724 job matcher din søgning 724 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nordens Biler ApS Mekaniker

Nordens Biler ApS, Espergærde

Har du lyst til at være en del af et hyggeligt, overskueligt og velfungerende værksted?

Vi tilbyder:

 • En fuldtidsstilling
 • Frihed under ansvar
 • Godt arbejdsmiljø
 • Løbende efteruddannelse og mulighed for personlig udvikling

Du kommer til at indgå i et lille og dynamisk team, hvor godt humør, faglig dygtighed og hjælpsomhed står højt på dagsordenen. Som virksomhed har vi 100% fokus på service og gode, langsigtede relationer til vores kunder. Det er derfor afgørende, at du er i stand til at få afsluttet opgaver og fulgt op på dine sager.

Rea Erhvervsbiler A/S Lastvognssælger til København & Sjælland

Rea Erhvervsbiler A/S, Roskilde

Vi søger et konkurrencemenneske, der bliver motiveret af at arbejde i en resultatorienteret kultur – så hvis du brænder for at sælge, har energien og forudsætningerne, så er det måske dig, vi leder efter.

REA Erhvervsbiler søger en ambitiøs lastvognssælger til IVECO-segmentet. Du vil have kontor i vores Roskilde-afdeling, men have København og Sjælland at arbejde med. En af de vigtigste opgaver bliver at sikre udviklingen af kundekredsen for nye IVECO-lastbiler i området. IVECO-lastbilerne har været inde i en rivende udvikling med udvidelse og forbedring af sortimentet og kan tilbyde modeller, der er tilpasset enhver branche.

Vi kan tilbyde et job hos en af Danmarks mest sælgende IVECO- og FIAT Professional-forhandlere. Du vil få ansvaret for alle facetter i salgsprocessen, lige fra kunderelationer til opsøgende salg og mersalg.

Danmarks Tekniske Universitet Forskningstekniker til Testcenter Høvsøre - DTU Wind

Danmarks Tekniske Universitet, Bøvlingbjerg

Sektionen for Test og Kalibrering (TAC) på DTU Vind og Energisystemer søger en forskningstekniker til varetagelse af drifts- og måleopgaver i forbindelse med forskning i vindmøller på Testcenter Høvsøre, Lemvig Kommune. Du vil indgå i et team med tilkaldevagt både på Testcenter Høvsøre og Testcenter Østerild, som ligger i Thisted Kommune.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Opsætning og nedtagning af måleudstyr på vindmøller og meteorologimaster, primært på Testcentrene Høvsøre og Østerild
 • Diverse driftsopgaver. Vedligehold af anlæg, master og bygninger
 • Kalibrering, servicering og vedligeholdelse af målesystemer og måleudstyr på master og møller
Super Dæk Service
Afdelingsleder

Super Dæk Service, Ribe

Se video om Super Dæk Service som arbejdsplads

Som afdelingsleder har du det overordnede ansvar for den forretningsmæssige drift af afdelingen med 7 ansatte ud over dig.

Dit overordnede ansvar er:

 • Ledelse og udvikling af teamet
 • Ansvar for afdelingens daglige drift samt sikre kontinuerlig udvikling og effektivisering
 • Lokal salgsansvarlig

I Super Dæk Service er vi gode til at samarbejde og hjælpe hinanden og arbejder konstant for at give kunderne den bedste oplevelse og service ud fra vores målsætning om at blive ”Branchens bedste”.

Super Dæk Service
Scania Danmark A/S
Servicemedarbejder til Herning

Scania Danmark A/S

Har du lyst til at blive vores nye kollega på værkstedet i Herning?

Vi søger en servicemedarbejder til forskellige opgaver i løbet af dagen. Du behøver ikke have branchekendskab, men vi søger dig, der har hænderne rigtigt skruet på og som også har lyst til at lære, hvis der er noget du ikke kan i forvejen.

De daglige opgaver vil være mindre reparationer, udskiftning af dæk, mindre service samt smøring og klargøring af lastbiler og andre forefaldende opgaver.

Scania Danmark A/S
Enterprise Danmark Klargøringsagent til Enterprise Biludlejning i Kastrup Lufthavn

Enterprise Danmark

Enterprise Biludlejning Danmark søger personale til vores klargøring af biler i Kastrup Lufthavn. Stillingen er en fuldtidsstilling på min. 37 timer/uge. Arbejdet ligger i tidsrummet kl. 07.00 - 23.00. Der vil være weekendarbejde min. 2 weekender om måneden.

I stillingen som serviceagent (klargøringsmedarbejder) får du mulighed for at blive en af vores nøglepersoner, når det kommer til arbejdet med at sikre den høje service, som vores kunder er vant til, og du vil få stor indflydelse på, at afdelingen i Kastrup når deres mål, som bl.a. er at skabe høj kundetilfredshed og høj medarbejdertilfredshed.

Enterprise Danmark Klargøringsagent til Enterprise Biludlejning i Kastrup Lufthavn

Enterprise Danmark

I perioden 1. maj til 15. september 2023 søger vi ekstra personale til klargøring og kørsel af biler i vores sommersæson, som er vores absolut travleste periode.

Stillingen er en deltidsstilling på min 24 time/uge. Arbejdet ligger i tidsrummet 07.00 – 23.00. Der vil være weekendarbejde min. 2 weekender om måneden.

I stillingen som service agent (klargøringsmedarbejder) får du mulighed for at blive en af vores nøglepersoner, når det kommer til arbejdet med, at sikre den høje service som vores kunder er vant til, og du vil få stor indflydelse på at afdelingen i Kastrup når deres mål, som bl.a. er at skabe høj kundetilfredshed og høj medarbejdertilfredshed.

Talent & Mind Driftmedarbejder til pumpeteamet

Talent & Mind søger for Halsnæs Forsyning A/S i Frederiksværk

Halsnæs Spildevand A/S søger snarest muligt en dygtig og engageret driftsmedarbejder til pumpegruppen i spildevandsvirksomhedens driftsteam.

Dine nøgleopgaver:

 • Daglig drift, optimering, vedligehold og reparation af spildevands- forsyningens 650 pumpestationer i samarbejde med vore dygtige medarbejdere, til formål at holde anlæggene fuld funktionsdygtigt og driftsstabile.
 • Oprette, håndtere og dokumentation af vedligeholdelsesopgaver via EnviDrift, der er vores vedligeholdelsessystem.
Region Hovedstaden
Supporter med teknisk viden til lægemiddelproduktion

Region Hovedstaden, Herlev

Vil du være med til at sikre drift og vedligehold samt fornyelse af produktionsfaciliteter og udstyr til fremstilling af lægemidler?

Og ikke mindst komme til at være en del af et team som har et godt fællesskab og har det sjovt sammen …

Region Hovedstadens Apotek fremstiller cirka 20% af alle de lægemidler, der anvendes på sygehusene i Region Hovedstaden. I de to sterilafdelinger fremstiller vi årligt ca. 2,5 millioner enheder fordelt på ca. 100 forskellige produkter – og mange af disse er vi eneproducent på.

Du vil sammen med resten af teamet blive ansvarlig for at sikre, at udstyr og faciliteter er kvalificerede, processer validerede og at de lever op til myndighederne krav.

Region Hovedstaden
Dansk Bilglas A/S
Bliv bilrudetekniker i Herning/Viborg

Dansk Bilglas A/S

Vil du være med til at sikre, at vores kunder oplever Danmarks bedste service?

 • Kunne du tænke dig at få en plads i et stærkt team, der vægter samarbejde og godt kollegaskab?
 • Har du lyst til at udvikle dig igennem solid oplæring, træning og med markedets bedste udstyr?

Din baggrund er ikke vigtig for os – det vigtigste er, at dine hænder er skruet rigtigt på, og at du har teknisk forståelse.

Dansk Bilglas A/S
Jørn Glad A/S Servicetekniker til vores mørtel- /udlejningsafdeling i Hvidovre

Jørn Glad A/S

Vi leverer maskinerne til beton, når der skal bygges til lands, til vands og i luften.

Hos os er der ikke to dage som er ens. Vores opgave er at holde kundernes materiel kørende. Derfor er det vigtigt, at du trives i et miljø hvor jobbet varierer og opgaverne ofte omlægges med kort varsel.

Der arbejdes i et uformelt miljø, med godt fællesskab og gode kollegaer.

Jørn Glad A/S Værkstedsmedarbejder til vores mørtel- /udlejningsafdeling i Trige

Jørn Glad A/S

Vi leverer maskinerne til beton, når der skal bygges til lands, til vands og i luften.

Hos os er der ikke to dage som er ens. Vores opgave er at holde kundernes materiel kørende.

Der arbejdes i et uformelt miljø, med godt fællesskab og gode kollegaer hvor alle hjælper hinanden.

CB Svendsen A/S Teknisk Indkøber til dansk vækstvirksomhed

CB Svendsen A/S, Værløse

Vi skal udvide vores lille High Volume Team i CB Svendsen A/S. Det betyder, at vi mangler en kollega, som er vant til at arbejde med indkøbssystemer, Excel og har lidt teknisk flair og indsigt i elektronik og mekanik. Vi vækster voldsomt i disse år (noget må vi da have gjort korrekt for vores kunder).

Da vi er et lille team, så er der ingen specielle faggrænser. Udover at chefen altid har ret, skal vi kunne dække af for hinanden, når der er travlt. Vi skal også bl.a. kunne tjekke lagerstatus, bestille en fragtmand fra Polen til Danmark (også i den anden retning).

Din baggrund:
Et eller andet med indkøb, elektronik, produktion. Du er færdig med mandagstømmermænd og kan selv bære din kaffekop ud til opvaskemaskinen.

Gem
DELPRO A/S Montør til mekanisk montage på højspændingsanlæg (Sjælland)

DELPRO A/S

Har du interesse for opbygning og vedligehold på mellem- og højspændingsanlæg? Og lyst til at tage ansvar for mekanisk montage? Så har vi brug for dig på DELPRO-holdet. 

Hos DELPRO bliver du en del af en social ansvarlig virksomhed med fokus på den grønne omstilling og et hold af kolleger, hvor sikkerhed, fællesskab og ordentlighed er nøgleord. Du får desuden:

 • Relevant oplæring og solid support fra dit DELPRO-bagland.
 • Servicebil og udkørsel fra din hjemmeadresse.
 • Indflydelse på dit jobindhold og dine fremtidige udviklingsmuligheder. 
Kredsløb
Teamleder til Mekanik på kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Har du erfaring med at lede et hold dygtige teknikere og er klar på at løse opgaver sammen med holdet? Har du erfaringer fra vedligehold af et produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, hvor effektivitet og oppetid er nøgleord?

Din opgave er at lede og udvikle teamet og bidrage til forebyggende vedligehold af værkerne med stort fokus på planlægning og input til budgetter. Du har ansvar for at føre strategien ud i livet, sparre med afdelingen om faglige områder og sikre en stærk opbygning af kompetencer i afdelingen. Du trives med at gå forrest og løse opgaver med ”værktøjet i hånden”.

Kredsløb
Topsil GlobalWafers A/S Elektronik- eller Stærkstrømstekniker

Topsil GlobalWafers A/S, Frederikssund

Hos Topsil er vi på en spændende udviklingsrejse, og derfor har vi brug for dig. Vil du være en vigtig medspiller i fejlfinding og forbedring af vores elektroniske udstyr, så er rollen som Elektronik- eller Stærkstrømstekniker noget for dig!

Du vil indgå i vores dedikerede teknikerteam, der består af 15 gode kollegaer, som hver dag har ansvaret for reparation og udbedring af fejl på vores fuldautomatiske maskiner i vores renrumsproduktion. Hos os vil du opleve, at vores maskinpark består af float zone pullers, der er designet og udviklet af Topsil selv.

Det vil altså være dig, som med dine faglige kompetencer inden for elektronik og stærkstrøm fejlfinder og sikrer driften i vores produktion, der kører 24/7. Med tiden vil du opnå erfaring og komponentforståelse, så du proaktivt fejlfinder og udskifter reservedele og derved understøtter en stabil oppetid på vores maskiner.

AL-2 Teknik A/S Produktion af løsninger til vandrensning

AL-2 Teknik A/S, Hovborg

Vil du være en del af et mindre team som skaber og leverer innovative løsninger rensning af vand og spildevand?

Vi søger en dygtig medarbejder til en fuldtidsstilling til vores produktion hos AL-2 Teknik A/S i Hovborg. Du vil være med til at skabe løsninger til spildevandsbehandling gennem varierende opgaver inden for plastsvejsning og montage.

Vi tilbyder:

 • Du bliver en del af et mindre produktionsteam
 • Meget vekslende og alsidige opgaver
 • Dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø
 • Innovativ arbejdsplads
Scantruck A/S
Mekaniker til værkstedet i Ringsted

Scantruck A/S

Scantruck A/S

Reparationer, servicering og klargøring af hovedsagligt Manitou og Komatsu maskiner. Arbejdet vil primært ske på vores værksted i Ringsted. Du vil indgå i vores team på pt. 5 værkstedsmedarbejdere.

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag på vores moderne værksted blandt dygtige, fleksible og motiverede kolleger i en dynamisk virksomhed, hvor vi forventer det samme af vores medarbejdere, som vores kunder forventer af os, nemlig førsteklasses service.

Desuden gode muligheder for både efteruddannelse og personlig udvikling.

Scantruck A/S
Autohuset Vestergaard A/S Salgschef

Autohuset Vestergaard A/S, Horsens

I rollen som salgschef bliver du ansvarlig for den samlede kundeoplevelse og bundlinje for vores filial i Horsens.

Som salgschef får du masser af frihed under ansvar, og vi forventer, at du er en drivkraft i at flytte forretningen fremad. Vi ser dig som som en vigtig medspiller i vores forretning og investerer derfor tid og uddannelse for at give dig de bedste arbejdsbetingelser for at lykkedes. Vi går op i medarbejder trivsel, og du bliver en del af et stærkt fællesskab med gode kollegaer.

Kan du se dig selv gøre karriere i Autohuset Vestergaard, så ser vi frem til at høre fra dig

Tårnby Kommune Energisk og serviceminded mekaniker

Tårnby Kommune, Kastrup

Hvis du brænder for dit fag som mekaniker og gerne vil være med til at udvikle vores område inden for service og reparation af biler, el-biler og diverse maskiner, så har du muligheden for at søge en mekanikerstilling på Materielgården i Tårnby Kommune.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Dine primære opgaver vil være reparation og vedligehold af Tårnby Kommunes egen bil- og maskinpark, som består af:

 • Personbiler og lastvogne og el-biler.
 • Mindre entreprenør- og parkmaskiner som hækkeklippere, buskryddere, motorsave, græsklippere m.v.
 • Specialmaskiner til vedligehold af boldbaner.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV