelse på, hvordan din arbejdsdag skal se ud.

Dahl Service ApS Overmontør, VVS & SPRINKLER

Dahl Service ApS, Rødovre

Er du autoriseret VVS-installatør? Har du styr på den daglige drift og leverer god service til vores kunder, samtidig med at dine medarbejdere trives og går glade på arbejde?

Heldigvis får vi flere og flere kunder og opgaver, og derfor søger vi en leder, der også gerne har erfaring med projektledelse af større byggeprojekter inden for VVS-området. Arbejdsopgaverne vil omfatte projektering, tilbudsregning, tilsyn, kvalitetssikring – alt der omfatter projektledelse inden for fagområdet.

Du kan glæde dig til at arbejde i en afdeling, der har fart på med spændende opgaver for både offentlige og private kunder. Der ligger et enormt vækstpotentiale foran os, og du skal med din indsats være med til at realisere dette.

Bravida Danmark A/S
VVS-montør til mindre serviceopgaver

Bravida Danmark A/S, Randers

Som vores nye kollega bliver du en del af et team af VVS-montører med mange forskellige opgaver.

Du vil få et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar, og du garanteres også muligheden for at udvikle dine faglige kompetencer inden for VVS-området.

Du indgår i et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af engagerede montører, og hvor du løbende er i dialog med ledelsen.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Bravida søger Beregner til VVS

Bravida Danmark A/S, Aalborg

Har du erfaring med VVS, beregning og udarbejdelse af tilbud? Så har vi lige jobbet til dig!

Du vil have en vigtig rolle, hvor du assisterer flere af vores vvs-afdelinger med beregningsopgaver.

Du får et selvstændigt og udfordrende job med en høj grad af frihed under ansvar i en dagligdag præget af mange forskelligartede opgaver.

Bravida Danmark A/S
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

Gem
Syddansk Erhvervsskole Underviser til grundforløb på VVS- og energiuddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du en erfaren VVS-håndværker, der har lyst til en helt ny rejse med dit fag?
Er du stolt af VVS-faget og synes du, det er vigtigt at give din faglige stolthed videre til unge elever, der så småt er begyndt at lære faget.  

Så er jobbet som underviser på grundforløbet på VVS-uddannelsen sikkert interessant for dig.

Vi er et hold engagerede kolleger, der underviser på grundforløb og hovedforløb. Vi tilbyder tre specialer inden for faget: VVS og blikkenslager, VVS-installationstekniker og VVS energispecialist samt en række certifikater som plastsvejsning, KMO-certifikat, A-certifikat og fjernvarmecertifikat.

Gem
Syddansk Erhvervsskole Underviser til hovedforløb på VVS- og energiuddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du en erfaren VVS-håndværker, der har lyst til en helt ny rejse med dit fag?
Er du stolt af VVS-faget og synes du, det er vigtigt at give din faglige stolthed videre til unge elever, der er på vej til at mestre svendeprøven?  

Så er jobbet som underviser på hovedforløbet på VVS-uddannelsen på Syddansk Erhvervsskole sikkert interessant for dig.

Vi er et hold engagerede kolleger, der underviser på grundforløb og hovedforløb. Vi tilbyder tre specialer inden for faget: VVS og blikkenslager, VVS-installationstekniker og VVS energispecialist samt en række certifikater som plastsvejsning, KMO-certifikat, A-certifikat og fjernvarmecertifikat.

Gem
Bravida Danmark A/S
Medarbejder til mekaniske anlæg

Bravida Danmark A/S, Korsør

Bravida søger medarbejder med mekanisk baggrund til Storebælt.

Du kan forvente at indgå i et fagligt stolt team, der sætter en ære i at levere et ordentligt resultat.

Arbejdet foregår både om natten i tunnelen og om dagen i planlagte uger. Arbejdsområderne omfatter tekniske installationer primært ved veje, på (og i) broer, i konstruktioner, på jernbanen inkl. stationer og tunnel, i drifts- og teknikbygninger, kontorbygninger m.m. 

Bravida Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV